Älskling, exakt vart parkerade du bilen?


(bild:aftonbladet)

haha, kul grej! Kolla här!

Som en mans ledsna penis lr äldre gubbes glada penis

Japp, jag pratar om koktid på sparris.

Dom säger att man ska koka sparris så dom är lagom spenstiga, som en något ledsen yngre karls penis eller äldre väldigt glad penis, då är dom lagom! :)


Diskriminering i kungahuset

När Victoria blir drottning, så blir inte Daniel kung?? Va är det för diskriminering??! När dom gifter sig så kommer Daniel att bli "drottninggemål" och om han har tur och får kungens godkännande så blir kan prins. Det tycker jag är lite konstigt. Drottning Silvia är ju ändå drottning fast hon inte är född till det. Hmm.. Vi snackade lite om Kungahuset idag på morgonen och jag var tvungen att kolla upp hur det egentligen var.

Hur sover du?

Jag fick tokigaste kommentaren när jag satt och pratade med en kompis på msn igår om hur man sover, han trodde inte på att jag låg naken i sängen. Han trodde inte på mig och lät jätteförvånad. Han sa att man brukar väl sova i nåt, typ pyamas. Jag sover antingen i trosor eller naken. Är det konstigt??? Det är det väl ändå inte. Jag vill inte ha något som snurrar runt mig när jag sover. Jag sover visserligen med två eller tre täcken, men skulle aldrig sova i t-shirt eller dyligt, det är ju bara irriterande... dessutom är det ju inte bra för vissa kroppsdelar att vara jätteinstängt hela tiden...

Sover du i pyamas, nattlinne, t-shirt, i underkläder eller naken? jag är väl ändå inte ensam om att sova i bara trosor eller naken???


Tjock

Usch, jag känner mig tjock, det är inte alls nå roligt. Jag förstår inte. Jag har tränat i två månader och det går bara åt fel jävla håll, känner mig så tjock. Men det är bara magen som är tjock som jag stör mig på, lite på rumpa och lår stör mig inte på samma sätt, det kan jag leva med. Varför blir det så? Det kan ju inte vara möjligt att jag blir tjockare av att träna, det tror jag inte på. Vad gör jag för fel då???? Tanken var inte nån viktminskninng eller nåt sånt alls när jag började träna, men hallå, tjockare vill jag ju ändå inte bli!!! :(:(:(

...eller så får jag göra slag i saken och skaffa sillisar så iallafall brösten har nån chans att skicka ut mer än magen...

Välkomnar Ture och Tyko till Familjen Format


Idag fick vi tillökning i familjen Format av tusenfotingarna Ture (t.v med lila huvud) och Tyko (t.h med oranget huvud) Välkommen Ture och Tyko Format!! =)

Headbanging! =)


Helvetesjävlaskitelementattlåta!!!!!!!

Jag blir galen. Vet inte vart jag ska ta vägen. Det har låtit nu i typ 4 år mer eller mindre, och vissa årstider tror jag att det låter mer också. Nu är ljudet så jag måste ha lurar för att kunna sova och hör det ändå. Typ som snarknigarna i husvagnen. Jag gråter mig till sömns nu :´( Ni förstår inte hur irriterande det är!! :´(

Glass :)


Köpte en glass idag :) MUMS! En mjukglass med chokladsås och Noiesse, mmmmmm mums! :) En som som jag har längtat efter och drömt om. Fast dom va så snåla med såsen :( dumma dom. Ändå kostade glassen 30:- Föstår inte varför det ska vara så dyrt med glass!!

Regn 17.00

Nehepp, ja SMHI hade fel, det började inte regna klockan 20... utan redan klockan fem. Så det var bara att ge sig ut i regnet. Spåren på Rocklunda är också välidgt backiga märkte jag. Så trött i benen sen i måndags, men jag tog mig ut och runt ändå, stolt. Jag är så glad att jag har hittat en träningsform som faktsikt passar mig ganska så bra :) Inge kostnad för träningskort, man måste inte vara hemma för att kunna träna, utan det är bara att ta med sig ett par skor och lite träningskläder. Dessutom blir jag inte uttråkad på samma sätt som att vara på gymmet. Detta i kombo med golfen känns jättebra:) Nu har jag ju trots allt försökt träna tre ggr i veckan och hållt i det i två månader förutom då när jag var trasig i ett par veckor. Det går inte fort, men det är inte mitt mål heller just nu. Målet är att hitta rutin på att motionera lite och sen att kunna jogga ihållande hyffsat länge. Det är det 2,1 mil går ut på. Usch vaaaaa jobbigt det kommer va! hehe.

Regn klockan 20.00

Enligt SMHI ska det bli regn klockan åtta. Hopaps att dom har fel och att det kommer klockan nio så jag hinner hem och träna lite innan :)

Jag bara måste lösa det!

