On my way to paaaaarty :D


Igår var det klassfest! Fast jag festade inte med klassen :D Jag festade med alla andra i stan :D Kul kväll!! Tack till Emma N för en MYCKET trevlig förfest som både bjöd på god mat, god dricka och massa roliga spel! Stackars Helena som inte fick vara med ute och härja för att hon var sjuk :( Hon får krya på sig så att hon får följa med nästa gång :D

Gårdagens ootfit!


Kör en gårdagens outfit idag, var rätt länge sen :) Var tvungen att fota ett par alternativ för att kunna välja igår:P "Tjejer" *suck* :P Haha, vart lite rockig variant iallafall.

Å vad jag har längtat

Jag har längtat så till idag! För nu ska jag åka och TRÄNA snart!! :D Ååååååh vad jag har längtat!!!! När jag kom hem igår kväll var det det jag tänkte på, att idag skulle jag ha tid att träna! Måste en snabbis till systemet också och köpa lite cider till kvällen! Å så måste jag fundera ut ett sätt hur fasiken jag kommer till förfesten :S Har ingen aning om hur jag ska ta mig :( Det går ju typ ingen bra buss tror jag, och jag kan inte cykla dit, och mamma och pappa är i sälen så dom lär jag inte få skjuts av.... hmmm...... drygt, varför är förfesten inte på stan?? Typ Talltorp! Det är ju nästan ute på vischan!!! :P

Å så känner jag lite ångest inför kvällen. Alltid nervigt att träffa några från skolan som man inte träffat på aslänge. Å vad ska man ha på sig?? :S Hjälp!

After Work



Tack tjejer för en jättetrevlig kväll igår!!! :)

Idag blir det jobb och sen ska jag på After Work med jobbet. Vi är några stycken som ska käka och dricka lite gott! Och ta lite farväl av de två praktikanter som varit här i typ 8 veckor. Det har varit trevligt att ha lite nytt folk här tycker jag =)

Ska bli så gott med cider!! Som alltid =)

Veckans citat

"I kärleken kan det vara bättre för oss att ta hänsyn än att ta poäng."
Leo Buscaglia

idag förstår ni

SKA jag köpa en kamera!!! (Om allt går som jag tänkt :P) Hihi, vill ha, vill så att det ska bli av! Tog till och med bilen till jobbet för att jag ska kunna ta mig direkt dit eftersom dom stänger klockan sex! Dyrt satan att stå parkerad på stan bara :S Sen ikväll efter jag köpt kameran så är vi några tjejer som ska träffas och äta lite gott och kika på rosa bandet galan! =) Får skippa träningen idag också för att hinna med. Gillar inte att skippa det, men det finns ju en lördag och en söndag som jag kan träna på också, dessutom behöver jag faktiskt inte hetsa... men jag saknar träning nå grymt redan, fastän jag bara låtit bli att träna i två dagar, idag blir tredje.... och det säger ju också att jag kanske vill träna lite för mycket :)

Hur ska man tolka detta?!


Fick den här videon skickad av en jobbarkompis... och jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det??! :S Den kom med meddelandet:

"Den här låten kommer du att gilla , den är så jävla bra lyssna och njut"

Antingen så ska jag känna mig "rörd" eller nåt, eller så skickade han låten och tyckte att det var en härlig låt eller nåt och inte alls tänkte på vad de sjöng om...


Bra val!

Idag blev det nästan 2 timmars övertid. Så klockan var rätt mycket när jag kom hem. Då gjorde jag valet att skippa träningen:O för att ta hand om mig på andra sätt stället:) Ibland har man inte tid till det man vill göra, då gäller det att tagga ner och inse det, och få ut det bästa av situartonen iallafall :) Jag gick och solade en sväng och sen tog jag en skön dusch och gjorde ordning lite mat. Så nu sitter jag i soffan (eller nja på golvet framför soffan) med bakad potatis och ett glas rött! Myyyys! Snart är det Greys!!

Grattis Catta!

