Söndag

Krogen igår. Söndag idag. I övrigt har jag inget att säga.

Jag saknar dig. Jag vill ringa dig.

Nu blir det sex and the city filmen! :)

Mumsfrukost lördag =)

Hihi, jag äter frukost med Frökrusar, leverpastej och gurka. Till det en kopp söder te =) Jag brukar tycka att frukost är lite ett onödigt måste, men idag var det riktigt gott. Kan vara för att jag fått lön och kan köpa god frukost :D

Livet är en fest

Jag har bara en sak att säga just nu. Livet är bra härligt! Det är härlig fredagskväll, jag tar en mun med cola som svalkar och sprattlar i munnen, och sen en klunk gott rött vin som fyller munnen och halsen och kroppen med värme. Musik i högtalarna som viskar om att man ska leva och må bra och att livet är undernart. Livet ÄR underbart, det gäller bara att hitta rätt sätt att leva det på. Och lära sig njuta och uppskatta det vackra som finns omkring oss. Och det är en sak som man kommer lära sig genom hela livet.

Snart kommer Jonas och Nicke över. Älskade vackra vänner. Förra året var jobbigt och jag hade så svårt att få ihop mitt liv, med allt nytt och allt gammalt och allt jobbigt. Det har inte varit så lätt och jag kan inte annat än säga, dom är äkta vänner. Det kan inte ha varit lätt när jag drog mig undan så mycket. Men om det är några som vet vem jag verkligen är och som jag kan vara mig själv till 100% med så är det dom. Man kan ha stunder tillsammans och stunder ifrån varandra och ändå veta att vi är vänner. Jag älskar er! Jag älskar mitt liv, jag älskar alla! Livet är en fest! :D

Plus att jag har väldigt blåa naglar!! :D

Skål då! hihi ;P

Sluta klaga för fan

Okej, nu vet jag också att jag själv klagar genom att klaga på dom som klagar. Men jag blir bara så jävla trött på allt gnäll om denna kyla och snö. Jag råkar tycka att det är så jäkla underbart att vi för en gångs skull har riktig vinter och massa snö och fint med sol och allt. Men jag måste vara välsignad med förmågan att känna lycka genom såna enkla saker som väder. För det är vad jag gör. Riktig vinter är som en drömvärld för mig. Jag har alltid varit mycket i fjällen hela min uppväxt så jag förknippar snö med något härligt. Visst, jag har förståelse för sånt som att tåg inte går och så och gamlingar som strupplar sunt, att det kan vara drygt. Men alla ni andra som klagar bara för att klaga, så jävla onödigt, lär er att se det vackra i det istället. Som sagt, vem vet när vi kommer få uppleva den här riktiga vintern igen. Vinter är ingen naturkatastrof eller liknande som man måste sky som pesten och hata. Hade vi haft värsta översvämningarna och sånt så hade det varit något att klaga på. Nu har vi bara vinter. Och vintermånaderna är minst dec-feb, så innan dess kan man ju ändå hålla käften. Folk som klagat redan sen januari..... Om man börjar klaga i slutet av april, ja då kan jag ändå ha lite förståelse. Men nu ska det ju faktiskt inte vara annat än riktig vinter! Våren kommer och sommaren också, det lovar jag. Det gör den varje år, vi har alla årstider.... varje år, eller nej, vi har inte det alltid. Men I ÅR HAR vi riktig vinter, den årstiden som faktiskt inte slår igenom varje år! Sommaren kommer men tills dess, lär er att njut av det istället. Problemet är inte snön! Jag kan inte fatta hur man kan önska att det ska bli varmare och slaskigt och regnigt och jävligt, för det kommer ändå inte att bli sommar nu iallafall!!! SLUTA ÖNSKA SLASK OCH REGN!!! Det är ju samma folk som gnäller för att det är barmark på vintern andra år eller för varmt på sommaren också om det är rekordsommar. SLUTA GNÄLL FÖR FAN, jag blir oxtokig av att höra detta tjat varenda jävla dag!!! NJUT nån gång, det skulle göra er gott!!!

