Partey


Fredagshumor - brev till helpdesk


HIT



Idag har jag ett HIT-pass på friskis inbokat och ska prova på det för första gången. Har hört att det ska vara ganska tufft. Vi får väl se om jag klarar :P

Hehe jag har träningsvärk sen i triceps sen i lördags och lite smått i resten av kroppen sen igår. Tänkte jag skulle ta det lite lugnt igår eftersom jag skulle prova HIT idag. Men så kom jag in i ett stim där det var ganska kul igår så jag bara körde på! Tror faktiskt att jag ska träna mer så själv också, ännu mer högintensivt än jag gör, ska försöka iallafall. Var lite så jag gjorde igår och det var riktigt kul! Ska bara komma på lite bra övningar att göra, men det lär man väl få tips på idag! :)

Om det här är ett pass jag tycker om så har jag två, tre pass i veckan som jag kan variera gymträningen med! Vore ju toppen. Har kört lite Cirkelfys också och det gillar jag också. Också lite hårdare än vanligt friskispass som jag för övrigt inte alls gillar. Fysen blir torsdagar (och söndagar om jag får lust) och sen HIT på tisdagar. De dagar man får plats, för dessa två är rätt fullbokade jämt. Återkommer ikväll för utvärdering av HIT :) (Om jag lever;))

Frieri



Sara lade ju upp ett frieriklipp, här kommer ett hos mig också. Tänk att träffa någon som skulle göra något så underbart för en. Helt galet!. Jag vill bli kär! Jag vill att någon ska bli kär i mig! :)

Underbart


Du och jag Emma



Det är du och jag Emma, du och jag, två överaktiva tjejer i en värld där man vill göra ALLT!!! ;D Jag tror såhär, att den som säger att man inte kan göra allt, han/hon har aldrig försökt! :)

Jag har vädligt svårt för lata männiksor, det är nog därför jag är som jag är. Ingen ska få kalla mig LAT!

Ny lön

Jag var in och såg min nya lön efter höjningen. Fick iofs en hyffsad höjning men det hjälper inte, för jag ligger verkligen såååååååå mycket efter alla andra bara för att jag gick in på en låg lön och kommer aldrig ifatt. Det gör mig så ledsen. Nu vill man ju bara gå och dra någon gammalt över sig! DET SUGER!!!!! :`( :`( Jag måste byta jobb!!!!

Golf <3


Pussy!



Det är jag det! En riktig jävla mes! Tror ni inte att man börjat storgråta hos sjuksköterskan när man ska ta sprutan och skakar så hon frågar om det har hänt nåt när jag var liten. Jag får bara panik. Och just idag är iofs en dag då jag hade kunnat gråta på jobbet om någon hade petat på mig och frågat om allt var okej. Det hjälpte ju inte att jag kände igen mig när vi kom till infektion för att sist jag var där så dog min mormor några salar bort. När jag skule hem låste jag upp halva cykeln och la ner nycklarna i väskan igen sen två sekunder senare undrar jag varför cykeln inte går att rubba och letar förvirrat efter nycklarna igen, ingen aning om vart jag lagt dem. Idag är jag liten, så liten...

Tur att jag hade min ängel Emma med mig som kunde hålla mig i handen. Puss sötaste! <3

Jag

...vill bara ramla ihop. Jag orkar inte nu. Jag skriver - raderar - skriver - raderar, för att jag inte vill att ni ska se mig som en deprimerande människa om jag lämnade kvar allt som jag skriver från början. Skulle vilja gråta en skvätt så kanske det går över. Brukade göra det. Men jag kan ju inte gråta längre. Jag har inte sagt många ord idag på jobbet. Orkar inte. Jag vill bara sova. Krypa under täcket och fly från världen. Ska iväg och vaccinera mig för resan snart. Sen skiter jag i allt vad tränig heter, trots att det är måndag.... Jag skiter i det dåliga samvetet som kommer knacka på för jag orkar verkligen inte ens andas. Jag såg på mig själv i spegeln i morse, jag är blek, jag är ointressant. Kom inte i mina jeans i morse. Det är deprimerande. Jag förstår att jag är singel. Jag skulle inte heller vilja vakna med mig varje morgon...

