Nya bikinisar

 
Laddar för Kreta med lite shopping! Lite färg på kroppen och mina nya fina bikinisar med FÄÄÄÄRG kommer sitta som en smäck. Älskar FÄRG :D ÄLSKAR den gula!!! Den är sååå snygg!!! Jag har dessutom köpt olika så man kan crazya till det :D
 

Baksidan Vätternrundan

Okej, here it comes, baksidan av Vätternrundan. Som ni kanske fattat eftersom jag inte tränat så mycket alls sen dess så är det för att jag inte kunnat tidigare. Men nu är jag helt frisk :) Som jag skrev i tidigare inlägg så verkar jag ha rätt lätt för skav och andra otrevligheter på mig kropp och så även efter Vätten, såklart. De som cyklar vet om att man kan få problem så nu tänker jag vara äcklig och tala om vad som hände. Nej det var inte "bara lite skavsår" Det som var skavsår försvann efter en dag. Kort och direkt så kan man väl säga att jag var rätt svullen på ena sidan av ljumsken fast på undersidan i benvecket när jag kom in i mål, jag kunde känna att allt inte stod helt rätt till. Haltade som en jävla kärring på kvällen sen, tror ingen riktigt fattade hur ont det gjorde. Okej att man får skavsår, det hade jag också, lite vid sittknölarna och just på insidan, ljumsken på undersidan där sadeln tar emot, men detta OH NOO, NOT NICE, det var för mycket!!! Kände att det var en svullnad på kanske 2x4 cm under huden när jag kommit i mål. Jag hde suttit och irriterat kroppen så det var en början till en inflamation som sedan växte till en varböld i det dubbla, som en halv jävla golfboll. Japp, det är precis lika ÄCKLIGT som det låter. På måndagen fick jag gå hem från jobbet tidigare för att jag mådde så sjukt illa av att det var så vidrigt. Plus att jag inte kunde sitta eller gå eller så..:( Tydligen ska man behandla med alsolsprit (dränera) så jag sov med alsolsprit hela natten och dagen efter var det mycket bättre. Jag var och behökte läkaren då men eftersom det gått ner lite under natten så gjorde de inget. Hade jag kommit dagen innan så hade de snittat. Sjukt vidrigt. Vill aldrig vara med om igen. De som tror att det "bara var lite skavsår" kan ju få testa på det jag hade så får vi se hur kaxig han/hon skulle vara. Tog en vecka innan det läkte. Så taskigt bara att jag var helt bra i övrigt, men den skiten skulle förstöra. Annars helt otroligt pigg i kroppen efter Vättern :) Såå, att jag hade lite ont i slutet under vättern är INTE så konstigt. Bet ihop bra ändå tycker jag. Järnvija, pannben och fokus. Fokus och målmedvetenhet är allt :)

Skorna....igen!

 
Ambivalenta tjej! Efter att i ett par månader funderat på om jag gjorde rätt eller fel som lämnade tillbaka de FÖRSTA löparskorna jag köpte, så har jag nu köpt dem IGEN! :) Jag har inte kunnat släppa dem i tanken för de var ju så lätta att springa med. Ja jag fick skavsår av dem, men jag tror det är så illa att jag fan får det av ALLT!!! Jag får typ ALDRIG blåmärken på kroppen av saker, men jag tycks ha fitthud på hela kroppen som gör att jag får skav utan allt. När jag hade bestämt mig så var jag in i på Stadium innan jag skulle gå till intersport och köpa dem. Tänkte jag kunde kolla om de hade skorna där också, och det hade de. Och just de var sänkta till 700kr istället för 1400. YES! Lätt värt även om jag nu får skavsår av dem ;) Ibland ska man ha tur. Tyvärr hade de inte min storlek i dem där, så jag ringde till Erikslund och där fanns det, så jag åkte och köpte de idag! Nu behöver jag ju iallafall inte fundera över skorna längre :)

Utomhus-HIT

Fan va skönt det var att träna idag!!! :D Har ju inte tränat på över två veckor, helt galet. Eller ja skönt och skönt, det var ju apjobbigt haha! Kändes som att det inte fanns tillräckligt med luft i lokalen, och ja vi var UTE!!! :P Idag var det en ny övning, dragon walk eller vad det hette. Den va JOBBIG! Och LÅNG! Men man blir ju en bättre människa av att träna. Lite gladare. Endorfiner hejhej :) Det var tur att jag var i en bra grupp så det fanns pepp! Bättre lycka nästa gång :) Men ont i benen kommer jag att få imorn.

