Grattis till mig på födelsedagen! :)


Idag fyller jag typ 25 år mer än på den vänstra bilden..... jag tänkte inte att det var så mycket förrän jag såg siffrorna på kortet jag fick igår av min familj :O Men det är tur att jag är ung i sinnet, och ganska söt fortfarande ;)


Varför??! :´(

Jag brukar inte skriva såna här inlägg i min blogg eftersom jag sällan känner såhär, men nu tänker jag skriva iallafall. Just nu känns allt hopplöst. Jag känner mig ledsen, men ändå inte. Jag känner mig nere, men är inte särskilt nere. Jag känner mig trött, men egentligen inte så trött. Jag känner mig glad, men samtidigt har jag svårt att få känslan genom hela kroppen. Jag känner mig ensam. Egentligen känner jag nog mig inte särskilt ensam heller, eller jo kanske, eller jag vet inte. Jag känner mig utanför världen. Känns som jag inte vet vilka som är mina vänner, eller om jag har några vänner. Det känns inte som att jag är någon bra vän. Nu har jag känt såhär i ca fem veckor och det gnager i mig. Varför kan jag inte bara vara glad för? Jag har absolut ingenting att vara depp för. Men just nu känner jag mig så otillräcklig, främst till mina vänner, otillräcklig och obehövd. Jag gillar inte att tvivla på mig själv på det här sättet, det har jag haft en period tidigare i mitt liv som jag gjort så det är därför dessa känslor känns bekanta och asjobbiga. Jag slår ifrån mig det mesta av alla dumma tankar jag har, men en del känns lite iallafall. Och som sagt så är jag inte deppig egentligen men eftersom jag vill vara och är en glad människa så blir jag besviken på mig själv när jag inte är det fullt ut. Fan, jag trivs ju egentligen med att vara jag, men varför ska det vara så svårt nu för att känna att det skulle vara tillräckligt till andra? jag hatar den stressen i kroppen, då vill jag bara gömma mig så det inte drabbar någon jag tycker om. Frågan är ju bara om dom jag tycker om, tycker om mig tillbaka... nu vill jag bara somna om och inte alls vara vaken.

Céline Dion – All By Myself

Tragiskt, jag vet! Men det är väl en övergående känsla antar jag som allt annat, jag kommer nog känna mig gladare om et tag. Kanske behöver jag bara ett ligg... :P

Dagens ootfit


Kände att det var dags för en dagens outfit så här kommer en sån. Nya leggins från Gina och en sjal från Cubus på rean i förrgår. Haha, hann inte bestämma vilka leggins av de båda jag köpte som jag ville ha kvar utan slet bort lappen och drog på mig ena i morse, behäller nog kanske båa då :P Men nu fick jag jävligt bråttom, för Emma N frågade om jag skulle med till Tabazco ikväll och jag måste färga håret först. Höpp höpp! :P

Dear Jake,

"Jag är kär i dig sen filmen igår, du är allt jag vill ha! Får jag chans på dig?" :P

Hihi, jag är typ såld!

Sen är jag lite kär i Anne också, så snygg tjej! Å jag bara ÄLSKADE hennes hår i filmen!


Pingla

Idag var en kollegas 27-årige son upp på jobbet och stod och snackade med henne precis innan lunch. Jag sitter ju med ryggen mot henne så jag tänkte ju inte så mycket på det och gick på lunch. Men sen efter lunch kom hon fram till mig och sa att hennes son hade frågat vem jag var och att han kallat mig en "riktig pingla" :P hihi:) Jag har ju inte kännt mig med i matchen alls sen typ efter juldagen så jag bara suuuger åt mig av det lilla fina ordet!! Jag behöver fan ta mig ut, som inte är jobbet eller gymmet, så jag får sminka, fixa till mig lite, klä upp mig lite, så man får känna sig lite attraktiv nån gång! Och visa mig mig själv från min bättre sida:) Haha tänk vad lite upppiffning, smink och högklackat kan göra för välmåendet. Å nu fick jag värsta suget efter att få ha högklackat! Högklackat is the shit ibland!!!

Två till



Skickar upp två bilder till!

Kärlek och andra droger!