promenix med mamsen

Hemma från en prommenad i vintervädret med mamma:) Nu ska jag måla naglarna och sen blir det sängen. Imorn äre fredag! :) Eftersom jag har haft fredagskänsla hela dagen idag så blir det som att jag får två fredagar :D

Förresten. Det snöar ute :D igen, hihi. Mys.

lööööööööööööööön :D

*gillar starkt*

Dagens OOtfit


Läskigt värre :P


Hockeymorgon

Hockey i lurarna på väg till jobbet, och sen se det sista på jobbet. Men resultatet - vi åkte ur OS. Tråkigt. Inte för att jag är värsta sportnörden så min dag blir ju inte förstörd för att det blev så, men det är ju tråkigt. Jag är snarare lite förvånad över mig själv att jag ändå har blivit så pass os-biten som jag har blivit :)

God morgon!


On my way to wooooork :)

Kul att va Svensk :)

Grattis till guldet säger jag till dom och imorn är det hockey!
På med lurarna på väg till jobbet. Nu ska jag sova efter en mysig kväll hos Nicke.
Natti natti

lunchpromme i hamnen


Snön hade ockuperat alla sittplatser så jag fick stå och njuta av solen:)

Morgon på jobbet


Tidig morgon i Västerås. Ett besök uppe på terassen på jobbet för att njua av det vackra
vintervädret innan arbetsdagen startar.

Själslig lycka!

Idag va det som att gå ut i en drömvärld när man gick till jobbet. Fan så vackert det var! Jag är bra sur att jag inte har batteri kvar i min kamera nu, morr. Jag som hade tänkt gå till hamnen idag på lunchen igen, där är det helt underbart vackert, och man vill fota massor. Jag har ju lagt upp lite bilder som jag tog där i måndags, men jag vill ta meeer! Jag kom på att batteriet va slut när jag va på väg till bussen. Jag funderade faktiskt på att vända tillbaka upp och hämta laddaren för att sen ta nästa buss. Men kände att det inte var en okej ursäkt till att komma för sent till jobbet, hur gärna jag än ville. Så nu är jag lite småledsen. Men jag ska försöka spara bilderna och känslorna i huvet som minnen istället för att fota dom. Tänk när vi kommer att få uppleva en sån här vinter igen. Jag går som på moln. Jag sa här om dagen att vara ute i fint vinterväder är bättre än allt som finns nästan. Och som motfråga fick jag om det va bättre än sex. Och JA, det är bättre än sex, inte för att jag har haft dåligt sex utan för att när man står ute och det biter i kinderna, snön gnistrar och solen värmer mot ansiktet så slår det allt! Det är en känsla som går rakt in i själen och värmer som inget annat kan. Det gör mig tårögd för att det är en sån känsla av välbehag och lycka. Det är det som är att ta tillvara på livets goda.

Veckans Citat

"Ingenting försummar vi så ofta och oåterkalleligt som det tillfälle som erbjuds oss varje dag."

Marie von Ebner-Eschenbach


dumma och snälla människor

Jag var så förbannad när jag kom hem pga att folk på jobbet inte gör det dom ska och det drabbar mig vilket också gjorde att jag inte kunde gå hem i tid. Så arg jag va, nån kommer få ett argt samtal imorngon bitti!! Jag fick mess av mamma att jag kunde hämta mat där på vägen hem. Tack snälla mamma. Sen kom jag hem och upptäckte att en vänlig själ hade plogat min parkering. Tack tack snälla. Jag blir så bortskämd.

Puss puss. nu ska jag sova.

Birdies


Naturens egna konstverk


Winter wonderland ♥




Winter Love



♥♥♥ lyrisk ♥♥♥

Alltså jag måste bara börja dagen med att tala om hur jäkla myket jag älskar vinter. Kärlek på högsta nivå. Kallt satan och massa massa snö och sooool. Bättre kan det inte bli!!! Jag älskar älskar älskar älskar detta! Jag går runt med ett leende på läpparma hela dagarna och bara myser och njuter.

LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Vinter på min balkong


15 cm snö balanserar på mitt balkongräcke.
Och 50 cm snö inne på balkonggolvet. GALET :P hihi

Snö är kärlek från ovan ♥


Fotodax - Ut i snön! =)



Goooooo morgon världen! =D

Efter snö kommer solsken. Jag måste vara den enda som tycker att det är helt jävla underbart som det är nu. En riktigt härlig vinter, det är vad vi har! Kan inte folk bara sluta gnälla över att det är snö, det gör mig galen. Det är ju samma folk som gnäller andra år att det är barmark och inge snö på hela vintern och som säkerligen gnäller när en sommardag är för varm också. Det är vinter och då ska det vara snö! Jag ÄLSKAR det, man klart att alla får vara olika. Men jag anser att vi bor i ett nordiskt land och då är det inte så jättekonstigt att det kommer snö faktiskt:) Visst kan jag ha förståelse för de som jobbar med att ta bort snön, det kan jag, och de som inte kommer till jobbet för att SJ har problem med alla tåg, men det har ju egentligen inte med snön att göra. Det har med jobbval och tågena att göra. Bästa vintern på jättemånga år. Jag kommer bara ihåg att det fanns såna här vintrar när jag var liten. När man kunde vara ute hela dagarna och bygga snögrottor i dikena. Det va tider det. Inatt var jag ute och skrev ett stort hej på parkeringen i snön. Så vackert det blev:) Och nu ska jag ta med mig kameran ut och fota lite mer :)

Såhär vackert blev hejjet :)

Fint hemma nu :)


Nu är det fint hemma hos mig :) Nu blir det att kika över till Nicke en sväng tror jag :) Puss puss

Jag får inte plats!

Det västa med att tvätta är att man inte längre får plats med allt :S Jag måste rensa men hur svårt är inte det då. Vissa grejer vill man ha kvar för att dom är sköna fast dom inte är så snygga, kan man loda runt i hemma. Problemet är att jag inte har så mycket sån tid nu så det använder jag inte. Sen har massa kläder som man inte kan slänga för att dom har minnen med sig och så, och sen vissa grejer som man har tycker man fortfarande om och tycker att dom är snygga fast av någon anledning använder man det inte. Slängde just nu ned en skjorta som prislappen satt kvar på... sånt känns inte heller så bra. Men bättre det än att det hänger i garderobem och stirrar på mig! Jag måste ta mig tid nån dag och bara rensa på mass ställen och få lite ordning här hemma. Jag kan ju inte låta bli att tänka hur fan jag fick plats förut. Då bodde vi ju två här. Nu har jag 4 typ klädesgarderober och en byrå och tycker att det är trångt. Förut hade jag en garderob och en byrå och "fick plats". Haha, man lär sig att sprida ut sig :P Jag tror egentligen bara att det handlar om struktur, att få nån sorts ordning. Men sen självklart också att SLÄNGA lite som man inte använder. Får bli en annan dag, nu måste jag fokusera på att få lite fint på synliga platser istället :)

Tråk

Usch, nu har jag levt alldeles för länge för stunden och struntat i allt det vardagliga som man faktiskt måste göra ibland. Riktigt så här långt brukar det ju ändå inte gå :S Det ser ut som fan här hemma och jag behöver verkligen tvätta. Antar att man måste ta tag i det nån gång så jag tvingar mig själv idag. Snart ska mitt hem vara rent och fint och jag ska ha en massa rena kläder =) Ser fram emot när jag är klar... under tiden är det ju lagom skoj :( Med tvätt i tvättmaskinen och musik i högtalarna ska jag nu inta lite frukost. Även fast jag måste göra massa tråk idag så är det en riktigt skön lördag, kanske just för att jag har tid med att ta hand om saker idag och inte har massa planerat. Det är väldigt skönt ibland. För jag tycker om att ha fint runt om mig=)

Fredagsmyyys:)


Nu har jag nyss tagit ett bad och med vinet i högsta hugg ska jag nu laga lite varma mackor med kantarellstuvning, bästa som finns. Mysig fredagkväll. Lugn och skön :) Puss på er.


