hottie :)


Grattis Emma!!! :)



Vad är det för en dag, är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Emmas födelsedag, hurra hurra HURRA!!! :D

Massor och pussar och kramar på födelsedagen käre vän!!!

Torsdag

Ganska tom i huvet idag. Var på cirkelfyspass på lilla ytan på bv efter jobbet. Kommer att vara precis lika trött i armarna som jag var för två veckor sen då jag va på samma. Det är nästan bara armar i en timma men kul va det. Älskar att träna med dig Emma! Massa skratt och bus och pepp. Mysstund med min Emma hjärtat <3

Suger in universums energi och skickar ut till de som jag älskar och de som behöver det! Energi till härliga utmaningar som är framför oss, svårigheter, upplevelser, sorg, livsval eller bara lite extra energi till att skratta och älska! All kärlek till er alla!!!

Soffmys



Hittade en bild på mig från julafton. Ligger nämligen nu i min OP i soffan och försöker hålla mig varm. Jag fryser så!

Idag har jag varit produktiv och fixat lite sånt som jag hatar. Jag har ringt försäkringsbolaget och anmält mig huvudskada + att jag har ringt dit igen och skaffat mig allriskförsäkring och bostadsrättsförsäkring. Sen har jag också beställt en ny telefon nytt abonemang. Dyrare i månaden blir det, men jag behövde förnya mig kände jag.

På eftermiddagen gick det utför. Jag var hungrig och sugen på allt. Dessutom grining och nedstämd. Kanske dags för fröken röd, känns som nåt sånt. Känner mig trött och illamående, har gjort några dagar. Undrar lite hur magen mår av att äta så mycket kött som jag gör nu. Har ju gått från att äta typ noll kött till ganska mycket. Känner mig tjock också. Och när jag skulle ut och spriga vilket jag inte var ett DUGG sugen på, så gick det SKITdåligt. Klarade knappt att springa ett intervall på 5 minuter. Så jag gick sen mest. Kroppen kändes som 100kg, magen var hungrig, och det gjorde ont i benhinnorna. HATAR mina benhinnor nu!!!

Imorgon är en ny dag! Tror jag ska försöka sova nu tidigt.

En dag i Örebrooo

Idag har jag varit i Örebro hela dagen på kurs. Det var en kurs i försäkringar och vardagsjuridik. Fan så intressant! Lärde mig masor om försäkringar, olika lagar som gäller vid giftemål och om man är sambo och när man har barn och bonusbarn och lite äktenskapsförord och testamenten och vad som händer om man dör. Bouppdelning och arvingar och sånt. Låter kanske tråkigt tycker ni, men jag tycker det är riktigt intressant och en hel djungel!!! Och man MÅSTE ha koll på såna här saker. Har ni inte det. Gör så ni har koll. Så ni är ordentligt försäkrade och när ni kan ANVÄNDA den. Och ni som har sambo eller barn eller både och... sätt er in i vad ni har för juridiska rättigheter och skyldigheter. Det är viktigt.

Nog om det. Avslutade dagen med ett ordentliget HIT-pass. Station 1 och 2 var inte jättejobbiga och jag kände "fan idag hade jag asmycket styrka" och att det var rätt lätt. Sen gick jag in i väggen på första sekunden på station tre och det var så jäääkla jobbigt! Svettades som en gris och kändes i hela kroppen! Jobbigt pass! Härlig känsla!!! :D

Träning är inte allt

Ni som känner mig vet att det är svårt för mig att tänka så men så tänkte jag igår när jag till slut bestämde mig för att festa istället för att kunna gå på CGX idag. Jag vill vara nyttig och snäll mot kroppen och göra saker som är rätt. Men ibland måste man få busa till det lite och inte låta träningen ta över allt. Satt långt inne men så blev det. Sen råkade det bli en sån där gång som inträffar nån gång vart tredje år. Jag har kräkts i typ 15 timmar.... mindre kul. Inte vad jag hade planerat för dagen.

Kontrollfreak som man är så var det befriande att släppa kontrollen lite mer än vanligt någon gång...

Nya springafortskor



Nu har jag köpt nya skor! Gör ju inte så mycket att det råkade bli lila så det matchar mina andra träningskläder heller :) Nu ska jag springa i dem ett tag och hoppas på att de blir bra, annars ska jag byta dem. Nu jäklar ska jag ha rätt skor för mina fossingar!



