Lite nya träningsgrejjer & solt över min bedrift idag:)


Idag köpte jag lite träningsgrejjer från Stadium. Tanken var att jag bara skulle köpa vikter till anklarna men så hade nya SOC löarkläderna kommit och dom hade jättesnygg färg nu och eftersom jag ändå hade tänkt köpa ett par till ombytesbyxor så passade jag på nu. Blev byxor och jacka, och sen en tröja. Tröjan är så snygg färg på!! :) Jag gillar!

När jag kom hem provade jag vikterna. Jjag hade tänkt springa milen idag. Och det gjorde jag. Tänk jag sprang milen på Rocklunda för första ggn, jag som alltid har velat svänga av vänster mot milspåret när jag sprungit femman och idag gjorde jag äntligen det! :) Så jag sprang alltså milen i rocklundaspåret MED vikter runt anklarna. Kan ju tala om att det är rätt jobbigt, men det gick bra, jag sprang hela vägen. 67 minuter tog det vilket jag är stolt över. Galet att jag sprang EN MIL MED VIKTER! Och i spåret som dessutom är dubbelt så jobbigt som att springa plant. Men får se vad jag bloggar om imorn.... hehe träningsvärk kanske :P

Aj aj aj

FAN! Så klantigt. Dumma DUMMA mig! ONT i hjärtat!!! aj aj aj :´( Få det att sluta!!!! :´(

Som att vandra på ett minfällt...

Ja, så får det bli :)

Idag ska jag nog unna mig själv en liten present :) för att jag jobbade hårt förra veckan och så hör jag hur dom bara ropar på mig, å så känner jag mig lite ensam och behöver pigga upp mig själv med lite färg..

20 minuter senare


Blev så sugen på att rita lite men hittade inte några av mina pennor och inget sudd:( men jag mös ner mig i soffan och så fick det bli en snabbskiss med vanlig blyertspenna och ett block. Var ca sju år sen jag ritade sist. Blev ju sådär bra, men får duga för att vara så länge sen! Kul iallafall. För mig är befriande att rita, önskar att jag gjorde det lite mer just därför :)


Å så lite färgläggning i photoshop :P

Kräftskiva igår

Igår var jag på kräftskiva hos familjen Rubins, trevligt trevligt :) Och alltid gott med kräftor, Muuuuums!!

Nu - Ut till Björnön och springa!

Hoppas att man får ut lite negativ energi ur kroppen =) Och om en vecka, då jävlar! :D

Jag passar nog inte in iallafall...

Önskar att jag kände mig hemma någon stans...
Har jag ingen som tycker om mig längre (förutom mamma och pappa förhoppnngsvis)...?
Är jag aldrig tillräcklig....?
Känns lite jobbigt just nu..
men det ordnar väl sig...

Lätt mat! Laxpasta! =)

Idag bistår jag med ett "recept" på snabb mat för den som är som mig och inte vill laga mat till sig själv. Enkelt att ha med i matlåda. Koka pasta. Tina lax om man som mig har laxen i frysen. Går utmärkt i ett vattenbad. Skär laxen i bitar och stek den lite. Ha i lite Creme Bonjour Cusine Charlottenlök och gräslök (den orangea) bland laxen. Ha i pastan. Färdigt. Går på ca 10 minuter (30 om laxen är fryst). Enkelt och gott och man slipper krångla :)

Puss på er! :)

Jävla skitmåne att va full!


Jag gick och la mig strax efter tio igår för att jag verkligen behövde sova! Men va händer, jo jag vaknar klarvaken 1000 gånger under natten... sådär konstigt brukar jag bara sova när det är fullmånde, och mycket riktigt, kikade i kalendern när jag kom till jobbet och där stirrade fullmånen på mig :( Så jag är rätt töltt idag med. Övertid och massor på jobbet, totalutdelning efter totalutdelning och imorn är det torsdag och sen fredag och då är det mest i veckan i vanliga fall... så det är bara att hänga i. Idag frågade två chefer hur det gick för mig, det var snällt iallafall :)

Idag har jag varit på stämma i föreningen och rösta om vi ska ändra i en stadga för att sen kunna rösta för att få bredband direkt på hyran. Vuxenpoäng till mig. Sen gick jag till Rocklunda, sprang femman och tillbaka till Milles innan jag började gå igen. Det är strax under milen. Så jag sprang cirkus 7km av dom 10. Fan va mycket jobbigare det är att springa i spåret än vanligt, det är ju så jäkla backit där.

