Nyårsafton



Me at New Years Eve!

Taskigt

Jag har verkligen inte så mycket energi nu, har inte haft på hela veckan. jag ha varit fruktansvärt trött, grinig och lättirriterad. Det är inte vad jag brukar vara, inte så här länge som flera dagar. Det beror nog på olika saker. Dels för att det är så hemskt deprimerande väder, och jag känner mig ledsen för att någon har snuvat mig på vintern och snön. Dels för att jag tycker att det är en jobbig tid nu, jag vill inte alls ha varken jul eller nyår iår. Jag älskar det annars men inte just i år, kanske för att det just inte är vinter. I år det det bara rätt jobbigt, så är det. Men på tisdag, då är det ju nytt år och hela högtiden är förbi. Längtar tills dess. Och det känns hemskt att jag säger det för att jag älskar ju egentligen julen, vet inte vad det är för fel på mig nu.

Jag tycker jag sover för lite och natten till i tisdags hade jag jättesvårt att sova och var jättetrött. Såhär trött som jag är nu var otroligt länge sen jag var. Å jag vill inte alls gå till jobbet. Funderade starkt på att sjukskriva mig både i tisdags, igår och idag.

Idag var det så nära att jag gjorde det för att jag helt enkelt faktskt inte ORKAR gå till jobbet, jag vill bara gömma mig. Men jag visste att vi var en pers kort och helgtidningarna skulle göras så jag kunde inte. Och så kommer jag till jobbet och så får jag ta en tidning till för att Maggan hade ringt och sagt att hon skulle bli HEMMA för att hon hade SOVIT så dåligt.... FY FAN va jag kände att hela kroppen bara bubblade då av frustration och ilska. FAN säger jag bara. Jag orkar fan inte heller, och tydligen är det okej för vissa att hålla på så. Det är inte första gången. Jag blir så ARG när jag tänker på det. Och kommer hon till jobbet imorn så kommer jag knappt kunna prata med henne. FAN FAN FAAAN så dåligt! Just för att jag hade på riktigt kunnat gjort vad som helst bara för att slippa gå och så kommer inte HON.

TASKIGT, det är vad det är, TASKIGT!!!

Dvala

Jag känner för att gå i dvala och vakna på tisdag! Fy fan va skönt!

Vem skulle jag vara?

Om ni skulle bestämma en filmskådespelare som jag skulle vara för en kväll, vilken skulle det vara då? Tacksam för all hjälp!!! :D

Bom borom bom bom ;)



Tycker den här låten är så jäkla skön, trodde jag hade lagt upp den redan. Den var med på VSFS igår också. Den är mys!

Julhelgen!

Tyvärr blir det inte ett inlägg med bilder för jag har inte tagit ett enda foto under helgen. Dåligt, jag vet men så blev det :) Jag är ledsen att säga det men jag har inte alls varit så sugen på jul i år. många saker som spelar in som gör att jag inte känner för varken jul eller nyårsfirande just i år. Mycket är nog vädret.

I fredags blev det uppesittar med Jonas, Nicke och Emma. Bingolotto som sig bör. Jag vann 100kr! :) Riktigt mysig kväll!

Julafton spenderades med familjen och så var vi ut till farmor och farfar en sväng. Hann även smita iväg på en joggingvända på ca 5,5km mellan frukost och vi skulle iväg, det var skönt att få röra på sig lite. Jag hade önskat mig två grejer och fick ena så jag är hur nöjd som helst!!! Och så jäkla snygg:D Bild kommer sen. Det andra vet ni nog många vad det är och mamma och pappa kände att det var lite småsvårt att fixa fram haha :P

Juldagen startade med frukost hos mamma och pappa och sen tog arslet till gymmet för 30 min cross och 1h styrka. Träningsvärk i triceps igår. Sen var det lite mer julfirande då Wilja kom till stan och fick öppna sina julklappar. Tror hon börjar känna igen mig mer och mer, och det är kul. Jag ger det tid. Tycker det är jobbigt att hon knappt känner sin faster, men jag vet inte vad jag ska göra åt det mer än vänta tills hon blir äldre och själv kanske tyr sig till mig. på kvällen vad jag på förfest hos Sebbe, haha de är så jäkla härliga!!! Hade en riktigt rolig kväll! :D

Igår mådde jag väl lite som jag förtjänade antar jag. Vet inte om det var intaget av jäger eller litern redbull i systemet som gör att kroppen tar lite stryk haha. Jag umgicks med min julklapp mest hela dagen och såg två filmer "It's Kind of a Funny Story" och "Columbian". Tänk att jag ska behöva bli lite småbakis och trött för att jag ska sitta still och kunna njuta av att ta det lite lugnt! :) Spelade en slant på trav också, men det gick tyvärr inte jättebra.

