Inte mycket gick rätt igår, inatt, idag!

Såhär var det:

Igår åkte jag iväg och tränade på kvällen och när ja kom hem kom jag inte in i porten. Grattis Helena, du har glömt bort att det var idag som de skulle byta till tags för att komma in i huset. Nyckel gäller alltså inte längre utan en sån elektronisk droppe behövs för att komma in.Så jävla klantigt av mig att ha glömt bort det och inte satt på taggen på nyckelknippan. Och jag tackar Gud för att jag skulle lämna gymkortet till Emma efter träningen, och därför hade med mig mobilen som jag annars aldrig har till träning. 

Kontaktade en kille som bor i samma förening som mig och skällde ut honom på skoj för att han inte hade påmint mig och funderade på om jag kanske skulle slagga där, men eftersom jag hade tränat så hade jag bara äckliga kläder dessutom, inga rena trosor, inga strumpor, ingen tvål INGENTING vettigt, inte ens en plånbok. On top of allt så hade jag även fått mens men som tur var hade jag ett par tamponger i träningsväskan. Så tanken på att komma asäcklig till en kille som man inte träffat jättemånga ggr och sova kändes ju sådär.

Jag fick ringa mamma och åka ut till stugan och hämta deras lägenhetsnyckel så att jag skulle ha någon stans att duscha och sova! Längre än så kunde jag knappt ta mig eftersom jag knappt hade bensin i bilen. Jag fick ett par nya trosor av mamma också, det var snällt. Så jag lånade duschen hos dom, lånade mammas deo och trosor och snodde till mig ett par strumpor. I bilen hittade jag ett par gamla byxor som låg där för att de skulle till återbruket och en oanvänd (tror jag) topp i träningsväskan. BH var bara att glömma, för det fanns inte. Och mat efter träningen kunde jag varken köpa nåt eftersom jag inte hade plånbok.

Eftersom jag kände mig rätt hopplös och behövde en kram så gick jag över en sväng till grabben iallafall och tiggde till mig några kramar. Helt osminkad, slitna byxor, utan BH och med mammas trosor, haha jäkligt sexigt:P. Men jag behövde en vän för tillfället och bara ett par armar.

Jag kunde ju sova där likväl som i mammas lägenhet, men eftersom jag inte är van att sova med någon annan än mig själv så kunde jag ju såklart inte sova. Så klockan tre gick jag hem till mammas och pappas lägenhet för att få ett par timmars sömn. Passade bra eftersom han ändå skulle upp och kika någon hockeyfinal då. Dock finns det ju en anledning till att mamma och pappa inte sover i lägenheten, det är för att det är ASVARMT i lägenheten, och det var det. Så sov knappt nå mer. Jag fick även ge killen min mammas och pappas hemnummer för att han skulle kunna ringa och väcka mig eftersom mitt batteri i mobilen (och då mitt alarm) blinkade rött för fullt och var på väg att dö, så då var det inte lättare att sova.

Klockan sex kunde jag äntligen komma in i min lägenhet igen, för då låses ju porten upp. Hem ljuva hem! Och mina kycklingfiléer har legat fint på bänken hela natten så de var bara att slänga. Ingen mat, ingen matlåda. Idag var tanken att jag skulle gå på ett pass på friskis, HIT kl 17. Men frågan är om jag pallar det.....

Man skulle kunna säga att jag är trött idag........

Helgen

Ännu en bra helg! God mat och dryck på tabban med flicksen i fredags! Jättemys:) Deras dagens är ju att döda för, då är sommaren i stan! Muuuuuums :) Kul att kika på alla studenter, så små men så fina!! :)

I lördags var jag till Stockholm med Catta och kikade på bröllopsklänningar! Så vacker kvinna!!! <3 Sen blev det lite käk i stugan och sen förfest med grabbarna. Haha gött att va ensam tjej! :P Förfest med beerpong och min dricka var typ slut på en halvtimma :P RIKTIGT ROLIG KVÄLL! Älskar dem! Tyvärr blev det inte nå sömn knappt då jag kom hem vid fem och då började det ju åska, herre min skapare vad det åskade!!! Var upp nån gång i timman men typ halv tio så gav jag upp att försöka sova och gick upp!

Igår är jag lite stolt över mig själv som trotsade baksmällan och la trall på min balkong istället för att sova hela dagen! :) Nu ska jag inhandla lite bord och stolar och få fint så kommer det bli toppen, då är den som vill välkommen på en kall dagens på min balkong :D Avslutade kvällen med lite filmmys och gick och la mig med ett leende på läpparna efter en toppenhelg! :)

Energin är slut

Trots massa kvar. Trött. Ändå rastlös. Orka bry sig. Tråk.

Försöka sova. Mmm.

Sooool och fredag!

Gött med fredag och sol ute. Jag kan se solen genom fönstret och höra hur den ropar på mig :) LET ME OUT!!! Ikväll blire lite vin, cider och mat på nån trevlig uteservering! Imorn blir det nog en tripp till huvudstaden :)

Trevlig helg allesammans!!! Pöss på nosen!

Töltsafari



Här kommer lite bilder från i lördags när jag, Emma, Jannica och Jannicas syster var ut till Ängsö och red islandshästar! Jätteroligt var det, jag älskar ju att rida, synd bara att det inte händer så ofta nu för tiden. Varmt satan var det bara :P Och dagen efter räknade jag till 43 myggbett bara på benen. Satt ju typ konstant tre sycken på varje ben när man tittade ner.