Nu är jag duschad och färdig :) Det gäller att hålla igång hela dagen alla dagar. Sprang och fundera idag på när jag ska lugna ner mig lite och typ börja sova 8 timmar som alla andra och ta det lite lugnt ibland. Känner inte att tiden räcker till till det bara. Så mycket jag vill!!! Det är klart ibland att jag unnar mig en kväll i soffan, men det är ju inte så ofta, oftast så kommer jag inte dit förrän frammåt tio... och då borde man ju nästan sova.

Efter lite photoshopdravvel och bloggandes ska jag nu lägga ifrån mig datorn och sova. Natti :)

du kanske kan stanna...? :)

Vore toppen om du gjorde det:) Hur skönt som helst. Frihet :)

Va förresten ute och sprang igår. 1mil blev det i ett svep och jag var inte ens trött när jag kom fram. Jätteskumt... måste vara för att jag sprang och tänkte på allt kul man kunde skapa med fina bilder och så:)

Trött som få idag, orkar inte blogga. Natti.......

Nya kängor =)


Idag har jag köpt nya kängor! Dom är så fina :)

Monday morning


Idag fick man höstkänningar när man åkte till jobbet. Myspys tycker jag att det är. Jag blir liksom lite lycklig i själen när det blir höst. Det är så mysigt och frisk och härlig luft. Det är liksom så att hösten luktar gott :)

En till =)



En till bild jag hittade från Saras födelsedagsfest :) Å så orginalet på förra för att det är fint :)

Bus bus =)


Idag har vi pratat kamera och redigering hela dagen tycker jag, så jag var tvungen att busa lite. Världens sötaste små vampisar :P Puss på dig Sara :)

Color =)




Fick massa komplimanger för mina byxor idag så här kommer dom =) Korallfärgade jeans från JC. Love them!!

Men ååh


Så jävla irriterande! Nu har den legat där i snart en vecka också :( ORKA!

Solen lös in i mitt vardagsrum en snabbis


Det dansar i hela rummet :D

Varje minut är tid du har till ditt förfogande


Joggrunda idag med :) Idag blev det bara 5km, men på helt okej tid så det va bra. Jag är rätt duktig på att hinna med och hitta på mycket i veckorna o jag får berömma mig själv. På fyra dagar har jag hunnit med fika med vänner, hälsa på mamma och pappa, två filmkvällar hos kompis, tre dagars träning. Ja, jag är på jobbet 9 timmar om dagen varje dag, men jag vill kunna utnyttja alla dagar så därför tycker jag om att hitta på mycket. Att bara leva för helger och semester är ju så dumt!! Visst blir det lite sena kvällar, men man får ju sova vissa helgdagar ibland. Sömn är överskattat :) Det finns så mycket tid att hitta som så många inte utnyttjar tycker jag, som används som transportsträckor till något annat. Men det är ju också en vana att göra mycket. Jag gillar att leva så iallafall :D

Hahaha =)


Bästa komplimangen! =)



Fick nyss höra sötaste grejen... Olle skrev nyss en kommentar till min bild på fejjan med en länk till den högra bilden. Han tyckte att hon påminde om mig. Det va gulligt sagt. Värsta komplimangen! Hon är ju rätt söt! Kanske ska sätta i min hårfärlängning iallafall :P

Härlig onsdag! :)

Köpte en sån god Tor-macka till frukost idag, så fasligt goda är dom! Efter jobbet var jag pch fikade med Catta och Camilla. Grattis Catta till en bra lösning också, så glad för deras skull. Å kul att träfa Camilla också, det var länge sen. Satt på det stället som ligger vid Indiska typ, Chicco. God sallad men fruktansvärt otrevlig peronal. Jag tycker inte att man börjar STÄDA innan kunderna har gått, visst kan man plocka och så men sälla upp stolar på bordena runt om en och skramla och dona som om caffet var stängt var bara SÅ OTREVLIGT. Så gör man inte. Det va 40 min innan dom skulle stänga dessutom så det var ju inte ens nära stängning. MINUSPOÄNG till dom!!

