Finsöndag



Söndagen spenderades i Lottebo och på Hälla GK. Satt i solen nästan hela dagen och nu luktar min hud sol :) Haha bränt fläsk! Gick hyfsat bra att slå idag. Mär jag började slå slog jag bara rakt och långt. Sen blev jag nog trött och slog sämre... eller så va det det att jag började tänka på vad jag gjorde. Med lite musik i öronen går allt! Mina bollar går ju som vanligt höger! En kopp te i soffan är mys nu, sen är det bara å sova, blev lite för lite sömn denna lördag också. Förstår inte att jag ska vakna så tidigt. Drömde hemskt, dels att det var djur som dog och sen så drömde jag att det började brinna i skogen en bit ifrån där jag va, det va som en enda kam som kom emot än av het låga. Usch. Känslan av total förstörelse om om man skulle stryka med....

Hade inte ens lust att träna idag, valde solen istället :)

Lördag!



I går lördag var jag å Fia ner på stan en sväng på Hatten. Tanken var sen att jag skulle gå in på BMB nen det blev så sent så det blev inte av. Träffade lite alla möjliga kändisar ute, mycket roligt! :)

Många kanske har en lite längre helg än mig, ni som är lediga måndag också:) Kul för er! Jag ska in och jobba en sbäng imron men sen får jag också en tll dag ledigt Wiiie :) Sen ska jag till Uppis!

AW med jobbet!



I fredags var vi på Tabazco med jobbet! Vi va 15 st. God mat, jättetrevligt sällskap och jätterolig kväll! Kul att träffas utanför jobbet tycker jag, verkar vara svårt att få till :) Efter tabban gick jag, Håkan och Arian vidare till Hatten innan vi cyklade hem. Bra kväll, bra kväll!! :D

FO Dokumentären

Sitter och kikar lite på Fråga Olle Dokumentären. Tycker det är lite kul att se va konstiga idéer vissa människor har, men det är kul att vi är olika. Haha, man känner ju sig otroligt oextrem i sammanhanget och typ nästan pryd i jämförelse. Känner väl inte att varken fisting, att trampa runt på någon eller att spela in en porrfilm lockar mig. Bli påsatt ashårt i analen skulle jag väl inte heller föredra faktiskt. Och jag måste erkänna att jag faktikst bytte kanal när de visade när de spelade in en homosexuell porrfilm. Jag kände själv hur fel det va att byta kanal och nästan så jag skämdes över att jag reagerade så men jag inte kunde titta på det, jag kände mig obekväm och det va inte alls något jag ville se. Man vill inte se allt. Vissa vill inte se andra saker, men jag ville inte se det. Jag är absolut varken homofob eller emot det öht, jag tycker att det är bra att de har med det i programmet lika naturligt som allt annat!

Nu blir det sängen för mig med, imorn är det fredag och jobbfest! :)

46 dagar kvar



Nu är det 46 dagar kvar till etapp ETT av halvklassikern! Ska bli så kul!!! :D Idag sitter jag som en hök för att försöka få plats på puls intervall-passet ikväll. VILL HA PLATS!!!


Arbetsskada

Det finns en grundanledning till att jag tränar först och främst. Nu känns det att jag har kört mycket kondition och mindre styrka igen, för jag får direkt ont i axlar, vid skuldran mest på vänster sida. Fan, nu måste jag köra lite styrka igen, för det är så himla drygt att ha så ont. Det räcker med två veckors träningsuppehåll och jag får ont. Träning är verkligen min räddning när det gäller arbetsskada som vi får som sitter mycket vid dator och jag tror de främst består av att jag använder vänstern jättemycket till kortkommandon och då blir det en spänning. Jag har kännt det varit på väg ett par dagar, Ajajaj... :( Det värker... Och golfen hjälper inte direkt till till att få mindre ont... lite ledsen.