Var ut och provade dem på en tur i Rocklundaspåret i lördags förmiddag. Det var isigt och snöigt och lerigt så de är skitiga redan haaha. Rekomenderar inte Rockspåret riktigt än. Fuck att det ska vara så jobbigt att springa bara 5km. Kondisen är inte på topp sen jag har vilat från löpningen. Åkte hem en sväng och duschade och sen tog jag mig tilbaka till Friskis för att köra extrainsatta CF-passet. Lite udda övningar men det känns lite i kroppen ändå idag!

Kakfest på jobbet:)


Cockies!!! :)



Har bakat kakor idag! :) Ibland tänker jag att jag är knäpp som ställer mig och bakar kakor klockan tio på kvällen efter träningen. Men har jag tänkt att jag ska göra så gör jag :) Blev kolakakor med valnötter samt chokladkakor med chokladkross. De är fortfarande varma så jag kan inte riktigt veta om de blev bra men det tror jag väl :)

Tog en promme hem från jobbet och sen åkte jag ut till Hälla för att kika racercykel men slutar med att jag kommer hem med ett par skor haha! Käka och träna. 30 min spinning och 30 min styrka var det jag han med innan de stängde. En sväng till affären och sen baka kakor och städa köket:) Det gäller att hålla igång :) Men nu ska jag faktiskt sova!

Presentchoklad! :D



Idag kom underbara Marie från Motala upp till oss. Och då fick jag lite choklad!!! Mums mums mums! De är alltid så goa där nere! I Love them!!! Jag visste inte att hon skulle komma så dagen började väldigt bra när jag fick se henne! Då blev jag glad!!! :) De är en anledning till att jag faktiskt tycker om mitt jobb!

Ja ja ja jaaaaaa!

Tror inte att ni förstår hur GLAD jag blev nu! Jag har letat efter mina hörlurar i ett halvår känns det som! Iallafall sen jul. Man kan inte springa med ploppar i öronen när det är lite kallare ute, då måste man ha pannband och då blir det för varmt. Hörlurar täcker mot blåsten vid öronen och samtidigt ger bra musik! Jag har letat igenom lådorna där de skulle kunna ligga, alla träningsgrejer, alla väskor, rivit ut allt på alla möjliga ställen där de skulle kunna ligga, de var verkligen HELT BORTA!!!! Och det roliga är att jag hade en svag aning om att jag la dem på ett sånt här SMART ställe där jag visste att om jag INTE kom ihåg att jag lagt de där så skulle jag ALDRIG hitta dem.

Men NU HITTADE jag dem. De satt i pianot och låg på svarta mattan! :D YEY! ME SOOO HAPPY!!! :D

Gäller att bli glad för det lilla ibland :)

ÖÖÖÖh



Löppass och lite bålstyrka idag! Sprang till Friskis BV och körde lite och sprang tillbaka. Intervallerna dit kändes grymt bra, intervallerna hem lite värre men ändå faktiskt väldigt bra! :) Det är ju liksom UPPFÖR hela vägen hem! Tasigt! :P tyvärr gör det jävligt ont i vänster benhinna/vad just nu.. :( på igen och hoppas att det släpper.

NU SOFFHÄNG och GREYS! :D GILLA!!!

Telisar



Här kommer liten visning på hur det gick för mig att åka telisar i lördags. Tycker ändå att jag fått in lite snits på det hela :)

Löpschema

Här har ni ett jättebra löpschema om ni vill börja springa. Den här använde jag från grunden helt när jag lärde mig spriga för två år sen. Kan verkligen rekomendera! Jag har själv börjat om på den nu när jag ska "lära" mig igen. Ni kan själva välja nivå ett, två eller tre... Men har ni inte sprungit förut så är det ju ettan som gäller :)

Söndag



Ja vad ska man säga. Jag gillar söndagar sådär knappt inte så jättemycket just precis nu. Ska ta mig ut och springa snart nu så fort maten har lagt sig i magen. En tur till Björnö. 30 min löpning står på schemat som jag tänkte avverka. Kanske det känns bättre. Hade planerat in ett CGX-pass också men kände inte för det alls så då går jag inte. Just nu önskar jag mig en mysig filmkväll med någon gosig. Ibland känner man sig lite smått ratad, singel och så och idag är en sån dag. Det som göms i snö kommer fram i tö, så börjar det kännas. Konstigt hur det kan kännas så dubbelt, å ena sidan älskar jag hur allt är och trivs jättebra, å andra sidan kommer känslan ibland av att det är ett stort hål. Känner inte för att vara själv så värst, samtidigt som jag vill vara själv. Konstigt konstigt haha:P

Mina armar

Så trött i armarna sen cirkelfysen på fria ytan igår. Länge sen de var såhär trötta! Träningsvärken har bara kommit lite, men problemet är att de liksom bara inte orkar hållas uppe typ. Mjölksyra fortfarade. Sen balanserade jag upp fysen igår med att gå hem från gymmet och sen ta pass två - lite intervalllöpning enligt schemat! Så jag är lite småtrött i benen också, men inte så farligt. En dag då jag antagligen kommer ha sjukt träningsvärk i benen blir nog för övrigt på söndag haha, vi får väl se! :D

Fredag idag!!! Me happy! :)

Doften av...