Ett stort grattis til Catta också som fyller år idag :D

GAAAAHHHHH

Idag är det mycket på jobbet och säljarna är fan asdryga!!!! Fick smak på det redan igår men idag blev det värre. Men vissa dagar är det väl så, så det är väl bara att försöka behålla lugnet och inte få bägaren att rinna över. Göra rätt för den lilla lön man får kanske :) Får se när man kommer härifrån idag. Försöker koppla bort allt med lite musik i hörlurarna så man kan jobba i lugn och ro med det är svårt när telefonen ringer konstant! Nu märks det att det har lagts i en högre växel mot jul också :) Kul när det är lite tempo!!

Nytvättade lakan, myyyyys!

En av de här små sakerna i livet som är så himla härligt är verkligen att få lägga sig i nytvättade lakan. Idag har jag tvättat och jag bara längtar till att få lägga mig i min nytvättade säng! Men först ska jag se klart på Desperata och Cougar Town :)

Idag fick vi gå på möte i föreningen igen om bredband, denna gång att vi vill ha det. Så jag var ner och lämnade lappen. Väldigt söt kille stod framför mig, hihi. Kunde inte låta bli att tänka lite på honom när jag var nere i tvättstugan. Påsatt i tvättstugan... ja tack :P

Grattis! =)


Nu har jag varit hos mina föräldrar och firat min käre far lite! Satan, han börjar ju bli gammal :P Massa kramar till honom!

exakt 5 år sen!


Sitter och kikar på lite gamla foton för jag tänkte om jag skulle ha något på pappa, men det hade jag inte. Men därmot hittade jag massa andra kort på mig när jag var yngre och ser på mig själv nu... fan va blek jag är nu. Det var något visst med 20-års åldern, alltså typ 20-23.... jag vet att jag har sagt det förut, men man hade nåt då som man inte har nu... å andra sidan har jag visserligen massor nu som jag inte hade förr. Fastän jag skulle vilja ha tillbaka mitt utseende som jag hade förut så får jag väl lita på dom människor som sagt till mig att jag bara blir snyggare och snyggare för varje år ;)

Snopet

Jahapp, nu när jag pratade med en klasskompis från nian angående återföreningen på lördag och skulle anmäla mig till förfesten innan där, så sa hon att dom skulle vara hos en tjej innan men att dom INTE skulle gå vidare till Harrys sen utan att dom skulle vara där och sen gå till BMB. Att dom hade avanmält sig Återföreningen hos Barabamba helt. Hahopp... hmm, det här blev ju inte så bra :S Det är jag och två till som nu ska till Harrys, vill jag det?? Jag vet ju andra roligt folk som ska dit som är mina vänner idag, men jag måste ju ändå sitta med mina klassisar där antar jag, och det vill jag inte. Men festa på lördag, det vill jag! Och träffa massa gammalt folk och gå till BMB, för det är där alla kommer landa i slutändan, det tror jag iallafall =) För jag har hört rätt många som tänker ha lite egna fester och sen dra till BMB den kvällen, som struntat i återföreningen för att den var dyr. Så, människor, kära 84:or =) Fest på lördag då?! :D

Träning


Nu har jag skapat mig en liten träningsdagbok och flyttat träningsnlägg till just kategori träning. Eftersom det är rätt stor del av min fritid nu så tänkte jag att det kunde få sig en liten egen avdelning =) Förra veckan blev det en hel del faktiskt.

Måndag: Crosstraining 30min Step 10min + styrka
Tisdag: Powerwalk/jogg ca 8km
Onsdag: Crosstraining 40 min + styrka
Torsdag: Crosstraining 15 min + styrka med instruktör
Fredag: Biceps (dryckesintag :P)
Lördag: Crosstraning 15 min, powerwalk/löpning 40 min + styrka
Söndag: -

Gjorde upp ett träningsschema med intruktör i torsdags, känns som att det blir ett bra schema, upptäckte dock i lördags att jag kunde gå upp lite i vikter på nästan alla, men det går nog nån gång till innan man hamnar på rätt. Märkte också nu när jag skrev upp träningen att det visst blev lite träning i veckan, fast jag själv inte tycker att det är så mycket :P Hur som helst så kommer det nog se lite mer ut än vad det är nu när jag pratade med instruktören och han sa att det var bättre om jag inte löptränade och styrketränade på samma dag, så då blir det väl typ varannan vinket kommer betyda träning i kanske 5dagar/vecka. Men jag provade att springa i lördags och idag har jag fortfarande ont i smalbenet, det verkar inte vilja gå över. Usch... får vänta och se lite mer. Jag VILL ju kunna få springa, jag VILL VILL VILL!!!