Ikväll är det mooooviedax! Ska på bio och se Love and other drugs. Ska bli SÅÅ mysigt. Har varit lite dålig på att vara social just nu, både här på bloggen (om man nu kan vara social här, men ni fattar vad jag menar) och i verkligheten. Har inte funnits så mycket tid... Känner att det är dags att peppa till lite. Känna att man lever liksom :) Jag har kommit igång med träning och såna saker efter jag var sjuk där över jul, men sociala suget är inte tillbaka än, behöver nog ut och festa lite och få smak på det roliga! Jag hoppas ni vill festa med mig på lördag! För övrigt behöver jag LJUS och VÄRME!!! Man känner verkligen att kroppen har tagit stryk av att det har varit mörkt så länge nu. Idag är det dock SOOOOL!!!! :D Men jag vill ha värme också. Jag önskade att jag hade någon som ville och kunde följa med två veckor till Thailand eller annat varmt ställe, för jag VILL SÅ gärna åka!


En bild iallafall



Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om, men här kommer en bild iallafall.

&%/#83&(/"/)(/%#!#€ å skiiit!!!!!!!!!!

NU ÄR JAG BARA SÅ FRUSTRERAD OCH ARG OCH JÄVLIGT IRRITERAD!!!!!!! Å vad brukar jag göra då, jo jag brukar TRÄNA! Men vad gör man när det är just det att man inte kan träna och allt skiter sig???! Just nu är jag i upplösningstillstånd och vet inte vart jag ska ta vägen. Jävla skitbandy och hockey och allt sånt piss, och jävla skitfriskis på Björnövägen, och JÄVLA SKITVÄDER!!!!!!! Jag kände att jag ville träna idag för att jag inte tränade igår, men eftersom jag ska iväg till klockan sju på annat så fick jag lov att bara ta en kortvända, men jag tänkte, bara jag får stå på ett löpband ett tag så är jag glad. Jag klär på mig träningskläder och kollar på klockan, och räknar ut att jag skulle hinna vara på gymmet bara en halvtimma... så då suckade jag, tog av mig kläderna igen. Sen tittade jag på klockan igen och insåg att jag hade räknat fel så jag skulle ju hinna vara där i ca 1,5h. Och då klär jag på mig igen, och har nu missat en del tid. Åker till Rocklunda och halvvägs dit så är det så JÄKLA mycket trafik. Såklart nån jävla skitmatch på ABB-arena. Jag hatar det där, så fort dom har nåt skit där så är det ju helt omöjligt att komma fram och in till parkeringen och om man väl kommer så långt så finns ju ingen plats! Kan dom inte skicka ut nåt jävla brev eller nåt när dom tänker ockupera hela jäkla anläggningsområdet!!! JAG BETALAR FAKTISKT FÖR ATT KUNNA TRÄNA DÄR OCH DET HÄR ÄR FAKTIKST INTE OKEJ!!!!! Jag tänker att jag ger Björnön en chans så jag tar mig dit. Och det var ju också ett jävla ställe, helt ologiskt och fullt på hela parkerigen och folk parkerar som idioter! Men jag hittar sen en parkering och tar mig in. Väl inne så finns det ju inte nåt band ledigt så jag lackar ur helt och går ur lokalen, ut till bilen och tar mig hem, för jag har inte tiden kvar att vänta heller. Skitparkering var det där eftersom man helt plötsligt och OLOGISKT kom till en enkelriktatskyllt men den sket jag i för jag var ville bara bort från skiten och kände inte för att en skyltjävel skulle få mig att då vända och ta mig till nåt annat skitstället där jag inte ville vara. Hade det inte varit sånt jävla skitväder så kunde jag ju ha sprungit ute men inte då, nu finns det ju INGET jävla sätt för mig att få ur mig all frustration. Vill slå på nåt, kasta grejer.... men räknar ett.... två....tre....fyra...fem..... andas... sex... sju.... åtta....andras.........!!!!!

men det hjälper inte!

Nu måste jag iallafall in i duschen så jag kan ta mig iväg snart...

God natt mina vänner zzzzzzz:)


Ibland är man bara så trött och sängen bara så jäkla skön:) Ikväll längtade jag verkligen dit! Klockan ringde 06.15. Drog till Romme med pojkarna och åkte bräda. Sen tog jag mig hem till Sara med Emmax2 och sen vidare på fest. Så skönt att jag valde att vara nykter och köra. Men det kan fortfarande hända saker, ikväll när jag skulle ta ett kliv över soffkantan SPRACK mina byxor!!! :O jag och Emma skrattade så vi höll på att dö. Så nu har mina favvobyxor gjort sitt:´(God natt allesammans, nu ska jag sooova!! Så JÄKLA skönt! Imorn ska jag nog göra god mysfrukost! Te och färska scones med björnbärsmarmelad och färskost :) Mums

Obsession



Eller förr när jag hade grym pms så kändes det ungefär såhär. Någon annan hade intagit min kropp...