Jag har ett problem på jobbet som jag bara vill och måste lösa. Jag kan inte släppa det! Så irriterande! Jag bara vill att det ska funka, enligt mig så gäller det bara att knäcka koden liksom för hur man ska göra, så kommer det gå. Igår när jag kom hem och fortfarande funderade på problemet så saknade jag mitt ex huvud lite grann. Han var en sån som man riktigt bra kunde bolla problem med, lyssna och fatta, alltså teknisk problemlösning kanske jag ska tillägga (vanliga problem, emotionella eller vardagsprobelm var han sämst att bolla med, då hade han en off-knapp). Men han tyckte såna typ av tekniska eller matematiska eller liknande var så kul så han var asbra att bolla såna idéer med! Och i detta fall så skulle han inte kunna ta fram Exel och göra mig galen heller :P (eller nja, han skulle säkert få in det på ett hörn iallafall, haha) Fan va sugen jag var på att ringa honom igår, behövde låna hans huvud lite!


Är du en perfektionist? Jag är tydligen det...

  • Du blir lätt irriterad när saker går "fel" (nja, besviken på mig själv)
  • Du berättar ofta för folk hur de kan göra saker "bättre" (nä, tänker bara)
  • Du är rädd för att prova nya saker eftersom du är rädd att misslyckas (nä, för tävlingsinriktad)
  • Du oroar dig ständigt för dina prestationer (japp)
  • Du bryr dig mer om vad andra tycker än om dina egna känslor (japp)
  • Du har svårt att ta beslut, tänk om det blir fel (japp)
  • Du ger sällan dig själv beröm
  • Du har en lång lista med saker du borde göra (japp)
  • Du är väldigt självkritisk (japp)
  • Du dubbelkollar ditt jobb om och om igen (inte jobb, men privat)
  • Du har stora svårigheter att avsluta jobb du har påbörjat
  • Folk säger ofta till dig att du inte vet när man ska sluta (räknas "tänk inte så mycket?")
Hur många svar passar in på dig??
1-2
Grattis, du har inga tendenser till att vara perfektionist
3-4
Du har lindrig tendens att vara perfektionist.
Mer än 4
Du oroar dig ständigt för att inte vara tillräckligt bra, och har stora tendenser till perfektionist. Var snällare mot dig själv.
(Test från tidningen PS!)

Meh hallå! Det här testet gör ju alla till perfektionister ju!! Vem fan får inte mer en fyra???!!! Jag försökte bocka i så få som jag bara kunde och ändå fick jag fem. Jag kan lika gärna säga nästan alla :S för lite av nästan alla påståenden känner man ju. Men jag tycker inte att jag är perfektionist för det, det låter så negativt. Jag är bara mån om att göra bra ifrån mig, tävlingsinriktad och vill att folk ska tycka om mig.

.

Aj...

Måndag eftermiddag/kväll

Idag så har jag bara gjort måbra-grejer efter jobbet. Jag cyklade hem och käkade lite, sen så klädde jag på mig träningskläderna, slängde i golfbagen i bilen och åkte till rangen. Där slog jag 60 bollar som kändes helt okej faktiskt=) Älskar att stå där och bara få bollarna att flyga dit man vill. Nu var det ju visserligen över ett och ett halvt år en jag slog mycket senast, så det är bara att börja om, men jag har bestämt att jag ska spela i år och jag älskar att träna golf så det blir en härlig vår och sommar. Och nu har jag ju BIL så jag kan ta mig ut så ofta som jag vill. Bästa avkopplingen samtidigt som man får utmana sig själv och även träning på köpet. Älskar saker där man får utmana sig själv. Det finns ingen som jag tävlar så mycket mot som mig själv. När jag hade slagit färdigt åkte jag till Björnö och gick 2 km och sprang femman. Satan vilka mördarbackar det finns där, har inte sprungit den förut. Det var av ren envishet som gjorde att jag aldrig stannade och gick. Riktigt jäkla nöjd faktiskt att jag höll joggsteg hela tiden. Vårruset kommer vara en bit kaka jämfört med femman på Björnö!! Sen tog jag mig hem och tog en dusch, satte på mig mysigaste morgonrocken och kröp ner i soffan med en kvällsmacka, te och lite fil och müssli och kollar på Roast på Berns. Härliga måndag!! =)

jag håller på att somna...

Jag är så trött! Har varit jättetrött hela helgen. Och nu sitter jag på jobbet och tycker att det är svårt att hålla sig vaken. För lite att göra just nu dessutom. En mjukglass med chokladsås och noiesse är vad jag vill ha. Jag fattar inte, suget efter en riktig mjukglass med topping har funnits nu i över en vecka. Jag vill ha! Kanske ska köpa mig det efter jobbet... Ska nog ta mig en tur till ranchen efter jobbet och sen ta en löpvända. Kanske på björnön så när jag ändå är ute och åker =) Tänk att jag kan ta mig till rangen nu när jag vill! Helt underbar frihet!

