Blodomloppet

Taggar för ikväll, då är det milen på blodomloppet för hela slanten. Hoppas att huvudvärken som hållt i sig i tre dagar hinner försvinna under dagen och att jag peppar till lite :D Mitt mål är under timmen. Sprang ju Tjejmilen förra året på 58.56 så det vill jag slå. Men jag var något bättre tränad då tror jag så, ja vi får helt enkelt se hur det går, kul att springa lite iallafall, även om man inte kan "tävla" så mycket, ens mot sig själv. Mina vänner lär ju springa på typ 45... Jag är kass på att springa egentligen men jag försöker iallafall, det är alltid nåt :)

Pepperi pepp pepp! Kom och kika och hejja på vettja! :D

Hehe ska föresten bli väldigt kul att cykla hem därifrån ikväll sen. NOT! :P 


Dagens citat

Man kan inte välja när och hur man ska dö. Det enda man kan bestämma är hur man ska leva.

Joan Baez

Flugsvampen



En bild på fina flugsvampen i skogen. De brukar oftast se mycket sunkigare ut än såhär så jag var tvungen att fota den när den var så fin :)


Svampskogen



På söndagen ignorerade jag baksmällan och åkte ut i skogen med Emma och plockade svamp :) Blev 10-12 liter tillsammans tror jag. Så nu vet jag vad jag har att göra efter träningen idag. Jag gick ju i gympadojjor för att jag inte hittade mina stövlar så mina fötter såg ut som russin när jag kom hem :P Då tvättade jag tre maskiner tvätt, moffade lite bakispizza och sen umgicks lite med Nicke. Avslutade jag helgen med en film och söndagsmys. Tippelitopp. 

Partytjej



Jag hade en bra helg denna helgen också :) I lördags var det lite party! Var hem till Frida & Rickard på lite fest och sen blev det lite skaka rumpa på BMB, jättetrevligt kväll! Så det blev faktiskt en tvådagars på BMB denna helg! Var på AW där i fredags också. Kul att vara ute lite och dansa faktiskt, jag gillar ju det! På dagen på lördagen var jag en sväng till Hökåsengropen och solade med Emma och sen hem till mamma och pappa och snyltade mat innan jag fixade mig lite fin kvällentill ära :) Halv fyra somnade jag som en stock vilket betydde att jag missade blixtrarna helt, lite tråkigt, tycker sånt är fint :)

Beautiful!


Förändringar på jobbet känns det som

Promedia säljer Kuriren...

Jahopp... där ser man. Då förvinner hälften av vad jag gör om dagarna nu. Jag gör just nu främst två tidningar för er som inte visste det. Detta är en av dem. Göra nu då??!

http://www.nwt.se/karlskoga/article957611.ece 


Energibars



Efter träningen idag så mumsade jag på en energibar som jag gjorde för ett par dagar sedan. Jag gjorde 3 olika sorter. En aprikos/nektarin, en med äpple/banan/kakao, en hallon/jordgubb/blåbär. Känns fräsht att ha gjort dem själv eftersom E-ämnen och sådant minskar och man vet precis vad som är i. Som bas i dem är det hasselnötter, valnötter, solrosfrön, linfrön, fiberhavregryn, kanel, äggvitor, honung och lite citronsaft. Två av dem är penslade med mörk choklad.

Torka frukt



Natten till i tisdags torkade jag frukt för att jag skulle göra egna powerbars. Fick sova med dörren öppen till köket hela natten för att kunna ha koll så att inte lägenheten brann ner. Frukt torkar man i ca 8 timmar i ugn på ca 50 grader för er som vill prova! :) Ett tips är att hålla sig till frukt med ungefär samma vätskemängd, så de tar lika lång tid på sig att torka! Som ni ser så blir det ju inte så mycket kvar när man är klar. Av två plåtar flev det lite i 4 fjuttiga skålar, så man ska inte räkna med massor :)