Det vobblar

Fredag morgon. Tänk va veckorna går fort. Den här veckan har inte gått fort, men inte heller långsamt. Den har bara varit lite konstig, jag har liksom inte kännt känslan av dom rätta dagarna. Jag hoppas att lite fredagskänsla snart kan infinna sig. Skippade räkmackan idag. Börjar känna att det dallrar i sidan av magen. Det är så grymt irriterande, skulle jag bahöva forma till mig lite tror jag :S Nä jag säger inte att jag är tjock, det är inte det jag säger, men jag skulle vilja forma till mig lite. Jag HATAR när man känner att det vobblar i sidan och magen. Usch för det. Eller så får jag helt enkelt gå lite mjukare med fötterna så det inte dallrar lika mycket :P Idag har jag med mig en sticka med musik. Härligt!


Bio idag igen =)

Nyss hemkommen från bio med Catta. Tänk bio udag också, hihi. Vi var och så Valentines Day. Det var en gullig film. Många kända ansikten och snygga pojkar. Å många snygga tjejer också. Även fast man liksom inte är lagd åt det hållet så blir man ändå glad av att se snygga tjejer tycker jag. Man kollar liksom också på vad dom har för kläder och hår och allt sånt som man får lite idéer av. Ena tjejen sålde telefonsex, haha det vore lite kul. Snacka om fantasi man måste ha då =) Väldigt mysig kväll. Älskar att gå på bio på vardagar, för det blir liksom lite vardagslyx, lite samma som att ta ett glas rött mitt i veckan. Det är det som liksom är guldkant på livet liksom, alla dom små grejerna som gör att man blir lite extra glad.

Puss på er alla, nu ska jag sova, imorgon är det fredag :)

Uppskattad kollega idag

Idag va jag nog en uppskattad kollega på jobbet. Jag hade med mig lite semlor med daimkross och kolagrädde. Semla ala Helena =) Dom tyckte att dom va så gulliga och fina och så goda. Kul att glädja andra lite =)

Fiiin



Blev tipsad om den här låten som dom gjort nu och då va jag ju tvungen att lägga ut den på min blogg =) Så bra låt i nästan alla tappningar! Älskar den, ryser nästan alltid när jag hör We are the world!

it's complicated



Va nyss på bio och såg It's complicated. Gullig film :) Lite kul för jag måste typ ha varit yngst i publiken, haha. Bara massa medelålders kvinnor som skrattade högt åt typ allt. Å det va det som va kul! :) Härlig kväll med mina kollegor!



idag är det askonsdagen vet ni

Askonsdagen (latin dies cinerum) är onsdagen efter fettisdagen, som i sin tur är tisdagen efter söndagen Quinquagesima, fastlagssöndagen. Askonsdagen är den dag som inleder den egentliga fastetiden. Den har fått sitt namn efter den katolska sedvänjan att strö aska på de botgörare som denna dag jagades ut ur kyrkan. Efter absolution fick de åter komma in i kyrkan på skärtorsdagen.

Källa: Wikipedia

En liten film efter jobbet idag

Det blir det, det bliiiiir det :D

Jag sitter just nu och har så tråkigt på jobbet, jag är typ klar för dagen, så jag sitter och försöker lära mig lite mer finesser i photoshop. Det är ju iofs lite kul :) Å så va jag så duktig idag också att jag gick till jobbet. Tyckte det va läge efter alla semlor igår :S Å så ska jag nog gå hem efter bion också, för det går inte så bra bussar. Men det är skönt att promenixa lite tycker jag. Med musik i öronen skulle jag skunna vara ute och gå hur länge som hellst!


Veckans citat

"Den som ruvar på hämnd håller sina sår öppna."

Francis Bacon

grattis till guldet ferry

Andra medaljen i OS och det är också ett GULD!! =D

Seeeeemloooooor och OS =)


Vita och bruna bullar =)


Det blev lite olika sorter, betygsatta av mig, Calle, Jonas och Tossa

1. Semlor med mandelmassa blåbär hallon i chokladbulle.
Betyg: 6/10 God och fruktig, lite intetsägande.

2. Semlor med mandelmassa Daimkross och kolagrädde.
Betyg: 10/10 Mycket god smak som smälte i munnen.

3. Traditionell semla med mandelmassa i grädden.
Betyg: 7/10 Smakade som en semla skulle.

4. Semla med mandelmassa, chokladkross, chokladgrädde i chokladbulle.
Betyg: 5/10 Mycket chokladsmak, men otroligt mastig. Mätt efter en tugga!