Personal shopper

Igår vad jag personal shopper åt Jonas. Det var riktigt kul! Jag plockade kläder och han befann sig i provhytten. Inte en enda gång sa han "det där tänker jag inte ens prova" Duktig pojke! :) Okej, lite kläder valde han själv också, men jag plockade nog mest! :P

Han gick ut ur affären med 7 st  t-shirts, två par jeans, en skjorta och en tröja och några hundralappar fattigare! Yey! Bara säga till om man behöver min proffesionella hjälp så finns jag här ;)

Sen blev det en sväng till MediaMarkt där jag köpte tre filmer, Transformers 1 o 2 och Skönheten & Odjuret. Jag måste hitta en annan film också... Landet för länge sedan. Åh vad jag vill se den!!!

Kärleken, hösten och en kopp choklad

Tänk vad mycket kärlek det finns i luften nu! Så härligt! Annars är hösten här på riktigt nu, och nästan till och med vintern, men den hälsar nog bara på en sväng tror jag. Än är den inte här! Det är måndag morgon och jag sitter på jobbet med en kopp choklad och en nygräddad smörgås från Hemköp. Det var kallt när jag gick till bussen idag och isigt på marken. Jag gjorde nog rätt som valde att ta bussen och inte frysa händerna av mig på cykelstyret med risk att åka omkull för att det är halt. Det känns lite lyxigt att ta bussen på morgonen, jaja jag vet, det är lyxigare att ta bilen! Men då kommer jag inte ha råd med mitt andra "lyx" eftersom biljettautomaterna på stan kommer äta upp mina pengar! på tal om pengar så kom lönen ju idag!! DET är gött det!! :D Synd bara att man inte hade lite mer lön så skulle det vara ännu mer kul, nu är det mest som en klapp på axeln för väl utfört arbete.

Tänker på i fredags, så roligt när jag fick såå mycket härliga ord sagda till mig av både vänner och andra... jag lever på det fortfarande! Har en skön känsla i kroppen! :)


Grattis till Catta och Henke som förlovat sig! ♥


Jag firar deras kärlek till varandra med lite mys i soffan och en kopp kärlekste! Det är underbart när kärleken slår till och folk finner varandra. Jag önskar dom all lycka och allt fint i världen!! Kärlek till dom!

Me @ work!


En kollega i Motala frågade mig varför jag var så glad när han såg kortet på oss. Haha, ja, vad ska man säga. Jag har väl lätt att urstråla glädje så att det syns även på kort. Inte vet jag. Dom skulle ju ta kort och man vill ju inte se purken ut så det var ju bara att le och vara glad =) Och jag är ju rätt glad av mig oftast så det var inte så svårt :)

Skolfoto?! =)


Hehe, här är iallafall mina underbara jobbarkompisar! =)

Drog till Basse och co!


Jag valde att dra till Basse och co och se på film. Killers blev det! Åh vad snygg han är Ashton i den här filmen! Jag och sara kommer sova gott ikväll :P

Stood up - kul lördagkväll - not

Nu är jag lite småarg och trött på folk som inte är ärliga! Kan inte bara folk säga som det är istället för att man ska vandra runt och själv tro saker. Nä nu ger jag upp vissa saker. Å speciellt lördagkvällar bokar man inte upp mig och sen avbokar. Så jävla arg blir jag på sånt. Speciellt när man tackar nej till andra saker. Dagen som började så bra slutade med att jag blev på dåligt humör. Å jag gillar inte när jag blir det. INTE OKEJ! För då blir jag skeptisk mot folk generellt känner jag... Usch.