...men jag saknar sällskap ibland. En partner, någon som kramar på en när man har sånda här dagar. Någon som säger att man är vacker fast man ser ut som fan. Någon som tycker att man är underbar när man inte förtjänar det. Någon att hålla i när det blåser. Någon som värmer en när man fryser. Någon som älskar en för den man är. Någon som bara är min. Någon där jag bara är hans. En samhörighet i en egoistisk värld.

Egentligen är jag nog bara trött...

Vackert



Tog en bild från bilen på väg hem från golfbanan igår. Inte jättebra att fota samtidigt som man kör kanske, men det var ju fint och jag orkade inte stanna:)


Färdig!


Puss på er ;)

What tooo weeeear??!!!


Nu borde jag egentligen göra mig klar, men det går inte så bra, så jag tar en liten paus. Här sitter jag nu osminkad i bara underkläder och kan inte komma på något bra att ha på mig. Och då kan jag ju inte heller sminka mig, eftersom det liksom hör ihop lite. Men jag borde skynda lite, så jag kan hitta någon buss och ta mig till Sara!

AW med Rydell & Quick igår! :)



Igår va det AW med flicksen på BMB. Kan ju inte missa Rydell & Quick, då är det alltid bra drag! Varmt satan var det också. Ikväll är det fest igen hihi! :)

Kan vara

Det kan vara så att det man saknar mest som singel är kroppsvärme från en annan människa när man fryser...

Livebild fredag morgon!



Kom på att jag aldrig tagit en livebild från arbetsplatsen, så här kommer en sån. Här sitter jag och jobbar. (Ja, jag råkar ha min blogg uppe på skärmen, men det är bara för att det är rast! ;) Idag är det fredag, det är skönt! Jag har solen skiner in på mitt skrivbord, och det är aldeles för mysigt för att jag ska göra som alla andra och dra ner persiennerna för att se nåt :)


Prestationer

Jag är inte mina prestationer, jag är Helena. Du är inte dina prestationer, du är DU <3

Tittade på "Det blir bättre" så himla bra sagt. Jag jobbar på det, för ibland kan jag erkänna att jag har väldigt svårt att tycka att jag räcker till som Helena utan mina prestationer, och det gör att jag har väldigt höga krav på mig själv många gånger. Oftast är det otroligt BRA att ha mycket driv, för man kan komma väldigt långt då, men man måste också passa sig så det inte slår över! Jag har så länge jag mins haft det där problemet att aldrig vara tillräckligt. Jag har sån personlighet att jag alltid VILL, BORDE, SKA, KAN väldigt mycket och det sätter en del press ibland (rätt ofta). Det är klart att man till stor del är sina prestationer, men det får inte bli allt. Och oj va svårt jag kan ha där. Jag har mycket energi till att göra mycket saker, men en del av det är ju också att jag skulle känna mig otillräckligt om jag inte gjorde vissa saker. Som utmaningen nu... jag känner inte att det var ASbra gjort, utan det är var det är. Snarare funerar jag på hur jag ska kunna toppa det. Det blir svårt att träna mer än varje dag ju.

Det här är en sak som jag verkligen inte kan beskylla mina föräldrar för. De har aldrig satt press på mig utan det är bara jag själv som har gjort. Och det här är också en sak som jag har pratat om när jag gick hos kuratorn. Jag tror att allt som händer ligger på mina axlar, att om något går fel så är det jag som inte gjort tillräckligt. Jag vet ju att det inte är så, och det är det man måste påminna sig om. När jag gick i skolan så blev jag aldrig glad för ett MVG, det var det som var målet och då också normalläget. Istället blev jag besviken på mig själv när jag inte klarade av att prestera det.