Lite smått illamående är man ju nu alltså! :S

Vad är detta??!

Äldre kvinna våldtagen

ÖREBRO

En fullbordad våldtäkt ägde i söndags kväll rum...
Offret är en kvinna i 70-årsåldern.

...våldtäktsmannen, en yngre man i 20-25-årsåldern...

(http://na.se/nyheter/1.736781-aldre-kvinna-valdtagen)


Han är säkert fet för att han inte får springa i hjulet

Haha, dagens citat. Hurtig ska sälja sina hamstrar så han tog med dom till jobbet idag. Så söta. Va nyss och kikade på dom. Dom bor i en glassbytta just nu. Ena hamstern är lite mindre än den andra och bestämmer hela tiden säger Micke. Han kan stoppa i sin alla nötter i mummen och sen gå och lägga sig för att den andra inte ska få något. Det är tydligen han som bestämmer. Och man kan ju undra lite då. Det måste ju va en tjej?! Eftersom han är mindre och den andra är större också så tänkte vi att det kanske va så, men då sa micke att han säkert är fet för att han aldrig får springa i hjulet. Svårt att återberätta, hela diskusionen runt hamstrarna blev väldigt rolig.

Idag blir det semlor i mängder

Idag får vi semlor på jobbet och så ska jag ha semmelätning hemma hos mig på kvällen. Jag blev lite försenad i baket igår för jag fick sällskap en stund på kvällen, så jag började inte baka förrän typ elva. Färdig kvart över ett. Och idag är jag trött! Sen så har jag av någon anledning lyckats lova att öppna dörren med tuttarna doppade i grädde ikväll så det lär jag ju göra :P

Nu ska jag äta lite frukost :)

Gårdagen - Hjärtans dag


Dagen började med fin fint väder och jag fick mat hemma hos mamma
och pappa med borsan och Wilja och sen satte jag mig i solen på
balkongen en stund. Jag älskar min balkong!


Sen var jag tvungen att prova dom där berömda Bountybollarna som
både Emma och Tone bloggat om. Man kan ju inte vara sämre än att
också prova dom. Sara kom lagom till att dom skulle ner i chokladen
så hon fick det nöjet att stå och doppa. Bästa jobbet hon gjorde,
så fina dom blev!!! :D



Sen gjorde jag kärleksmums dagen till ära som jag bjöd mina vänner på.

Dekorerade och fina för att jag älskar er =)

Sen så kollade vi OS och moffade pizza också för att få lite balans efter det söta. Perfekta dagen!

Förlorade en god vän idag



Finns inte så mycket annat än att acceptera antar jag.

God natt. När jag vaknar är det måndag.

Alla hjärtans dag ♥




En puss och en slängis till er alla på denna dag!!

Aje

Tabbade nyss min fulla tekopp i knät :( Så jäkla onödigt!!

Freitag Hüt :)

Was iiiisch??!! :P

Ich bin froh Heute, wenn es Freitag ist... ja wohl naturlich. Am Sonntag werde es sonne sein, das frohe mich sehr!! :) Ich will gern Pferd reiten, aber es ist ein bisschen schwehr, weil ich kenne ja niemand den Pferde haben. Nicke hat am samstag sein Geburtstag, und ich bin auch an einem Party bei Maria eingeladet. Partyyyy! Ich hade aber eigentlich kein lust zum trinken und so. Es kommt sicher... wie immer ;) Heute habe ich mehrere Vorslag, ich weiss aber doch nicht jetzt was ich tun will. Vielleicht mache ich nur ein Helena-abend mit Rotwein und Film.

Bis später!

Küssli müssli!

Blickar tillbaka på Kinkyparty - 08



Det va såå kul. Jag älskar mina boys. Jonas som hallik längst till höger va så sjukt bra!! Calle som håller handen på mitt bröst va så snäll och skylde min rumpa hela kvällen. Eller så va det en ursäkt till att få hålla händerna där, det vet man inte så noga:P Skulle va så kul att ha en sån fest igen!! Mycket vin och mycket naket och mycket skratt!! Haha, sen att man inte mådde så bra dagen efter är ju en smäll man får ta :P


Älskade Jonas ♥

Va över och fikade med min älskade Jonas ikväll. Myyys :) Du är en sann vän.
Med dig kan jag vara mig själv, alltid. Tack för att du finns.