Taggar till för löpning

 
Korta löparbrallor, shorts. Idag köpte jag dem och testade dem. Fan va SKÖNT det är med korta!!! Man blir ju lite mer blottad, men sjukt skönt för det blir lite svalare. Försöker göra allt just nu för att underlätta och göra det lite roligare att springa, nya löpgrejer är ett bra sätt :P Har spanat in två till plagg som jag ska köpa imorn :)
 
Körde joggpasset på Friskis idag. Tyvärr var det lite väl lamt idag men det är ju bra eftersom jag måste komma igång, men lite mer gas mellan de olika intervall"stationerna" hade varit skönt. Jag som tänkte köra det nu två ggr i veckan, och så säger de att de har sommaruppehåll, hur dåligt är inte det??! :( Det är ju på sommaren alla vill springa. Det hade varit kul att vara med på lördag på tremilaren, men det passade ju inte så bra i tiden. Idag är det 97 dagar kvar tills jag ska kunna springa 3 mil. Okej, nej ta mig igenom 3 mil.
 

Spontanresa! :D

(lånad bild)
 
Förresten, så frågade Madde mig här om dagen om vi kanske skulle dra till solen nån vecka... och jag är ju inte sen att haka på, så dagen efter hade vi bokat flygstol till KRETA!!! Drar om en inte aaaallt för lång framtid :D Igår bokade vi även in ett par nätter på Hotell så vi har någon stans att sova några nätter. Först ska vi bo ett par nätter vid Chania, sen dra till Paleochori där vi har nära till Elafonissi, vandring och Loutro. De sista dagarna är inte bestämda än. FAN VA NICE DET SKA BLI!!!! Ändrade min semester lite också så att det skulle kunna passa och jag fick vara ledig! JAG ÄLSKAR VERKLIGEN SPONTANA INFALL!!! :D :D :D Lapa sol, njuta och dricka drinkar!
 

Vätternrundan 14-15 juni 2013

 
Det såg inte så jättelovande ut när vi satt i bilen strax innan Motala. Vi åkte på fredag morgon efter att jag hade hämtat min cykel. Som tur var, så skulle det inte regna på kvällen/natten sen när vi skulle cykla så jag var inte så orolig :)
 
 
Nummerlapparna uthämtade och cyklarna pimpade och klara för en halvt dygns cykling. Asså, man är ju fan INTE snygg i cykelhjälm och brillor haha, men det bjuder jag på :P Här står vi i startfållorna, med ryggen fylld med bars och varma kläder på. Hehe, lite gulligt att vi lyckades se så likadana ut också ;-) Elina och mig såg man ju iallafall, men Nicke var lite svårare att se då typ 50% av alla som cyklade hade svarta cykelbyxor och den gula vindjackan!

Depån vid Gränna och Jönköping. Lite random bilder (alla är inte mina)
 
Första biten ner till Jönköpning var lite tung då det var typ storm och rak motvind, men det var faktiskt inte något jag störde mig så mycket på, för jag var så inställd på förhållandena innan. I Gränna (efter 7,6 mil) stannade vi fösta ggr och fick lite banan, saltgurka mm och fyllde på vatten. Fram dit var det mörkt och det enda man såg var ett pärlband av röda lysen framför sig. Lite coolt var det faktiskt.
 
Andra stoppet gjorde vi i Jönköpning (10,4 mil) där vi fick ladda på med köttbullar och mos. Mmmmmm gott :S (asså, ni som känner mig vet ju att köpta köppbullar ger mig kräkreflexer och kan vara bland det vidrigaste i vanlig matväg jag vet) Men det var bara att tugga så lite jag kunde och sväja! Mat var kroppen tvungen att få i sig. Tyvärr var det rätt lång toakö som tog tid. Kroppen kändes inte alls så mycket. Men dessa sträckor vi ju kört några ggr tidigare.
 