Golf och lite träning



Idag när der var så fint väder så kände jag att det drog i golfmusklerna och jag tog mig därför en sväng till rangen. För mig är det verkligen som att dra ner på takten och andas in bra luft. Det är så lugnande för mig att stå på rangen. Nåja, iallafall när jag kommer dit och en stund in, men om det börjar gå asdåligt så blir jag lite stressad igen. Men jag får liksom härliga känslor i hela kroppen av att vara där. Lyssna till fåglarna som kvittrar och höra ljudet från bollar som träffas. Även om det bara blir en halvtimma, så blir det en halvtimmas avkoppling och lugn för mig. Kan behövas ibland. Love it!



Efter rangen tog jag mig vidare till Björnö för backträning. Shit, det måste jag verkligen träna på med tanke på att Lidingö består av endast backar typ. Och jag är sämst på det :P Glöm förresten inte att kika in på min träningsblogg där jag bloggar lite mer om träning :)

Tåhäv



När jag var hos sjukgymnasten fick jag i uppgift att dels göra tåhäv för att stärka upp vaderna. Det skulle vara på något som sluttade för att få ner hälen längre ner, under tårna och ta mer. Jag använder därför nu min fotpall som träningsredskap, jag använder den ändå inte till fotpall. Den är klockren för den går att ställa i hur mycket lutning man vill och sen är det bara att köra.

På jobbet drar de på min lilla avdelning i ett gummiband varje dag klockan två så då har jag satt det som träningstid för mig också. Jättebra för då blir det av att jag gör dem! Vardaglig träning för att stärka upp vaderna helt enkelt! :) Det gäller bara att vara kreativ, hitta bra lösningar till att göra det som man måste för att hålla kroppen hel.

Längdskillnad

Tänkte jag skulle visa vilken himla skillnad det blir på längden så fort man lockar det. Här är jag halvvägs lockig när jag skulle på tjejmyset i lördags. Och håret mitt har börjat bli ganska långt igen. Otroligt ostyrsligt och också därför jag måste locka det för att få nå som helst ordning. Då är det iallafall planerat virrvarr istället för oplanerar virrvarr! Behöver gå till frissan! Snart ska det nog av igen ;) Tycker att det har blivit för långt. Vad tycker ni? Visst, det är fint med långt hår... Men den lockiga sidans längd känns på nåt sätt mer busigt och mer jag (även om det skulle vara den längden när det är rakt). Eller?


Blunda liten stund



Jag lade mig ner på skrivbordet en stund efter jag käkat lunch. Svårt att somna kanske, men blir ändå lite microvila. Skönt att bara blunda och vila ögonen lite! Trött...

Ich bin müde

Med risk för att låta som en småbarnsföräldrer så hade det varit skönt att få sova mer är typ tre timmar inatt! Förstår inte varför, men jag bara drömde och va halvvaken eller klarvaken där emellan, typ som om de hade varit fullmåne. Har sovit lika kasst hela helgen! Ett spinningpass efter jobbet idag så kanske jag kan sova gott inatt sen. Jag hoppas på det! :)


Chick flick



Har precis tittat på en riktigt chickflikck! What´s your number. Jag måste säga att jag älskar såna, så himla lätta att titta på och man blir lite go i hjärtat. Ja man ve precis hur de kommer sluta efter fem minuter in i filmen, men det gör inget för det är bara måbra film. Lite romantik och mysigt. Drömma sig bort för stunden! Dessutom var killen i filmen het! Men är de inte alltid det haha :P MUMS! Var köper man en sån? ;)

Läckert ;)



Jag sa ju tidigare att jag skulle läga upp bild på den läckra outfiten här om dagen och här kommer den. Billabongskjorts över löpartajtsen och sen benvärmare till det. Benvärmarna syns inte så mycket men de är där. Kanske inte ser jättekonstigt ut eftersom allt ändå harmonerar lite men ändå. Det är faktiskt en bra kombo när man vill vara lagom klädd vid ca 5-10 grader tycker jag. Slipper man bli kall om baken och så får vaderna lite extra värme :)

Tjejmys på tabban!