Fika med Malin

Idag har jag fikat med Malin på Cornetto, mycket trevligt! Så gullig tjej! Lite arg på henne var jag ändå för att hon var så brun efter 4 månader i San Diego och sen solsemester på Cape Verde;) Först gick jag till fel Café också. Vi sa Cornetto, men jag tänkte i mitt huvud Chicco... men när jag kom dit och såg loggan så tänkte jag, näe, här ska jag ju inte vara :P Hihi.

Klockan gick typ fel :P

I morse när alarmet ringde (och jag tittade på klockan) så var den 06.40 och det är då jag borde gå upp men det kändes konstigt att den BARA var det, den borde vara lite mer eftersom jag ändå hade snoozat ganska många gånger redan, och mycket riktigt, den var 07.40. Jag snoozade alltså 1,5 timma :P och jag har TRE alarm så den ringer typ var tredje minut! Men från att jag såg klockan och var ute ur lägenheten så gick det 10 minuter, så jag flexade inte mer än 15 minuter ;) Skööööönt att sova ju! :)

Your song


Lyssna på den här, jättefin version!

TRÄÄÄÄNA!!! :D

Vill bara säga innan jag går och lägger mig: fan så skönt det är att träna! Det bara är så. Och idag trodde jag att det skulle vara skiiiitmycket folk, men det var inte mer än vanligt. Tror alla var i ABB-Arena. Men fan så svag jag är nu, orkar typ inget, det är lite tråkigt, men det är bara att träna på så blir jag väl kanske starkare. Blev lite Cross och sen sprang lite på löpbandet också. Så skönt! Men jag måste ha NYA SKOR!!! Det skaver satan! Oj nu blev det längre inlägg än jag tänkte mig:P NU MÅSTE JAG SOOOOOVA!!! :D Lycklig flicka.

Jo förresten, en sak till, det var lite kul, idag var jag in en snabbis på Intersport. Först kollade jag bara lite på träningsgrejer Efter ett tag så frågade han som jobbade där om det var dags att börja träna nu och jag sa att jag hade tränat länge. Han lös upp och sa att jag var typ den första idag som tränade redan och inte skulle "dra igång" nu. Jag förklarade att jag undrade om jag skulle orka tränas med alla nystartade träningsmänniskor och då sa han "klart du ska! du ska ju gå dit och visa upp hur man ser ut om man brukar träna". Haha, kändes som en komplimang! Sen konstaterade vi båda att det skulle dröja typ sex veckor så tröttnar dom:P Sen skulle jag köpa en typ uppblåsbar ståplatta, tänkte att man kunde typ steppa på den. Haha, då säger han som står där att "Om du kommer på hur man ska använda den här och varför den skulle vara bra får du komma in och säga det. Du får 30 dagar på dig att prova och sen lämna tillbaka om du inte hittar nåt bra" Hahaha, en försäljare som säger att han inte fattar vad den ska vara bra för. Så kul! :)

Natti!

Lättlagad god mat!


Här kommer ett tips på lätt och god mat! Tar max "koka-ris-lång" tid. Du behöver:

Vit fisk typ torsk eller sej eller liknade
1 Lätt Crème Fraiche Franska örter

Lägg fisken tillsammans med lite vatten och fiskbuljong (ta salt om du inte har buljong) i en stekpanna och låt puttra lite tills fisken nästan är klar. Häll bort vattnet och lägg på Crème Fraiche och ev lite mjölk och låt puttra lite. Tillsätt  salt och citronpeppar om du tycker om det, men inget som behövs. Jag garnerade med lite fryst dill som jag hittade. Servera med ris och ärtor om man vill :) Göööörenkelt!

Tillbaka på jobbet!

