Skräck


Detta blir kvällens bild, inspirerad av BB. Kollade på det nu på kvällen och nu kommer jag typ inte kunna sova. Haha, fast det är rätt kul, skrattar som fan åt att dom skriker så och är själv bara väldigt glad att jag slipper vara med om det. Jag hade kissat på mig! Och att jag satt och slängde ihop den här bilden gjorde mig inte mer sugen på att sova, så jag väljer att inte lägga så mycket tid på det. Måste sova. Blir lampan tänd inatt! Hatar läskiga saker!!!

GRATTIS EMMA!!! ♥


Idag fyller goaste Emlan 24 år!! :) Tusen massa GRATTISPUSSAR till henne!!! :-* :-*


My new darlings


Skor Adidas: Stadium 699:-




De här skorna såg jag för ca två veckor sedan när jag och Emma var på Stadium. Då köpte jag de andra sneakersen. Men sedan dess så har jag liksom tänkt på de här skorna typ varje dag, att jag skulle gå och kika på dem igen. Och idag var jag där och jag slog till!! Jag bara kände att de var tvungna att bli mina. Jag tycker att de var dyra, men jag hade som sagt gått och tänkt på dem i typ två veckor så någon stans kunde jag väl inte släppa så då var det bara att köpa! :) Sen råkade jag gå in på Cubus och där var det 30% på allt i butiken. Nice! :D Så då "råkade" jag köpa två skjortor och ett par byxor. Jag är så glad för att jag hittat såna som jag vill ha. Jag har letat efter ett par boyfriens jeans som komplement till mina baggy som jag älskar att gå i så nu blev det ett par såna. Bild på dem kanske kommer sen också =)

Sen ikväll så blev det Grey's (såklart;)) och nu ska jag göra lite negerbollar innan jag går och lägger mig, för jag har råkat säga att jag ska ha såna med mig imorn :P

Pöss!!!

Blommig blus



Blus: Vero Moda 159kr. Mörkblå Jeans: Vero Moda 199kr.


Banken

Igår var jag så duktig och var på banken och ordnade upp lite. Fixade ett sparade och så band jag upp mitt bolån på ett år istället för rörligt. Det har ju inte så jättestor betydelse eftersom jag inte har så jättehöga lån, men ändå. Det är alltid vuxenpoäng att gå till banken och fixa tycker jag :) Får tacka Calle som lämnade mitt telefonnummer till killen på banken och tyckte han skulle ringa mig!

Idag har jag gjort raggmunk, jag har precis lärt mig tycka om det så jag fick för mig att jag skulle laga till det. Blev gott! :) Funderar på att kanske äta lite kladdkaka nu. Jag menar, jag tränar ju ändå inte :P

Puma


Puma Sneakers: Stadium 399kr (Rea, ord. 699kr)

Precis innan Sälen köpte jag ett par Puma Sneakers, fina va?! :D

Ta det lugnt

Nu tänkte jag att jag skulle göra nåt som inte är likt mig, jag ska faktiskt låta bli att träna hela veckan tänkte jag... får se hur det går, om det blir så. Tänkte att kroppen kanske behöver det. Tydligen så är vi inte nå bra kompisar just nu så jag får väl helt enkelt stanna upp mitt liv ett tag och vänta in den. Kan hända också att den faktsikt har tyckt att det har varit mycket ett tag, eftersom jag inte heller hade speciellt mycket semester i sommar, inte vet jag. Men ifrån säger den iallafall. Problemet är ju att man börjar tänka lite för mycket när man får för mycket tid... haha vad ska man annars göra liksom :P

Some Fasion




NYTT! Skjorta: Cubus, 149kr. Halsband Uggla: Lindex 79kr  Jeans: Vero Moda 199kr. GAMMALT! Vit klocka Jet Set: Ur & Penn 499kr. Brottarlinne från JC är ett måste under typ allt!

Idag fick jag för mig att fota lite av kläderna jag köpt på sista tiden. Här kommer en bild. Nu vill jag bara att våren och sommaren ska komma! :)

Puss Godnatt!