Igår firade vi Emmorna på Tabazco! Riktigt tjejmys! Vi saknade dig Emelie!!! Å så blev jag också lite firad eftersom jag också fyllt år! :D Hihi, fick ett sällskapsspel som jag hade önskat mig så nu ska vi spela spel! :D Baconinlindad gratinerad getost med pinjenötter till förrätt, oxfile med pommes och murkelsås till varmrätt och VIT CHOKLADMOUSSE med hallon till efterrätt! MUMS! Riktigt mys!!!

Efteråt gick jag, Sara och Ulle vidare till Hatten! Tjejorna stannade inte så lättelänge, men jag hängde kvar med Jonas och Johanna efter att de gick så det gick ingen nöd på mig:) Jag hade verkligen en jättetrevlig kväll!

Vet ni, jag måste bara säga att så mycket komplimanger från alla möjliga som jag fick igår va helt fantastiskt värmande! Upplyftande! <3 Fick två erbjudande om sovplats också men var fin flicka och sov hemma i min egna säng:)

Idag har det blivit lite mys hemma hos mamma och pappa, en sväng till Intersport, hälla shopping och Maxi med Emma i jakt på cykelskor och lite andra träningsklder. Tvättning och städning hemma, helt galet va fort träningskläderna tar slut! Ska ev iväg till rangen sen och slå lite och sen ska jag nog landa i soffan för lite söndagsmys. Kanske se en film det vore mysigt! Just nu är jag hungrig, måste fixa mat!

Förmiddagsjogg



Idag tog jag mig ut till Björnöspåret för att springa milen. Jag kom fan inte in i andra andningen förren efter 6km... och ur andra andningen igen efter 7km hahaha. Det va tungt idag. Funderade efter vägen om jag verkligen skulle ta milen, men är glad att jag ändå tog mig runt. Blev en tid på 59.32. Under timmen iallafall och det får jag va glad för. Det är ju lite direkt plant där heller. Gick kanske en minut efter en jättebrant backe, annars hade jag löpsteg hela tiden. Skönt att komma ut! Och det är ju långt till Vasastsafetten och Lidingö så än har jag gott om tid att träna upp mig!

Löpvända i blåsten



Idag va jag inte så sugen på att ta mig ut och springa kan jag erkänna, dels för att det va kallt och blåsigt och dels för att jag var lite trött. Det blev nämligen ett spontant spinning medelpass på Rockis igår. Hehe, kom dit två minuter innan passet började, hejja hejja :P Sen vill jag hinna löpträna tre ggr/veckan och jag behövede lite luft som bara sitter inne på ett kontor hela dagarna så jag tog mig ut ändå! :)

Det är förresten tur att det inte är skönhetstest haha. Med benvärmare och sen billabongskjorts utanpå löparbyxorna för att inte frusa om rumpestumpen;) Kanske kommer upp bild sen men nu måste jag sova!



Testade runkeeper för första gången. Det gick bra! Värre var det med spotify som bangade när jag va i Rocklundaskogen, kanske var det dålig täckning. Måste ladda ner massa offline. Blev iallafall 9km på 53 min. Galet med calorier den tycker att man förbränner btw.

I morgon blir det välförtjänt VILA för hela kroppen! Och moffa lite gottit! :D

Tasikgt :P




Assåååå, vet ni hur jobbigt det är att inte äta godis och sötsaker när sånt här står mitt framför näsan på mig på jobbet!!! Inte nog med KLADDKAKA, så ligger det även en skål med DUMLE. Och med mitt framför näsan menar jag ca EN METER! Gah, och efter maten är jag alltid sötsugen! Men nu ska jag prova en vecka att inte äta förrän fredag kväll för vi ser det går. Tror inte att jag vill ha det så egentligen för jag vill kunna äta lite när jag vill, nån kaka eller så ibland ändå :P Så det så! Men ett tag ska jag prova :)

Jag vill!