Kärlek till musiken

Just nu är jag inne i en period då jag lyssnar jättemycket på musik. Jag älskar verkligen musik. Måste vara världens bästa "uppfinning". Så mycket känslor det kan få en att känna; glädje, partykänslor, minnen, sorg, saknad och massa massa mer! Helt fantastiskt vad musik strömmar genom kroppen ända ut till tåspetsarna och fyller en med alla möjliga känslor.

I just LOOOOVE MUSIC!!!!! <3

Rätt nyttig av mig



Haha, ville bara visa detta, var in på affären igår för att jag behövde lite grejer, jag måste säga att jag faktiskt äter rätt nyttig mat, såg iallafall ut som det när jag tog ur grejerna ur påsarna :)

Idag var jag pch fyllde på med lite sallad, och tonfisk. Jag äter inte det för att det är nyttigt främst, utan för att jag tycker sånt här är mycket godare än typ potatis och köttgryta. Keso är en sån grej som jag typ inte klarar mig utan, det kan man ha till allt! Mums =)

Åt halva blodgrapen idag (det var ett test för att det är rätt nyttigt) men det var ju sådär gott... saften var god men köttet för beskt. Ska jag äta sån så ska jag nog pressa och dricka!

P.S Jag börjar få sån träningsvärk i alla småmuskler i ryggen, skinkorna, låren, bröstmusklerna och magen sen träningen igår (synd om mig_P). Märks att jag haft ordentligt uppehåll. Så jag vilade lite idag, men imorn blir det på´t igen!!! :D

What Are Words



Har helt snurrat in på den här låten, den ligger nu på plats 21 på spotify. Om jag gifter mig vill jag att min man sjunger denna för mig! Så himla fin!

Träning!

Igår var det rätt varmt att träna. Men det blev ändå 5km jogg och styrka på gymmet!! Skönt att träna lite igen, jag börjar undra om det är därför jag har varit på bra humör, för att jag inte fått träna, känner att energibalansen inte är bra i kroppen och jag behöver få träna lite för att må bra. Eller så är det det att jag är rätt trött och behöver semester. Vara lite ledig och tycka att det är kul att gå till jobbet sen igen. Jag brukar tycka om mitt jobb men nu har jag känt både i fredags och igår att jag inte ville vara här! Och så vill jag inte känna. Ska träna och hoppas på att jag blir lite gladare =)

Golf på Orresta GK!



I Söndags var jag och spelade 18 hål på Orresta, här kommer lite bilder. Första riktiga golfrundan för i år =) Så himla härligt att vara ute och bara njuta. Okej, man kanske blir lite småarg och sur ibland såklart, men det är så mysigt. Speciellt på kvällen är solen går ner och det börjar bli mer ljummet och skönt ute! Jag fick inte så score, men jag är glad för alla bra golfslag jag slog, för jag slog inte många kassa slag och aldrig bort någon boll! =)

Värmande ord - så behövligt

Fick nyss detta mail från Säljchefen som jag jobbar mot. Just nu värmer det så himla mycket!!!!



>>>>
Subj: Vi är så glada för att du jobbar med oss!

Hej Helena! 

Jag vill framföra att vi är så glada för att du finns! Du räddar våra och systemets fel och brister många gånger om varje dag! Gigantiskt stort tack för det!!!

Jag mailade just följande om dig till Förnamn Efternamn (Min chef):

Vi är skyldiga Helena många  tack, hon har räddat både producenter och säljare flertal gånger från missar! Helena är en klippa!

Vill bara att du ska veta det!
Ha en fortsatt bra dag!

Med vänlig hälsning
<<<<


Fest i lördags



I lördags var det lite festligheter. Jag var över till Maria på lite tjejförfest med henne och Linnea, vi åt pastasallad, drack drack gott och snackade lite skit=) Sen kom boysen och crashade förfesten... Vi gick sen till BMB. Jag säger bara OMG, de två pojkarna, samma som jag dreglat över länge på måndagar:P De var ute och aaa, man skulle kunna äta upp dem!!! Synd att man är för feg!! Bara för en kväll... det skulle vara nåt det!!! :P

Drömmer mig bort! :P

Minihelg

Jag haft en skön liten minihelg! Igår var jag hos Fia en sväng med Ylva och drack vin och hade det gött, sen tog vi oss till stan en sväng och gick vi till Å och hade lite barhäng, mycket trevligt! :) Idag vaknade jag dock med lite skallebank efter vinet igår :P Tog mig upp ändå och iväg och gjorde 5km på Rocklunda, men nej jag sprang inte hela för det kändes som att hjärtat skulle hoppa ur, så lite bakis var jag nog:P Tog mig också in på gymmet för lite styrka! Sen tog jag mig ner till Mamma och pappa och fick jättegod grillad mat, lax med sallad, grillade grönsaker och massa mums!! :) Blev en sväng till Ikea med sötaste Emlan, jag köpte en ny kudde för att det behövdes, bara hoppas nu på att den är skön! Åkte iväg en sväng till rangen och hade en skön stund i sommarkvällssolen och nu har jag avnjutit lite te och macka i soffan framför BB. Härliga dag!:)

Nu är jag ju bara sådär sugen på att gå och lägga mig och vakna av klockan klockan sex imorn.... :( Men men, efter 9h på jobbet är det ju åter igen helg! 3 dagar dessutom. Har lite skojsigt inplanerat!! :)

Puss på er!!

RSS 2.0