Ikväll tog jag mig över till Jonas där jag han och Nicke chillade lite. Blev lite käk och sen lite film, toppenkväll!:)

En liten godnattpuss från mig, för att jag har rätt mycket kärlek att ge<3 och för att visa att jag typ lever :P

P.S Glöm inte ställ fram klockan! :)

Asså seriöööööst!

Hahahahaha, jag blir mörkrädd ju! Snacka om psykfall! Eftersom jag är soffliggande denna fredag så slog jag på Big Brother och kikade lite. Asså, vad är det för människa?? Jag fattar att det kan vara påfrestande att vara instängd i ett hus, men dom borde genast ta ut henne därifrån, för hon är ju långt ifrån frisk!! Seriöst drygaste männiksan jag tror jag nånsin sett! Nej det är inte smickrande eller nåt alls, det är bara sjukt stört! Jobbiga dryga jävla människa, och herregud vad hon skämmer ut sig i tv, helt jäkla hysterisk, hennes föräldrar måste vara stolta!! finns bara en sak att säga: OMG! Fast för att ge det lite hopp så är hon ju väldigt ung fortfarande, hon växer nog till sig hon också! :)

Nu blir det Gone in 60 seconds istället! Bra film och man skipper få hjärtinfarkt av att se på den! :)

Mys!



Åh, det ser så mysigt ut! Jag gillar den här reklamen! :)

Min mage behöver mat!

Oftast önskar man ju att man kunde äta massa strunt utan att det la sig i magsäcken sen ;) Men just nu vill jag bara få i mig MAT, näring, utan att behöva äta det först! börjar kännas hopplöst, jag är så fruktansvärt hungrig, men det går inte att äta, jag försöker:´(

Drömmar

Jag har drömt konstiga drömmar flera nätter nu och det är lite drygt. För det är såna drömmar som får en att tänka på dom hela dagen.. inte läskiga drömmar, men känslomässigt jobbiga drömmar... ur mitt huvud tack!

Men ring då!

Idag är sista dagen på denna vecka och jag skulle ju få veta denna vecka... Jag har ju redan visserligen ställt in mig på ett nej, men jag vill ändå ha ett svar!!!

I morse vaknade jag förresten av telefonen, när jag svarade så var en karl-röst, trevligt! :P Haha var bara från Swedbank men ändå, inte varje morgon man får säga hej till en karl det första man gör!

Mat

Jag är så frukansvärt hungrig!!! Men ingen lust alls att äta! Allt smakar konstigt, äckligt:S

Varför så snygga??

Jag har en fundering, varför ska alla tjejer vara så inihelvete snygga?! Nej, jag är inte lagt åt det hållet så vitt jag vet iaf. Men jag kan så ofta se så många snygga tjejer och bli så avundsjuk! Förlåt, men grabbar är inte lika snygga på samma sätt. Iaf inte lika många som det finns snygga tjejer. Någon som håller med mig? Ibland blir jag helt störd på hur jävla hög konkurrensen är! Som tjej ska man vara söt, snygg, sexig, lekfull, snäll, självstädig men inte för självständing, inte klaga, vara glad, förstående... typ "kåt glad och tacksam" Som kille räcker det typ med att han har bra värderingar så ska det typ duga... Det är lite orättvist. Killar ska man tycka om för dom dom är, dom ska inte behöva göra sig till, dom ska sitta där och rapa och pilla sig i naveln och har dom sagt att dom älskar en en gång så ska dom inte behöva säga det någon mer gång, medan vi tjejer ska vara fina och piffiga hela tiden, och yppar man att man vill spendera tid med sin pojkvän så är man krävande flickvän!

Nä nu kom jag off track, men vad jag ville säga är egentligen att det är tasktigt att det finns så många snygga tjejer! Skulle flytta till typ tyskland, där kanske dom inte är lika snygga!

Mörkläggning


Igår kväll hade jag nästan 40grader feber, så jag är hemma idag! Hittade sån mörkläggningsgrej till ögonen hemma som är perfekt idag. Mina ögon pallar inte ljus för fem öre! Solen skiner ute men jag har dragit ner alla persienner, det känns ju lite tråkigt, men jag vet ju ändå att det är sol ute!:) Nu ska jag stänga ner datorn och blunda, för mina ögon håller på att dö!

Bis später!

Omg

Jag dör.........

Men då!

