Sällis på jobbet =)



Hihi, jag har fått sällskap på jobbet av en liten kyckling som en kollega köpte till mig=) Han piper när man har honom i handen. Snart är det påsk!


God morgon!

I morse var det minusgrader, bilarna var lite frostiga igen. Jag tycker att det är skönt väder! =) En liten notis: När man kommer på morgonen så säger man ju "God morgon" ganska naturligt. Men jag har en kollega som jag sitter bredvid mig som varje morgon säger "hej" som svar på "God morgon!" Jag kan inte låta bli att störa mig på det varje gång, haha. ALLA andra säger ju god morgon, man svarar liksom inte hej. Så är det bara. Det kan väl inte vara så svårt? :P

Säg god morgon gott folk! =)


Nu blire stressigt

Vet inte riktigt varför jag tänkte att jag skulle kunna hinna allt samma dag. Imorn måste jag packa för att när jag åker till jobbet på tors ska allt vara inpackat i bilen. Men jag har inte börjat än, så det ska jag göra imorn. Men så ska jag gå på bio också imorn kväll. + att en kompis har bett mig komma med och ta en sambucca imorn kväll för att han fyller på torsdag. Hmm. Jag jobbar på torsdag. Och hur ska jag hinna imorn :S Skulle ju hemskt gärna vilja hinna plocka undan lite här hemma också innan jag åker så jag känner att jag vill komma hem igen. Å så vill jag åka och kolla på en bil imorn som jag inte fick åka och kolla på idag. Spännande dag! =)

Nya dojor!



Det blev dyrt på stan idag. En hjälm och nya löparskor! =)
Tråkigt nog sa han att jag inte fick springa på nån vecka. Min hälsena gör ont och har svullnat upp och mitt knä gör ont när jag går. Lite synd om mig. Är så rädd att jag inte ska kunna åka bräda. Snyft :´(

Hjälm och ryggskydd

Nu är jobbdagen slut och jag ska möta upp Nicke på stan för att få lite hjälp att kolla hjälm och ryggskydd till när jag åker bräda. Va så nära att slå i huvet sist ett par ggr så tom jag blev lite rädd. Ska kolla efter ett par löparskor också när jag ändå är där. Mina jag har nu har noll stötdämpning, har pajat både knä och hälsena. Men nu ska det bli ordning! =)

Mobilblogga

Jag provade nyss det där med att mobilblogga, tänkte att det kunde vara en kul grej att kunna göra. Men allt man skriver kommer ju i rubrikfältet, och det blir ju inte så snyggt :( Fattar inte hur man gör för att få en rubrik och sen resten i vanliga fältet, så jag tror jag struntar i det!

Veckans extra citat

"Det är omöjligt att älska och vara förnuftig på samma gång."
Okänd

Jag kan inte skilja på


En örfil

Jag får två veckor på mig, sen ger jag mig själv en örfil!! Då får det fan räcka!


Mary Kay vs Nivea

VS

Min MK sminkborttagning för ögonen har tagit slut så jag köpte Niveas. Usch, ge mig en ny från Mary Kay! Niveas suger. Så nu har jag beställt två nya :) Tog ett tag att fatta hur tradera fungerar =) Väntar otåligt på posten nu!!

Var fan är luften??

Jag gäspar konstant!!!!

Veckans citat

"Man behöver inte alltid visa sig från sin bästa sida - är den tillräckligt bra
så lyser den igenom"
Okänd

Måndag

Igår vaknade jag av ett mess tio över elva och tyckte att klockan var mycket. Då kom jag på att klockan egentligen var tio över tolv så då sket jag i att gå upp, låg kvar till halv två typ. Jag var över till mamma och pappa och åt lite sen la jag mig i soffan vid åtta och somnade. Sov där till tjugo över tolv då jag flyttade mig till sängen.