När jag kom hem tog jag med mig stavarna ut på promme. Kände att jag behövde träna armarna lite också eftersom jag var ute och sprang igår. Men efter ett tag så kände jag att jag ville jogga lite. Det vart asbra, som crosstraining/åka skidor ungefär. Sprang ca 5,5km med stavarna och gick en bit. Blev en vända på 9,2km totalt.  Ska skaffa mig vikter till händerna också så jag kan träna armarna ytterligare lite mer.

Har massa projekt på G nu som jag vill göra. :) Men först ska jag nog köpa mig ett nytt gymkort. Funderar på att köpa på friskis denna gång för då har jag nära till spåret där jag ändå är. Vore bra för min rygg nacke och axlar att få sig lite tränig också, hade tänkt fixa det genom träning hemma, men det går inte så bra så jag ska prova gymmet igen. Ska kolla om dom har nå kul pass, annars blir det enbart gymkort.

Anmälde mig förresten till tjejmilen igår också :) Nån mer som ska med?? :D

Happy girl on her way to work


Japp, det var jobbigt att gå upp i morse, men hur kul va det inte att få gå till jobbet igen efter semestern:) Så härligt att få tillbaka rutin på tillvaron igen. Älskar mitt jobb och mina härliga jobbarkompisar! Balansen i livet ska nu återställas! Lunch från Vivaldi också, det är ju inte helt fel =)

Aftonbladet idag - Hjälten Jacke

Militärerna i Karlskrona räddade den brinnande mannens liv.
Militärerna i Karlskrona räddade den brinnande mannens liv. Från vänster: Martin Sandberg, Mikael Nilsson, Jacob Norström, Lars Bång, Sebastian Sundmark och Patrik Ekstrand. Foto: Carolina Lorentzson, Försvarsmakten

BRINNANDE MAN RÄDDAD AV MILITÄRER

Kräftskiva och fest i lördags!

I lördags gick jag upp vid typ ett, och käkade frukost för andra ggn :P Jag gick och hälsade på en kompis låg och solade på Nordanby Gärde. Sen var det bara att gå in i duschen igen och dra på sig nå kläder för dag nu 2! Började känna mig skakisbakis typ vid 17 men försökte ignorera det lika mycket som smärtan i nacken :P Strax efter 18 var vi på kräftskivan, jag och Emma, efter en detour i kanelbullen som även kallas Önsta Gryta! Trevlig fest med massa folk man inte kände. Medelåldern var väl typ 30 så tom jag kände mig ung :) Jag och en tjej till fick jumboplatsen i tipspromenaden. Men nån var ju tvungen att få den också så jag tänkte att jag kunde ställa upp ;) Vid tio drog vi oss vidare in till stan till fest nr 2 dag 2. Inflyttning/födelsedagsfest hemma hos Peter och Tessa. Var kul att hälsa på där och säga hej, men  jag stannade inte så länge av flera anledningar, dels så värkte det hela tiden och sen så tappade jag partylusten, kände mig inte så bekväm där...

Summa sumarum av helgen var en asbra helg!!! Så härlig fredag framför allt! Att bara få vara sig själv och festa loss och ha askul! Lite synd bara att lördagen slutade som den gjorde, jag som ville festa! Idag blir det lite segardag med film...