Känslan i kroppen när man vill något JÄTTEMYCKET. Den dök upp ur det blå idag och det var som att trycka på en knapp. Det är lite småjobbig, man blir nästan knäpp :P Haha. Nu håller ni alla tummarna för mig tycker jag så jag få som jag vill! :)

Hos Sjukgymnasten



Jag va hos sjukgymnasten idag för mina vad/benhinneproblem :) .... Och kom ut med ett tejpat knä haha! :P Såhär va det, de kände och klämde på typ allt från knä till fot och dels så var jag kort i vadmuskeln (man ska kunna sitta ned på huk med rumpan rätt långt ned utan att lyfta hälarna och det vet ni som tränat med mig eller var hos Calle då vi provade det, att jag inte kommer långt innan jag trillar baklänges;)) och dels så hade jag lite instabila knän. Det vänstra var värst och att jag har mer ont i benhinnorna på vänster ben kan ha att göra med detta. Att jag var instabil kunde han också se på mina skor och inuti på sulan... Jag trampar liksom runt mer i ena skon än den andra. Fascinerande vad man kan se :) Därför provade de att tejpa knät för att jag skulle bli mer stabil när jag sprang idag.

Det jag är som GLADAST över är att jag fick klartecken att springa så mycket och ofta jag ville, så skulle han laga mig och de problem som kom på vägen!!! :D Så nu ska jag mosa på så får vi se då :)

Jag får springa jag får springa jag får springa!!! :D
Me happy!!!
(bara hoppas att de faktiskt kan laga om jag får asont sen bara :P)

Spinn puls distans



Idag provade jag på ytterligare ett för mig nytt spinnpass, spinn puls distans i spinnsalen på bv för Mats (samma kille som jag köpte racern av, Tack tack:)). Passet gick ut på att hålla pulsen konstant under en längre tid. Det är lite svårt för mig som inte fått full koll på min maxpuls än, men idag gick jag upp fem pulsslag och det kändes bättre, men kanske ev kan gå upp ett par till för att pressa mig lite till. När jag ligger på 85-88% i puls så känns det bra och jag får skönt flyt. Det är lite lustigt att bara ett par pulsslag kan få en att bli jättetrött. I slutet fick vi gå upp på rött och det käns direkt när man kommer upp över 90%. Krafterna tar lätt slut:P

Bra med passet var också att det var låtar med tydlig puls, tydliga taktslag så man väldigt lätt hamnar in i rätt takt, det är väldigt peppande och gör det lättare att spinna! DET gillar jag!

Det som är skönt med pulspass är att man får en indikation när man behöver trampa mer eller slå ner på takten. Man kan ju lätt tänka att, vafan vadå dra ner på takten?- orkar man så orkar man.. ja det är ju visserligen sant. Men man ska inte orka bara för stunden utan en längre tid så där är det ju lika viktigt att se till att pulsen inte rusar iväg som att se till att den inte tappas! Och det som är mitt mål, Halvvättern, är ju distans och inte sprint. Funderar faktiskt på att köpa mig ett ordentligt pulsband eller pulsklocka för att få bra koll på mig själv både vid cykling och löpning, lära mig vad jag ska ligga på för att få ut maximalt av kroppen, tror det kan vara en riktigt bra grej :)

Skepp å hoj! Det kändes härligt idag och kroppen känns bra! Trots att jag va bra trött i ben, skinkor och axlar sen igår! Imorn ska jag kolla upp mina problem med benhinnorna, återkommer om det! :)

Racer - Ckeck! :)