Lyxig brud i tuff förpackning;P


Igår var också en bra dag! Hamnade på BMB afterwork efter jobbetpassets slut. Åter igen: det är så jäkla gott med en cider efter jobbet på fredagar! :) Riktigt mycket folk var det, faktiskt lika mycket som när Rydell&Qvick spelade! Jag var där med Emma och Anna, och sen träffade jag Frida, Fia och Alex. Sen kom tom Calle och Jonas dit, inte ofta man ser dom där! Hihi mycket roligt hur som helst. Och så träffade jag massa annat känt folk också som alltid =) Jätterolig kväll!

Jag drack bara två eller tre cider igår, men huvet är ontit idag... Nu ska jag på prommenad och sen träna, och sen får vi se lite vad som händer. Kanske utgång, kanke lugn kväll. Who knows?! :P Only time can tell :D Puss på er!

Bästa kortet i morse!


I morse pratade jag med en kollega i Motala och dom sa att dom hade fått snö! Svårt att förstå tycker jag så jag bad henne skicka ett kort. Och underbara roliga som dom är så skickar dom det här kortet!! Dom är så jäkla sköna där borta. En "vanlig" människa skulle öppna dörren och ta ett kort på snön, men inte dom heller :P Och dom är precis lika härliga att prata med varje dag som dom ser ut!

Bästa torsdagen!! :D

Igår hade jag en toppendag, lite väl tajt planerad kanske, men så är det ibland när man vill göra mycket! På dagen var det jobb jobb och sen cykla hem fort som fään och in och byta om för träning. Jag hade dejt med en instruktör klockan 18-19. Han la upp ett riktigt bra schema tycker jag!! Ska bli kul att köra på det ett tag nu. Vi var klara där tjugo över sju och då var det bara att brassa hem för att duscha för att hinna ner till Tabazco till klockan åtta. När jag kliver in i duschen är vattnet verkligen askallt och ett minne av en lapp nere i trapphuset dök upp i huvet där det stod att de skulle stänga av fjärrvärmen! Åååååh fan... ringer pappa som bor i samma hus och hör om dom också har kallt men det hade dom inte. Så jag provade att spola jättelänge och sakta men säkert så kom varmvattnet tillbaka. Tur som fan säger jag, annars vet jag inte hur jag hade hunnit.

Landade på Tabazco 20.10. Jävligt bra gjort tycker jag själv :D Härliga bästa tjejjorna. Det var jag Emma x 2, Frida, Sara och Emelie! Mycket tjejsnack och god mat och dryck. Så härligt att unna sig mitt i veckan!

På min meny:
Förrätt: oliver och tzsatziki och bröd
Varmrätt: oxfilé med rotsakskaka, färska pommes och murkelsås
Efterrätt: Vit chokladmousse med hallon

Sen var det en galen bilresa hem men väldigt härlig! Hade ont i magen av allt skratt! En toppenkväll helt enkelt!!! Måste göra sånt lite mer! Det är såna kvällar som sätter guldkant på livet!!!!!

Tack så hjärtligt alla inblandade!! Puss puss puss puss puss puss puss på er!!!!


Igen


Lägger upp den här bilden igen, lite redigerad i photoshop. Okej jag är inte asbra på det, men lite mer liv och så än den förra som var så himla black =) Denna känns lite mer party! :)

Love this!


Alltid kul när man hittar lite gamla bilder tycker jag så jag tänkte bjuda på en =) Den här bilden tycker jag jättemycket om av någon anledning!! Är nog dels för att jag tycker om frisyren jag hade där och att jag var glad och så, och dels att jag lutar mig mot en mycket charmig grabb. Me like alot!!! :D

Just the way you are!



Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

Her nails, her nails
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful
And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking
If you look okay
You know I say

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are

Jag vill träffa någon som känner så här för mig! :)


What a f*ck!!