(foto: midsommar på kusten 07)

Massage idag också

Idag fick jag också massage. Missade först min tid för att jag gick ned en halvtimma för sent. Men som tur va fanns en tid öppen senare på dagen. Men då fick jag ta 45 min istället för en halvtimma. Och det va faktiskt väldigt skönt med 45 min för då kunde hon göra noggrannare. Imorn ska jag till företagsläkaren och se vad det är för fel på mig. Känns bra om jag kunde få ordning på skiten nån gång...

Skräckfilm är inte min grej alltid

Jag älskar skräckisar, men inte alltid. Igår va jag över och såg på film hos en pojke. Vi började kolla på 1408, men sen sa jag ifrån att jag inte skulle våga sova sen om jag skulle se hela, så vi fick byta till Bad Santa. Filmen va ju sådär bra allstå, men det va trevligt att göra lite annat en kväll.

  

Morgonpromme till jobbet =)

Idag gick jag till jobbet. Jätteskönt! Och känner mig lite duktig =)


God natt alla vänner!



Nu ska Helena vara duktig och ta sig i säng i tid. Kan behövas. Natti natti och puss på er!

Powernap

Det blev 30 minuters powernap i vilorummet nyss. Skönt att vila ögonen en stund. Nu medarbetarsamtal...

Berta och Bert

Grattis Berta och Bert! Inte för att jag känner någon som heter det, men ändå :P

Måndag morgon

Usch och fy så INÅTHELVETESJÄVLARSKITOCHPISSTRÖÖÖÖTT jag är! I morse så ville jag ringa och skjukanmäla mig. Och så här i efterhand hade det kanske varit en bra idé! Jag sitter på min plats och håller mig knappt vaken. Jag har bara inte kunnat sova inatt :S jag gick och la mig för sent och då hade det nog slagit över så jag va pigg istället, för det gick typ inte att sova. Jag måste bättra mig. Å när jag är trött och så så tänker jag så mycket mer, och det är ju inte heller bra...

Å idag så har jag medarbetarsamtal med chefen, jippe, eller inte... Å speciellt idag när man är så pigg att man knappt vet vad man heter :S

over and out..

Bjuder över en vän på varm choklad m grädde ute i solen




Sooooova :)

Nu har jag ätit te och macka och sminkat av mig och borstat gaddarna och messat lite pojkar. Nu är det dags att stänga ögonen och hälsa John Blund välkommen. Nu släcktes precis min lampa också som går på timer. Det måxte vara ett tecken på att det är dax. Natti natti på er!

Ja, må Sara leva!

Mycket trevligt med goa människor och en del alkohol. tog tyvärr inte ås mycket bilder som jag kan lägga upp. Men ett STORT GRATTIS till SARA igen!!! Ja må hon leva!!!

På väg till Partaj, make-up done, what to wear



Ge mig en riktig karl!

Jag behöver få ligga lite!!!!! Nja inte ikväll kanske, men en annan dag ;)

Valentine's day



Jag tar mig friheten att ta detta tips från Emmas blogg (Tack Emma :)) Den verkar bra och jag ska då se den för ALLA HETA skådespelare i den. Man bara måste se den och få dreggla lite och drömma sig bort att man nån dag kommer få sig sitt livs ligg med en sån riktig HUNK!! :P

Ja, drömma kan man väl få iallafall ;)

Vin och mat hos Catta ikväll :D


Väntar på att bli upphämad av Camilla för att åka till Catta för mys kväll med mat och vin :)

Drömde om

Mitt ex inatt. Att han dumpade mig igen. Att han va sådär kall och ignorerande och kall kall kall. Det va inte så kul.