Fan va skönt det är med rutiner igen!!! Jag är nog en rutinmänniska som trivs bäst när saker är "som det ska" Jobba, träna, umgås med vänner, festa. Jag trivs bäst när det är 120 i tempo. Två veckor när jag inte har tränat och en vecka av dom så har jag inte heller jobbat. Matrutinerna blir knas, sovrutinerna blir knas... Jag är inte mig själv då... Men nu jävlar drar hon igång igen!!! :D Måste bara storhandla också någon dag så jag har ordentlig mat hemma! Jag tänkte att jag skulle vila från träningen tills jag blev helt frisk, så jag hade satt idag som startdatum (typ som alla andra) Men eftersom jag ville vara lite bättre än jag tänkt så tjuvstartade jag och var och tränade igår redan!

Idag blir det jobb, äta träna! Back in bussiness!!!!!! :D

Sötaste ungen!


Här kommer några bilder från julafton, grymt dåligt ljus tyvärr och en unge som aldrig är still, så dom är rätt grusiga, men ett par hann jag med. Jag hade tur en stund då hon faktiskt låg och posade med mig på golvet :)

Jag borde...

Åka och träna... men jag gör det imorn. Sitter och kollar igenom lite kort från julafton och som vanligt när man sitter här så tar saker längre tid än man tänker. Men jag pysslar och grejar och lär mig och så, så det måste ju få ta lite tid. Men däremot borde jag äta...

Pulsade ut i skogen


Igår var jag ut i skogen en sväng och fotade lite. Sen började det snöa massor, jättemysigt, men bäst att dra sig hemåt så jag inte skulle åka av vägen:)

Soppatorsk

Det är nå fel på mig (haha för att jag har en lugn lördag). Jag har fått helt motorstopp sen 2010 slog om till 2011. Känns som att jag inte har varit ute på ett havår, men om jag tänker efter så var det ju bara två veckor sen:P Jag var ju trots allt ute på juldagen. Men jag har ju inte tränat heller sen typ då så jag antar att det är därför som det känns så. Två veckors lugn och ro och det känns som att jag har lagt av helt med allt. Men partysessan kommer snart igång igen ska ni se :) Känns konstigt att vara hemma en lördagkväll, men jag hade ingen egentlig lust att gå ut, och det är ju konstigt i sig. Jag har suttit och pysslat lite med bilder och så istället. Det tar ju sån tid allt så fort man sätter sig lite i photoshop så försvinner typ fyra timmar. Man kanske skulle träna imorn så man förtjänar att gå ut och parta lite snart :)

Sessan vilar bara lite men snart så drar hon kickar hon igång partyåret 2011. SÅ taggad!!!! (ja snart taggad iallafall):P hihi egentligen är jag faktiskt väldigt taggad och sugen på att gå ut, men jag är för lat just nu för att göra nåt åt det! Jag har ju faktiskt haft 120 i aktivitet de senaste två åren, så ett par veckor kan man väl ändå få vila innan nästa galna år drar igång! :)

I torsdags


Det är ju så man känner sig som en riktig liten hacker :P

Liten Fotoshoot


Fotograf: Jag

Nu har jag köpt mig ett stativ och en självutlösare och igår hade jag inget vettigt för mig så då passade jag självklart på att testa det. Här är några bilder ala retrostyle! :)

More than words


tre knäppgökar i en lägenhet!!


Hahaha, man är inte äldre än man gör sig :P Det blev inget pulkarace idag pga väldret Emma och Sara kom till mig istället och grejjade lite photoshop, svullade mat och sen spårade vi ur.... Ni är för underbara, jäklar vad jag har skrattat idag!!! PUSSPUSSPUSSPUSS på er!!!!

Pulka?

Vad hände med vädret???!!

Grattis sebastian på födelsedagen


Idag blir lilla Bastian lite äldre på pappret. Hoppas att han har ätit upp Tom & Jerry-påsen och använt barnshampot flitigt som han fick förra året:P Massa grattis till honom!! :D

plump

Igår hade vi lite trevlans med "gänget". Jag, Jonas, Nicke, Micke, Calle och Elina samlades hemma hos Nicke och käkade lite tacos. Sen fick Micke mess och avvek lite kryptiskt till någon annan destination. Vi andra började spela kort :) Sen började vi spela Plump. Det var länge sen. Hade glömt hur kul det var att spela plump. I vårat gäng har det liksom varit våran grej att lira kort. Sen på gymnasiet har vi gjort det. Poker, Bismark, Hjärter, Kamraten, Plump och Stop har det typ blivit på senare tid. Enda kortspelet jag egentligen inte gillar är Hjärter. Vet inte varför, kan vara det att spader dam alltid dras till mig, vilket ger mig jämt tur i Poker (har jag iallafall fått för mig:P) men i hjärter är liksom inte spader dam så bra! Blev nedröstad i söndags hos Jonas, då de andra tre ville spela det mest för att dom vet att jag hatar det. Blev iallafall en mycket trevlig kväll! :)

Prommenaaaaaaad :)


Nu ska jag ta mig ut och få lite frisk luft, en promme med fina fröken Fehne!