Till Fagerhult (13,4) och Hjo (17,1) gick det rätt fort och vi stannade i Fagerhult en kortis bara för att få i sig lite extra, kroppen var inte särskilt trött så för den skull hade man inte behövt. Men lite näring satt inte fel. Sjukt gott med varm blåbärssoppa!!! :D Vi pinnade vidare mot Hjo där vi stannade för mat, lasagne. Här tog pausen tid för toaköer mm, ca 50 min blev vi kvar där tyvärr. Det behövde inte alls kroppen, men folket var lite i vägen. Nu var det morgon och började bli varmare. Jag bytte ut mina långhandskar mot korta cykelhandskar. Men det var det enda jag drog av mig. Här kändes det lite i rumpan när man satte sig igen.
 
Mat vid Hjo och sen lite fler random som jag har lånat.
 
Nu hade vi bara 12,3 mil kvar och alla kände oss pigga. Vi hamnade i ett jättebra stimm efter en stor cykelgrupp som gjorde att det gick fantastiskt bra att cykla. Vi hoppade depå efter depå och känlan att det var så lite kvar drev på oss rätt bra. Tyvärr kraschade en av deras cyklister så de hamnade tillslut efter :( Såhär i efterhand så skulle vi ha stannat i Boviken eller Hammarsundet för att fylla få i oss lite mer, men när det visade under 100 så kändes det som att man snart ändå var i mål. Det var dumt. (10 mil är ju ändå typ fyra timmar till:P) Jag cyklade och sa till Elina vid ca 4 mil kvar att "FAN va lätt allt har gått, kanske dumt att säga innan vi är i mål, men allt har verkligen varait en njutning, det har bara varit lätt och känts jättebra." Man ska ALDRIG säga sånt INNAN man är i mål haha. En mil senare var vattnet slut, det var asvarmt och alla backarna vid Medevi var apjobbiga. Alla var långa och allt gick uppåt. Och de var sååå många :P Haha bilden längst ned till höger säger rätt mycket om rundan, vissa sträckor var lite mentalt tunga ;)
 
Strax innan två mil kvar funderade jag på om jag faktiskt var tvungen att gå in i depån efter 28 mil och fylla på vatten för att ta mig imål. Jag trodde Elina svängde in, men det gjorde hon inte för jag såg henne inte där, fan, jag fyllde på vatten, drack lite och satte mig på cykeln igen. Tyvärr hade kroppen tagit rätt mycket stryk av vätskebristen och värmen så den var lite slut, plus att det var motvind, fortsatt jobbiga backar och jag var ensam. Antog att Nicke också hade skippat sista depån, men det visade sig sen att han också hade gått in och fyllt på vatten på sista. Hade vi bara vetat om varandra så hade vi kunnat peppa de sista två och kunnat hjälpas åt att dra, och de hade inte blivit lika jobbiga. Men å andra sidan var det ju endast TVÅ mil av de TRETTIO som var lite tyngre. Sätesmuskeln började krångla och göra rätt ont och solen gjorde sitt i de varma kläderna jag hade, eftersom jag inte okat stanna och ta av mig vid någon depå :P
 
 
MÅÅÅÅÅÅÅL!!! :D Vätternrundan var för mig nästan rakt igenom en jätterolig upplevelse! Faktiskt! :) Jag trodde aldrig att jag skulle kunna skriva så om Vätternrundan, men det kan jag. Jag hade ju hört så mycket om hur jobbigt det skulle vara. Det var inte alls så jobbigt som jag hade trott att det skulle vara utan det liksom som en rolig utflykt:D Nu låter det ju inte som att jag tog i alls, men det kan jag tala om att jag gjorde, jag cyklade på bra hela vägen. Klart det gjorde ont satan både i nacken och mellan benen, man är väl inte stålmannen, men rätt bra på att bita ihop. (Om inte annat märks det efteråt när jag ser vilka skador som blev på kroppen som kommer ta ett par veckor innan det läkt, förhoppningsvis blir jag helt återställd då) Jag, Elina och Nicke följdes åt nästan hela sträckan, utom i starten och i slutet då vi tappade bort varandra. Det var väldigt trevligt att kunna ha det sällskapet och njuta av uppleverlserna tillsammans. Tiden blev 13.13. Hela 1,5h av dessa var paus trots att vi inte stannade på så många ställen. Jag hade tippat på ca 12h cykeltid och 1h paus. Jag cyklade lite snabbare än väntat och pauserna tog lite längre tid. Tog ca 11.40 i cykeltid (snitthastighet ca 25-26 km/h)
 