Home


Illu



Bjuder på en Illustration såhär på morgonen. Tänkte att det kunde pigga upp lite :)

hmm

Just nu är det lite smådrygt. Jag stressar som fan. Känner mig ful och tjock och allmänt usch. Men men, man har ju såna perioder... Jag tränar en del, och med det + massa på jobbet så blir det stressigt, och när jag stressar så sväller jag upp som en ballong och och får ful hy och det gör att jag vill träna ännu mer och blir då ännu mer stressad... ja ni förstår, moment 22.... Jag tränade i måndags. 11km kondition och genom kroppen på styrka. Igår kände jag mig jättestressad från jobbet och ville ut och springa, men så blev klockan mycket och så skulle jag göra barsen som jag höll på till 11 med, och så blev jag ännu mer stressad av att jag inte kom ut alls, och fick lite dåligt samvete. Idag så var jag helt slut hela dagen. Huvudvärk och drygt och när jag kom hem så funderade jag på om jag verkligen skulle träna trots att det var träningsdag, så jag sket i det men kunde inte skita i det helt så jag tog mig ut och i spåret 6km (jogg 5km)... och jag undrar hur mycket kroppen förstörs av att jag inte kan ta det lugnt... fastän jag inte tränar mycket så har jag ändå svårt att bara vara.... känns som att man slänger bort tiden då... rastlös... dålig...

Jagad och beskjuten

Inatt har jag sovit konstigt. Jättetrött idag. Jag drömde jättelänge att jag sprang runt i ett villaområde och blev jagad av en maffiaboss lakejer. Jag försökte ringa 112 men det gick inte alls. Försökte flera gånger men det kom inte dram någon signal. Och jag knackade på på några hus och bad om hjälp men ingen ville hjälpa mig. De knallade runt i sin lilla värld och brydde sig inte alls om mig. Jag fick tag på en bilnyckel, men den lilla bilen gick knappt framåt, gick fortare att springa. De var säkert sex stycken efter mig och jag var i ett villaområde som det stod maffiabossens namn på husen, så det var hans kvarter. Jag förstod inte heller vad jag hade gjort för fel och varför de ville ha bort mig från jordens yta. Vart jag än springer så känns det som att jag hamnar i återvändsgränder och de skjuter vilt efter mig...


Nya lurar



Jag var och köpte nya lurar idag till mp3:n. Ja jag har fortfarande en sån och inte en I-pod. Men den funkar utmärkt. Problemet var att jag inte hade några lurar att ha på mig "till vardags" dvs när jag inte tränar. De blir ju så svettiga och äckliga så det känns ofräsht att använda samma. Så nu köpte jag mig ett par till. KOSS, likadana som jag har fast det blev helsvarta istället för blåa som jag har sen innan. Fanns röda också och jag hade sån beslutsångest i affären och nu ångrar jag att jag inte tog dom, men det skulle ju skära sig med typ alla kläder jag har :P

Kan verkligen rekomendesa dessa, bästa hörlurarna som finns. Asbra ljud, har alltid haft just dessa. Nu finns de på Maxi, rabbaterade =)

Jag har gått runt med dessa ikväll sen jag kom hem och lyssna på musik och gjort bars :) Men nu är det sängen. Natti natti. Pöss pöss på nosen.

Projekt Bars...

Igår när jag kom hem från träningen vid tio började jag med ett litet projekt hemma. Ska göra egna bars. Jag har gjort det förut och de blev asgoda! Men nu drar jag ett steg längre och kör med egentorkad frukt istället för köpt torkad. Tar lite tid att göra, men tänkte att jag skulle slippa så mycket E-ämnen som möjligt. Så inatt har jag torkat frukt :) Ikväll gör jag barsen. Kanske tillsätter någon köpt torkad frukt. Vet ännu inte hur bra de blev där hemma... Uppdatering kommer! :)

Klockers








Jag gillar :P



Hehe jag gillar min kollegas nya placering på jobbet. Hahaha, helt övergiven! Idag kom han tillbaka från en veckas semester och så var hans skrivbord flyttat och helt ensamt. Så roligt! Nu har de visserligen fyllt på med tre bord till i hörnan så det är som det ska vara, men såg lite kul ut när han satt där alldeles ensam och övergiven... "Motalahörnan" har flyttat bort och trafficgruppen har istället intagit platsen. Lite sorgligt att mina vänner har flyttat så långt bort ifrån mig, men jag fick ju ett annat härligt gäng istället så jag överlever nog :)


Familjekväll



Igår hade vi söndagsmys med familjen, mina godingar. Vi käkade och skulle spela kort men det blev guitarrhero istället. Jag saknar våra familjemyskvällar. Jag saknar att träffas, bara slappa, käka lite söndagsmat och lira kort! Mer sånt! Kan folk sluta vara så upptagna! :)

The game is oooon!