Samma sak gäller det att hitta kille. Det handlar inte om att hitta en kille som duger till mig, som ska göra mig glad och kunna ta hand om mig, utan när jag letar så tänker jag också på att jag ska kunna hålla upp mig själv OCH honom och kunna göra så att han trivs med sitt liv. Jag skulle behöva lära mig att bli omhändertagen ibland och då utan att få dåligt samvete. Och jag hoppas att jag hittar en sån kille som faktikst vill ta hand om mig ibland, för man orkar inte alltid vara på topp och jag isf kan låta honom göra det. Jag går ju ofta undan då och "läker mig själv" för att slippa vara en belastning för någon annan.

För visst är det väl så att du vill bli älskad för att du är DU och inte för det du gör? :)

Så svårt... men jobbar på det.

Jeans



Hehe, ni vet ju hur vi tjejer säger att vi inte har något att sätta på oss, och jag tycker aldrig att jag har byxor, men så vid närmare eftertanke så har jag ju faktiskt det. Här är mina JEANS som jag har. Och då har jag bara tagit med de jeans jag faktiskt kan ha och använder, skulle jag ta med alla jeans jag har i garderoben så skulle det bli för många. De jag har är:

Halvmörka baggy, Vero moda ( mina baggy mörka fick inte vara med)
Ljusa Boyfriend, Cubus
Svarta med dragkedja bak, Vero Moda
Slimmade halvljusa, Vero Moda?
Mörkblåa, Vero Moda
Svarta, Vero Moda
Röda, Cubus
Beiga, Cubus
Vanliga blåa, Vero Moda
Gråa, Cubus
Korallfärgade, JC

Tror jag saknar ett par vita, sen har jag ju typ alla färger! Favvojeansen är de svarta med dragkedja bak, känns som jag har dem jämt. Sen älskar jag de mörkblåa jeansen och sen röda och korall! :) Fast de slimmade halvljusa tycker jag också om och är jäkligt snygga. Å mina baggy och boyfriend är ju hur sköna som helst. Haha Jag tänkte bara skriva ett par favvosar, men slutade ju med att jag typ räknade upp alla! :P


Ctrl Z, Ctrl Z, Ctrl Z, Ctrl Z

Varför var jag så dum! Ångrar mig massor! Den var ju så lång och behaglig. Nu bara kortare och dryg. Luggen var jag nöjd med och håret kändes för långt och inte snyggt, och vad gör jag? Jo jag KLIPPER luggen och har kvar längderna, hur dum får man vara! Usch! Men men, jag vänjer mig väl och så länge får jag ha lite "myslugg". Fint till hösten dock. Men jag tycker att jag ser grabbigare ut och DET gillar jag inte. Äsch, kanske bara har pms, men när jag vaknade i morse så var det första jag tänke.. "fan, vad har jag gjort, jag vill inte vakna" :( Nej det är inte det att det är asfult, men jag tycker fortfarande att det är jävligt drygt! Bra frissyr men fel tidpunkt liksom.

Hur det än är och hur töntigt det än är så sitter självkänslan ganska ofta i håret. Bad hairday gör ju inte en glad direkt!

Så då



Bättre blir det inte, orkar inte plocka fram kameran... Inget konstigt, håret är som vanligt typ:) med lugg. Får lite dåliga vibbar av det, känns som för ca tre år sen. Men det kanske går över.