 
Stolt och nöjd över att ta mig runt och att det kändes så HIMLA BRA hela vägen! Tänk vad kroppen klarar av! Men jag tror också att träningen innan verkligen hade gett resultat och jag var väl förberedd både fysiskt och mentalt, vilket känns jättebra! Ingen sömn från 07.00 på fredagen till målgången vid lunch och däremellan cyklat 30 MIL!!!! Vilade ett par timmar på eftermiddagen innan maten och sen inte förrän vid midnatt 29 h senare. Det är helt galet vad kroppen kan! Grymt dreamteam med Nicke och Elina. Klarade storm, nattkörning. Såg soluppgången, och sen värmen på dagen. LÄTT ATT JAG SKULLE GÖRA IGEN!!!!! Men så skulle jag cykla med en cykelgrupp för det är så mycket lättare. Jag skulle nog kanske inte cykla själv igen. Köpte en keps som sovenir! :) Mitt belöningskit rörde jag knappt eftersom man inte alls var sugen på nåt när man väl kom i mål, men en pizza blev det på kvällen istället! =) DEL 2 av klassikern är härmed avklarad. Om bara ett par veckor drygt är det dags för moment 3, Vansbrosimningen.
 
Ett stort TACK!!!! till alla som har peppat och följt mig under Vättern. Det är så himla skönt att känna efter vägen att man har folk som tror på en och stöttar en. TACK!!!

Gladlåt! :D


Följa mig? :D

Kör denna igen! Om man vill FÖLJA MIG på Vättern så kan man göra det :D Jag har startnummer 6977! Man kan då antingen sms:a V 6977 till 72456. (kostar 30kr att följa så) Då får man sms när jag startar och går imål, och sedan 5 mellantider. Man kan också ladda ner Vätternrundans app och följa där gratis att ladda ner, 7kr att följa någon. Dock såg jag att den inte hade fått så bra omdöme, men jag vet inte. Eller så kanske det går att följa via hemsidan - resultat - söka, men det vet jag inte heller. Följ mig gärna, jag behöver all pepp jag kan få :D
 
Start ikväll (fre) kl 22.24! Beräknar att gå i mål imorn (lör) vid lunch någon gång :) Cyklaaaaaaa!!! :D

Belöningskit ala Helena

 
Min goodiebag, mitt belöningskit som jag har gjort!!! :D Efter ett sånt här lopp, precis som Vasaloppet så MÅSTE man ha bunkrat med lite gott och blandat så man kan moffa vad man nu är sugen på. Man är förtjänt av ALLT man är sugen på tycker jag! När jag åkte Vasaloppet så var det enda jag va sjuuukt sugen på när jag gick i mål var Coca cola, så nu har jag med det i mitt kit. Och salta saker brukar gå hem väldigt bra och godis, man måste ju försöka återställa energin snabbt på nåt sätt! Sen brukar man inte vilja ha knappt nåt för det blir en känsla åt andra hållet att trots att man borde vara sugen på allt så är man inte sugen på nåt. Sist var jag ju bara sugen på Cola, drömde om Cola sista milen! Men det SKA finnas. Hur som helst bästa i hela packningen! :D
 

Packaaaaar

Mycket blir det. Allt från cykelslang, pump, till resorb, bars, lysen, kläder, hjälm mm mm.
 