Okej, mycket bloggandes idag, men nu är jag arg!! Dom har valt att flytta våran återträff från BMB till Harrys!!!!!! INTE ALLS OKEJ!! Jag var tveksam till att gå, men BMB är ju alltid kul och kul att det är massa folk där man känner och så, men Harrys, va fan! Skit Baramaba, det var inte vad jag anmälde mig till. Jag brukar inte mail och klaga, men nu gjorde jag det. Jag sa att det inte var vad jag anmälde mig till och frågade om man kunde dra tillbaka sin anmälan... och ser nu när jag läser köpvilkoren att man kan avanmäla sig 10 dagar innan, vilket betyder senast imorn.

P.S Men det var bra att jag mailade dom för nu har jag fått en bra anledning till varför som lugnade mig :) Kanske inte avanmäler mig ändå...


Release me!



Så bra låt. Men kolla på den här videon istället:)

Det är det man strävar efter

På fb skrev en vän idag: Har varit i stallet o pysslat...jag älskar mitt liv..världens underbaraste fam .. Allt e så lungt och skönt...

Jag är så glad för mina vänners skull, det värmer så att höra att dom mår bra. Dom har hittat det där som man strävar efter i livet. Två underbara människor som tillsammans skapat två små vackra knoddar. Dom är så söta tillsammans dom två, så mycket respekt och kärlek. ÅÅh jag vill också hitta det där! Och jag hoppas att stjärnorna har ritat upp en väg för mig också som är lika fin!:)

ganska liten

Idag har jag en sån dag då jag är helt avväpnad och ganska liten. Jag är trött och frussen, lugn och from som ett litet lamm. Inte deppig eller nåt sånt, bara lugn och harmonisk. Ganska såhär mysig som man kan vara på söndagmornar när man vaknar och det regnar ute. Fast nackdelen var ju att jag var tvungen att ta mig upp och ut i regnet idag. Men jag kan fortfarande känna värmen från täcket på min hud. Satte mig på jobbet och drog på mig tjocktröja, och mös ner mig bakom skrivbordet med en kopp te och en smörgås. Tog upp bästa hörlurarna och pluggade i mina lugna låtar på spotify. Hihi, va bra mitt jobb lät nu :) Ja, det är väldigt bra! Känner med dom stackarna som har utomhusjobb just nu. Just idag känner jag inte för att byta :)

Jag vill få krypa upp i en varm famn och känna lite kärlek...

Dagens citat

"Det som kommer från hjärtat, går till hjärtat."
England

Who says


Bra låt!!

careful what you wish for

Be careful what you wish for
'Cause you just might get it
And if you get it then you just might not know
What to do wit' it, 'cause it might just
Come back on you ten-fold
Eminem

Måndag morgon.....

Hehe, å jag ser lika trött ut som jag är :P Men det får man göra på en måndag=) Å kallt satan är det alltid på jobbet så det är munktröjan på!!

Chooookladmässan i Stockholm!!! :D



På väg till Stockholm och Nordiska Muséet


Jag och Emma drog till Stockholm igår! :)

ny bild på väggen


Fredagsmyyys!

Å vilken mysig fredag jag har med mig själv. Nej det var inte alls ironiskt utan faktiskt väldigt skönt och välbehövligt! =) Bakad potatis, bireost, tunbrödsrullar med skagenröra, ett par glad rött och lite Werthers framför Idol. Sååå skönt. Jag älskar verkligen AW men någon gång ibland är det faktiskt skönt att få bara vara hemma. Skulle egentligen ha åkt en sväng till Uppsala ikväll men vi kom fram till att det skulle bli för hattit att åka fram och tillbaka för några timmar. Nu hoppas jag bara att jag inte vaknar upp med rödvinshuvudvärk imorn :P

Imorn blir det skoj! Utflykt utflykt!!!! :D Viva la Stockholm ala Choklolat!! :D

Aj min rumpa

Måste bara säga en sak. Fy satan vilken träningvärk jag har i mina skinkor! Och det är andra dagen idag. Asdrygt när man ska sätta sig och resa sig upp. Körde rätt mycket utfall i onsdags och sen ställde jag mig på stepmaskinen och fortsatte döda rumpa. Men fiin kommer den bli :P

Å kallt satan var det i morse när man skulle cykla till jobbet! Frysigt om öronen :P Men såå härligt!! Älskar det! När man går ut på morgonen och luften tar en smakbit av kinden. Och så är det så vackert ute!!! Kärlek!