Btw, hur kan man tro att det är okej att bjuda över en tjej och kika på film efter krogen om man har flickvän som är bortrest? Hade jag varit hon så hade jag INTE tyckt att det var okej. Att det inte händer något spelar ingen roll, jag tycker att ändå det är fel. Jag fick ett sånt erbjudande. Då ska man isf vara jäääkligt nära vänner och flickvännen är helt trygg med det. Synd att det är jag och inte han i fråga som måste vara hård och säga nej.

Sum-up 2011 Good shit!



Lyssna på de andra mashupsen som kommer efter låten. Jag gillar fler av dem! :)

Goooo Juuuul!


So what



Hehe, snacka om säsongs-off! Men hittade en bild från i somras och när jag skulle ner på PM som jag kunde bjuda på. Kände att jag fick lust att lägga upp nåt som var helt off haha :P

Idag har jag varit lite frustrerad. För det första så sov jag 5 timmar eftersom jag var ut och tog ett glas (i mitt fall cola då jag körde) med Fia som fyllde år. Grattis tjejen!!! :D Och så när jag skulle iväg och träna idag så hade jag en svag aning om att de kanske stände tidigare och mycket riktigt, de stängde redan sju:( Och klockan var sju just då så det var kört. Å eftersom vissa saker då på eftermiddagen gjort mig lite småarg och lite uppgiven så behövde jag verkligen få träna. Då tog jag på mig löparskorna och musik och tog mig ut i mörkret för en jogg. 5km blev det. Första gången jag skulle velat ha cykelhjälm när jag sprang kan jag säga. Fy fabian va halt det var!!! Men kändes lite bättre när jag kom in. Så nu har jag slagit in lite gottepåsar till ett par kollegor imorn, och jag borde verkligen å och lägga mig nu så jag ska försöka göra det! :)

Puss mina änglar där ute!

Inte

Det är inte lätt när det är svårt! What to do what to dooo.

Uppskattning



Det här hängde på påsen som jag fick med godsaker från säljarna i Motala. Man blir alleles varm i hjärtat. Sötnosarna där är verkligen helt underbara och så härligt att känna att man är uppskattad!


Neeeej! :(

Hur kommer det sig att man typ aldrig är nöjd när man kommer från frissan?! Usch, varför går man ens dit! Ont i magen!!!! Man ångrar sig liksom hur man än gör! Hoppas att det känns bättre när jag får komma hem och fixa själv!

Å så har jag ont i armbågen. Gjorde illa mig på träningen igår, när jag drar ihop armen eller sträcker ut armen så går det liksom inte fullt ut något av det. Skulle vilja knäcka till den lite så den hamnar i rätt läge. Bra morgon!

Färgklick



För alla som tycker att det är lite grått och trist ute kommer här en färgklick, lite energi för ögonen! :) Det behövs egentligen inte mycket för att man ska få lite energi. För mig kan det annars vara en kopp te, en bra låt i hörlurarna, en varm skön dusch, några fina ord. Dela med er av kärlek till varandra, så lite att ge bort och betyder så mycket för den som får. Mitt bidrag idag har varit fudgen som jag har bjudit på på jobbet. Man blir varm i hjärtat när ens kollegor mumsar och ger ifrån sig massor av ljud av njutning! :)

Rocky Road Fudge



Ett bra tips på julgodis kommer här! Rocky Road Fudge är jättegott och här har ni receptet på hur jag gjorde. Jag har gjort en blandning av kola och choklad eftersom jag vill att de ska bli så att de smälter i munnen och inte bara vara hård choklad med grejs i :) Supergott tycker jag! Mums muns! Obs, eftersom jag freebasade lite så kan jag liksom inte lova att det blir bra ;) Men det fungerade när jag gjorde iallafall haha! :D


Hårfärg



Jag hade ju tänkt vänta med att fylla på färden i håret så nära inpå julen som det bara gick, men i lördags gav jag upp och färgade. Och så tänker man varför man väntar så länge när det blir så mycket snyggare diret. Kände mig som en ny människa. Ser såå mycket fräschare ut och man få som en liten kick. Tyvärr syns det dåligt på bilden. Nu väntar bara klipp också!