Japp, snyggare blir man inte :P


Hehe, bjuder på ett par fulbilder, man kan verkligen se energin flöda i mina ögon...:D Men, idag kan jag iallafall äta så jag ska försöka få i mig massa mat :) Sen ska jag städa, ta en dusch och fixa naglarna. Tvinga mig att bli pigg helt enkelt, nu får det vara slut på det här!! Hihi, nähä, upp ur soffan och skrida till verket då! Up up up we goooo :D

Vackra Sara!



Men åh!

Som att förkylning och halsont inte räcker, så har jag nu även blivit magsjuk, eller så har jag ätit nå konstigt... jag har iallafall mått illa och kräkts och varit kass i magen sen igår ikväll. Vid tre inatt bestämde jag mig för att jag nog inte skulle kunna gå till jobbet så jag ställde om klockan till åtta så jag skulle kunna sjukanmäla mig. I morse var jag upp och gick en sväng i lägenheten började kallsvettas, satte mig ner på badrummsgolvet och svimmade en stund. Inte helt på topp nu alltså. Sätter mig själv i karantän ett par dagar! Behöver vila...

Men liten parantes som jag upptäckt nu är att vara magsjuk är inte så trevligt, men nu kan jag jämföra, att vara FYLLESJUK som jag brukar kunna vara är VÄRRE än att vara magsjuk. Då känns det verkligen att man har GIFT som vill ur kroppen och man vill bara dö, nu känner jag mig iallafall inte hatad av mig kropp på samma sätt:) Så tänk på det när ni ber mig shotta nästa gång! :P

Jag mår illa...

Nu har jag varit över och firat Jonas! Mycket trevligt var det! Vi lagade lite mat först, sen kom Calle och Micke över och vi spelade lite kort. Jag vann inte nån av gångerna:( Nu har jag tagit mig hem och ligger i sängen, men jag mår så illa! Usch... Och grannen spelar musik jättehögt :(

Christmas a long time ago


Hihi, var vi inte söta! :P

Jag och Sara på Juldagen


Här kommer en eftersläntare, en bild på mig och Sara från juldagen på BMB då vi tydligen fastnade på vimmel :)

Grattis Jonas på födelsedagen!!


Nu är det nytt år och alla börjar fylla igen! Först ut är Jonas!!! :D Grattis till dig!!! :D Puss!

bemineandi'llbeyours


Ibland får man;) Vad har 2011 i sikte för mig tro? Jag överlämnar mig åt mitt öde :) Kanske finns det en kärlek där ute som hittar mig, isåfall är jag redo!

Massa jag!


Haha, va kaxigt, med massa jag :P Men det är ju bara jag... jag har ju liksom ingen annan... :P

Gott nytt år!!



Igår (och idag) firade jag nyår med mina kära vänner. Det var en lugn tillställning och mycket trevlig!!! Eftersom jag är så förkyld också så passade det mig utmärkt att inte vara på någon brakfest, för jag orkade knappt med denna:P

På nyårsmenyn!
Förrätt: Toast Skagen
Varmrätt: Helstekt vitlöksspeckad fläskfilé marinerad i sweet chili, hasselbackspotatis och rödvinssås
Efterrätt: Vit chokladmousse med hallon och kiwi.

Det var så fantastiskt gott som det lät!! :) Vid tolvslaget var vi på Nickes balkong, och eftersom han bor på 9:e våningen så har man väldigt bra utsikt över alla fina fyrverkerier i stan! Tokmysigt! Efterråt blev det lite te/kaffe och lite ostbicka med ost och salami, också mums! Jag hoppas att mina vänner på andra sidan stan också hade en trevlig nyårsafton!! :)

Idag mår jag som igår typ... kan knappt andas och är allmänt trött. Jag är iallafall inte bakis som halva jordens befolkning säkerligen är idag hihi :D

RSS 2.0