Veckans citat

Man är värd så mycket som man värderar sig till.
Francois Rabelais

Mitt liv i min väska :P

Kamera
kamerasladd
Glasögon
Solglasögon
Hörlurar
hörploppar
mp3-spelare
Headset
Passerkort
Hemmanycklar
Bussturlista
Biobiljett
Keycard sälenlift
hårnålar
frimärken
plåstertejp
Tuggummin
läppsyl
bilnyckel
nagellack
batteri
telefon
tamponger
solögon till solarie
bankdosa
4 halsband
3 par örhängen
armband
fingervantar
cykelnycklar
ring
kam
värktabletter
48,50 i mynt
fickspegel
5-krona till kundvagn
5 ögonskuggor
rouge
penna
sminkborstar
concealer
liten handväska (ja jag hade en liten i den större)
plånbok

Rensade min väska idag, haha visste inte att den innehöll så mycket :P Ändå har jag räknat bort allt som legat löst som egentligen ska ligga inuti plånboken, kreditort å sånt.

Lördagskväll - Grattis Frida


På bilden: Alex och jag hemma hos Frida

Igår fredags fyllde Frida år så igår va jag över och firade henne lite. Vi var hemma hos henne och snackade tjejsnack och drack lite gott och åt lite småplock. Mycket skratt och fniss och skojsigt! :) Tanken var att vi skulle gå till Å sen, men kvällen styrde oss till BMB istället. Kul att träffa Frida, var länge sen nu. Grattis igen på dig! Träffade Nicke ute sen, han hade festat med jobbet. käraste Nicke, min älskling. Fick skjuts av Nickes bror som kom och hämtade oss. Galen åktur hem, har aldrig kommit hem så fort! Kul kväll :)

Bilmek


Nu mår min bil bra igen efter gårdagens fixning:) Tack pappa och Basse för all hjälp!

08.30 Löpvända

Påklädd och klar för en första löpvända i mina nya löparkläder =) Sen blir det laga bilen hela dagen :(

Tredje gången nu =)

Dom säger att nån fågel ska snöa ner tre ggr innan det blir vår. Alltså bakslag tre ggr och nu är det tredje. Så efter detta blir det vår! :D hihi Vååååååår :D

löpträning i snöväder =)

Lite nöjd. Igår tog jag en liten löpvända trots att det var lite smått snöoväder. Det blev lite intervalltträning i 5km. Stolt att jag kan springa (läs jogga) 5km utan paus, bra för att vara jag, för jag är så otränad :) Det kändes dock i knät att jag tryckte på lite extra i intervallerna, jag får passa mig lite så jag inte belastar för mycket. Tro det eller ej så är det ganska skönt att vara ute trots att vädret inte är så mysigt, det är bara att klä på sig:)

What?!!!!!!

Fy, nu är jag arg. Hur har dom mage att ersätta Grey's med hockey. Får man inte, FAKTISKT inte!!!! Onsdagar är ju heliga, då är det tjej-tv. Ledsen... :'(

Får ta mig ut och springa för att bli av med lite negativ energi!

Ballongkurs inställd - Vårruset istället

Jag är lite ledsen i ögat för det :( Men förhoppningsvis blir det ett nytt datum snart!! :D

Skickar anmälan till vårruset idag också! Ska bli kul! Springer med lag från jobbet, vi får ju inge bidrag iår, det är tråkigt. Men jag vill ändå springa med jobbet. Det är en sån grej man bara ska göra! :D

Veckans citat

"Ju mer man tänker, desto mer inser man att det inte finns något enkelt svar."
Nalle Puh

Te och scones med färskost och björnbärsmarmelad :)

Full rulle på jobbet hela dagen idag. Efter jobbet kom Catta till mig och vi gjorde scones som vi sen mumsade i oss med färskost och marmelad och en kopp te. MUMS! :) Alltid lika trevligt att träffa Catta. Sen blev det en sväng att hämta ut lite pengar till nya sommardäck sen lite mys i soffan och tjejtv :) Imorn är det dagen innan dubbel totaltäckning vilket blir mycket på jobbet och lönevecka = planerad övertid. Sen ska jag på ballongkurs, ska bli kul :D

Aha-upplevelse

Det är ju egentligen fantastisk att jag som 26-åring får en "aha-upplevelse" när någon säger att min åsikt betyder lika mycket som någon annans och att jag har rätt att välja vad jag vill. Det dåliga med såna här är att jag tar till mig och tänker på det, och sen så glömmer jag det ganska fort. Jag har fått samma aha-upplevelse säkert 3 ggr förra året och nu igår igen, varje gång är det som att jag fattar det för första ggn. Måste hitta ett sätt att bli påmind om det lite oftare tills jag lär mig att så är fallet! :)

Bra dag! =)

Jag kom i tid till jobbet=) Har varit och fått hjärnan lite på rätt spår, riktigt bra idag. Skaffat bilförsäkring. Sen har jag varit på Clas Ohlsson och köpt lite whipes till bilen och rengjort rutan lite, det behövdes. Sen har jag varit ute och åkt med den lite och Jonas har varit med. Det blev en första drive thrue med nya pärlan, glass med chokladsås, MUMS!! Sen kom jag hem och gick ut och sprang. Riktigt bra gick det också. Haha, gick ut och sprang kvart i tio, lite sent men jätteskönt. Sen lagade jag matlåda duschade och nu är det sängen! :) Imorn ska jag hem till Catta och bli bjuden på te!. Puss på er!