Det har varit en toppenhelg denna helg! I lördags blev det lite mat och tjejsnack hos Linnéa och sen gick vi och kikade in Nya Hattfabriken som sig bör när de öppnat nytt :) Jag hade verkligen en såå bra kväll!!! :D Jättemtycket roliga människor ute och bara allmänt må-bra kväll :) Skulle kunna skriva hur mycket som helst om kvällen och hur bra det var, men det skulle bli så mycket så jag säger bara VILKEN HÄRLIG KVÄLL! :) Energin och humöret var på topp! :D

På söndagen städade och fejjade jag (något bakistrött), gjorde Rockey Road Fudge, saffranssemlor och ny knäck innan några vänner kom över på julmys. Bjöd på allt jag julbakat :) Verkade som att de gillade sakerna iallafall. Tack också till er som hjälpte till lite extra!!!

Puss på er!

Åååh kärlek

Måste bara säga också att jag fick sötaste messet ever när jag låg och tittade på filmen, då gjorde det att det kom ännu mer tårar. Kärlek i massor till den som skrev!!! Jag älskar mina vänner så fruktansvärt mycket! Och just idag kom messet så himla lägligt och jag blev såååå varm i hjärtat!

Hej sötnos. Du vet väl om att du är värdefull. Att du är viktig här och nu. Att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som duuu :) puss

Ja, det är en tagen text, men jag kan inte förklara hur fint såna ord sitter ibalnd. Det där är en vän som jag skulle göra allt för! Om du läser detta så vill jag bara uttrycka hur glad jag är att jag har dig som vän! Love you!

A little bit of heaven



Tittade på den ikväll. Väldigt mysig men snyft film. Värd att se tycker jag! Grät lite ibland. Mys!

I hörnet av allt



Hihi, ibland så är mitt jobb ganska bra! Jävligt bra läge. Jag kan typ kasta sten på fyra uteställen från mitt jobb. Dessa foton är tagna genom fönstret inne ifrån mitt jobb: BMB, Nya Hatt och Å! Gött säger jag bara. Nu när Nya Hattfabriken också öppnar precis utanför så blir det ju ännu bättre! :D


Bilder som gör mig glad!



 

Kollade igenom lite bilder på fejjan och måste bara dela med mig av dessa kort! Lite slumpmässiga bilder med gemensamma nämnaren att alla får mig att le och blir glad! Kände att jag behövde lite glädje! Alla visar olika saker som får mig att på ett eller annat sätt att må bra. Må-bra-bilder helt enkelt. Ett tips på om man är lite låg en dag. Kika igenom lite bilder och påminna sig själv om hur mycket fint man har omkring sig och vad mycket roliga saker man har i minnesbanken i hjärnan :)


Hår!

Detta jävla skit med hår alltså. För mig kan jag erkänna att självkänslan sitter typ i håret!! Är det bara jag som känner så? Är man snygg i håret så är man mycket gladare och känner sig snyggare. Just nu är mitt hår SKRÄP! Samma jävla skit varje gång, mupp mupp, klippa, inte klippa, mupp mupp. Men JA det är SAMMA JÄVLA SKIT VARJE gång och nu är jag verkligen INTE nöjd med mitt hår. Blir inte bra hur jag än gör! Så nära att det bara åker av igen, men då står jag väl där igen och är avundsjuk på alla som har så långt och svallande romantiskt hår! Men jag kanske inte är "romantisk" utan mer sprallig och tuff och ska ha mer busigt hår! Just nu, usch för mitt hår! Har klipptid på onsdag, får se då vad som händer! Måste SÅ färga håret också, det brukar hjälpa rätt mycket, men ingen idé att göra förrän jag klippt mig. Och så vill jag att det är rätt nyfärgat till jul och nyår så jag står ut.