Toooooofffffflor :D


Köpte nya tofflor i tisdags. Jättemysiga. 199:- från Indiska!

Sex nya :) :)


Jag har sex stycken nya fina till min samling nu :D Två varma och fyra scarfer. Tre köpte jag här om dagen och tre är lite äldre. Hihi :D



Jahopp... nu då?

Jag kan inte hjälpa att bli lite arg när saker inte faller ut som jag planerat även om det gäller småsaker. Även fast jag varken har sambo eller barn så har jag rätt mycket som jag vill få ihop om dagarna och jag planerar efter andras scheman. Veckan var planerad rätt tidigt och då planerar jag träning och sånt efter det. Igår så var jag tex så sugen på att skippa träningen och lägga mig i badet innan Greys och bara ta det lugnt, men eftersom jag inte skulle kunna träna idag så ville jag träna igår. Och nu ändrades planerna åt mig så jag hade visst kunnat träna idag som hade varit så mycket bättre. ÅÅh! Gillar inte när någon ändrar i mitt schema... men så är det väl ibland:)

Känner vi varann??

Jag tycker att det är en lustig grej när man ser "träffar" människor som man tycker att man känner fast man inte gör det. Nu tänker jag inte främst på kändisar direkt, utan människor man träffar i vardagen, kanske lite för ofta. Som tjejjen på snabbköpet eller i klädesbutiken. Sen så när man träffar dom i ett annat sammanhang så får man känslan av någon form av samhörighet eller bekantskap. På gymmet mitt så har jag några "såna människor". Den som egentligen är mest pinsamt att man tycker att man "känner" är en vakt på BMB. Det är inte så att vi hälsar på vanandra direkt, men jag ser ju att han känner igen mig. Och att man blir igenkänd och känner igen en människa och får känslan av att man är bekannt med tex en vakt, garderobmänniska eller bartender på en krog ger en en känsla av att man kanske går LITE för ofta på krogen. Men det är väl inte så konstigt att man tycker att man är bekant med en människa som man träffar en eller två gånger i veckan i typ ett par år.. Inte så konstigt nej, men det är ju inte utan att man tänker lite iallafall... :P


Stressad?

Undrar om jag är stressad. För när jag är stressad så..

- Är det alltid städat och fint hemma
- Hungrig och sugen på saker konstant
- uppsvälld och känner mig tjock
- har jag trasiga läppar för att jag river på dom
- Kan jag inte vara hemma och bara ta det lugnt
- blir arg/ledsen när saker inte blir som jag planerat
- rastlös

Eller har jag bara mycket att göra? Så här är det nästan alltid när jag har mycket för mig. Kommer inte ihåg när jag var hemma en kväll och tog det lugnt senast. Ska vara lördagen för ett par veckor sen kanske, då när jag hade folk över på poker. Då var jag nog rätt lugn, men ändå så var jag ju inte själv hemma och bara tog det lugnt så jag vet inte om det räknas, men det är det lugnaste jag gjort. Men annars så tränar jag ju och då är jag inte hemma förrän nio, eller så träffar jag någon vän på fika och inte är hemma förrän sent. Eller så är jag inte hemma alls för att jag är på dejt. Inte ens på helgen så har jag några timmars lugn, eftersom jag tränar och träffar vänner. Och om jag kommer hem vid tio så är jag uppe i varv och städar och plockar lite, så därför är det fint hemma också :) Sömn kommer i sista hand. Det är nästan så jag skulle önska mig en kväll själv framför tv:n, kanske ta ett bad och bara slappna av... kanske på söndag efter träningen :)


Så häftigt! vissa har gåvor...