Sneekapeek



Här kommer en liten glutt på hur det blev efter besök hos frissan idag.... Håret ser dock rätt mycket rödare ut på bilden. Jag har inte färgat håret, men färgen har en tendens att komma fram ordentligt åt röda hållet just på bild. Funderar faktiskt på att färga det nån nyans rödare nästa gång vilket blir snart. Det förblev alltså "långt" och klippte lugg istället. Kul som omväxling :)

Snacks - heta mandlar



I lördags gjorde jag även egna smaksatta nötter. Jättegoda blev de! SUPERLÄTT att göra! Kommer absolut att göra det fler gånger och prova med lite olika smaker! Jag gjorde dubbel sats på en gång, fungerar utmärkt! Har kvar sen festen och har svårt att låta bli dem :P

1 pkt mandlar
1 msk smör
1 tsk honung
1,5 tsk flingsalt
1,5 krm cayennepeppar
1 msk rosmarin

Såhär gör du: Sprid ut nötterna på en plåt och rosta dem i ugnen i 5-10 minuter på 200 grader. Under tiden smälter du smör och blandar i resten av kryddorna. Ha på "marinaden" på de varma nötterna. Låt torka. Färdigt!!! Tar inte mer än 10-15 minuter att fixa!

Dessutom måste jag ända puffa för den ekonomiska aspekten. En påse mandlar kostar typ 15 kr. En påse smaksatta köpta nötter kostar typ 50kr. Dessutom blir det inga konstiga tillsatser och inte heller onyttigt. Det är ju princip bara nötter! :)

Produktiv dag igår

Igår hade jag faktiskt en rätt produktiv dag på så sätt att jag gjorde lite utmanade saker! Fick i ordning på mitt CV och skickade iväg det! Tog hand om min kropp och fick massage. Tränade. Sen kom biljetten till utlandet på mailen så den skrev jag ut!:)
WIIIIIIII solen soooolen snaaaaaaart!!! :D

P.S Påminn mig om att jag aldrig ska måla blåa naglar igen. Så jävla drygt att ta bort!

Helena Zip Skinny



Jag gillar!!! Undrar om de verkligen fungerar som en vanlig Zip-fil, att man liksom kan komprimera innehållet genom dessa, för det skulle ju bara fantastiskt bra om det fungerar ;D Skulle kunna köpa bara för märkes skull! :D Fins på HM för den som vill prova om de har "Zip-skinny"-egenskaper :P

Mumsig paj


Kantarellpaj med kyckling, ost och bacon. Nu ska jag försöka komma ihåg vad jag hade i min paj som jag gjorde i lördags som mina gäster tyckte var så god! Receptet har jag försökt dela på så det är nu skrivet för EN paj (ca 4-6 pers (typ)). Bilden är från paj jag gjorde för ett tag sen, men den är typ likadan.

Pajdeg:
3 dl vetemjöl (eller varför inte nyttigare mjöl efter eget val:)
150g smör eller margarin
2-3 msk kallt vatten
(salt)

Äggstanning:
3 ägg
3 dl mjölk
salt och peppar

I pajen:
2 kycklingfiléer
ett paket bacon (jag hade ett helt på dubbel sats)
en halv röd paprika
Fetaost
en halv Zucchini
massor (!) av kantareller
kocktailtomater (ett halvt paket)
riven ost (jag tog gratängost)

Smula ner smör i vetemjöl och ev salt (jag hade salt) Ha i lite vatten och knåda ihop en deg. Tryck ut i en form. Jag tycker att de små pajformarna är ganska små för jag vill ha en lite matigare paj så jag tog en större glasform. En sån form med löstagbar kant som man brukar göra kladdkaka i funkar också utmärkt, ta det du har! Ta en gaffel och hacka några hål i degen och låt gärna vila svalt i minst en kvart. Så länge fixar du resten!

Stek kycklingen och baconen i bitar. Stek paprika, zucchini i bitar och fräs kantarellerna i lite smör. Ha i det och i pajskalet tillsammans med tomater (delade), fetaost och riven ost. vispa ihop ägg, mjöll salt och peppar och ha över äggstanningen över pajen.