Nu ni! Nu har jag skaffat cykel till Halvvättern! :D Nu måste jag bara köpa till lite andra grejer som ny sadel, cykelskor och så är saken biff! Istället för Elgigantens reklam "cykel på köpet" Så kör jag istället på "CYKEL I KÖKET"! Lite osmidigt måste jag säga, med tanke på att det är för mycket med bara en golfbag där!:) Haha, men what to do :P Ska försöka hitta något bättre ställa att ställa den på sen, men just nu så har jag varken lås eller plats någon annan stans och i cykelförådet tänker jag inte ställa den! Hoppas på fint väder nästa helg så man kanske kan ut och provköra då!  Wooop woop! :D

Söndags CGX



Idag var det dags för CGX igen:) Var inte så jättepeppad innan vi började. Jag är alltid så på söndagar, jag kommer liksom inte igång helt och dessutom kände jag av benen lite sen löpningen igår. Flummade lite som vanligt på uppvärmningen, jag har så svårt att va närvarande då. Men sen när vi körde igång blev jag smärtsamt medveten om och inkastad i verkligheten jag befann mig i.

De är två ledare på passen för att en ska kunna gå in ifall man är ojämt antal men idag var det jämt antal vilket betydde att det va två stycken som turades om att skrika på en och peppa en. Kändes som att man nästan hela tiden hade någon som hade koll på en så det fanns inte en möjlighet till att "vila" en stund eller maska lite utan det va fullt ös hela tiden. Jag älskar när det blir så för det är liksom så lätt att dra ner lite på takten när "ingen ser" även om man alltid tränar för sin egen skull så blir det lätt så. Dessutom utmanades jag till att hoppa upp på största steppbänken eller vad det nu heter. Jag har aldrig vågat då jag är tokrädd för att slå i benen och trilla... PINSAMT jue. Emma finaste utmade sig också på det. Ingen av oss hade nog gjort det om inte ena ledaren hade funnits där och sagt, JO du ska ta stora och funnits som fallnät. Likaså på explosiva situpsen då ena ledaren stannade hela tiden med en på golvet och såg till att man gjorde sitt yttersta!

Man får verkligen ut så mycket mer, eller iallafall jag fungerar så, om man blir så utmanad och peppad som jag blev idag. ALL cred till ledarna idag! TACK! :D Och härligt jobbat Emma som tog sin CGX-oskuld idag! Bra jobbat tjejen!!! :)

American Pie Reunion



Var på bio nu på kvällen med Emma, Jonas, Nicke, Tossa, Calle och Elina. Tycker det va en rolig folm jag! Och nya bion får helt klart godkänt! Tycker att det är kul att fi fått en ny! Kommer nog gå på bio en del. Jag tycker att det är en mysig sysselsättning. Det måste bara finnas lite filmer man vill se :)

I går lördag va jag annars på Hatten en sväng. Mycket trevligt :) Faktiskt mycket fint att titta på. Både jag och Fia undrade typ vart fan alla kom ifrån! Dansa lite och prata med trevliga människor. Måste dock ta fasta på en grej och försöka leva lite mer efter det. Man ångrar hellre det man gjorde än det man inte gjorde. Och jag borde göra mer som jag kanske får ångra ibland haha :) Måste göra lite mer galet!!! Säger till mig själv, "Helena, sluta vara en fegis!":P

Pax



Dessa ska jag köpa i veckan när jag får tid! De turkosa ska bli mina! Måste in och prova rätt storlek bara så är saken biff :)

IW och löpning

Idag startade jag morgonen på bästa sätt, med Emma i träningssalen 9.30. Indoor Walking stod på schemat och jag tog mig till och med dit i hopp om drop-in plats. Hade energi över hela dagen efter den starten. Så himla skönt att komma igång direkt och inte hinna såsa till något. Även om jag faktiskt har tränat ca 11 på lördagar i över ett år så kändes det här ändå snäppet skönare. Klockan tio startade även ett löppass långdistans ute som jag hade velat gå på men eftersom jag var på denna och inte visste hur jag skulle klara det så blev det inte så.