Party i fredags!!! :D

Jag hade skitkul i fredags, ja jäklar! Jag vaknade ju som sagt och hade jätteont så jag gick på värktabletter hela dagen men jag vet inte hur mycket dom hjälpte egentligen. Så jag bytte strategi och började festa istället :) Det gör ju liksom ont hela tiden, så det är ingen vits att stanna hemma och ta det lugnt. Det bästa är ju att göra annat så man blir distraherad. =D Jag hängde på Andreas till en fest på Lillåudden. Ett kollektiv av tre grabbar som precis flyttat dit. Satans va varmt det var hela kvällen bara!! Sebbe i klackar var härlig syn också, oj vad jag skrattade! Sen tog vi oss till Pluto och rockade på dansgolvet! Pluto... ja jag vet, men alla andra skulle ju dit så det var bara att hänga på. Vi var lite sena så vi kom typ ett par minuter innan dom stängde insläppet :P Sen vart det tillbaka till Lullåudden på efterfest. Rökte lite vattenpipa med melonsmak men Andreas somnade i soffan. SViiikare! När klockan var efter fyra väckte jag honom och vi cyklade hem, fick höra fler ggr att "varför har jag inte festat med dig mer?!" =) Hemma och kom isäng vid fem! Skiiiiitkul kväll!!! :D


Gårdagens ootfit


Var länge sen jag körde en dagens outfit så här kommer en :) Igår såg jag ut så här!

Mer om kvällen kommer senare, men kort och gått, när inte värktabletterna hjälpte så provade jag healing med hjälp av alkohol :P ska iväg en sväng nu och sen är det bara uppladdning för nästa fest :P HEEEEALING!

Tablett och åter sängen

Nu är jag uppe för tidigt. Men jag är bara uppe för att få i mig lite macka och vätska och tusen vääääärktabletter!!!! Aj va ont det gör. Jag kan inte sova, så fort jag rör en fena så vaknar jag för att det gör ont. Inte kul. Känns som köttätande bakterier som frossar på mina muskler och sprutar in gift som gör att det bränner i hela skuldran. Det värsta är att liggande position är den som är värst, då gör det som ondast, men jag kan ju inte somna ståendes, så det är ju ett probmem... hmm... nä nu är tabletter tagna. Försöka sova igen. Får inte sova för länge dock. Måste till systemet innan dom stänger... Eller om nån ska dit, köp cider åt mig ;)

AJAJAJAJAAAAAAJ!!!!!!!!! SATAN!!


I morse när jag vaknade till så gjorde det så satans ont så fort jag rörde mig en millimeter. Jag har tagit tablett  men det hjälper inte, så jag tog en till. Det gör ont typ under skulderbladet från nacken och ner på halva ryggen. Arbetsskada och samma ställe som det blir förslitning när jag spelar golf. Jag har typ jämt ont där pga jobbet, men jag har lärt mig att ignorera det, men nu gör det JÄTTEONT och jag kan knappt röra på huvudet och det värker hela tiden. VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN!!!!!! :´(

MAMMA HJÄLP MIG!!!!!!! Jag som ska festa ikväll och på två fester imorn, det här går inte!!!!! :´(

Plus att det har varit fruktansvärt varmt inatt så det har varit väldigt svårt att sova ändå, och så fick jag mess typ halv tre inatt så jag vart väldigt vaken, å vad jag älskar fyllemess! Lite sömn...

Arg ledsen och frustrerad.... HATAR NÄR DET GÖR ONT!!!!!!!! Speciellt där jag har haft ont konstant i över ett år redan........ men nu är det typ AJAJAJAJAJAJ hela tiden!!! Det gör ont att ligga, det gör ont att sitta, det gör ont att stå, det gör ont att bara andas. Skitjobb och skitgolf!

26 år och har ringt mamma och gråtit för att det gör så ont. Å så gråter jag för att jag känner mig ensam och emlig, är trött och hungrig, ingen som älskar mig och pysslar om mig, ingen som tycker lite synd om mig och kramar på mig. Ingen som bryr sig. Just precis i detta nu suger livet!

Rosa bara för att det var tjejmodell!