Börjar söndagen med utmaning på guitarrhero! Jag kommer så vinna!!!! :P Come on! Bring it!

Go go

Har varit och tränat ett förmiddags/lunchpass på friskis. 10km cross/löpband och styrka. Sen kom jag hem och hittade en stackars övergiven godispåse som jag var tvungen att smakprova lite ur :P Men nu har jag ätit riktig mat också. Lax med bulgur och kall sås :) Blir en lugn å skön helg denna helg. Känner inte alls för att vara dressa upp mig och flänga runt på stan. Känner mig lite smådepp och vill bara vara ett tag.

Klockrent!



Peekaboo


God morgon världen! ;) Nu ska jag äta frulle och sen dra och träna! Trevligt värre faktikst! :)

Baggy



Dags för en dagens outfit tänkte jag. Idag orkade jag verkligen inte alls bry mig så jag drog på mig lite slappt baggy. Skönt när det är lite svalare så man får klä på sig lite fler lager igen. Det gillar jag. Ikväll blir det en lugn kväll. Ska käka lite bakad potatis tänkte jag, sen kanske se lite film med Emlan.

Bröllopsvals


Här kommer en liten illustration på David och Annas i deras bröllopsvals :) Fick ju inga bra bilder på det från bröllopet så jag fick illustrera istället. Kul det med iofs. Gillar egentligen inte att illustrera andra människor för jag är rädd att dom ska tycka att dom är fula, men jag måste ju ha något att träna lite på :)

 


Känner för

att gråta lite...

Halta Lotta

Idag kom Carina tillbaka till jobbet, stapplandes på kryckor stackarn. Hon tog ett glädjeskutt i söndags och landade fel så ett muskelfäste i vaden slets av... :S Tydligen går dom inte in och gör något åt det utan det är kryckor och smärtlindrande som gäller... lider med henne...


onsdag

Blev en kortis på gymmet idag. Dock 7km på crossen och lite armar och axlar. Mage och rygg var ju att glömma för jävla skitmensvärk som inte blev bättre av crossen. Men lite blev gjort iaf:) En dusch och en smoothie på det! Nu ska jag gå över till grannen och hänga lite...

Tack för idag!

I helgen vill jag förresten hitta på nå ku, bara höra av sig om man vill gö nåtl!!! :)

Jet Set Illustrationer






När jag ändå är inne på ILLUSTRATIONER så tänkte jag lägga upp dessa illustrationer av Jet Set- klockor som jag också gjorde i vintras, som jag blev rätt nöjd med! Urtavlorna ser nästan inte ritade ut alls om jag får säga det själv :) Allt är ritat i Illustrator. 

Tog mig till Ur&penn idag på lunchen för att se om de fortfarande har rea på dessa, för då tänkte jag köpa en eller ett par nya till min samling :) Å vet ni, nu har jag TVÅ NYA!!!! :D En rosa och en genomskinlig med bling :D De nya varianterna av Jet Set har dessutom kommit in och är SÅÅÅÅ snygga, men kostar ju därefter, nätta 1298:-

Jag har nu 6st i min Jet- Set-samling: En vit, en svart, en genomskinlig med bling, en lila, en rosa, en blå. Och sen två oäkta, matt rosa, och ljusblå.

Gårdagen

Igår tejpade jag fötterna och tog mig ut till Björnöspåret efter jobbet. blev 5km jogg + 2km upp/ner "värmning". Tyckte jag hade riktigt bra fart, kändes riktigt bra... men när jag kom in i mål hade jag inte alls så bra tid som jag hade hoppats på, det var synd, så jag väljder att gå på känslan att det kändes bra:) Dock har jag ont i benhinnorna/smalbenen idag... mindre bra. Mamma säger att jag ska lägga av att springa, men jag vill inte det, ska prova ett tag till:)

Anmälde mig dessutom till Blodomloppet den 31 aug. Får se om jag klarar av att springa, hur benen mår. Vet inte om jag tycker att det är värt att springa milen på asfalt och sen bli trasig hela vintern.