Vid fyra däremot drog jag ut till Björnön för att springa lite själv. Gick faktiskt riktigt bra. 7,5 km på 43 min. Sprang första 5 på 29.30 (minuten bättre än senast) och sen sista 2,5 på 13.5. Det blir totalt en snitt på 5.44min/km. Hade en bra löpardag, det va härligt, men jag hatar ändå Björnöns mördarbackar!!! Måste förstöka få i ett eller två pass löpning i veckan till bara, men det är svårt. Ett till MÅSTE jag få in för att få bättre flyt. Jag var dessutom lite seg i benen av IW:n så jag är supernöjd! :)

HTC One X



Nu har den kommit hem! Den sitter och äter lite ström just nu och hoppas den hinner äta färdigt innan jag ska sova så jag får prova slå på den och kika runt lite. Elller kanske är dumt, jag brukar bara bli arg på mina telefoner det första jag blir innan vi liksom kommer överrens... :P Jag får ta med den till jobbet imorn så jag får lite hjälp med den! :)

Tisdagsspinning



Hehe, liiite träningsvärk jag har sen igår;) Mest i skinkor men även lite i låren, ryggen, sidan av magen och bröst. Tilltar mer och mer, och det är jobbigt att resa sig från en stol och det är lite småjobbigt att röra sig haha. Tänkte att jag skulle försöka röra på benen lite så de skulle må bättre så jag gick på Spinning Intervall. Denna spinning intervall är uppbyggt i uppvärmning, tre intervallblock och nedvarvning.

Intervaller
5x2 min tuff spinning, 5x1 min tuffare spinning, 5x40 sek tuffast spinning

Jag säger bara en sak. Det som tog mig igenom passet var pannben, pannben, PANNBEN. Med lite viljestyka kan man göra massor! Jag blundade och tänkte på Vätternrundan, hade mitt mål i sikte och cyklade av bara satan. Eller iallafall så pass mycket min kropp förmådde:P Nästan så strechingen var värst. Fick ju knappt över ena benet över det andra när man skulle strecja skinkorna hahaha! :P Myyyys ;)

Premiärsving! :)



Yey! Var ut och slog lite boll idag, så mysigt och härligt! Nervöst för att se om man kan eller inte :P Det är dessutom ett bra ställe att hänga på också. Finns ju grabbar som är golfintresserade!:P Jag tror på rangen som ett bra ställe att träffa grabb på. Då vet man från början att de är sportintresserade, har bra intresse och inte ligger och slappar på soffan! ;D

Påskkärringen och påskharen



Jag målade även Wilja till en liten påskhare på påskafton för hon ville absolut vara en kanin! Sötnosen! :)

Påskafton




Igår va jag lite mer kärring än vanligt och klädde upp mig lite fint till påskkärring dagen till ära :) Bästa minen var mamma som såg mig när jag kom hem till dem. Sen sa hon att jag va jättesöt ;)



Jag och Wilja gjorde en jättegod påsktårta med chokladinnehåll (läs kladdkaka;)) garnerad med persikor och jordgubbar! Det var även en fördelsedagstårta till min kära mamma som fyllde år! :)



Dagen avslutades med lite partaj hos Calle och Elina och sen hatt med lite goa människor! Mer sånt mer sånt! Jag hade jättetrevligt och vill att alla dagar ska vara så! Var :)

Blivit med träningsblogg

Nu mina vänner har jag blivit med TRÄNINGSBLOGG!!!:D Den heter pannben.blogg.se och ni hittar den här! :) Jag kände att det började bli aldeles för mycket träning på denna blogg och kände att det skulle få sig en egen! Då behöver jag inte skämmas över att det blir så mycket inlägg om det!;) Och tråkigt för er som inte har samma intresse. Men för er som HAR samma intresse, kika där!!! :D Där kommer ni kunna följa min väg just nu främst mot att göra halvklassikern! :) Just nu har den exakt samma utseende som denna sida, men det är innan jag hunnit göra en header och lite sånt. Ni får nöja er med att de är lika så länge! :)

Hiss eller diss på det??!