Vet ni vad jag saknar?! Jag saknar doften av nyduschad karl! Det saknar jag. En kram av en fortfarande lite fuktig, nyduschad grabb på morgonen! MMMmmmmm mums! :)

Bio





Ikväll var jag på bio med mina kära kollegor! Vi såg this means war! Haha, jag måste sluta se kärleksfilmer med hunkar...! Tror ju liksom att min verklighet ska bli så! Tänker gå till videobutiken och hyra en film snart!;) Mums va härligt att få se lite snygga människor en stund och lite goa, roliga, häftiga stunder! Jag vill ha två hunkar som slåss om mig jag med! :D

Semester

Semesterlistorna hänger uppe... när ska ni ha semester??? :)

Fortfrande trött...

Har knappt kunnat sova inatt.. det är taskigt så idag är jag småsliten. Trött i kroppen, trött i knoppen... blir en hyfsat lugn kväll ikväll... känner mig lite småledsen, men det är nog bara för att jag är trött :)


Trött tjej

Oj va dåligt med uppdatering det har varit på bloggen nu, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men det har iallafall varit en trevlig helg. Lite AW med Fia och Maria i fredags. Lite träning och mys med familjen på lördagen och sol i stugan, träning och kortspel med mina pojkar idag.

Provade på Cirkelgym X idag. Riktigt kul pass, ska jag gå på fler ggr. Jag gillar ju HIT och det här är typ samma sak, samma tempo. Lite blandning mellan hit och cirkelfys/cirkelgym skulle jag tro. Mer pulshöjande och mosa nästan utan paus. Lite kul att många av de som va på passet var ledare av något slag på andra pass. Robban, Therese, Sara, Katja, Alida. Hoppas att de kör fler pass av det än en gång i veckan. Tur att många blir bakis så platser släpps :P

Idag hade jag lite beslutsångest om jag skulle gå på Cirkelgym X, Cirkelfysen eller HIT, så det blev två av tre:) Gick dubbelpass, både Cirkelgym X och Cirkelfys. 2 timmar mosa stackars muskler!!! Trött tjej som sitter i soffan nu kan jag säga....... Helt mör i kroppen... bävar lite vad som väntar imorn haha.

BTW. Filmen som visas nu på fyran är jättebra!!! Se den om ni inte ser den redan eller har sett den tidigare :) Filmen heter Taken.

Funbeat

Tips på bra sajt där man kan skriva in sig träning är denna! Tycker man väldigt lätt kan hålla koll på sin träning, vad man har tränat, när man har tränat och så tycker jag att det är jättekul att man kan se vad man liksom tränar mest av och så. Kan varmt rekomendera! :D Och så kan man se vad vänner har tränat och sprungit för lopp också, det är kul! :) Mailade dig Emma också, tänkte att du kanske skulle gilla det! :)

Nu har ju inte jag kunnat skriva in något på ett par veckar *snyft* men det kommer snart! :)

Familjeläkare och Akutröntgen

Det är vad jag har hunnit med idag. Jag var till familjeläkaren i morse för att kolla upp mitt huvud, att det snurrar, att jag tappar balansen, har ont i huvudet och att jag är så trött. Dessutom började jag inte dagen så himla mysigt. När jag stod i duschen började jag helt plötsligt må jätteilla, verkligen kräkilla på en sekund, jag började känna hur blodet försvann från kroppen, det slog lock för öronen och började susa. Jag fick vira handduken runt mig och lägga mig i sängen helt dyngur för att inte svimma i badkaret. Där låg jag i mer än fem minuter och lyssnade på bruset i huvudet tills jag inte mådde illa längre och det hade slutat snurra. Hur som så var jag alltså hos läkaren vid nio och han kollade typ om jag hade neurologiska skador men han kunde inte se nåt. Men han skulle skicka så jag skulle få komma och röntga huvudet. Han sa att det skulle dröja några veckor eftersom det inte är akut, men när röntgen fick remissen så tyckte de tydligen det eftersom de ringde mig och tyckte att jag skulle komma redan idag. Så jag var dit efter jobbet. De kunde dock inte se nåt konstigt, det var skönt! Men vad är det då för fel? Hoppas helt enkelt på att det går över då!

RSS 2.0