Just nu sitter jag på jobbet och bara gäspar. Jag verkar vara lite trött :P Kortvecka på jobbet vilket betyder mycket mer att göra. Men det är skönt! :) Snart ska jag luncha med bästa Catta =)

Gårdagens OOtfit



Igår blev det lite rock med lockigt hår och allt! Jag älskar egentligen att ha lockigt hår, hade det jämt förut, ska nog börja ha det igen. Det är lite roligt :)

Ingen bil idag

Hepp, bilen vi skulle kolla på fanns inte kvar idag, bara leta vidare, hmm göra nu då?? Väntar på att baksmällan ska lägga sig lite så jag kan gå ut och springa lite. Och kanske funta lite på vad man ska ha på sig ikväll och främst vart man ska ta vägen :S Jag vill festa, men vem vill festa med mig? Annars tvingar jag nån till det :P

Betala räkningar kanske man skulle göra.. japp, så får det bli..

Lördagmorgon

Jag skulle bara ha en myskväll med lite after work och lite tapas på Tb igår, men kommer hem klockan ett efter två glas rödvin, en cider, en drink, en shot och dans på BMB. Så det kan gå. Men kul va det!

Nu ska jag gå över till mamma och pappa och äta frukost och sen ska jag och pappa åka och kolla på bil till mig:)

Jag har huvudvärk... :S Hoppas frukost råder bot på det!

Känner för bus :P

Jag är på bushumör just nu. Vill bara hitta på massa skoj och tokigheter :D Dra med mig på nå galet!!!! :D


FFFFFFFFFFREDAG!!!!

Fredag idag, man kan ju inte vara annat än glad! :D Denna helg ska jag festa, fan va gött det ska bli! Inget/ingen som hämmar mig, jag kan vara bara jag! Sälen skrotar jag, skulle inte va nå bra väder + att jag ändå ska upp på torsdag. Lite after work ska jag se till att det blir idag och lite tapas på Tabazco. Muuuuums! Men nu ska jag först äta min matlåda. SNART ÄRE HELG!!!!! :D


Curly



Idag hade jag lockigt hår (ursäkta stöddiga minen på bilden :P)
Kul med lite buslockigt ibland iallafall =)

Bra jobbat!



Vår lilla MT-KK grupp fick idag tårta som uppskattning av våra underbara säljare för ett jättebra jobb med dagens total! Det är tur att vi får uppskattning från något håll :) Gulliga dom!


Veckans citat

"När vi är ointresserade tar våra ögon stillbilder, när vi är intresserade gör de långfilmer."
Okänd

"Evil-eye v.s come-fuck-me-eyes. Stay on my good side!" :P
Helena

Sälen eller hemma och festa?

Hmm, svårt att bestämma mig. Jag har ju sen länge planerat att åka till Sälen denna helg. Men saker har ändrats lite. Vädret i Sälen visar ju inte så bra just nu, så därför tvekar jag om jag ska åka. Ska vänta tills imorn och se vädret, om det är värt att åka upp. Plus att mitt ex ska också dit i helgen tydligen, och hans två brorsor. Å vad jag älskar att träffa alla tre. Not. Klart att man inte behöver träffa på dom, men ändå. Och då lockar ju tanken att stanna hemma och festa istället och få Västerås för mig själv:) Just nu har jag lite beslutsångest faktsikt... hjälp :)

pengar

Jag får ont i magen när jag ser hur mycket pengar det går för mig varje månad :( Fattar inte!

Jobb fika grey's

Efter en hektisk dag på jobbet med dubbel total blev det matfika med Frida och Sara på Wayne's. Mycket trevligt! :) Nu sitter jag i soffan med en vetekudde över axeln och myser till Grey's. Livet är härligt :)

Med solen i ansiktet :)



Mysväder i morse. Promenad till bussen med solbrillerna på. Snart är det vår! :)

Morgonens fniss

Hihi, mitt på stan när jag var på väg till jobbet mötte jag en kille som cyklade... med vinterjacka, mössa, halsduk och GOGGLES. Han hade alltså full mundering, tom skidglasögon för att skydda sig mot "regnet". Inte utan att man fnissade till lite :)


Finaste plåstrena =)



Nu vill jag ju nästan göra illa mig när jag har så fina plåster :P

Tradera

Försöker köpa mig en grej på tradera, men tycker det är konstigt och svårt :S :( Men måste verkligen ha det så snart som möjligt!! Hjälp!