Indoor walking



Idag provade jag, för mig, tredje nya passet denna vecka. Efter två spinningpass var det idag dags för att prova IW - Indoor Walking på Friskis. Det har inte blivit av att jag har provat det eftersom jag bara har haft gymkort tidigare, men efter att jag skaffade All-kort i veckan så har jag hunnit med tre stycken nya pass faktisk! Yey! Love it:) Jag blev härligt svettig och personligen tyckte jag att det tog väldigt mycket nere i ländryggen. Och det kändes som bra bålträning också och inte bara ben som man lätt kan tro! :)

Indoor walking är ganska så ny träningsform på friskis som jag skulle beskriva som spinning fast med crosstrainingmaskiner. Såhär beskriver de själva träningen:

Indoor walking är en enkel konditionsträning som alla kan vara med på. Kliv bara upp på "Walkern", greppa styret och börja gå! Hela kroppen engageras och du blir skönt svettig. Belastning, utgångsställning och tempo varieras under träningen, men grundkänslan är som att svävande jogga i en lätt uppförsbacke. I passet växlar du sedan mellan att greppa styret eller de två stavarna som pendlar på var sida i takt med dina steg. Du jobbar också fritt med armarna i vissa avsnitt och tränar då extra din hållning, balans och bålstyrka. Belastningen styr du med ett litet reglage, vilket gör träningen precis så lättsam eller tuff som du önskar.


Det är absolut ett pass som jag skulle rekomendera! Det är en behaglig träningsform skulle jag säga trots att det är stärkande och man blir svettig!


Herr kanin :)



Tänkte först skriva rubriken på engelska, men insåg att jag skulle kunna få massa sökträffar då som inte alls är relaterat till min chokladhare hahaha :P Den godbiten fick jag av Pia på jobbet idag och står och håller mig sällskap så skrivbordet! Hon önskade oss glad påsk. Under all kritik är att vi inte fick ens en enda godsak eller påskhälsning från företaget! Inte ens ett uns. Under all kritik. Bara själva grejen, kostar inte mycket att köpa en skål med godis och ställa i fikarummet... Inte för att jag äter så mycket godis:) men det är en principsak!

Det straffar jag dem med att skriva ett blogginlägg på rasten bara för det!


Spining intervall

Idag har jag då även provat spinning intervall. Riktigt kul även om jag egentligen inte tyckte att ledaren var så rolig och musiken halvbra. Vi körde på bra jag och Emma. Och det är så himla kul med mål. Just nu tränar jag ju för att nå ett visst mål, dvs vara bra förberedd inför Halvvättern och Lidingö15. När vi körde sista intervalen på sista nivån så va jag rätt trött men vred upp motståndet och tänkte "halvvättern, måste klara halvvättern, det här är inget mot halvvättern" Det är mitt mandra när jag är på spinning och det är jobbigt, jag kan öka och hitta styrka i att veta att jag tränar mot ett visst mål, konkret och mätbart! :) Kommer nog åter nog återkomma till det mantrat här många gånger fran till juni ;) Weeehoooo! :D

Core workout





Hittade de här som jag tänkte att jag skulle prova, verkar bra!

Hello


Kondition vs styrka

Det är intressant hur kroppen och psyket funderar. Jag har mycket bättre pannben när det gäller styrkan än när det gäller att anstränga pulsen och lungorna. Jag har märkt att jag lättare ger upp när det blir jobbigt med kondisen. Kanske för att den är sämre... Hur som helst så har jag märkt att UNDER själva träningen så är träning där det är styrka skönare! Men efter ett pass med kondition så är det en skönare känsla av tillfredställelse än om man jämför med styrkepass. Det måste ju vara att man på nåt sätt tar ut sig mer på konditionen som gör att det är ett oskönare träningssätt men ett skönare resultat :) Vi får väl se, nu ska jag ju träna mycket mer kondition, så kanske blir det tillsut lättare och skönare än styrka? Återstår att se :)