Upplev hösten!!

Ta dig tid att gå ut i solen och gå en sväng! Gå långsamt genom lövhögarna efter gatan, sparka lite och lyssna till ljudet som blir när löven dansar kring dina fötter. Fyll lungorna med frisk höstluft, öppna upp alla sinnen och se dig omkring, så lovar jag att du inte kan låta bli att le! :)

Dagens lärdom

Det var en skogsmus och ett ekollon som var ute och gick på en diskbänk... Plötsligt ramlade skogsmusen i diskvattnet och ekollonet började skratta... Vad lär vi oss av detta? Jo... Att en blöt mus gör ollonet gladare...

Vill sätta mig i trädtopparna och dingla med fötterna


Hösten måste vara naturens kärleksförklaring till livet!

Inget ont...

...som inte har något gått med sig! Det blir inte alltid optimalt eller som man önskar och vill men det är bara att gilla läget och hoppas på det bästa! Jag tror att det blir asbra! :)

Pass på

Här kommer en snöboll i ansiktet! :(

Faan också!!!

Inte den ultimata kvällen direkt. Hur stor var odsen på den liksom...

Brrr =)


Imorse när jag cyklade till jobbet fick jag ha fingervantar och svampmössa. Tihi! Just LOOOVE it!! :D

Hösten


Eftersom jag bara älskar hösten så kommer en bild varför :)

Rydell & Qvick


I fredags spelade Rydell & Qvick på BMB och självklart var ju vi där! Jag Sara och Frida. Och sen Emelie som egentligen var där med sitt jobb, valde sedan en roligare liga att hänga med, dvs oss :D Vi försökt oss på ett gruppfoto men det gick ju sådär :P Jättetrevlig kväll iallafall :D Puss mina små älsklingar!

Igår var jag också ut. Hade förfest hemma hos mig med Calle, Elina, Nicke, Tobbe och Jonas. Sen var det bara jag, Jonas och Nicke som var ut. Men ute så träffade vi på Sara, Basse och co. Trevligt! ASMYCKET folk ute dock. Lite jobbigt! För jag hade druckit för lite för att inte tycka att folk var dryga :P Mycket dans blev det iallafall :D Tycker om! Träffade både kul och okul folk ute.

Idag vaknade jag tio i tolv för att jag hade stängt av allt ljud på telen för att jag behövde få sova. Sen träffade jag Catta och gick 8km på Rocklunda i bästa höstvädret! Gillar hösten och Catta ;) Vi pratade massor och hade det mysigt! Sen passade jag på att svänga in på gymet en sväng också! Så nu har jag gymat 4 ggr denna vecka. Gått och småsprungit 2mil, 1h crosstraining... typ. Skönt! Å lagat ordentlig mat har jag gjort idag också. Och nu ska jag iväg till en famn och kika lite film. Söndagsmys!

Jag älskar er mina vänner och en speciell kram till Emma!!

Gravid??

Jag är tamefan hungrig konstant nu. Jag vet inte om det är det att jag tränar som gör att jag blir mer hungrig. Eller stressad, då brukar jag också bli konstant hungrig och vilja äta på något hela tiden, fastän jag äter lunch så blir jag hungrig efter en halvtimma igen. Det är hur som helst jävligt drygt!!!! Kanske bara är fel tid i månaden, jag brukar ha en period på några dagar då jag är hungrig HELA TIDEN, sen när det går över så blir jag normalt hungrig och sugen på allt igen. Bara att vänta och hoppas alltså :) Eller köpa ett gravvtest :P Fast det sista alternativet känns ju föga troligt att jag behöver göra! :P

Grattis till mig och mamma på våran namnsdag! =)

