Massage

Tog massage på jobbet igår och idag har jag så ont =( Känns som att jag har burit hur mycke som hellst på mina axlar. Det gör ont ont ont=( Så stel i nacke, axlar och rygg nu...

glada kollegor

Hehe, dom sken upp som små solar när jag gick runt och bjöd på knäck idag =) Dom tycker jag är så snäll =) Å det är jag också!! :P Jag tycker om att göra dom runt om mig glada!

joy

Jag har så mycket att ge människor runt om mig och jag börjar känna att jag vill och kan göra det igen. det känns så bra =)

Snö snö snö snö snö :D :D :D

Kärlek!! =)

Duracellkanin

Haha, nu börjar till och med jag tycka att utnämningen jag fick i skolan som "klassens Duracellkanin" börjar stämma. Gud va energisk och kreativ och så jag kan vara ibland och jag har liksom inget stopp. Igår fick jag ju helt plötsligt en idé om att göra pepparkakshus och knäck. Och självklart ska jag ju då göra det på en gång när idén kommer. Så jag tar mig till affären och inhandlar det jag ska pepparkakshus mm. Sen när jag va på vägen hem så kom jag på idén att jag ju ville göra ett eget hus och inte bara ett köpt. JA, jag kan göra en hel by :D så jag hoppar in i en annan affär och köper pepparkaksdeg också. Sen skulle jag ha besök 4 timmar senare med glöggmys och film, så gällde att snabba på lite. Men nu har jag fyra pepparkakshus, ett stort två mindre och ett pyttlitet. Ytterligare ett gav jag bort till mitt besök igår. Hmm vem ska få dom andra?? :) Ska ta med ett till jobbet tror jag! Och massa knäck har jag också hemma! :D hihi!



Precis såhär var jag igår. Stackars mitt besök måste ju ha undrat om jag gick på något ;)

Kompis på jobbet

Hihi, min fina kompis som jag har tagit med mig till jobbet för julstämningen =)


Glöggmys och Idol igår

Igår var Catta, Sara och Frida hemma hos mig och såg idol och drack glögg och snackade skit. SÅÅ trevligt! Tack för en det tjejer!! Erik vann, BRA! Nu har jag hängt upp julgardiner och ställt tomtar i vrårna, så mysigt. Tycker jag fick till det ganska bra med tanke på dom rosa och limegröna omständigheterna. :)

Idag blir det fixa massor och sen ska jag dra iväg till Arlanda för att hämta mamma och pappa och två till. Sen ska jag direkt till Sura för dubbel 25års-fest! Grattis Olle och Emelie! Crazy dag. Tänkte försöka hinna hälsa på min bror lite innan också... hmm hur fan ska jag hinna det. Om 4 timmar måste jag åka..

Glögg

Har varit och köpt glögg nu på lunchen. =) Ska bli smarrigt!!

Plötslig hjärtklappning

Tycker inte om att få det. Nu har jag haft det kanske 5 ggr i år. Att hjärtat plötsligt börjar slå jättefort och lite smått oregelbundet. Sen efter kanske fem minuter så slår det normalt igen. Hmm, lite orolig blir man ju :S


tack

Tack för att du finns. Trevlig kväll trots allt. In her shoes på tv. Den är bra =)

1 år

Firar ett år idag... Grattis till mig!

RSS 2.0