Försökte mig på löpning idag på dagen, men jag trodde jag skulle få värmeslag. Blev bara femman på Rocklunda. Jättejobbigt var det ändå, aldeles för varmt, verkligen! Sen var det mat och iväg till Orresta GK. Innan så svängde jag in på Stadium för jag behövde både golfhandske och peggar. Och då upptäcker jag att dom som jag haft förut just nu har "uppgraderats" och blivit ROSA! Bara för att det är kvinnohandske så ska dom väl för f*n inte vara ROSA, eller i varje fall inte BARA finnas i rosa!!! Dååååligt tycker jag. Nästan det första jag göra också är att råka dra lite för hårt i den så det blev en stor reva i den. Bra jobbat Helena!



Jag gick iallafall runt på 35 poäng så det får duga, det är ju iallafall på mitt handicap som jag ska ligga. Fick till några riktigt bra slag! (Dom dåliga kommer jag inte ihåg :P) Tack Per för en bra kväll! Och tack molnen för att dom makade på sig så att vi fick fin sommarkväll =)

Hahaha, så tragiskt är det väl ändå inte

Pratade med pappa när jag skjutsade dom idag och då säger han såhär Du, jag lyssnade på radiopratarna idag och där så var det en 50:åring som hade nästan hade gett upp chansen att träffa sitt livs kärlek, men så hade dom träffats på nätet. Så jag ville bara säga att det finns chans, det är inte kört att hitta nån. Hahaha, mycket snällt sagt pappa! Jag är 26 och har varit singel ett tag bara och han jämförde mig med en 50 årig tant som gett upp tanken på att träffa den rätta. Tack så mycket pappa! Nu känns det mycket bättre :P

Veckans citat

"Ge ditt huvud tillstånd att följa hjärtat"

One tree hill

Bleeding love - som att rispa i ett ärrat hjärta


Jag bara älskar (och hatar) det här klippet!!!! Det är så satans gripande och gör mig tårögd. Känner igen känslan aldeles för väl. Som ett klipp från mitt eget liv! Som att rispa i ett ärrat hjärta. Känslan att man gör ALLT för att försöka få kontakt med den man älskar men når inte fram. Som går när man är som mest uppriven. FRUSTRATION som inte går att beskriva...!! Så bra skildrat tycker jag! Kanske är bra att det slutade med att han tog sin väska och gick. Fast det gör fortfarande ont ibland när man blir påmind om hur det kändes. Synd dock, fin kille.


LYRICS:
Closed off from love, I didn't need the pain
Once or twice was enough, and it was all in vain
Time starts to pass
Before you know it you're frozen, oh

But somethin' happened for the very first time with you
My heart melted to the ground, found somethin' true
And everyone's looking ‘round
Thinkin' I'm going crazy, oh

But I don't care what they say, I'm in love with you
They try to pull me away, but they don't know the truth
My heart's crippled by the vein that I keep on closin'
You cut me open and I -

Keep bleedin', keep, keep bleedin' love
I keep bleedin', I keep, keep bleedin' love
Keep bleedin', keep, keep bleedin' love
You cut me open

Trying hard not to hear, but they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears, try to fill me with doubt
Yet I know that the goal
Is to keep me from fallin', yeahyeah, oh

But nothin's greater than the rush that comes with your embrace
And in this world of loneliness, I see your face
Yet everyone around me
Thinks that I'm goin' crazy, baby, baby

But I don't care what they say, I'm in love with you
They try to pull me away, but they don't know the truth
My heart's crippled by the vein that I keep on closin'
You cut me open and I -

Keep bleedin', keep, keep bleedin' love
I keep bleedin', I keep, keep bleedin' love
Keep bleedin', keep, keep bleedin' love
You cut me open

And it's drainin' all of me
Oh, they find it hard to believe
I'll be wearing these scars
For everyone to see

But I don't care what they say, I'm in love with you
They try to pull me away, but they don't know the truth
My heart's crippled by the vein that I keep on closin'
Oh, you cut me open and I -

Keep bleedin', keep, keep bleedin' love
I keep bleedin', I keep, keep bleedin' love
Keep bleedin', keep, keep bleedin' love (love)
Oh, you cut me open and I -

Keep bleedin', keep, keep bleedin' love
I keep bleedin', I keep, (oh, keep bleedin' love) keep bleedin' love
Keep bleedin', (I keep) keep, keep bleedin' love
Oh, you cut me open and I -

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love


Smygsmakar kräftor =)


Idag har jag städat hemma, varit ute och sprungit, hälsat på kära vänner i Sura, massa mysprat och när man kommer dit får man alltid nybakat, denna gång blev jag bjuden på kladdkaka och glass. Underbara människor! Avlutar kvällen med kräftor och So you think you can dance!!! :D

Underbara tider!!!!!! Saknar...