Jag vann idag!! :D

Varje dag ska vi träna med pilatesband på jobbet och dom som har gjort det varje dag får varje vecka vara med i en dragning om fin choklad, och idag vann JAG :D hihi :D




Värsta

Värsta våren i lördags och värsta vintern idag, hihi :D Galet! :P

Träffat min bror


Nu har jag sällskapat med min bror och Wilja ner på stan och tillbaka, skön promme, fint väder. Sen har jag kollat in hans nya lägenhet. Nu ska jag färga håret snart och fundera vad jag vill hitta på ikväll. Jag hittade fina skor nere på stan som jag vill ha=) Ska bara fundera på om det är värt pengarna bara, för just nu har jag typ inte råd med nåt :S Men jag är så såld på dom! Kommer nog köpa dom iallafall :D

Lördagmorgon

Nu blir det frukost sen ut en liten vända. Borde städa och tvätta, ska kolla om det finns nån tid så jag kan göra det. Sen så ska jag eventuellt följa med min bror ner på stan en svängis. Fint väder är det ute idag :) Det gillar vi!

Fredagkväll och Mys hos sara

Idag var jag hos frisören för andra dagen för att försöka fixa till, men man kan ju inte så lätt göra håret längre så jag får vänta ut det helt enkelt, borde ju växa ut förr eller senare :( Måste färga utväxten också, kanske blir liiite bättre då kan man ju hoppas. Blir lugn helg denna och sen fjällen tre helger så det borde hinna växa lite innan jag ska träffa folk igen :P

Sen var jag till Sara för lite mys. Köpte med mig burgare från Gränden och så åt vi fruktsallad och glass till efterrätt :) Och kikade lite tv, Myyys :)

Nu sitter jag med lurarna på mig och lyssnar på lite mysiga låtar innan jag somnar, kommer nog inte höra många, men några iallafalla :)

Love ♥


Freitag!

Fredag fredag fredag. Det är lite skönt! Massor att göra på jobbet dock. Och värre lär det bli nästa vecka. Fick nyss ett mess av pappa att jag kunde ta bilen i helgen för dom skulle samåka med sina vänner upp. Glad överraskning såhär på fredagslunhcen :D Tycker om när jag har lite bil ibland. Ska nog försöka ta mig ut till Erikslund en sväng och kika imorn på dagen isf. Eller kanske en svängis till björnön. Synd att inte golfbanan är öppen, annars hade det varit kul. Jag längtar tills man får slå lite :) Måste bara hitta nån som delar det intresset :) Haha, eller så hittar man väl kanske det där :P En potentioell dejtingplats :D

Skitdag

Varför går allt fel bara :( Jag missade bussen i morse (vilket iofs inte är så ovanligt, men ändå) Jag fick inte till nåt med smink eller hår så jag såg ut och kände mig som fan hela dagen. På jobbet har det varit strul hela dagen. Strulade så jag blev sen till min klipptid. Vilket inte ens blev så bra :( Sen skulle jag hämta grejerna som jag ställt i kylen på jobbet innan jag gick till bussen, men min kod funkade inte så jag kom inte in. Sen missade jag precis min buss så närmsta var Tillbergabussen som jag väntade på och tog. När jag blev avsläppt fick jag kliva ner i en en decimeter ljup vattenpöl. Det var typ 3x5 meter så jag kunde inte direkt hoppa för att komma undan heller. Suck :( Nu ska jag gosa ner mig i mi soffa med choklad och hoppas på att inte nå mer händer...

Godis

Gud, jag har så dåligt samvete för jag är inne i en period då jag äter massa godis hela tiden. Det är sen Sälen när vi köpte massor, då va jag inte ens sugen, men nu är jag fast. Usch! Jag måste bara komma över tröskeln så kommer jag vara osugen igen. Men jag har choklad hemma och så köpte jag lite nu på lunchen. Så jag har bestämt att jag ska vara lite mer hård mot mig själ från och med måndag. Jag tror att det hjälper mitt humör också för jag blir så grinig av att äta så mycket socker när nivåerna bara skjuter i höjden och sen dalar!