I natt drömde jag att jag var på en fest och var tvungen att gå ut på balkongen och gråta för att jag inte mådde nå bra, jag yrade och hade ont i huvet. Det hade väl varit en okej dröm om det inte var så att jag vaknade för tidigt med huvudvärk och typ yrslig. Kändes som att jag hade feber så jag stoppade termometern i munnen och typ aa, jag hade lite feber, men inte så farligt. 10 min senare hade den dock gått upp 0,6 grader och jag tänkte att än så länge klarar jag mig och gick till jobbet. Men problemet är att den ju bara fortsätter att öka nu när jag sitter på jobbet. Jag fryser! Men nu har jag tagit alvedon och hoppas att det ska hålla febern i schack så jag klarar dagen:)

Jag är mest förvånad, jag har haft magsjuka, förkylning två gånger och nu feber och det är bara mars!!! Vad är det som händer?!! Känner mig som en jäkla vekling... :P

(Å så ångrar jag lite att jag körde sånt hårt löppass i måndags, känns som att kroppen kanske inte var redo för det haha;)


JÄGER


Jag måste vara den enda som åker FRÅN fjällen med en flaska Jäger PLUS! Hehe, snälla mamma hade köpt en liter Jäger till mig i tyskland! Lyckliga jag!! :) Tack tack! :)

Tävling!

Allt blir roligare om man gör det till en tävling! :D Igår när jag hade kaos i min lägenhet så gjorde jag en tävling för mig själv för att det skulle gå lättare. Jag satte på musik, tittade på klockan och gav mig själv en halvtimma, så skulle jag ha plockat bort alla kläder och prylar som låg överallt och städa ordning. Och halvtimma senare var det fint! :) Behöver bara dammsuga och så också men det orkade jag inte, huvudsaken var att slippa kliva över grejer. Sen klädde jag på mig och drog ut och sprang, tänkte att jag skulle bättra på träningsvärken :P Haha, var som att springa med två köttklumpar! Usch så tungt det var! sprang 5km på 30 min, det får duga efter förkylning. Men det märks att det går snabbare att springa på löpband än ute som jag sprang igår. Sen blev det lite styrka hemma.. men att träna hemma är inget för mig, det är så lätt att fuska :P Jag behöver träna på ett gym där det blir pinsamt om man ligger kvar på golvet för länge mellan situpsen ;)

Fear of the dark


Myser till det med lite godnattmusik i hörlurarna. God shit! Det gör mig inte sömnig, men jag somnar glad :) Dessutom är jag jävligt mörkrädd! :P

Billabong!


Jag bara älskar dom, så sköna! Jag längtar så till sommaren! Men just nu får jag nöja mig med att strutta runt och dansa i dom och städa lite just nu :) hihi

Hahaha, jag tänker på lilla dockan i Tomtarnas vaktparad som stämplar andra dockan med rumpan när jag ser den här bilden. (Julafton)

Jag tog en bild först som jag bara asharvade åt, då jag råkade komma lite för nära kameran på datorn så jag fick gigantrumpa, kanske bjuder på den sen haha! Men jag och Emelie var ju iallafall överrens, hellre rumpa och inga tuttar än tuttar och ingen rumpa! :P

Lite glad


Jag är lite glad just nu, vet inte riktigt varför, och skiter fakstikt i det också, det är ingen som helst anledning, jag bara blev lite glad. Tror att det var Sälen som gjorde lite susen, eller att jag inte är förkyld längre, nog både och, och att man fått lite sol i ansiktet! Jag gick från jobbet en timma tidigare idag för jag var färdig, så jag tog mig hem och tänkte att jag skulle få lite gjort här hemma. Sätter just på lite musik och peppar järnet, är nog det som gör mig glad också! :D Tänkte träna idag, men får se om jag bara tar mig ut och springer lite :)

Na na na na na na Na nana nana nan na na na! Rock it! :P

Detox!