Haha

 
Jag frågade min pappa om hjälp för att lossa sadeln från cykeln i förrgår, för jag fick inte själv loss den, sitter för hårt. Han var förbi igår på dagen och idag när jag skulle hämta sadeln från förrådet så ser jag att han inte har lossat sadeln utan hela jävla sadel OCH sadelröret! Tack pappa, jättesnällt, sadeln är visserligen borttagen! Men.... hmm, det var inte riktigt såhär jag hade tänkt mig. När man skiftar sadlar på cyklar så brukar man liksom bara byta sadeln. Sen hamnade jag i en diskussion att "så kan man visst göra" varför kan du inte byta hela röret, mycket lättare?! Ja jo, men pappa man bara ska lyfta bort själva sadeln, det är liksom tanken... Men nej nej. Han är världens snällaste pappa som alltid hjälper!!! <3 Idag blev det bara inte så rätt. Och jag får fortfarande inte loss sadelhelvetet!!!!!!! Fan va B och komma med hela det här till Cykloteket imorn. Morr!

Att cykla Vätternrundan

 
Tänkte att jag skulle visa lite vad jag ska göra imorn natt och dag :) Vätternrundan kanske inte säger så mycket för folk. Inte heller när man säger cykla 30 mil. ) 9 mil på skidor känns långt eftersom det inte är så många som åker skidor helt enkelt. När det gäller cykling så är det något som så många kan relatera till eftersom alla mer eller mindre cyklar och då känns det lite mer som något alla kan göra. Man tänker lite att ja, men det kan man ju klara av, cykla lite längre sträcka liksom... Men det är 300 km vi pratar om här :P Även om det är cykla så är det inget man gör i en handvändning. Det är inte bara en tur ner på stan haha. Så att cykla till vardags är inte riktigt samma sak som att träningscykla. Det är inte heller som att gå på ett spinnpass. För att man ska få grepp om sträckan så sträckade jag ut det på en karta, (obs fågelvägen). Från Västerås kommer man nästan till Sundsvall, nästan till Oslo, nästan till Göteborg, eller varför inte, nästan till Växjö. Man kommer även en bra bit upp ovanför Sälen, ungefär till Särna.
 
Jag har tränat nästan 100 mil på cykel vilket är rekomenderat att man ska cykla innan. Sjukt stolt att jag kom upp i så bra träning innan ändå, japp, nu skryter jag :p Hoppas att det iallafall kan hjälpa lite. Målet jag satt var 80 mil och det kom jag över :D Nu ska bara allt annat stämma också. Skavsår mm lägga sig!

För ett år sen

 
Körde jag halva. Om två dagar ska jag ge mig på HELA! Mycket klarar mer! :D Taggaaaaaa!!! :D
 

5 liter gubbar

 
Visste att de skulle ha billiga jordgubbar på Maxi igår så söta Emma köpte åt mig också! Nu fryser jag in lite smak av sommaren! :D
 

Saker händer

Det här är inte okej, BOOORT!!!! :S Det som jag har varit rädd för är på G, och det gör ont. Jag hoppas att jag hinner läka tills fredag. KOM IGEEEEEN!!!! Jag vill inte börja loppet med asont, då kommer det bli en pina hela vägen igenom. Jag måste ju få börja hel ju, smärta kommer jag få ändå utan att börja med det :P Jag som tyckte att jag var så försiktig i torsdags och kände efter så inte det skulle bli skavsår eller andra dumheter men nu dummar sig kroppen. Kom igen, bort bort bort!!!

Huvet

Måste få beklaga mig lite och få lite symati. Nu har jag fan haft smått huvudvärk i typ en vecka och det börjar bli riktigt drygt. Jag känner att jag blir lättretlig och ledsen. Och trött! Kanske får krypa isäng tidigt idag. Eller så är det det som är problemet, att jag nästan sovit 8h några dagar och kroppen blir chockad :P Träningsvärk har jag idag också. Rätt mycket i benen. Hoppas det ger med sig snart så de är helt friska om ett par dagar. Borde ju inte ha varit för tajt inpå att träna igår kan jag tycka. Hoppas också att det inte var det :) Kanske är huvudvärken om jag är stressad inför fredag, jag tycker verkligen själv inte att jag är det eftersom det mesta är under konroll ju. Aja, bara den försvinner snart så blir jag glad. Tack på förhand.

Ledighet


Livet när det är ganska så bra! :)
 
Guud va jag älskar att läsa när man har en bra bok och är lugn och avslappnad. Det händer inte ofta, men när jag väl kan slappna av så är det sååå himla skönt. Själafrid.
 