Grädda i ugnen i ca 45 minuter på 200 grader. Du ser när äggstanningen har satt sig och den ser fin ut :)

Servera med en fräsh grönsallad! Ett måste tycker jag! :)

Tips: Inget är skrivet i sten, våga chansa lite. Vill du inte ha fetaost, ta inte det! Vill du ha i oliver, ha i oliver! Vill du göra med fläskfilé, ta det istället för kyckling. Vill du ha lite hetare, ha i chili. Har du inte kantareller, ta champinjoner. Med pajskal och äggastanning kan man ju göra en paj med vad man än har hemma. Jag förstår inte att jag inte gör det oftare. Det är verkligen INTE krångligt eller tar lång tid. Snarare tvärt om! Jag gillar! :)




Måndag morgon

Hüt bin ich schlii müüd.... (idag är jag lite trött;)

Det blev en del Red bull & Jäger i lördags. Länge sen jag festade nu. Jag hoppas verkligen att alla hade lika kul som jag hade! Det var lite synd att vi tappade bort varandra på BMB sen bara. Jag älskar verligen såna fester när man bara är konstant glad hela tiden! :) Det var jag! Inte ett bekymmer i hela världen. Jag hade mina älskade flickor kring mig, och sen träffade vi på mina kära pojkar, vad mer kan man önska sig? Sen älskade jag när vi satt och åt. 10 tjejer sittandes på golvet runt mitt runda bord. Såå mysigt! Och jag blev glad när de tyckte om pajen som jag hade gjort också!

Igår gjorde jag absolut ingenting förutom att städa upp efter i lördags. Jag gick över till Kristoffer och bara låg och degade i soffan och glodde på tv. Sen kom Jonas hem till mig och jag fortsatte dega lite med honom. Skön söndag!:P Jag brukar aldrig dega en hel dag sådär för jag får så dåligt samvete, men just igår så sket jag i det. Jag måste väl också få ha en sån dag! :)

Jag vill ha tjejfest snart igen!!! :D Men så länge så är det nu dags att ta tag i nästa fest! Jag är ju partyplanner för jobbfest som är om ett par veckor! :)

Bakis



Hihi! Tack Säraaah! :D

Tihi! Tjejfest! :)



Hihi, vilken skojjig kväll det var! Hemma halv sex. Mina naglar är blå! Det ligger ett sönderklottrat CV på mitt köksbord. Älskar att vi redigerade det på fyllan:P Jag fick bakispiller och bakisbrus och ett jättesött liten påse med hjärtljus, godis och kramar. Hemmagjord paj som bakfyllemat (lyx)! :D

Nytt fynd - döskalleljus



Igår när jag väntade på bussen var jag in på cervera och hittade denna godbit! Ascool tyckte jag så det blev litet impulsköp! Vet inte riktigt vart jag ska ha den än, men den var bara så snyg att jag var tvyngen att köpa! Välkommen till mit hem! :)

Birgitta!

Gratti till mig som har namnsdag idag! Och grattis till min mamma! :)

God morgon fredag!



Fredag idag jag, herrejösses va veckan har gått fort! Det har varit en bra vecka! Glad tjej! :D Får se hur glad tjej jag är efter att ha varit hos frissan i eftermiddag. Orolig. Men jag behöver verkligen klippa mig så jag har väl inget val! :) Nu är det fika på jobbet så jag passar på att göra ett litet inlägg på den annars lite ensama bloggen. Jag måste fixa högtalare till imorn, det är mitt problem. Fest imorn och jag har inga högtalare!!! Någon som har får väldigt gärna hjälpa mig med det! Snäääällllla snälla snäällllla!! :D

Å så är jag typ sugen på att spela golf varje dag! Jag är glad med livet och ibland undrar jag hur jag ska "få plats och tid" med någon pojkvän. Känns som att tiden jag har inte räcker till till det jag vill göra som det är nu. Känns som att jag inte ens hinner träffa alla vänner jag vill träffa. Hur hinner de som både har förhållande och barn?! Visserligen lever jag ju ett rätt egoistiskt liv där det handlar om att jag gör allt jag vill göra! :P Men det är ett väldigt skönt liv och jag älskar det! :D Problemet med det är väl att jag har fyllt upp mitt liv till bredden med allt jag redan älskar så jag inte behöver ha något mer;) Men det ändrar sig nog sen kanske :)


P:S Drömde förresten att jag fick 2000kr i löneförhöjning, men det lär väl knappast hända.