Idag börjar jag med lite detox av mig själv. Efter sjukdom och så så har jag inte tränat och tryckt massor med godis och andra onyttigheter i typ tre veckor och det känns! Så idag sätter jag stopp för det! No more candyfross!! Tyvärr så gick mitt gymkort ut igår också:´( Men undrar om jag bara ska köpa gym eller om jag ska skaffa allkort. Men kanske bättre att köpa lösbiljetter för de gånger man ska gå på pass. Har ju svårt att hinna med gymträningen ibland och snart börjar ju golfsäsongen också och då kommer det inte blir bättre. Nu (förutom när jag varit sjuk då) kör jag gym ca 3ggr/veckan, löpning ca 2-3 ggr/veckan. Sen vill jag ju kunna slå lite golfbollar typ två ggr/veckan, och det kanske räcker. =)

Summa summarum, No more candyfross och införskaffa mig ett nytt gymkort! :D

Telemark! :)

I Lördags blev det bräda hela dagen i Soligt Sälen med AfterSki som avslut! I söndags åkte jag bräda halva dagen och sen efter lunch hyrde jag Telemarkskidor och tänkte prova! Tyvärr blev det inga bildbevis på det tror jag;) I början kändes det lite halvt livsfarligt, men sen fick jag in balansen lite bättre. Det var faktiskt väldigt kul att prova och det jag gillade mest vara att det var västa bra träningspasset! Helt galet ont det gjorde i låren. Man får ju träning av bräda också men där är jag mer van, och efter 1,5 dag med bräda var jag redan lite trött och sen köra Telemark på det var skönt värre! Att åka Telemark för er som inte vet, är som att göra oändligt många utfall samtitigt som att det är ett halt underlag så man måste parera :) Efter ett åk var jag redan för svag för att gå ner ordentligt. Och efter tre timmar så var benen som spagetti men jag ska SÅ prova det igen!! Jag älskar att löra mig nya saker. Haha när jag åkte i backen hade det kunnat vara kul att sätta mikrofon på mig för i varenda sväng så lät/svor/peppade jag mig själv för att kunna åka vidare för att det gjorde så ont i benen. Envis är en bra sak! :P Så nu har jag förståelse för mina vänner som åker Telemark, att de gärna vill åka sittlift för att få vila benen lite mellan åken!

SÅ ROLIGT var det iallafall och SÅ bra träning! Det gillar jag!!! :D

Sälen! :D


Ville bara säga att vi har det ganska så bra! :)

Säääääälen

Ja ska till Sälen. Jag ska åka bräda. Jag ska till Sälen. Jag ska åka bräda!!!!!!!! :D

Jag å Jillan gjorde BMB


Foto: Lånat från vimmel på BMB

Härlig kväll!! :) Vad är det jag har i handen om inte en jäger/redbull!:D Jill måste ju lära sig vad man ska dricka!:) Vi skulle på AW men slutade med att vi stannade till stängning!! :P
Bästa tjejen! <3

GAAAAH

Jag vettefan vad jag vill just nu. Jag är så rastlös och det är DRYGT! Jag vet inte vad jag vill med allt!!! ska jag söka mig vidare eller stanna här? Ska jag packa mig iväg utomlands? Trvis jag eller trivs jag inte? Vill jag vidare i jobbet? Vill jag vara singel eller ha pojkvän? Just nu är jag förvirrad och tycker inte att nåt är tillräckligt tillfredställande. Det kommer som ett brev på posten med jämna mellanrum. Det är rätt ofta det kommer typ den här perioden. Jag har tex klippt av mig håret från långt till kort två gånger ungefär samma perid, för att kroppen skriker efter förändring!! Förra året klarade jag mig rätt bra, då var jag rätt tillfreds med allt! Men varför blir jag såhär??! Jag tror att jag kan hålla det rätt bra i nivå när jag får löpträna, för då får jag ut med massa energi! Så det är nog lite därför också som det känns så påtagligt just nu när jag inte har tränat på två veckor och törs fortfarande inte löpträna... Och det märks på min shopping också, för när jag blir så här har jag en tendens att shoppa massor fast jag inte vet vad jag ska med det till! Det är lite liknade känsla som när jag hade PMS förut, då jag bara ville ur min egen kropp, nu är det lite samma känsla fast utan att jag mår dåligt, jag vill ändå ur min kropp och göra nåt NÅT liksom, vad som helst som skulle ge tillfredställelse! vart ska jag ta vägen med mig själv??!!!