Inte på topp

Man är inte på topp alla dagar och idag är jag inte i form. Jag har knappt sovit alls. Känner mig som en påse skräp. Jag har ont i magen och är lite smått känslosam. Men jag var nyss på luchiatåg uppe på fyran i VLT-huset och det var så fint. Problemet var att vi vid vårat bord typ hade fått fnissattack och man FÅR inte skratta när det är luchiatåg. Faktiskt inte. Haha, men jag har SÅ svårt att låta bli att fnissa när man verkligen inte får skratta. Och va härligt det var att skratta en stund! Och så idag så fik vi julklapp från Motala. Kärlek till de bästa arbetskamraterna!!!

Pain



Det gör ont att se göra illa dig själv. Du måste ta hand om dig vännen!

BOMBSHELL



Varsågod killar! ;) Å ni tjejer tänker säkert: Hon lägger seriöst ut närbilder på sina tuttar!:P men det är för att jag har ett par frågor. Japp, jag kan retuschera i fotoshop, men dessa är faktiskt INTE retuscherade. Ni som känner mig vet att jag mycket väl inte har tuttar (tyvärr). Jag var bara tvungen att prova nya BH:n från Lindex som heter Bombshell för att jag var lite nyfiken. Och då kan jag konstatera att helvete vilken hylla man skulle få om man faktsikt HADE tuttar, med tanke på att jag lyckades få en som inte har! Det är faktsikt riktigt snyggt, för att man får snygg klyfta, eftersom jag inte har massor brån början så blir det liksom bara helt vanlig klyfta, inget man skulle lägga märke till om man inte kände mig, bara snyggt. Komma till någorlunda normal nivå skulle jag nästan säga.

Men, nu kommer faktiskt den seriösa frågan, som jag gärna ser massor av svar på! Helst kommentarer från killar om det är några såna som läser min blogg. Du får vara anonym om du inte vill avslöja att du läser ;) Jag vill liksom bara ha din åsikt! Frågan är alltså: Är det okej att köpa en sån här? Eller är det faksk marknadsföring? Jag själv skulle nog inte köpa den just för att det skulle kännas som att jag utger mig för att ha något som faktiskt inte finns där. Och det skulle kännas fel, skulle kännas som att jag luras och är falsk och det är inte riktigt min grej. Jag vet inte om jag skulle kunna gå ut och ragga med en sån på mig. Fatta om man får med sig någon hem och ska ta av den sen, fan va pinsamt, och taskigt! Vad anser ni? Okej eller inte att fuska så pass med sin kropp?

P.S Det roliga är att man typ skulle kunna få en smäll rakt på bröstet utan att typ känna nåt! Inbyggd aribag liksom :P

Igår morse



Igår morse var det mycket finare när jag tittade ut från sovrumsfönstret än vad det var idag. Jag äskar verkligen området jag bor på. Jag kan titta ut och se bara grönområde och hus, inte en enda parkering eller annat tråkigt. Visst, det är inte fem minuter till stan utan 15, men för mig är det värt att få känna lite mysfaktor och avskildhet.

NY


3 år

Vet ni, jag har varit singel nu i tre år. TRE ÅR!!! Haha, tänk att det har gått så fort! Hade någon sagt det till mig när jag först blev singel så hade jag nog tyckt att det lät jävligt långt och jobbigt:P Men så fel jag hade haft isf! :) Jag har verkligen njutit av att bara vara JAG. Ego, ja, men fan va skönt sen när man är 80 år och sitter i en liten stuga och gnäller på min gubbe, då jag vet att jag har fått chans att vara totalt ego i tre år iallafall. Kan faktiskt inte annat än tacka :) Man lär sig så himla mycket om sig själv faktiskt när man är singel, jag har iallafall växt jättemycket på alla sätt och gillar faktsikt att vara HELENA :)

Frukost



Igår kväll sa jag Fia att varje mårgon efter en kväll ute där man inte såg typ en enda snygg kille så skulle vi unna oss en lyxfrukost! I morse väntade jag på att Netto skulle öppna så jag kunde köpa mig massa gottit till en riktig smaskens frukost. Nästan sugen på en till nu! :)

Min nya sambo



Här har ni min fina nya sambo. Jag tror han ska få heta ROLF. Han ropade på mig när jag gick förbi affären idag och ville att jag skulle ta med honom hem, så då gjorde jag det! Jag har försökt hålla mig borta från alla affärer som innehållar tomtar och julsaker för jag vill ta med mig allt hem jämt, så då tycker jag att det har varit bäst med skygglappar på. Men idag kände jag att jag vill ge Rolf ett hem och vi trivs väldigt bra ihop! Sen köpte jag en julstjärna på fot också till sovrummet, för den hängande stjärnan jag hade tidigare är inte så bra. Egentligen var jag ute efter en tomtluva, ni vet en sån fluffig fin en. Inte en sån som barn har utan en snygg, lurvig, mysig fint röd tomteluva. Jag vet exakt hur jag vill att den ska se ut. Jag har nämligen haft en sån, men har ingen aning om vart den är, tror jag har tappat bort den. Så om ni hittar eller vet vart det finns en sån så snälla säg till då! :)

Min nya butik!