De tre Essen



SNÖ ------- SOL ------- SNOWBOARD ------- Lovely

Gulligaste igår

Förstår inte hur jag förtjänade att bli så gulligt behandlad igår. Jag fick lite sällskap när jag kollade på DH och Cougar Town. Sen åkte han iväg en stund för att fixa nå på jobbet och kom tillbaka med Ben och Jerry chokladglass och en chokladkaka för att jag hade gnällt ett par ggr på att jag var så godissugen (och han hade noterat det). Jag tror att det är bland det gulligaste någon har gjort för mig! Nåt så spontant och jättesnällt! Jag frågade efteråt om han verkligen behövde åka till jobbet och då sa han att "nej, men om jag hade sagt att jag skulle köpa något gott till dig så hade jag inte fått åka" Haha, kul att han känner mig så bra :P

Gulle han!

Lite bilder från Sälen =)






Vi hade det ganska bra =)

Lunch med salisen :)

Nu till något positivt :) Jag ska luncha med vackra Sara idag :) Va ju länge sen jag träffade henne nu, ska bli så mys :)


Ge faaan!

Vaknade arg idag. Det är inge kul! Jag har bara en sak att säga: GE FAAAAN!!!!


Veckans citat

"Livet är för kort för att tas på allvar."
Oscar Wilde

Mitt hår!

Vad ska jag göra med mitt hår??! Ska jag spara lite och ha lite halvlångt eller ska jag klippa av det igen och hålla det kort?? Hatar när jag känner så här :( Har ni nå idéer så dela gärna med er!

Sommarsemester

Måste bara få uttrycka min frustration lite. Sista dagen idag för att skriva in semesterönskemålen för sommaren. Och jag har ingen aning om när jag vill ha :S Jag saknar i detta fall att ha någon att planera och diskutera med. Just nu saknar jag en partner väldigt mycket. Jag vill ha hjälp att välja när fan man ska vilja ha semester! :) Mycket roligare att ha någon att planera med lite...

Nyss hemkommen från Sälen

Prio ett: SOVA! Mer om helgen kommer sen.

13 timmar på brädan på två dagar....

Jag är så jäkla trött i kroppen. Mina lår är fyllda med mjölksyra, mina vader är dubbelt så stora (nja, iallafall nästan:P) mitt knä är paj sen jag ramlade igår. Men det är helt jävla underbart!!! :D Sol och riktigt bra backar har det varit både igår och idag! Jag bara älskar min bräda! Både igår och idag har jag tränat på att åka åt fel håll och jag måste säga att jag börjar bli riktigt bra! :D Tar mig ner för svarta backar åt fel håll. YEE! För dom som kan åka snowboard vet hur svårt det kan vara att åka åt fel håll. Det är som att bli nybörhare igen. Men bra gick det idag :) Nicke och Calle åker ju telemark så jag måste ju också skapa mig lite utmaning :)

Haha, jag skrev att jag ramlade igår och gjorde illa knät och foten. Det va i stolsliften när jag skulle åka vid grindarna så va det så halt så jag tappade fotfästet med den foten som var lös så jag åkte på arslet. Och prova att sätta er på rumpan med med ena foten fixerad och fast i marken. Det vred sig väldigt oskönt både i foten och knät.... Men det är bra så länge jag inte virder så mycket på det, eller sträcker ut benet helt :) Det är det värt för att få åka bräda! KÄRLEK!!!

Puss på er där hemma :) Emma är ju här uppe med mig och åker :) Så kul! :)

Nyss fixat liftkort

Har nyss laddat på liftkoren så allt är fixat för när vi kommer upp. Då äre bara att ta sig ut imorn bitti :) Smiiidigt! :)

On the road =)




Hihi Nu sitter jag i bilen på väg till Sälen. Och jag måste bara säga "hur coolt är det inte med dagens teknologi" Bildetna är tagma direkt med datorn och jag sitter med trådlöst nätverk. Bara när jag va liten så fanns det ju inte ens ett snabbt internet till burken som stod där den stod. Härliga tider!! :)

Så god mat idag

Idag har jag gjort så god mat. Gjorde korv och rotfruktsoppa med chili, och en klick creme fraiche till. Till det åt jag grova smörgåsar med keso och avokado. Så jäkla gott var det! Och nu är klockan mycket som vanligt. MÅSTE sova nu! Natti puss!