Sitter och kollar lite kort från förr. Å vad jag saknar alla fester och all gemenskap som jag hade förr med folk. Jag kan inte konstatera annat än att det är jag som måste ha ändrat mig eftersom allt det har försvunnit ur mina händer. Jag saknar alla så mycket. Jag saknar det vi hade. Jag saknar mitt liv som 16-23åring. Då var livet helt underbart härligt. Eller är det minnena som spelar än ett spratt och att saker inte alls var så, bara för att man bara kommer ihåg det goda? Skulle man ha förfest då så kom det minst 20 pers. Jag saknar den personen jag var då, sorgfri liksom. Men jag tror alla känner så mer eller mindre att livet till typ 23 (när verkligheten tar vid) är ett kapitel för sig i livets bok.

Jag saknar er...

Min discovas :)


Jag älskar min discovas! Den gör så fina solkatter på väggarna och taket. När det är mörkt i rummet så är det stjärnor i taket! hihi :D Glamour in my life!! :D

Partajjandes igår! =)


Mycket rolig gårkväll vart det! :D Förfest hemma hos Basse och sen utgång på BMB. Rätt mycket folk var det också faktiskt. Träffade på lite olika "kändiar". Tack alla inblandade för en superrolig kväll!!! Så ont i fötterna jag har idag dock. Blåsor på dom stackarna, men det var det nästan värt för att inviga mina fina skor som jag köpte i början av sommaren men bara stått. Kul att gå i högklackat för en gång skull, tycker väldigt mycket om det, men man känner sig så uppklädd om ingen annan av damerna i sällskapet har det. Men nu hade Emelie det. Söta Emelie, va kul det var att träffa henne, det va länge sen :)

Sen tycker jag att mitt uppdrag att vara snäll och gullig för kvällen gick ganska bra, lite stolt över mig själv :) Jag var inte alls så uppkäftig, bara lite ibland! Till och med så jag pratade med lite folk på krogen :D Dessutom fick jag höra att jag hade väldigt fina ögon, att dom bara lös och att jag har ett jättefint leende, det var gulligt sagt (även om det rätt ofta är säkra raggningsrepliker) Ger mig själv 8/10 på uppdraget!

gullig

Jag har tydligen lovat att jag ska vara gullig ikväll... hmm det är ju skitsvårt ju!!! :S

p p p p p p paaaaaaaaartyyyyyyy

Tonight is partynight Yeeeeeees it is!!!!  :D

Musik is my life

Helt sjukt vad musik kan peppa upp, läka, få en på topphumör och få en att bara vilja hoppa upp och ner!! Förr när jag var nere så kunde jag sätta mig en timma vid pianot och bara spela så var det som att allt bearbetades och släpptes från mig. Det var verkligen helande för mig. Nu spelar jag visserligen inte så ofta längre. Men bara det här att man kan sätta på en partylåt och så blir man på bra humör, helt fantastiskt egentligen! Love musik!!!!!

Solade mina tuttar olika stora :(

Okej att jag inte har nå tuttar, men nu har jag konstig solbränna på dom också så dom ser ännu mer konstiga ut. Annars brukar det ju vara bra att få solbränna för då ser man iallafall vart det är tänkt att tuttarna ska sitta! men nu funkade visst inte det heller så bra, nu ser dom mest missbildade ut :P hahaha, big misstake! :P

Nu! Ut i sooooooolen!!!!! :D

:D

Min prins, var är du?

...

Uppsala igår och fint väder idag =)


Igår var jag som sagt till Uppsala och spelade lite golf med Tobbe och Tomas. Det gick inte så värstans bra, men det va kul ändå. Sen var vi ut och käkade och satte oss på en pub med trubadur. Mycket trevligt!!