Ut och springa kanske? nej jag är sjuk. Säga upp mig? nej kanske lite drastiskt. Raka av mig håret? nej då skulle jag ångra mig sen. Åka utomlands? Ja det skulle funka! Ha sex kanske? Får ta och ringa någon...

Kanske bara skulle härda, inte göra några drastiska, dumma beslut och hoppas på att känslan försvinner!

Jag är uttråkad

Idag när jag skulle lämna flexrapporten så frågade min chef mig om jag hört något från jobbet vilket jag inte har. Men jag passade på att tala om att oavsett om jag får jobbet eller inte så är jag uttråkad just nu. Jag behöver stimulans. Och om det finns något som jag kan hoppa på så vill jag göra det, och det kändes bra att prata med henne för jag kände faktiskt att hon förstod, det syntes på henne. Jag sa att det jag gör börjar bli för lätt och jag behöver nya utmaningar! Och så sa jag typ vilken typ av jobb jag vill ha också! Så nu är jag helt öppen med att jag behöver förnyelse! :)

Fast grejen är också att jag vill ha mer lön! Jag vill inte fortsätta på min pisslön som jag har nu, känns som ett hån!

Blä för att träna förkyld!

Igår kryckte jag i nässpray i näsan och gick och tränade, tänkte att jag skulle ta det lugnt och inte stressa kroppen, och det var ingen fara, för kroppen var ändå inte vaken. Jag körde 15 min cross och sen lite styrka, redan vid första styrkemomentet, utfall, så kändes benen som spagetti och de värkte hela kvällen, trots att jag inte hade lilka mycket vikt som jag brukar. Och idag har jag mycket riktigt träningsvärk, det märks att kroppen inte är frisk alls, för så utmattad jag blev efter varje set är inte normalt. Det är en sak att det bränner i musklerna, men inte som igår, kändes som att hjärtat rusade för varje grej:( Nu vill jag bli frisk igen. Känner hur rastlöseten härjar i kroppen, och sen så börjar man kunna springa ute nu och jag bara VILL ut på vägen och springa. Det är så mysigt första tiden när man känner asfalten och gruset efter att snön har täckt det så länge.


Så rastlös!

Jag börjar bli så rastlös i mitt liv! Jag har det egentligen väldigt bra, bra jobb, fin bostad, underbara vänner, men ändå är jag så sugen på att "förstöra allt", säga upp mig, sälja lägenheten och dra utomlands! Lite action tack! :) Kanske skulle göra som Julia Roberts i Eat Pray Love!!:)

Baddräkt/Bikini


Haha, jag och Emma skojprovade bikini idag. Jag får sånt tvång så fort jag ser en sån bikinibadräkt att jag måste prova, bara för att jag tycker att dom är speciella, fina och häftiga men aldrig nåt man skulle ha på sig på stranden, nåja man ska aldrig säga aldrig, men ändå. Provade en i svart ormskinsaktigt igår i tuna. haha säga vad man vill, men lite häftiga är dom ändå;D Läcker solbränna man får av den, men liiiite sassy ändå :P

Den högra marinbikinin var dock ganska fin, men det var synd för överdelen var konstig och jag skulle få dra i den hela tiden, men lite fin var den iallafall :)

Mysig helg!

Helgen började med lite god middag på Tabazco med några tjejjer. Sååå gott med dagens, alltid!! Åt oxfilé, hur gott som helst.

Lördagen började med att jag blev överbjuden på frukost hos mina föräldrar och sen åkte jag, Emma och Sara till Tuna Park. Väldigt trevligt!! Sen spenderade jag och Emma kvällen hemma hos Nicke tillsammans med honom och Jonas. Kollade schlager, en film, gjorde varma mackor och bara mös! :)

Idag har jag varit på stan en vända med Emma men som tur är så höll jag mig i skinnet och köpte inget, för satan va massor av pengar det har gått den här helgen! Jag har stägat lite, gjort pannkakor med keso, och nu kikar jag på Pretty woman, när den är på tv, så bara måste man ju kika! :)

Fredag

Undrar hur många gånger jag har haft "fredag" som rubrik haha! Men det skiter jag i, för det är ju typ 52 fredagar på ett år så det är inte så konstigt! :)

Jag hade hoppats på att få ett svar den här veckan men det verkar inte som det så jag får väl vänta til nästa vecka.