Sen måste jag bara säga. Tror varma mackor med kantarellstuvning är det bästa som finns :D Åt det efter joggen igår. Så himla gott!!! :)

Work in progress






Började lite smått på en ny illustration, blev lite inspirerad när jag hittade den andra :) Hihi


i mina gömmor








Här kommer en gammal illustration som jag hittade nu på datorn. Jag gjorde den på skoj i vintras, januari när det var dötid på jobbet. Kanske skulle börja illustrera lite igen, det är ju ganska kul:)


Gör mig glad - dessutom asbra träningslåt!



Nu blev det rätt många musikklipp men den här låten gör mig alltid pepp!! Den kom igår i mina lurar (lyssnar på radio när jag tränar) när jag gjorde armhävningar och jag ville bara trycka på massa extra, alternativt ställa mig upp och dansa, men det skulle kännas lite tokigt :P Folk skulle kolla så konstigt då hehe:P hur som helst, man blir på asbra humör och partyhummör av den!!! :D

Måndagsträning

Jag verkligen älskar träningen på måndagar! :) Och det är lite konstigt för det är på måndagar som jag är som tröttast när jag kommer hem. Igår efter jag hade kommit hem och käkat så ville jag bara somna i soffan, ögonen gick liksom i kors. Envis och beslutsam som jag är så drar jag ändå alltid iväg och tränar. Och det är alltid lika skönt...typ!:P Just måndagar är kan jag liksom inte resonera med mig själv utan där är det träna som gäller! Riktigt bra pass blev det igår! 8km kondition (kross och löpning) Jag hade tänkt köra milen men kl nio stängdes musiken av och jag var ensam på övervåningen. Då slog det mig att det nog var sommartider fortfarande och att dom stängde:( Utöver det gjorde jag 50 utfallssteg, 30 armhävningar, 100 situps och massa mer styrka. Måndagsträningen är en sån härlig start på veckan! :D

Loooove it!

Det enda jag önskar lite nu är att jag hade möjlighet att träna mitt på dagen. Det slår ganska hårt på de som måste träna på kvällen nu när bv renoveras och vi måste trängas på samma yta. Det är redan jättemycket folk på kvällarna och nu är det ju inte mindre direkt.... men men, hoppas det blir fint på bv sen iallafall, kanske man kan vara där också om man får lust :)

Jag uttryckte mig lite klumpigt på fb igår och va arg på "alla idioter" som invarderade Rockis. Jag förstår självklart att det är asdrygt att de renoverar där borta. Inte meningen att vara taskig, jag blir lika trött på alla nyårslöften som kommer i januari och ska tokträna för sommaren. Då blir det också invasion:P Har man som sagt inte möjlighet att kunna styra sin träning typ nåt alls så man kan gå runt problemet så blir det ju såklart lite smådrygt :)

De här också!





Också så sköna låtar från henne

Adele - Så vackert!



Jag bara älskar henne, och låten, så skön röst!

Satans skitkallt på jobbet!


Fy fan va jag hatar när det är så här kallt på jobbet. Just nu sitter jag och känner mig som en michelingubbe! Har en topp, en blus, en tröja och var ändå tvungen att ta på mig tjockmunken. Men den älskar ju jag iofs :) Men det är jobbigt när man bara sitter och fryser... Händerna är kalla och man har konstant gåshud. Har druckit massor av te och nu drömmer jag om hur skönt det vore att ta en varmdusch, bubbla bubbelpool, basta och att krypa ner under en filt mot en varm kropp... :)

Dessutom dagdrömmer jag om pommes frites, kladdkaka, ostbågar, ben & jerry-glass å varma mackor.....

Det är frågan...

Nu är jag rätt trött på håret igen. Det är mellanlångt, mycket längre än det varit på väldigt länge och det bara är. Antingen tänker jag klippa lugg, alltså rätt rak lugg. Eller så ska jag klippa mig kortare igen, typ lite busig bobb, kortare i nacken och längre framtill. Det är frågan. Vad tycker ni? :)

Eller ska jag låta det vara?

Mer hippa!



Här kommer tre bilder till från kvällen som jag lånat av Malin. Tack Malin! ;)

Fröken fehnes hippa :)



Igår hade vi hipperi för vackra fröken Fehne. Iiiih, Prinsessan får snart sin prins!!!!! Eller hon har ju redan fångat honom, men ni fattar :) Puss puss puss på henne!