Bra jobbat kroppen!

Har blivit lite jobb för kroppen på senaste tiden kom jag på, med startskott på Lidingöloppet. Sedan dess har den fått träna något nästan varje dag. Senaste veckan faktiskt varje dag till och med. Det har inte varit meningen, det är inte så att jag är träningsnarkoman eller nåt, det har bara råkat bli så. Och alla dagar har inte varit "träningsdagar" men kroppen har ändå fått jobba lite.

Förra veckan:
(Lörd: Lidingöloppet (15km löpning))
Månd: 6km cross + styrka
Tis: 6km cross + styrka
Tors: 7km cross + styrka
Lör: 6h golf, styrkepass och 5km löpning
Sön: 5h golf

Denna vecka:
Mån: 7km cross + styrkepass
Tis: 3h golf
Ons: 7km cross + styrkepass
Tors: Cirkelfys

Så imorn ska jag inte träna! :) men jag gillar när det händer massor och man inte bara ligger på sofflocket! :) Det som är lite synd ändå är att det ju inte syns någonting på kroppen att jag faktiskt tränar. Grr!

Klipp klipp och Greys

Imorn ska jag till frissören. Usch, jag bävar, har inte klippt mig på jättelänge nu och jag vet inte hur jag ska göra.... :(

Men ikväll börjar Greys igen! DET gillar jag! Hinna iväg och träna lite innan bara! :) Egentligen vill jag bara ut och golfa! Det här med höstgolf var ju riktigt trevligt!!! :D

Laddar för lööööördag! :D

Promme på Lunchen



Det är så vackert ute, hösten kan vara så himla fin! Jag tog mig ut några minuter i luften på lunchen för att njuta lite. Sen ska jag gå tidigare idag tänkte och och ut på golfbanan med Per. Mys pys!


Lördag morgon 07.00



I lördags gick jag upp klockan sex för att spela golf! Så strax innan klockan sju kom jag till golfbanan och då var det bara jag där. Sen lite senare så kom solen fram över trädtopparna. Det var så fridfullt och fint när dimman låg lite kvar efter marken. Man kände sig som en pensionär. Vi skulle egentligen slå ut klockan kvart i åtta, men pojkarna var sena så jag fick gå in och boka om tiden till 8.20. Träffade på Micke på fredagen hemma hos Calle när vi var där och lirade kort och blev då inbjuden att hänga på han och de andra två ut och golfa dagen efter på Skerike. Härlig förmiddag på golbanan blev det! :D

Efter 6 timmar på golfbanan drog jag till gymmet och styrketränade och sen 5:an i Rocklundaspåret. Hem och duscha och äta och en iväg med Emma till Erikslund. Var tvungen att lämna tillbaka ett par impulsköp :P På vägen hem stannade vi på Donken och satt där och åt glass med MASSA chokladsås! Trevlig grabb i kassan lassade på ordentligt efter vårt önskemål. Kvällen avslutades med att jag åt tacos hemma hos mamma och pappa och sen åkte över och mös med Emma. Vi kikade på bröllopsduellen och hade bara allmänt jättemysigt.

Igår söndag, hade jag abstinens efter att få spela igen så jag lurade med mig Micke ut igen på en golfrunda på Orresta. Så där hängde jag halva dagen. Sen tog jag mig över till Kristoffer på kvällen och kikade lite film och söndagsmös.

Ännu en klockren helg som innehöll massor av saker som jag älskar, vänner, golf, träning, mys och bara allmänt välbefinande!



Jag spelade med Micke, Herbert och Ervin. Mycket trevliga grabbar! Gillar trevliga människor!:) Och sen gör det ju inget att vissa är fina att titta på också;)

RSS 2.0