Min nya kärlek ♥ Wrooooom!


Han är nu min alleles egna lilla prins. Liten blå och jättejättefin!! Kärlek vid första ögonkastet och jag är så jäkla lycklig. Man kan tycka att det är töntigt, men jag så lycklig så jag är nästan gråtfärdig. Det är för att den är så himla fin och så mycket mer än jag hade räknat med, perfekt för mig! Jag är så lycklig. Det är en sån skön känsla. Den är MIN alleles egna. Den är MIN MIN MIN MIN :D För mig betyder denna underbara lilla blåa snutt FRIHET och självuppfyllelse!!!

Lycklig!!!! :D


Så här lycklig är jag idag!!!!! :D :D :D

Klockren helg!!!!

Helt jävla underbar helg har det varit. Tjejmys, rödvin, the notebook, träning, städning, god mat, trevligt sällskap, mina underbara pojkar, cider, bowling, dans, skratt, bra musik, älgstek, tvättning, golf, hälsa på gamla vänner och sist men inte minst har jag *********!!!!!! :D Jag är så lycklig!!!!!!!!

Tussisar =)


Jag hittade tussisar på golfbanan. Så fina =) Våååååååååår :D

Första bollarna på rangen för i år!! =)


Idag har jag varit ute på rangen för första ggn denna säsong. Älskar det! Det är ändå en positiv sak med mitt ex... att jag fick lära mig spela golf =) Nu gäller det bara att träna lite så att man kan slå igen. Blev ju inget alls förra året så det är bara att lära sig igen hur man ska göra för att få till ett bra slag. Klart man saknar att ha en "personlig tränare". Men jag kan lära mig ändå med tillräckligt mycket träning, och så får jag fråga mina vänner om råd om jag kör fast. Pax för att träffa en kille som golfar! För det vill jag göra om somrarna :)

STRIKE!!!! =)


Så jävvla kul var det igår! Hela dagen var jag på sånt underbart bra humör! Bowlingen gick också bra. Jag vann faktiskt :) Vi var 11 st som spelade och den ena banan hann inte spelade färdigt så Tobbe hade chans att slå mitt resultat men det var inte troligt eftersom jag spelade bra i slutet =) Så jag VANN :) Mange blev knäckt och la av efter en serie och lite till eftersom han inte vann den serien, jag slog honom =) Haha, underbar tävlingsmänniska han är alltså :P Efter bowlingen gick vi vidare till BMB och dansade massor. Det bara spritte i benen hela dagen så BMBs dansgolv passade mig jättebra!! Jag kände mig som 100% mitt glada vanliga jag igår! Underbart att känna att hon finns :D Fan va bra gårdag det var!!!! Innehöll allt bra!! Jag älskar mina vänner! ♥

Skaldjurspasta =)


Gårdagen var allt man kan vilja ha på en lördag. Först träning och städning på förmiddagen och sen god mat med vänner. Vi åt skaldjurspasta med vitlök och vitt vin. Jättemums blev det!! Till det drack jag Briska, så gott!

God mat och Bowling med pojkarna å Maria ikväll=)


Puss på er! Nu ska jag "kicka some aaaaaas" :P

Våga vara söt =)


Nu är mitt år över som bitch. Nu har jag bestämt mig att bli mitt snälla, glad jag igen för henne tycker jag mer om. Jag har inte tyckt om när nån har tyckt att jag har varit söt, för att jag hellre vill att nån ska tycka att jag är snygg. Men jag börjar bli redo snart att släppa lite på attityden och våga vara lite mer soft. Jag har fått såna kommentarer ibland som "men du kan ju vara ganska gullig ibland" Och ja, det kan jag och det är det jag är, när jag vågar vara mig själv. Jag vill inte vara kall och bitchig längre. Jag är snäll och glad tjej och om det inte är intressant nog så kan inte jag hjälpa det. Ja, jag har en ganska kaxig attityd också, men det är skillnad på när jag har den naturligt och när jag har den för att skydda mig själv...

Snart är det sommar! Så härligt!! ♥

Gooood moooooorning :)


Gooood morgon allesammans! :) Härlig morgon, full av energi. Känner mig lite duktig. Jag har käkat frukort och lunch och städat lägenheten och varit ute och motionerat en timma (gått och joggat) och klockan är bara tolv :D Hihi

((Ursäkta dåliga bilderna, försökte mig på självutlösaren hehe :P))

Oh happy day na na na na oh happy daaay na na na na :P

April april!!

Haha, det snöade i morse! Gillar jag inte! Men nu skiner solen så det gör inte så mycket :) Å så börjar ju dagen med räkmacka, så jag är ganska glad :D

Om en pojke

Jag drömde förresten om en pojke inatt, vet inte varför. Det brukar inte båda gott, för när jag har gjort det förr så har jag blivit lite småkär i personerna. hmm. Men det va bara en dröm, som det inte hände nåt i, men ändå. Aja lite kul vad vad man kan drömma ibland :)

Jag gick på det!!