Skivomslag till Annas skiva


Framsida. Form & foto: jag.



Insida i häftet.



Baksida + sidor.


Anna spelade in en skiva på möhippan som jag sedan gjorde ett skivomslag till. Tänkte jag skulle visa hur det blev! :)


Ska i form!

Nu tänkte jag att jag skulle komma iform till hösten! Känns som att man bara ätit skitmat och degat på stranden hela sommaren. Men om jag tänker efter så har jag faktiskt gjort lite mer än bara latat. (Lite upp och ner skulle man kunna säga :P) Men lite träning har det ju ändå blivit när man kollar på det:) Så såå dålig har jag ändå inte varit. det har ju ändå varit semester...

v 27-31 Semesterveckorna, har jag tränat ca 13 styrketräningspass och ca 7,5 mil löpning. Det är ett snitt på 2,5 stryketräningspass och 1,5 mil löpning/ vecka, så det får ändå vara okej. Utöver det har jag spelat 20 h golf, 2h tennis.

v 32.
Denna vecka ligger jag lite efter, så jag är bara uppe i 1 styrketräningspass och 10km löpning. Ska köra styrka idag också och nog lite cross. Sen kommer jag nog inte hinna så mycket mer denna vecka. Ska vara om jag känner mig kry på söndag :P

Visst, golf är inte värsta träningspasset, men man känner faktiskt rätt mycket i ryggmuskler och så, man får träningsvärk, och så är man ju ute och traskar rätt länge :)

Redigering



Delar med mig av en före/efter- bild på Annas fina bukett. Vissa bilder kräver att man redigerar dom lite extra för att det ska bli bra. Här är tex en bild då en bil förstör hela bilden så jag har plockat bort bilen i bakgrunden och ersatt med buskar istället (som egentligen är träd).

Små sessasteg


Allergisk mot löpning

Jag har ju problem med benhinnorna och får asont i vaderna i perioder, hela förra hösten och våren nu. Men nu så har det gått ganska bra de gånger jag sprungit i somras. Jippie tänker jag :) Tills jag förra söndagen var ute och sprang milen. Då drog jag upp stora skavsår på insidan av bägge fötterna så jag knappt kunde gå. Jag vet att jag får det så därför brukar jag tejpa fötterna när jag springer längre än 5km. Men tänkte att det ju hade gått bra itidigare. Och igår så tänkte jag att det borde ha läkt hyffsat så jag tejpade fötterna ordentligt och tog mig ut på 5km. När jag kommer hem så har jag fått små blåsor på hela magen! Fick det lite på benen i tidigare när jag sprang i somras. Askonstigt. Och idag..... så har jag ont i benhinnorna när jag går..

- Fötterna går sönder.
- Benhinnorna/vaderna går sönder.
- knäna går sönder.
- Kroppen reagerar med blåsor.
- Jag har kass kondis...

haha, kanske säger kroppen nej tack till just löpträning?? :P

Jupp jupp

Det är lite småtråkigt på jobbet nu. Inte så värst mycket att göra. Funderar vad jag ska hitta på för hyss. Kan berätta att jag var smart och köpte en mjölk på statoil på vägen hem i lördags natt för att jag skulle få dricka te på söndagsmorgonen, så när jag vaknar på morgonen är jag jätteglad att jag var så smart! Mindre glad när jag upptäckte att den inte stod i kylen utan att jag glömt den i väskan.... så kan det gå.. :P

Idag säger vi grattis till min farfar som fyller 75! Grattis till honom! :)

Lite blomster


Anna & David Gunstad



Här är lite bilder på brudparet, Anna och David från 23 juli! Mina kära vänner, massa massa lycka till dem!

Bröllopsvimmel



Å här kommer lite vimmelbilder från bröllopet! Det är från två kameror därav lite olika kvalité.

Bröllopspresent



I bröllopspresent av deras vänner fick de en spaweekend i Riga! :)

I kyrkan



Här är två bilder som jag försökte rädda från när David och Anna går in i kyrkan :) Så fina de va! :) Det var så dåligt ljus och min kamera och jag var inte alls med i matchen tyvärr...

RSS 2.0