Idag var jag ju tvungen att hoppa av bussen en hållplats tidigare så jag kunde gå in och kika i min nya närbutik! Jag gillar redan. Fan va härligt att ha affären så nära! Kunna hoppa av bussen där ifall man behöver något. Eller kunna gå dit och köpa mjölk en lördagsmorgon när jag saknar till mitt te. Tummen upp för nya Netto! :D



Snö!






Ville bara säga att idag, dagen till ära så har jag även snö i öronen! Brukar inte använda de så jätteofta, vet inte varför, blir bara inte av. Men igår och idag kändes de passande :)

Bilder Lidingöloppet

Hahaha, var in och kikade på bilderna från Lidingöloppet. Kan väl lika gärna dela med mig lite fastän de ju inte direkt är snygga;) Det värsta är att de har knäppt TRE kort på när jag GÅR!!! Inte okej. Jaja, jag erkänner, JA jag GICK en stund på Lidingöloppet, för jag tyckte att det var lite jobbigt! Det bästa är att man kan söka på andra som också sprang :) Så jag har även kikat på Fias, Gabriellas, Wolkers och Mathias kort! :D Så fina så! Det syns vilka av oss som har lättare för att springa :P Hoppas de inte blir arga att jag outar dem såhär, men de finns ju ändå att se på internet så. Och jag har både sämst tid OCH går, så jag skäms isåfall ändå mest:P

(men säg till om ni vill att jag plockar bort nån ;))

Jag vill!!! :D



En SÅN vill jag ha i julklapp!!!! :D Fan va roligt!!!

Hjälp med OP


Bilder lånade från OnePiece hemsida

Nu behöver jag hjälp av er! :) Jag önskar mig en OnePiece av tomten och undrar vilken färg ni tycker att jag ska ha! Vad tycker ni? :) Jag gillar collegevarianten. Men har ni någon helt annan smak så kan ni även ge förslag härifrån. Och så är frågan, tycker ni att de ska sitta väldigt löst eller lite mindre löst. Jag ligger nämligen mellan två storlekar så det beror på hur jag vill att den ska sitta. S =1,55m. - 1,65m. Medium=1,65-1,75m. Jag är ca 1,65-1,66. Så precis på mitten. Jag har provat båda och M är större upptill och grenen blir ganska långt ner. medans S sitter precis och skönt i grenen, men frågan är om den blir liten när man tvättar? Vad tycker ni? Hjälp mig! Gärna hjälp från någon som redan har OP. Krymper dom i tvätten något? Annars är jag tacksam för generellt smakråd :)

Puss på er! <3

Happyness! :D



I loooooove snow! Det är så vackert!!!! Lyser upp allt! Jag blev som ett litet barn igår när jag kom ut från gymmet och upptäckte att det snöade. Jag tog ett par kort och stutsade till bilen :D Och idag ligger snön kvar! Så lycklig tjej! :D Och det ska tydligen komma mer på fredag! Hoppas hoppas! Och att det ligger kvar så att vi får en vit jul! Julen ska vara vit!



Lite julbak


Bountybollar (Kokoskola med chokladöverdrag)


Cakeballs med smak av saffran och marsipan


Cakeballs med smak av pepparkaka


Knäck såklart ;)



Julen är härlig!
Har bakat lite idag och nu sitter jag och sippar på ett glas glögg. Tomtarna är uppe och det är mysigt. Får se vad det blir för bak mera. Blir nog kanske lussebullar och några praliner. Kola är ju ett måste också. Och Rockey Road fudge :)

Har dragit av några jullåtar på pianot idag också. Det är mysigt! :)

Förra årets skörd kan ni se här, här och här! :) Och kika gärna på mina fina presentpåsar som jag gjorde också! :)

Eller så klickar ni rakt in på Mat & bak kategorin! :D

Tre veckor kvar till jul

Nu är vi igång. Helgen har varit lugn, men jag har fått lite gjort ändå. I fredags var jag som sagt på bio.