Sen så körde jag hem rätt tidigt idag och så la jag mig i solen ute på Björnön. Så himla skönt att få känna lite värme och sol! På kvällen blev det lite engångsgrillning och sen film hemma hos Bastian. Vi såg "en jag glömt namnet på:(" och Transformers. Hade inte sett transformers förut. Asbra va den ju!!! 5 stjärnor får den av mig. Nu ska jag sova, får se vad morgondagen bjuder på =)

Min mage kurrar... hmm, jobbigt...

vilket underbart

väder på min semester.................

är det det här folk längtar efter hela året??!! Det gör inte jag iallafall, jag vill gå tillbaka till jobbet. Det här är ju minst sagt värdelöst!!!!! Usch!

Svampskogen! :)


Idag var jag på skogsmulletur med papsen på landet. Mys mys, där trivs jag! Jag åt vilda hallon, vanliga hallon, svarta vinbär, blåbär och krusbär! Älskar krusbär, det är så gott!!! Det blev en liten skörd som ni ser, men inte så mycket. Sen fick jag mat av farmor, också mums! :)

Landet ♥


Hallen :)


Så här ser min hall ut nu när jag har ordnat dit en skohylla där (inte så bra bild dock). Blev riktigt bra tycker jag!

Äntligen lite bilder på min renovering :)

Nu kommer dom... före och efterbilder. Förebilderna är väl inte helt rättvisa eftersom jag hade börjat plocka lite innan jag kom på att jag skulle ta bilder, men ungefär så såg det ut :) Hoppas ni tycker att det blev lite bättre iallafall :)

Före


Efter...


Måste bara säga att jag älskar min nyinköpta discovas, ÄLSKAR den! Den gör hela rummet :)

Sen ska naturligtvis tavlor och grejs upp också. Och ny lampa och lite fler smålampor, men tänkte ni kunde få se hur det ser ut lite när det är omgjort!

Färgat håret - behövdes


Jag har färgat hårtet också, det behövdes. Det va fint tycker jag när det va lite solblekt och så, men tyvärr blir det inte fint i utväxten ändå :( Så jag va tvungen att färga. Lite ledsen för att det inte var lika ljust längre, men jaja, får funka ändå :)

Regn = Film


Den här helgen har bjudit på lite filmer och här kommer omdömena

The Holiday: Jag säger bara en sak, kan man vara snyggare än Jude Law! Lugn Fredagkväll, men med honom som sällskap kunde det knappast bli bättre. Har sett flera ggr men det är ju inte så att jag tröttnar på att se på honom :P Satan i gatan vilken läckerbit!!!

Heartbrakers: Lättsam och okej. Funkar att se en regnig söndag.

Bridget Jones 2:an: Mysig och lättsam, precis vad jag önskade också en regnig söndag.

Fantastic Mr.Fox: Inte mitt val av film, och inte heller min typ av film...

Snabba Cash: Lite besviken. Den saknade poäng i slutet.

Percy Jackson and the lightening thief: Bra film! Rekomenderas.


Filmer på önskelistan är:
- Taken
- Trollkarens lärling
- Bröderna Karlsson
- Inception

En tripp till Uppsala bokat

På onsdag drar jag till Uppsala!! :D Ska hälsa på Tobias och föst spela golf med honom och Tomas, sen blir det lite käk och vin på stan! :) Lovely

En mils motion

Blev en mils motion ner och runt cityringen såhär på kvällskvisten varav 45 min jogg (kom ca 7km) å vad jag ville att klockan skulle ringa och joggen skulle va över, men glad att jag höll ut... Har man iallafall gjort nåt lite vettigt idag...

Nu ska jag nog se  en film, behöver ju inte upp så tidigt imorn...

Ut och jogga


Man kanske bore röra på fläsket iallafall lite idag... så jag drar ut på en jobbingrunda och hoppas på att jag känner mig lite mer pepp när jag kommer in igen...

RSS 2.0