Spinning - puls

IDAG har jag börjat min satsning på riktigt inför HALVKLASSIKERN! Känns jävligt bra faktikst. Jag är motiverd, taggad och sugen på att göra detta bra, och jag inser att det krävs en hel del arbete från min sida. I strävan efter att nå mina mål har jag idag alltså provat spinn-puls. Jag har gjort skivstång-spinning en gång och då är enda gången jag har suttit på en spinningcykel. Nu har jag haft tre grymt bra träningsdagar med mycket ork och pannben, riktigt stolt faktiskt:) Löpningen/backträningen i lördags, CGX igår och spinningen idag! Avslutade med lite magträning efter spinningen också. Innan jag juni har ska jag ha kört på intensivpassen! Just nu (peppar peppar) flyter träningen på och jag tycker att det är riktigt kul. Inte en "måste-känsla" eller jobbigt om jag skulle hoppa träningen en dag. Jag tror att jag har hittat en skön balans :)

Tusen nålar i ögonen!!!!

Måste bara få gnälla av mig lite. Det är såå oskönt när man har kontorsjobb och måste koncentrera sig på en bildskärm hela dagen, när man glömt glasögonen hemma :´( Det svider satan kan jag säga. Har ju inga problem med att se. Utan jag har ju för att inte överanstränga ögonen och det gör jag nu kan jag säga. Aj aj snyft...

Rensa, sortera, slänga

Egentligen borde jag fortsätta rensa för idag kan jag tydligen slänga typ allt, inte alltid man kan! Så SKÖNT :D Har fått nå ryck och vill slänga ut ALLT ur hela lägenheten, känns som att allt som är i lägenheten som är onödigt tynger ned lägenheten och mig. Fortsatte iallafall med badrumsskåpet, slängde massor som jag länge sparat. BORT BORT BOOOOORT med all jävla SKIT! Ut med det gamla in med det nya. Kanske är våren som kallar :)

Sonntag



Söndag idag mina vänner! Va på ett grymt CGX-pass! Riktig svettapa blev jag! Jag tror jag har mig ett nytt favvopass :) HIT får hoppa ner på andraplats. Älskar att det är så hög puls hela tiden! Sen är det ju såklart som med allt annat att det blir så jobbigt som man gör det, och idag tyckte jag att jag mosade på riktigt bra! Älskar känslan när man är klar och det blir ett skönt lugn över kroppen, energin flödar! Passade på att förnya mitt kort idag också för att kunna boka saker på nästa vecka. Denna gång blev det ett ALL-kort. Så nu Emlan får du sällis på andra pass, nu slipper du inte mig;) Ska försöka gå på minst ett spinning-pass i veckan nu också. Kommer lägga om min träning lite för att rikta in mig på halvklassikern. Det betyder mycket mer kondition och mindre styrka. Det är ett måste. Cyklingen är ju först ut så där måste jag lägga krut. Bygga upp cykelmusklerna men också löpningen. Så den som vill hänga med och spinna med mig eller kan tipsa om vilka pass som är bra så är ni såå välkomna! :D

Idag har jag även fixat massa hemma, rensat ur massa skit, bla medicin/nyckelskpået som jag inte fick in typ nått i som nu ekar. Och rensat bland papper. Slängde två kassar med papper och skit från fler ställen, än är jag inte klar. Tok va mycket skit man har!!! Hittade tex en hel låda full med mitt ex gamla utbildningspapper och instruktionsbäcker till hans högtalare. Nu är den lådan tom. På listan: Resterande alla papper bland "viktigapapper-platser", skåpen under tv:n och badrumsskåpet. Meeen, jag funderar faktiskt på att ta söndagkväll nu och kika på nån film och njuta lite av helgledigheten :)

RSS 2.0