Det ringde en försäljare idag från bredbandsbolaget och hade ett erbjudande..... och jag gick på det!!! Usch, jag är en svag människa!! :P Men jag har ju två veckors ångerrätt sen, så jag ska kolla vad jag har sagt ja till. Kankse är bra ju!

Så fel det blev :P



Hahaha, idag hände något mig som aldrig brukar hända. Vanligtvis har jag jättebra lokalsinne och åker väldigt sällan fel och vet nästan alltid vart jag är och åt vilket håll jag ska även om jag aldrog varit där. Men idag när jag skulle ut och jogga lite så tappade jag bort mig utan att jag ens visste om det. Jag gick genom Haga röda torget och sen efter stockholmsvägen. När jag skulle svänga hemmåt sen så vill ville jag inte ta vägen framför lasarettet för den var så tråkig när jag tog den här om dagen. Så jag går en bit längre och in vid villorna. Någon stans där inne måste jag ha följt en böjd väg eller nåt för när jag nästan tror att jag är hemma och borde komma ur villaområdet så ska jag bara över en liten väg... och då tyckr jag att jag känner igen mig väldigt, men det stämmer inte alls med vart jag trodde jag var. ((Ritade in på kartan vart jag möjligtvis kan ha gått, men jag vet inte alls fakstikt, mitt huvud var ju inte på det stället iallafall :P)) Och eftersom jag trodde jag var nån helt annan stans så kopplade jag inte ens att jag var där jag var. Då ser jag på en skyllt att det står Klockartorpsgatan. Jag måste ha gått i en cirkel eller nåt eftersom jag kom tillbaka åt det hållet. Haha, när jag upptäckte vart jag var började jag bara att skratta för mig själv och tänkte "är det här ett skämt eller?" Helt sjukt va fel jag gick. Då tänkte jag bara "fan!! Jag har aslångt hem nu ju, jag var ju nyss här!" Men det var bara att knalla hemåt (igen). Eftersom jag hade joggat och så och bara varvat ner när jag trodde jag var nästan hemma så började jag frysa massor också så jag fick jogga lite igen bara för att försöka hålla mig varm. Lite drygt 1,5 timma senare var jag hemma......

Redan torsdag

Jisses vad veckorna går fort! Känns som onsdag men det är så mycket som torsdag vilket betyder att det är fredag imorn =) Igår försov jag mig. Jag hade inte ställt något alarm men vaknade som tur var av mig själv och kände att något var galet klockan 07.00 så jag han i tid till jobbet iallafall. Går ju vanligtvis upp vid den tiden efter att ha snoozat i en timma:P Vad och kollade på bil igår, den va okej, men jag tyckte att den var för dyr så jag ska kolla vidare. Men nu har jag iallafall begränsat mig lite mer och vet vad jag vill ha.

Igår hade vi lunchmöte så vi fick gratis lunch + en timmas övertid för att vi blev berövade våran lunchvila. Lite komptid är ju aldrig fel =)

För övrigt har jag ont i huvet och magen. Fel vecka i månaden. Känner mig tjock och fet, förstår inte hur jag kan ha lagt på mig så mycket. Morr, INTE kul alls, får dra ner på godiset tror jag! Men jag vägrar att banta så jag får hoppas att det på nåt sätt försvinner ändå! Utöver det är jag ganska glad :)

G♥ing baggy - vååår!


Älskar att våren är här så man kan ha lite baggy igen. Bästa kläderna. Nya byxor och nya skor =) Blir så glad nu när det är tort och man kan byta vinterstövlarna mot vårskor och ha baggybyxor utan att dom blir alleles blöta. Har saknat att ha det hela vintern!!

Skinnjacka och jeans från Vero Moda. Skor från Hollywood.

Halvbra

halvbra på att måla
halvbra på formgivning
halvbra på InDesgin och Photoshop
halvbra på att laga mat
halvbra på att baka
halvsöt
halvsnygg
halvsmal
halfin hy
halvbra på att spela piano
halvrolig
halvsnäll
halvbra kompis
halvbra flickvänsmaterial
halvsmart
halvcharmig
halvglad
halvmycket energi
halvrolig att umgås med
halvfin lägenhet
halvintressant

halvtrevlig
halvkärleksfull
halvnöjd med livet

 

 

Förr var jag bra på att måla, spela piano och tom sy. Jag var smal hade fint hår, fin hy, var söt och charmig och hade många kompisar som tyckte jag var rolig att umgås med. Partyprinsessan som folk tyckte om. Jag var glad och snäll och hade mycket energi till allt!

Nu är jag halvdan på allt... jag vill inte vara medioker, halvdan, jag vill vara bra på något som ingen annan är bra på! känna att jag har något som andra inte har. Känna mig speciell och omtyckt. Jag vill vara öppen och glad och släppa in folk igen som jag gjorde förr. Jag vill kunna slappna av igen och känna tillit till den jag är...