Lika mysigt i regn som i solsken. Riktigt mysig dag igår! Glömde bort tiden helt, bara läste:)

Nedräkning - En vecka kvar!

 
Om en vecka smäller det! Taggad! :D Igår var jag ut och körde sista långsträckan. Man känner ju sig lite knäpp när man tar sig ut och cyklar 06.45 en ledig dag! Vi cyklade 15 mil. Eftersom inte alla skulle vara med hela sträckan så blev det en sväng åt ena hållet och sen en sväng åt andra hållet. Först ca 5 mil sen in till stan och hämta upp Matilda och sen 10. Första sex var inte alls så skönt, jag hade så jävla ont i låren. Krampkänningar. Pratade med dem på cykoteket och de troode att det berodde på för lågt varantal, och det är mycket möjligt. Jag  tar hellre till styrkan i benen än flåset, det bara blir så. Måste bli bättre på det. Efter ca 7 släppte det lite och kändes skönare, vid tio kände jag mig rätt pigg och hade kunnat kört snabbare. Känner man nästan alltid piggare efter 10 mil än 5 konstigt nog. Det som är skönt är att OM jag känner mig så trött som jag gjorde igår efter en mil så vet jag ju att det går över och blir bättre så småningom.
 
Sen är det ju helt sjukt va dåsig man blir efter ett långpass på sex timmar. Man gör av med så fruktansvärt mycket energi som liksom inte finns i kroppen. Jag blir så illamående. Det som är bra med Vättern är att man dels åker på kvällen och har kunnat tanka energi hela dagen. Och sen får man ju mat på två depåer så man kan fylla på iallafall lite. De man har med sig nu, bars, räcker liksom inte. Magen kurrar rejält efter 13 mil för mig. Och skavet efter sadeln. Asså, nej det är inte skönt att sitta på en sadel i sex timmar hur mycket man än tränar... Troslös hade varit det bästa igår kväll och idag :P
 
Idag blir det ingen träning utan bara vila efter igår. Jag ligger ute och solar på Lottebo. Just nu har jag satt mig lite i skuggan för att få i mig lite mat och passar på att blogga lite också :) Guuu vilken bra dag jag valde att vara ledig på. Jättefint väder ju :) Enda som är synd är att jag missar studentvagnarna på stan som jag alltid annars går ut och kikar på på lunchen, men det får va idag :) Har varit till sjukgymnasten, fått lite styrkeövningar och nålar igen ajaj, och sen fyllt på kylarvätska i bilen, det är det enda vettiga jag har gjort idag. Det bästa med långpasset igår är att jag med gott samvete bara kan lata mig idag :D :D :D
 
kyss och hej nu ska jag ut i solen igen :D

Haha skratta eller gråta :P

Hahaha, jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det en kollega sa till mig igår. Hon hade fått höra antagligen att jag skulle göra klassikern och cykla Vätternrundan. "jaha så du är typ en triathlontjej?! :) jag trodde du var som mig och satt i soffan" Asså haha WTF hur ska man tolka den??! Ser det UT så? Okej att jag inte är pinnsmal och värsta muskelknutten, men jag trodde ändå inte att jag kunde misstas för att vara soffpotatis??! :O Inte för att jag tar åt mig så himla mycket, men jag blev ändå lite paff. SYNS DET INTE ALLS ATT JAG FAKTISKT TRÄNAR???!!! :O Kanske får gå in för det lite mer ;)

Lite lagom

Vet ni, jag har lite lagom framför mig nu:D Eftersom jag inte har mer än två veckor semester sammanhängande i sommar så har jag försökt mitt bästa för att få lite ledighet ändå utan att det stör för mycket på jobbet! Och jag tycker att det ska bli JÄKLIGT skönt att få vara ledig lite extra än bara helger, lyx med någon dag mitt i veckan! Eller bara få sovmorgon någon morgon extra ska bli jäkligt nice istället för att klockan ringer tidigt samma tid var eviga morgon, minst 5dagar i veckan typ 50 veckor om året. Såhär ser mina veckor ut :) Nice va? Nej det är inga traditionella 3-5 veckors ledighet som de flesta har, men jag tycker det ska bli skönt ändå :D
 
v. 23 -  3 Jobbdagar
v. 24 -  4 Jobbdagar
v. 25 -  4 Jobbdagar
v. 26 -  3 Jobbdagar
v. 27 -  2 Jobbdagar
v. 28 -  5 Jobbdagar
v. 29 -  5 Jobbdagar
v. 30 -  SEMESTER
v. 31 -  SEMESTER
v. 32 -  Tillbaka och jobba...