Jag har nyss avnjutit en jättegod lunch på Robs, (tror det heter så) Inne i Igor med två kollegor, Pasa med kyckling, kan jag varmt rekomendera! :) Ikväll blir det mer god mat, då är det TB som gäller med girlsen!! Pax för dagens!!! :D

Myskväll med flickorna =)

Ikväll har vi haft tjejmys ett par stycken. Vi käkade lite ihop och snackade och såg lite tv. Trevlig onsdag! =)

Imorgon är ytterligare en dag närmre ett besked och jag hoppas att jag får det snart, för jag har nästan hunnit glömma bort det. Det är ju visserligen bra ifall det blir ett negativt besked, så har stormen hunnit lagt sig så jag inte blir asledsen.

Natti natti!!

Igen!

Det händer igen, eller kanske fortfarande! Idag när jag kom hem så satt det ett kuvert på anslagstavlan till en M.K... från en golfklubb. Jag är ju bara så trött på det där! Det har gått över två år, och det kommer fortfarande post hit tll mitt ex! Hur störande är inte det?! Vem vill ha post hem som är adresserat till sitt ex två år senare?! I januari fick jag sitta och ringa till Radiotjänst för att jag fått påminnelse om att jag inte betalat tv-licens trots att jag visst har det, och fler ggr dessutom, då visade det sig att i oktober blev det något strul i deras system och då har mitt ex adess och min blanats ihop på något sätt så min e-faktura som jag har betalat de två senaste ggr har varit till HANS tv-licens. Och då får jag alltså påminnelse på att jag inte har betalat min. TVÅ ÅR senare! Hur är det möjligt och hur drygt är det inte?! Idioterna kan väl göra rätt. Jag flyttade givetvis över pengarna så han istället fick två räkningar hemskickade som han var tvungen att betala eftersom han nu fick två uteblivna faktror. Jag blir bara så trött av att saker fortfarande ska finnas kvar än. Så nu undrar jag, kuvertet som kom idag.

Alternativ:
1: Låta det sitta kvar och ignorera, det är inte mitt problem
2: Riva sönder och slänga eftersom jag ändå vet att han inte bor här
3: Ringa golfklubben och säga att dom har fel adress
4: Meddela mitt ex att han har post hos mig

Vad tycker ni?

Undrar ibland

Kommer jag få uppleva det igen?! Jag trivs hur bra som helst just nu i mitt liv, och känner att det mest skulle göra att jag blev satt ur kurs... men klart man undrar... Det är verkligen en vana och en känsla som man lätt lär sig leva utan, och inte heller saknar. Men ibland tänker man ju lite på hur det skulle vara om någon såg på mig med jordens värme i blicken och sa "jag älskar dig så mycket så du anar inte"... och jag kände samma sak tillbaka.

Closest thing to crazy


What a wonderful world


Illustration



Jag är sjuk. Så jag har ingen inspiration till att blogga alls, så här kommer istället en illustration som jag gjorde för ett tag sen. Den var egentligen tänkt att göras till Sara i födelsedagspresent, men det blev inte så. En Nikonkamera blev det iallafall, helt ritad i Illustrator.


Fredag


Fredag idag! :D Och det är AW med Rydell & Qvick! Lovely! Om jag bara inte blir hängigare så är det toppen. Just nu har jag bara ont i halsen och får lock för öronen hela tdien! Det är visserligen jävligt irriterande! Tänkte kolla på stan på lunchen om man kan hitta nåt kul att ha på sig, annars får det bli det tråkiga jag har på mig. Det är så svårt att klä sig snyggt så tidigt på morgonen, och tiden finns liksom inte.

För övrigt så väntar och väntar jag. Oddsen är 40%. Vem vill bubbla med mig nästa lördag? ;)

Särskrivning!

Gaaaah! Herregud, kan inte folk sluta särskriva på fejjan, är det ingen som läst svenska i skolan eller?? Säger man det som ett ord så delar man väl ändå inte på det i skrift!! Usch, man kan ju tycka att det inte ska ha så stor betydelse, men jag STÖR mig verkligen på det! Vissa vet man har svårt för att skriva, men ni andra?! SLUTA SÄRSKRIV!!!!!

RSS 2.0