Veckans citat

"Det enda du behöver här i livet är okunnighet och självförtroende, och framgången är given."

Mark Twain

50 first dates


Finaste filmen. Att få någon att tycka om en en dag är nog svårt, att få någon att bli kär i en varje dag kan inte vara så lätt! Mys mys är filmen iallafall. Nu ska jag sooova =)

Va ska jag göra med mitt vardagsrum????!!!!

Gaaaaah! Hatar det! Måste göra om, men jag har verkligen noll inspiration, kan inte komma på nå bra alls eller hur jag vill ha det. Jag som har massa idéer annars, men jag har helt kört fast där inne. Jag ville göra om helt efter att exet flyttade ut, men jag tycker inte att det blev nå bra. Tycker att det är omysigt och skäms nästan över hur det ser ut där nu. Tur att jag trivs i mitt sovrum och kök iallafall , fast det är ju inte där man spenderar mesta tiden. Hehe, eller så får jag skaffa mig en lover och låsa in mig i sovrummet :P Fina vädert nu gör iallafall att jag kan sitta på balkongen och njuta. Där behöver också fixas massor, men vet inte hur jag ska göra där heller....

Så nu njuter jag av solen istället och skiter i allt som behöver göras!! :D

Tjejfest igår - sex, snusk och massa skratt!! :D

 





Lördag idag =)

Vaken och allert =) Funderar på vad jag ska göra av dagen, massor jag måste göra, men inget av det jag vill göra som städa och sånt. Har varit en sväng till affären med Sara och köpt lite grejer. Nu funderar jag på om jag ska stoppa i mig lite frukost kanske och sen städa iallafall. Jag måste verkligen damsuga. Sopade lite innan Sara skulle komma igår. Sen har jag köpt lite nya grejer som bara står i sina kartonger eller ligger på stolen. Måste plocka! Med bra musik i högtalarna ska det nog gå! Sen ikväll så är det fest, tjejfest! Ska bli riktigt kul! what to wear??? :S

Ny scarf till min samling :D


Köpte mig en ny scarf idag =) Blommigt värre. Köpt på Indiska.

Fredagsmys med Sara

Idag har det varit full rulle på jobbet. Hjälpte till och gjorde lite Närkes eftertext på 15 sidor också. Jag är van att ha typ två hos mig. Men det är riktigt kul att pussla när det blir så mycket :) Lunchade med kollegor på West, riktigt gott!! Kvällen avslutades med att Sara kom över och vi snackade skit, gjorde varma mackor med kantarellstuvning, moffade godis och såg på Så ska det låta, Solsidan och Batman Begins. Riktigt bra dag idag! Tack gumman! :)

"Köp ett cykellås också så du kan låsa fast kärringjäveln!"

P.S Man får inte mobba ut dom bruna! D.S

Lustige cyklisten

I morse mötte jag den lustige cyklisten igen. Han med mössa, halsduk regnjacka och goggles. Fnissar för mig själv.. :P

Nu blir det baguette med skageröra och räkor.. för det är ju FREDAG!!! :D

soooool

Solen skiner in genom fönstret! Lovely!! :D

Blir tjock av träning

Suck. Tänk att det alltid är samma visa, när jag börjar träna så blir jag tjockare! Så jävla irriterande! Antingen är det det att jag blir mer stressad av att träna och därför blir tjockare, eller är det det att jag äter mer. Jag håller mig oftast bäst när jag inte gör någonting och käkar pizza hehe, nja kanske inte så riktigt, men nästan. När jag inte tänker på träning eller tränar så formar sig kroppen som bäst. Det är när jag vill det där lilla extra, eller att kroppen ska få lite motion som den bangar. Eller så blir den så rädd när den får motion så den spar på allt jag stoppar i mig!! Jag får väl ta och vänja den vid lite motion. Just nu har jag ju börjat motionera av en helt annan anledning än av kroppsliga skäl. Men jag blir ju lite sur när det gör min kropp värre :S + att jag inte kan jogga längre för att jag har pajat knät och foten. Fan för detta!

Sommarfester! =)

Nu börjar inbjudningar komma till sommarens fester. Jag säger bara: Bjud bjud bjud! Jag vill va meee på allt! =) VILL VILL VILL!!! :D Förra året var jag uppbokad nästan varje helg, jag vill ha ett sånt år iår med. Hänga med på allt möjligt, jag älskar sånt! Bara njuta av livet! När det är full rulle är då jag trivs som allra bäst. Mycket på jobbet och mycket privat så man knappt kan hålla reda på dagarna! Då är livet som bäst!! :D På gränsen till sönderstressad, en känsla av att vara hög :P (eller det vet jag ju inte, har ju aldrig varit det, på piller alltså). Men hög på stress och endorfiner. Det är grejer det!!!