En stunds frid


Lite sur faktiskt

Idag på mötet påminde jag om att jag skulle vara ledig på fredag och höra lite vem som skulle ta över mina format. Ingen säger något, ingen säger "jo, men jag kan". Dom två som pratar om att dom kanske kan ta dom är dom som har helt klart mest redan på fredagar. Jag tar alltid alla andras format när dom är lediga, och jag trodde att det skulle komma igen när jag ville vara ledig. Men det verkar svårt. Jag tycker att det är tråkigt. Vi är tre här som är ett "team" och stöttar och hjälper varandra, men vi är fyra till här, och det märks inte. Vad händer om jag skulle säga nej nästa gång någon ska vara ledig?? Jag känner inte längre för att ta på mig massa mer och stressa för att hinna med fler format när det är suck och stön tvärt om. Dessutom är det väl ganska lätt uträknat att om jag tar en persons fromat när den är borta och hinner med, så borde någon kunna ta mina och hinna med precis lika bra. Men nej, det var prat om att portionera ut mina till två personer! Hallå?! Hur tänker dom. Nån kan alltså inte ta båda mina då, men jag ska kunna ha mina + ta andras??!! Ska försöka se det positivt att det måste bero på att jag är väldigt effektiv och hinner med och klarar av mycket mer! jag är borta första dagen sen förra sommaren! det är inte så att jag kräver mycket direkt tycker jag!! Usch! :(


Kronans Droghandel

Jag måste bara få kommentera denna jätte som nu ska slå igenom i apotekbranschen.

Föst vill jag ge Wikipedias svar på ordet drog:

Drog (eng. crude drug) är en växt eller djurdel som innehåller någon form av aktiv substans. Farmakognosi är läran om dessa droger. En drog innehåller sällan bara en aktiv substans och många av våra moderna läkemedel är utvecklade och renade substanser med ursprung i växtriket. Ordet drog används i dagligt tal som synonym till narkotika varför viss förvirring kan uppstå.

Jag tycker rent ut sagt att det är helt åt helvete att man får ha ett sådant namn. Droghandel för mig är inte ett positivt ord och passar definitit inte på ett apotek. Man tar inte ett ord där "viss förvirring kan uppstå". För mig är apotek en del i läkemedelsbranschen som hjälper folk att må bättre. Och visserligen gör väl droger också det, hjälper folk att må bättre. Många missbrukare använder redan apoteket som en plats där de faktsikt köper sina droger. Missbruk av läkemedel har idag fler användare än heroin, kokain och ecstasy tillsammans. Att få ha ett sådant namn på en kedja ger så missvisande signaler. Jag förstår inte hur de kan godkänna det. Jag blir illa till mods. Jag kanske ska starta ett servicebolag som tillhandahåller huhållsnära tjänster och döpa det till Helenas Kvinnohandel. Eller så kanske dom ska sälja ut systembolaget och man får köpa upp det och döpa det till Ragnars spritlangning...

Misstycker starkt till detta namn. INTE ok!


Västerås


Veckans citat

"Vad en generation anser vara lyx, anser nästa vara nödvändighet."
Anthony Crosland

Hakuna Matata


Helgen

Fredag



Emma, Therese, Emelie, Hanna, Sara och jag. Ett kort är lånat från Emmas blogg :)

Lördag Dag

Anna och Davids son Leos dop

Lördag kväll

Hemmkommen efter att ha gått hela vägen hem i kylan klockan halv tre på natten!

Isglass

Som en isglass
smälter jag i kontakt med värme
söt, uppfriskande
ljuvlig

blir utvald
får dela med mig av smaken
låter mig smältas
lycka

Smakade inte tillräckligt
lagd åt sidan
lurad
ratad

Tappade formen
smällt till oigenkännighet
inte längre glass
bara ljummen saft

Inlagd i frysen igen
formen är inte den samma
bara ljummen saft
som frusit till is

Värm mig gärna
Men låt mig inte smälta
För att sedan lämna mig 
gå till spillo

Som en isglass
rädd att förlora formen
smälta
förvinna

:(

Ingen bra dag idag. Det gör så ont i min axel och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Imorn är det jobb igen och det lär ju inte direkt göra saken så mycket bättre. Nu har jag haft värk i ett mer än ett halvår och det är inte alls nå kul! SLUTA!!!

Inflyttningsfest och krogen igår

Fick för mycket av något igår. Mår sådär idag...