Prioriteringstrappan

Det här med att människor är ombytliga av sig det vet man ju. Periodare, jag kan själv vara det precis som alla andra men jag tänker ändå ofta på att det är människor det handlar om och försöker vara ärlig och tänka på vad jag gör, säger och handlar efter det, kanske ibland för mycket och många ggr andra framför mig själv. Enda ggn jag frångår det är väl egentligen om jag känner mig trängd. Känner andra sig också trängda ibland eller är de bara tanklösa. Ibland blir man ju bara så fundersam. Man hänger inte alltid med i svängarna. Ena stunden duger man och andra inte. Eller så duger man INTE i ena stunden och helt plötsligt duger man. Vad beror det på? Är folk ombytliga, eller glömmer de? Eller handlar det om val, att man alltid väljer det som är BÄST av fler alternativ, och valets trappa är det som avgör utfallet, turordningen på vad man själv sätter som högst, bäst, roligast? och då kommer tanken i andra hand? Å ena sidan fashinerande hur det är egentligen. Å andra sidan blir man bara fundersam och ibland fortfarande förvånad, att jag liksom aldrig lär mig. Inte alltid så lätt att hänga med i svängarna alltid. Jag vill bara att människor ska vara öppna och ärliga, det är det bästa. Eller så kanske man inte ska tänka så mycket, jag försöker att inte göra det, det gör ju inte alla andra :) Observera att trots att det här är mina tankar, funderingar och erfarenheter så är det lika mycket en social fundering i stort hur människor fungerar och agerar i samhället och sociala sammanhang helt utanför mitt eget.
 
Det här med att skriva massor av flum som folk faktiskt kan råka ta åt sig av är inte min stil och jag hatar när andra använder tex facebook till det. Men samtidigt måste jag ju kunna uttrycka lite åsikter och funderingar någon gång ibland utan att jag hoppas någon tar illa upp. För ibland händer det att jag faktikst tänker och funderar också ;-) Eller så är det den jävla huvudvärken som får mig extra känslig idag. Haha eller kanske tvärt om, tankarna som ger mig huvudvärk. Måste sluta tänka och gå och lägga mig istället :P

MK Open Crossfit


 
I lördags var jag med Madde och Henke på Crossfittävling i Falun. En kompis till dem skulle tävla och sen var det flera Västeråsare som jag ville se hur det gick för. Det var en jättefin dag, strålande solsken så det var jättekul att vara där och titta  på alla duktiga athleter, verkligen en toppendag :D Några från Factor Squat och några från Westridge Athlets deltog och dem hejjade man ju så såklart extra mycket på! Fasen vad det drog i alla muskler och man ville vara med! Eller nja kanske inte just då på tävlingen men det är ju så inspirerande att titta på och man vill ju bara träna själv! Bli lika vältränad och duktig som de är :D Sen kan jag ju inte säga att man hade dålig utsikt heller. Fatta sjukt mycket vältränade killar med bar överkropp, det var ju inte så att man grät direkt ;-) Mums! ;) Problemet är väl att man blir lite bortskämd och tror att alla ser ur så :P
 
För egen del har det inte blivit mycket träning på hela veckan faktiskt eftersom jag haft rätt ont. Men igår blev det ändå ett cykelpass (5,3 mil), ett CGX-pass och sen tränade/testade jag lite på att göra lite chins. JAG SKA LÄRA MIG!!! Och så SKA JAG LÄRA MIG Toes to bar!

Nedräkning - två veckor

 
Om två veckor exakt har jag nyss startat i Motala! kommit ett par mil kanske!  Vill kunna träna NU!!! 
 
 

RSS 2.0