Birgitta är ett kvinnonamn av keltiskt ursprung som betyder "den höga" eller "den upphöjda". Ursprungligen var namnet Brigit och sedan i latiniserad form Brigida, vilket hos oss blev Brigitta och slutligen dagens form. Flera andra namn är från början kortformer och varianter av Birgitta, såsom Birgit, Britt, Britta, Brita, Git, Gitta och Berit. Smeknamn är Gittan, Biggan och Bibbi. Namnet blev populärt i Sverige igen efter prinsessans födelse år 1937 och under de följande decennierna, men sjönk från början på 1970-talet i frekvens. Namnet var mycket vanligt även några år tidigare, i synnerhet 1934. Totalt sett tillhör det våra vanligaste kvinnonamn. Den 31 december 2005 fanns det 178 885 personer folkbokförda i Sverige med namnet, varav 42 321 med det som tilltalsnamn/förstanamn. År 2003 fick 475 flickor namnet, varav 1 fick det som tilltalsnamn/förstanamn.

Namnsdag: 7 oktober (dagen var redan på medeltiden tillägnad heliga Birgitta)


Gårdagens citat - bästa!

"Vi borde ju bli rätt bra mördare eftersom vi har ett sån't kreativt yrke."
En praktikant på jobbet

Klockren kommentar när vi satt i lunchrummet och pratade, kom in på mord och spårade vidare på att det verkar gå lite trender i vilka tillvägagångssätt mördare har, hemskt ämne jag vet, men vi spårade ur lite grann...

The Voice

Jahopp, halva veckan är gången. Gör inte så mycket mer än jobbar och tränar känns det som och satans mörkt är det ute också. Just nu är jag så uttråkad på jobbet, det händer för lite!! GAH!! Då blir man bara trött. Hehe sen så är det nog kanske fel vecka generellt tror jag. Inte har jag nå vettigt att blogga om heller, hmm... lama inlägg på sista tiden. Man börjar verkligen bli ständigt trött. Åh vad jag måste få åka till solen! EMMA KOM IGEN!!!!! :D hihi men det är tur att man är rätt glad ändå, för det är jag! :) Fick luncha i måndags med Salisen, mycket trevligt!!! :D Sen har jag kommit på att "The Voice" spelar väldigt bra musik och kul station att lyssna på. Så det är nu i mina lurar på jobbet.

Å sen har jag ju faktiskt bättre sent än aldrig anmält mig till Reunionfesten! Klockrent att man som klassrepresentant anmäler sig för sent:P Men nu är jag iallafall anmäld och jag hoppas att det är fler som ska gå!! Annars blir det "dancing on my own" :P hihi Jag är så partysugen just nu också. Kan vara det att jag sitter och lyssnar på partymusik hela dagarna så man vill bara ut på ett dansgolv och ha askul!!! Tänkte försöka få till lite partaj på lördag, det vore något det!! Paaarty :D Me want party! Blev så lugn helg förra helgen så nu vill jag ha skoj!!

Puss på er!! :D

Sötaste barnen ever!


Här är sötnosarna som jag hade hand om i första familjen i Schweiz. Fan va jag inte ville lämna dom!! Kortet är taget med Zürichsee i bakgrunden =)

What to do?

To much...


Hihi, mina små hjärtan har blivit stora! =)


Hittade lite bilder på mitt usb från förr. Sisådär 9 år sen:P Happy happy times!! :D Jag föll för er då och idag är ni min extrafamilj. Vi ses inte lika ofta som förr och vi tar olika vägar i livet men ni har samma plats i mitt hjärta ska ni veta!! :) Ni är bäst!! :) Måste bli fest snart!! :P


Ta kommandot!

Med kunskap, förståelse och självinsikt har man nycklarna och VALET att BESTÄMMA vad och hur man ska hantera situationer.

God Natt

:)

AAAAAAwwwwwww

Jag å Sara ska på AW! Alltid lika kul! Ska försöka övertala henne att ha en omvänd kväll med start på BMB och fortsättning på tabazco med tapas!:D Å fylletexi hem har jag också om jag vill ha. Gött! :P


:D

UNDERBART jävla härligt väder ute idag!!! :D Man kan inte annat än le och vara glad. Jag vill säga till mina vänner att ni är helt fantastiska och jag älskar er!! Tack för att ni finns och förgyller mitt liv! Puss puss puss puss puss!!

RSS 2.0