Jag börjar bli gladare igen så det är på väg åt rätt håll, fast det är en bit kvar innan jag hittar tillbaka till gnistan som är jag. Jag hade den hela förra året trots allt jobbigt så puschade jag mig själv och var oftast glad. Men nu vet jag inte vad som har hänt. Det är som om jag inte orkat hålla modet uppe längre. Men nu börjar jag som sagt sakta hitta tillbaka lite och det är så skönt. Haha, nu när jag sitter och skriver så vill jag bara ut och ha kul! Jag vet att jag har varit så tråkig på sistone, men ge inte upp hoppet om mig. Jag är tillbaka snart. Jag har en bild av mig som sprallig och glad, och jag är så rädd att andra ska få en annan bild nu när jag inte har varit det på ett tag. Jag ÄR en glad och sprallig tjej!!! Ge mig tid så kommer hon komma tillbaka! Puss på er!!!


Kallt satan :S

Usch, det är så kallt på jobbet idag. Sitter och fryser fast jag har tjock tröja. Inge kul. Har dom dragit in på värmen eller?! Mer värme tack! Hatar att frysa!!! =( Sätter på mig hörlurarna och musik så slipper jag frysa om öronen iallafall :P Det är lite för lugnt på jobbet idag för min smak. Det gör att jag blir trött och ännu mer frussen ju. Älskar mitt jobb men ge mig lite mer att göra och lite mer värme. Tack och bock! :) Och lite mer värme på fritiden ska jag också passa på att önska mig förresten:) Sommar, sol och kroppvärme från en annan människa :)

Grattis!

Idag fyller mamma 51 år. Grattis till henne! =)

Å Elin på jobbet fyller också år så grattis till henne också =)

Halsduk, sjal, Scarf =) Love them!


Skulle städa undan lite sjalar från min hallhylla. Jag hade 19 stycken låg där. Städar bara undan dom vintriga. Resten använder jag ju dagligen =) Älskar dom! Vill ha meeeer =)

H&M, Vero Moda, Indiska, Lindex, New Yorker, Thailand...

Singel

Tänker lite. Jag har aldrig sett mig som en singel på det sättet som jag har sett andra singlar. Jag har alltid (nja alltid är väl att ta i) sett mig som flickvännen. Den som har haft ett förhållande, för så har det varit ändå stor del av mitt "vuxna" liv. Innan jag träffade mitt ex så var det gymnasiet och sånt och då kände jag mig bara som jag och inte som någon med stämpeln singel. Sen hade jag förhållande i nästan fyra år och såg de runt mig som var singlar och levde ett helt annat liv än vad jag gjorde. Nu är jag själv där, och jag känner att folk ser på mig på ett annat sätt än förut och jag tycker det är jobbigt. Det är som att jag var "mer värd" när jag hade förhållande, i andras ögon. För att jag var någons flickvän, någon som någon annan ville ha och leva med. Det har egentligen inte slagit mig förrän nu att jag är singel, för jag har inte själv sett mig eller kännt mig som det. Jag har fyra arbetskollegor som är i min ålder som har "hittat varandra", och jag känner att dom ser mig på ett annat sätt än vad jag ser mig själv. Alla dom har föhållande och jag tror på nåt sätt att dom känner att dom har just det gemensamt. Och jag är ju singel, alltså inte på samma plan som dom. Tyvärr förstår jag dom också, jag har själv sett lite singlar som det förut, just att dom har levt ett annat liv och varit på ett annat sätt. När folk i förhållande pratar om sina förhållande så känns det helt plötsligt inte som det jag har att säga, mina råd eller mina tankar, har någon betydelse, som att jag inte vet vad jag pratar om, jag har ju inget förhållande och då tror folk att man inte har något att säga/vet något angående förhållanden, så jag har slutat prata. Problemet är att andra ser mig som singel, men jag har inte kommit dit än. Ibland känner jag som att jag också vill skrika "hallå, jag har också varit sambo och allt sånt, jag är inte så olika er andra" Det gäller många jag träffar, som att dom ser ner på en för att man är singel. Själv har jag knappt fattat det än att jag är det. Jag lever väl kvar i tanken på att jag är i ett förhållande. Många gånger tänker jag inte ens på att jag får göra vad jag vill. Jag är trött på folk som ser mig som SINGEL snarare än som MIG. Jag vet mycket väl hur det är att vara i ett förhållande, jag vill inte bli betraktad som sämre, ratad, bortvald looser för att jag för tillfället inte har ett förhållande. Jag har börjat se mig själv med andras ögon, och det är jobbigt. Sluta se mig som en tragisk singel! Jag har bara gått ur ett förhållande och lever med mig själv just nu. Nej, det är inget jag valt, men nu är det så, och jag önskar att folk kunde se mig som MIG och inte som singel. Är det nån som vill sätta stämpel i pannan på mig får dom gärna sätta "Helena" för det är hon jag är, inte "singel Helena". Jag är inte sämre än nån annan och min civilstatus har inget med min personlighet att göra!