Sen så drömde jag om att jag va på en fest med typ 6 asheta grabbar! Det va lite bättre :P Va nog mailet jag fick av en kompis igår med massa bilder på världens vackraste man som stilulerade min hjärna till detta:)

Fredag idag! Välkommen! :)

the POOOOOOWER is back:D



Nu börjar jag känna mig lite pepp igen. Lite power börjar komma tillbaka. YEEEEY, jippie tjolahopp!! =) Hoppas det håller i sig mer än ett par timmar :D Men det är klart det gör. Nu är det färdigt med depp för ett tag :D

Jason Derulo - Whatcha Say



Ashärlig låt!! Den tycker jag om!!! =)

6 years ago


Haha, hittade lite bilder från när jag gjorde en kalender till kära Nicke. Å mitt lockiga hår, så lättskött. Det va tider det :P

Riktig jävla pms-kossa

Jag är en riktig jävla gnällig pms-kossa idag! Jag är grinig och irriterad och sur och trött och ledsen och deppig. Jag känner mig ful och tjock och äcklig. Jag tänker att det inte är så konstigt att jag blev dumpad, för jag skulle inte heller vilja leva med mig. Det är tur att jag är själv så nån annan slipper se mig och vara med mig, det är vad jag tänker när jag ser mig själv, tur att jag är själv. Jag är trött som aldrig förr och jag har så ont hela tiden i min jävla axel. Strålar ner i arm och upp i huvet! Jag känner att jag inte alls kan hantera problemen som blir på jobbet. Jag blir bara asirriterad när folk gör fel!! Jag är sugen på saker hela tiden, mest alla salta saker jag kan hitta. Å det gör att jag känner mig ännu tjockare och äckligare och får dåligt samvete för att jag bara mosar i mig massa skit!!

Jag är SÅ TRÖTT!!! Skulle jag bara inte vara så trött så skulle jag vara på så mycket bättre humör!

Jag vill sätta mig ner i ett hörn och gråta.


Massage

Nu har jag fått lite massage på morgonen på jobbet. Skönt, men aj aj. Bokade in en tid nästa vecka också. Nu ska jag fan bli av med mitt onda som gör mig så grinig!

Regina Spektor



Den här är fin!

Natti natt!

Lite vitaminer



Tänkte att man skulle få i sig lite vitaminer, kanske piggar upp lite. Dessutom tog jag en liten promenad på lunchen med Patrik och herr Hurtig. Lite sol i ansiktet va skönt. Nu tillabaka till att jobba. Dock finns det inte så mycket att göra :(

Festen i lördags ♥




Geléhallon + Gröna grodor + massor av spriiiiit
= Hemmagjorda jelloshots! :)


Bästa Olle!!! Så glad att du va där!



Jag och underbara fröken Fehne!


Sara gömmer sig bakom Bastian.


Sara, du kan oxå ge dödande blickar du!!


Skam den som ger sig!
Tredje gången gilt och jag fick med en glad Sara :D :P


Å så lite presenter också!!! hihi! Ni är så söta!

Tack alla som var med för en underbar kväll!!!!!! Jag älskar er!

Kyndelsmässodagen idag

Kyndelsmässodagen, Jungfru Marie kyrkogångsdag, Herrens frambärande i Templet, är en festdag i kyrkoåret ägnad minnet av hur jungfru Maria 40 dagar efter födelsen bar fram Jesus i templet. Den iakttages av de flesta kristna samfund, och är en av de äldsta kristna festdagarna. (Wikipedia)

Nu vet ni det ;)


Långt kanske?!



Det va länge sen. Kanske skulle ha det.

Veckans citat

"Jag har upptäckt paradoxen att om jag älskar tills det gör ont,
så finns ingen smärta längre, utan bara kärlek" ♥

Moder Theresa


Mina ögon håller på att falla ihop

Helgens sömn har inte varit den bästa! Blev bara nån halvtimma, timma sömn natten till igår och igår kväll kom jag inte i säng så tidigt som jag hade behövt, Fina Catta var över och sällskapade igår och grattade mig :) Att klockan ringde så tidigt är inge kul. Jag hade behövt en dag till helg! Jag sitter på jobbet nu och gäspar och blinkar för att hålla ögonen öppna. Jag älskar mitt jobb, men nu vill jag faktiskt bara hem!!!! Känner jag så här på eftermiddagen och är klar, då tar jag fan ut komp och går hem!


Twentysix

.


RSS 2.0