Igår blev det träning, 12 km kondition (7km cross + 5km löpning) + styrka. Skönt! På kvällen Träffade jag Nicke och Jonas, blev lite häng hemma hos mig :)

Idag har jag städat ur hela skafferiet och kryddskåpet. Helt sjukt vad saker går ut i datum hela tiden. Fick slänga nästan alla mina kryddor ju :( Sen gjorde jag knäck och bountybollar!!! :D Funderar på om man ska göra lussebullar eller inte? Jag har ju ingen plats i frysen och ingen som äter, så det blir ju liksom ett problem. Tittar lite på gossip girl och latar mig lite nu innan jag gör något mer. Har fått upp lite tomtar och andra julpynt också :D

Drive



I fredags var jag på bio med Jonas, Nicke och Tossa! De säger inte så mycket i trailern... NÄ de sa inte så mycket mer i filmen kan jag säga. Visst, killen var snygg och det brukar ju kunna räcka längt. Men vilken seg film. Se den inte på bio. Inte värt 100 spänn. Prutt!

Last Christmas


Sköna lördag

Börjar lördagen på bästa sätt. Äter frukost och ska snart dra iväg och träna! Och jag måste bara säga HUR GRYMT MÅNGA BRA TRÄNINGSLÅTAR det finns nu!!!! Det gör att man vill träna hela tiden! :) I LOOOVE MUSIC!

Sen skänker jag en tanke till min farmor som har gjort illa sig igen. Min farmor som alltid har varit frisk har fått massor av problem de senaste åren. Mycket skit händer när man blir äldre:( Jag vill att de flyttar in till stan nu så man kan hjälpa till!!!

Vill Åka!



Jag vill ha SNÖ! Jag vill åka snowboard! Jag vill dricka  en cider i solen! Jag vill ha vinter! Jag vill jag vill jag vill!!! Jag är lite orolig, jag vill inte snuvad på all snö iår! Jag HOPPAS att det kommer snart! Jag saknar faktiskt lite att inte kunna åka till fjällen också. Att inte ha den möjligheten längre som var så lätt förut. Även fast det är små backar och så, så får man ändå chans att andas fjällsluft! Och så skulle jag vilja prova telemark lite mer! Det var kul! Men min kära bräda, om ett par månader ska du också få rastas :) Jag längtar!

Avsaknad av närhet? :P

Haha jag undrar om jag kanske behöver närhet:P Fick ju en dos av det för ett tag sen så jag uppfyllde behovet ett tag, men nu tror jag bestämt att det behövas fyllas på! Det härliga med beröring. Idag var jag och tränade cirkelfys och så på en övning så ska man stå som om man gör armhävningar (fast med benen isär och händerna ihop, och sen ta upp händerna en i taget och tucha bröstkorgen. Hur som helst så blir det ju att man står planka på händerna och när man ska lyfta händerna så har jag assvårt att inte lyfta höfterna lite också) Och ena varvet så kom ena instruktören och satte händerna om höfterna i typ fem sekunder för att jag inte skulle röra på dom och det var astungt men det enda jag kunde tänka på var hur MYSIGT det var att känna någon annans händer om mina höfter. Haha han är typ 19 så det är inte honom jag tänder på utan bara beröringen generellt! Japp, dags för närhet kanske ja!

På tal om det, jag är verkligen SÅ SVAG FÖR HÄNDER! Händer på höft, ryggslutet eller ja vart som helst är ju det BÄSTA som finns. Men inte alla personer har rätt känsla i händerna men de som har det, OMG jag smälter så fort de bara rör mig. Det är som att vissa människor har MAGI i händerna! De är inte så många som har den magin, men den som har det har redan halva inne hos mig kan jag säga! Give me some magic! ;)

Julcupcakes



Idag hade jag med mig julcupcakes till jobbet:) en lingon och pepparkakscupcake med cheescake och pepparkaksfrosting. En saffranscupcake med cheescake och limefrosting. Inte så snygga eftersom jag var tvungen att frakta dem till jobbet. Men de blev väldigt populära. Faktiskt väldigt goda om jag får säga det själv! :)

RSS 2.0