Dumpa honom

"Flickor får lära sig mycket när dom växer upp, om en pojke slår dig, tycker han om dig. En dag träffar du en underbar kille och får ditt egna lyckliga slut. Varenda film och berättelse vi ser ber oss vänta på det. Vändningen, Den oväntade kärleksförklaringen, undantaget som bekräftar regeln. Men om vi bara tänker på lyckliga slut, kan vi inte tyda signalerna. Vi kan inte skilja på vilka som vill ha oss och vilka som inte vill. Vilka som stannar och vilka som lämnar oss. Ett lyckligt slut kanske inte har en drömprins. Det kanske är man själv, på egen hand som plockar upp bitarna, som går vidare, som är öppen för något bättre i framtiden. Ett lyckligt slut kanske är... att gå vidare."

(Ur filmen "Dumpa honom")

Lördagens afterski - dansar på borden :P


Börjar lugnt och slutar med att vi dansar på borden! :D

Några fler bilder från uteafterskin i fredags =)


Slappar lite i solen utanför vagnen =)

Sitter och myser i solen utanför husvagnen och bara njuter av det härliga vädret. En dooleys iglaset och har nyss ätit en girllad macka med kalkon, mjukost, paprika och lök. Nu ska jag sitta här en stund och sen så ska vi grädda lite våfflor här ute med hjortronsylt och grädde =) MUUUUUUUUUUMS!!!! =)

Snark!!!!!

Det finns vissa saker som kan få mig nå enormt irriterad. En av dom sakerna är folks sätt att sova. Vad finns det för mening med att snarka va??!! Fattar inte varför folk ska göra det! Jag älskar att vara uppe i fjällen! Bästa! MEN jag pallar inte med att sova på samma plats som någon annan. Jag lärde mig sova med mitt ex förut men kunde ändå ibland störa mig nå enormt på hans snarkningar, och nu sitter jag i en husvagn, mamma och pappa har gått och lagt sig och jag sitter nu med hörlurar på och lyssnar på musik för att inte typ kasta datorn på dom. Snakningar kan göra mig så jävla arg. Det är ju bara så jävla onödigt. Trots att jag har hörlurar och musik så hör jag snarkningarna igenom. Gaaaah!!! Vet inte om jag pallar att vara kvar här i en vecka. Jag blir så irriterad varje kväll, och dom är ju så trötta av sig så dom går ju och lägger sig tidigare än mig och då kan jag inte se på tv eller nåt för att dom snarkar så jävligt. Enda sättet är ju att sätta på hörlurar. Tror jag ska se på en film i datorn nu och hoppas på morgon. Håller på att bli döv också eftersom jag måste ha så hög volym!

Uteafterski =)


Jag och Emsan på årliga uteafterskin med Briska i högsta hugg och dansmoves i benen! Måns Zelmerlöw på scen. Innan det var vi och såg på uppåt väggen. Sen blev det att kolla snowboardkläder både i Tandå och i Hund. Det är jobbigt att gå på långa promenader i snowboardkängorna :P När jag kom hem var påskmaten uppdukad på bordet. Livet är bra härligt ibland! :D Nu ska jag sova så jag kan upp och åka tidigt imorn! :)

SÄÄÄÄÄÄÄLEN!!! =)

Nu har jag landat uppe i Sälen. Här uppe är allt så skönt jämt! Min tillflyktsort! Imorn är det stora uteafterskin, brukar alltid vara kul! Ler :)

Sex end the city 2

Mitt jobb är fan bra ibland!!! Jag har fått två biljetter till premiären av nya filmen :D Hur lycklig är inte jag! Vi som pratade om det igår på bion att det vore kul att gå på premiären! Hihi! Nån som vill med?! :D

Gerard Butler och The Bounty hunter


Igår var det lite tjejkväll. Föst var vi och åt på Gränden och sen så gick vi och såg The bounty hunter. Där har vi en riktig karl! MUMS!!! säger jag bara, en riktig hunk! Vet inte om det är för att han spelar roller som ett riktigt bad-as eller vad det är. Men H E T är han iallafall :P

Efter bion åkte jag en sväng till Calle och skulle hämta min hårddisk som jag lämnat för att han skulle vara snäll att lägga in lite filmer åt mig, men det blev bara en film, för tydligen kunde min hårddisk inte ta dom filerna. Sen fick jag mig en kurs i pensionssparande också. Han ska fixa och greja och sen ska jag få nå papper att skriva på. Ska gå in till honom sen och be honom flytta lite åt mig. och ge honom pluppar i bankvärlden :) Sen var det hem och packa. Blev iallafall 4 timmars sömn =)


det var den 27 mars

Jag kan ju erkänna att det fanns vissa anledningar till att jag hade lite svårt att vara glad i lördags. 27 mars kommer alltid att vara mitt och mitt ex dag, iallafall detta år också. I lördags för fem år sen blev jag och mitt ex tillsammans och jag kommer fortfarande ihåg den kvällen och natten. Natten han drog in mig i något som han sedan skulle komma att vilja slänga bort, inte vilja ha längre. Och det är inte utan att man frågar sig lite "va han tvungen att dra in mig i det?!" Men sånt är livet. Saker kommer och går. En del jobbigare än andra.

Nu är jag hyffsat packad inför imorn iallafall och ska jag försöka sova ett par timmar innan jag ska upp igen =)

RSS 2.0