Men som tur är har känslan säkert försvunnit imorn. Hoppas hoppas :)

Första vårsolen mot kinderna :)


Hemkommen från dop och sitter nu en stund på min balkong med datorn i knät och njuter av vårsolen mot mina kinder :) :) Härligt!!

On my way to dop!



Bis später!

Stackars den :S


Va tvungen att fota bilden som jag gick förbi i morse.
Hihi, tycker nästan lite synd om ägaren :P

Lördagmorgon

Klockan är nu 12 och jag har hunnit äta frukot, städat lite, varit ute och joggat, suttit i solen samt ätit lunch. Dessutom är jag fixad för att åka iväg på dop. Lite nöjd faktiskt! :)

Me and I


*sjunger* Va nöjd med...



na na na na na :D

Girls weekend =)

Tjejhelg heeeeeeela helgen med start idag kl 18. God mat, gott sällskap, vin, dans och skitsnack! Kan det bli bättre?! :D Ska hinna med ett dop och lite träning där emellan bara :)

Nästa helg blir det grabbhelg med öl, snowboardåknig och jägermeister! :D

Livet är förjävla härligt!!!!!!!!! :D :D :D :D

Sol ute sol inne, sol i hjärta, sol i sinne!! :D

Snygg på morgonen?!

Hur hinner alla göra sig så snygga på morgonen?! Jag kommer ju knappt ur sängen...

Sälenresa inplanerad =) =) =)


YEEEEES! Snart ska jag få ta med mig mig kära bräda på lite äventyr! Närmare bestämt nästa helg :) Så härligt ska det bliiiiiiii!!!!

Onsdag och tjej-tv

Idag har det varit en hel del på jobbet. Jag har utöver MT och KK även haft NA. Och där var det mycket till imorn. Men jag gillar när det är mycket så mina kollegor får gärna vara lediga lite då och då så jag får deras jobb också. Men inte torsdagar och fredagar för då har jag nog med mina. Dock är det alltid då som jag får andras och folk är borta :S Men JAG ska vara ledig nästa fredag. JAG, jag som aldrig är ledig annars =) HIHI Det är lite skumt. På tal om det så sitter semesterlistorna uppe och jag måste bestämma mig för när jag vill ha semester, hmm jag tycker att det är jättesvårt. HJÄLP! Jag skulle hellst vilja att nån siade om vädret först =) Det vore nåt det! Jobbade över en halvtimma sen så tog jag en kik in i ett par affärer eftersom jag precis missade en buss hem och fick ta nästa. Men jag va ganska duktig för jag handlade inget. Sen så har jag varit ute och gått lite och tränat lite grann. Lagat mat och sett Greys. Äntigen är Greys tillbaka!! Älskade Greys!! :) Mysonsdag med tjej-tv :D

Dagens OOtfit - Color =)


Jag kände för lite färg idag :) Det fick mig att längta liite till sommaren och alla fina färger som finns på kläderna då :)

Goooood mooooorning Västerås! =)


Jag fick skjuts till jobbet imorse, lyxigt värre! =)

Vad har jag nu lovat?! :S

Galen idé. Dum som man är så ska man ju säga "klart jag kan/ska" och hoppa på allt galet och sen är man så envis så man inte kan låta bli att göra det. Det finns ju väldigt få grejer som jag bangar om jag sagt att jag ska göra det! Envis flicka. Nu jäääävlar blire jobbigt :P

Tjejkväll


Har haft en jättemysig tjejkväll med Catta ikväll. Baguetter med egengjord skagenröra och sen te och semlor till säsongspremiären av Desperata Hemmafruar och dubbelavsnitt av Cougar Town. Kul ny serie som det nog blir mer av :P Lite likheter med Lipstick Jungle som jag också tyckte va jättemysigt att kolla på. Perfekt tisdagskväll med guldstjärna i kanten!!!!!


Keep smiling, keep shining ♥



Jag bara älskar den här låten, har alltid gjort!!

Fick gulligaste sms:et i lördags från Matilda:

"Keep smiling, keep shining, knowing you can always count on me... kommer du ihåg? Jag tänker alltid på dig och vår gymnasieexamination. Det var du som önskade att kören skulle sjunga den och vi satt tillsammans och grät när vi hörde den. Jag kommer alltid att tänka på dig och den stunden i framtiden så fort jag hör den låten. Tack för det! :)"

Det är synd att jag inte träffar henne så mycket nu. Hon är en av de mest omtänksamma och gulligaste personen jag träffat. Hon strålar alltid positivism och kärlek. Man kan knappt förstå att så mycket värme kan finnas i en sån liten människa. Hon är värld allt vackert som finns.

Jag önskade låten på studenten för att det var precis som jag kände när jag och mina vänner skulle skiljas åt efter gymnasiet. Tre så härliga år tack vare alla underbara människor, mina vänner. Det jag ville säga till dem genom låten var just detta:

Jag trodde jag inte skulle känna så här. Jag är så glad att jag har chansen att säga att jag älskar er. För de gånger vi inte kommer ha lika mycket kontakt så blundar jag och försöker komma ihåg och känna som vi gör nu. Och om ni kan komma ihåg. Fortsätt le, fortsätt skina. Med vetskapen att ni kan alltid lita på mig, det är det vänner är till för. I med och motgångar kommer jag alltid att finnas där, det är det vänner är till för. Ni kom och älskade mig och ni öppnade mina ögon för så mycket och det tackar jag för. För de gånger vi inte kommer ha lika mycket kontakt så Blunda och vet att det de här orden kommer från mitt hjärta. Och om ni kan komma ihåg. Fortsätt le, fortsätt skina. Med vetskapen att ni kan alltid lita på mig, det är det vänner är till för. I med och motgångar kommer jag alltid att finnas där, det är det vänner är till för. Jag älskar er!

Ofta kan jag verkligen stanna upp och bara känna sån glädje för alla härliga människor jag har runt om mig. Och alla vänner som jag trodde jag skulle skiljas från i gymnasiet som fortfarande finns kvar, jag känner nu som jag gjorde då. Även om jag inte träffar alla så ofta så är det så otroligt många som fortfarande är nära vänner. Jag har sån tur, är så lyckligt lottad som har så vackra underbara vänner vid min sida. Tack alla för att ni finns!!!

Kärlek!

Veckans Citat - så träffande

"Det största misstaget du kan göra här i livet är att ständigt frukta att göra ett."

Elbert Hubbard


Oj oj oj, point taken!! jobbar på det :)

Kurs idag

Idag har varit på en liten kurs i bokningssystemet. Jag tycker alltid att det är kul att få lära mig lite mer. Och bokningssystemet är kul att kunna. Vi ska ju lära oss det också för att kunna förstå vad det kan vara för fel på ordrar. Och jag kan tänka mig att vi kommer kunna hjälpa säljaren lite. Fast det är ju också det som är farligt, att vi kanske kan och kan hjälpa, och då kanske dom kommer fråga oss mer än dom redan gör. Och som det är nu så vägleder vi dom utan att ha ens kollat in i systemet. haha, men det är väl så det är. Kul tycker jag, dom andra är lite rädda för att vi kommer att "utnytjas", men det är ju bättre att vi kan fixa saker, än att det ligger fel och vi får tjata att det är felbokat. Då kan vi också gå in och smygkolla vad som är fel. Trött satan va jag annars idag efter lite för lite sömn, men jag börjar bli ganska van att det är så på måndagar.

I övrigt har jag haft ont i magen hela dagen och mått lite illa, jag är livrädd för att bli magsjuk :S Men förhoppningsvis är det bara ägglossning eller nåt annat kvinnligt som håller på och stökar i magen.

Köpte Vivadi på vägen hem från jobbet för jag hade varit sugen på det hela dagen. Deras dressing är så god, mums, och kunna doppa brödet i, och så lite kräftstjärtar och fetaost, MUMS!!! :D

Nu ska jag faktiskt sova i tid. Så jag säger God Natt och Puss på er!

Min vän

Hur mår du egentligen? Jag vet inte hur du mår. Jag vet inte riktigt vad jag kan göra, jag känner bara att allt kanske inte är okej. Kanske har jag fel. Har inte sett dig så här förut bara och det oroar mig. Jag hoppas att du säger till om jag kan göra nåt för dig. Jag bryr mig om dig min vän.

RSS 2.0