En riktigt trevlig helg på alla vis

Nu har jag verkligen haft en sån jättetrevlig helg :) Startade helgen med tjejväll med Maria och Linnéa. Lite shopping, tjejsnack och mat på stan och sen fortsatt tjejsnack film och godsaker hemma hos Linnéa :)
 
Lördagen bestod av solprommenad med Emma och Nicke. Jag skulle fixa bilen sen, men det blev strömavbrott där vi skulle vara så det blev pannkaka av det :( På kvällen träffades vi som gjorde klassikern för att Fira med trerätters och Chanpagne. Fantastisk god mat verkligen en jättretrevlig kväll. På morgonen rundade vi av med en brunch. Amerikanska pannkakor känns ju jättelyxigt och gott till frukost, borde man göra oftare :D
 
Som pricken över i:t var att jag kunde vara med och träna igen. Var på HIT på friskis med Robban som ledare. Så jävla KUL!!! :D Nu börjar jag att bli lite mer ON TRACK igen. Känns som att läkniningen av magen blir starkare. Jag var taggad från start och efter uppvärmningen så hade jag glömt bort att jag hade opererat mig och körde på som vanligt. Jag bara hamnade in i ruset av endorfiner, svett och viljestyrka. Energi för fler än mig själv kändes det som. Jag körde nästan samma vikter som innan och tryckte bort invaliditeten till förmån för att bara få ösa på! Efteråt var jag som i ett lyckorus. Bara mös mer mig i soffan och hade hela kvällen kvar att känna mig lycklig och lata mig. Det finns träning och å finns det TRÄNING. Vissa pass gör en verkligen själaglad. Jag älskar pass där man tar ut sig till max, inget fjant utan totalt ÖS! Jag förstår om man inte gillar sån form av "smärta" men jag bara älskart! :D Idag har det känts i kroppen. Inte helt otippat kanske :P Det känns mycket i axlar, triceps, rygg, underarmar, lår och  rumpa. Brutala träningsvärken sen torsdagens cirkelfys ersattes istället av ny träningsvärk.
 
Bra måndag, lever fortfarande på ruset sen igår. Dessutom har jag fått en grym lokal till min 30års fest!!! Wihoo, kommer att bli awsome! :D

Lite off track

Jag är brutalt trött. Jag är hungrig hela tiden. Jag är inte så jättepepp på att träna. Jag var och spinnade i måndags och pulsen ville liksom inte alls vara med i matchen. En puls på 80% kändes som 88% Jag ville/orkade inte ens kriga. Om kroppen reagerar såhär på en utekväll så är det inte värt det. Sen efteråt så fick jag jätteont i magen... konstaterar att vissa dagar i månaden ska jag nog hålla mig lite lugn, iallafall nu i början, för kroppen har nog nog med det som är.
 
Jag brukar ha bra karaktär och inte ha svårt att säga nej till sötsaker och annat, men idag var det jag som gick på Hemköp och köpte bröd och ost till förmiddagsfikat för att jag var hungrig. Det slog mig då att jag är rädd för att träffa på någon jag känner för att jag köper bröd och mjukost. Som att det är dålig karaktär. Det är för att jag normalt inte äter det och just bröd är något jag tror man sväller upp ganska mycket av. Men jag orkar inte bry mig. Är för trött för att bry mig. Och i ärlighetens namn, ska man behöva skämmas över det? Är man en dålig människa för att man unnar sig/äter bröd ibland??? Det är inte så att jag nånsin tänker konstigt om någon annnan äter bröd eller annat utan det är bara mig själv jag tänker så om. Och då undrar jag ibland vart världen är på väg. Förr hade folk dåligt samvete om de köpte ett kilo godis, idag har folk dåligt samvete om de äter en bit bröd...
 
Igår gick jag hem strax efter tre för att jag hade haft så ont i magen sen lunch och orkade inte med mig själv. Kunde inte tänka och tröttheten var maximal. Gick hem och sov ett par timmar. Ibland märks det mer än annars att de varit inne och rotat runt i magen. Jag hade pratat med pappa tidigare på dagen och så hade mamma sagt "oj nu måste hon ha ont, om hon går tidigare från jobbet till och med, det händer ju aldrig". Känns lite som att mitt har varit ur form ett tag. Just nu känner jag sorg över att så mycket har förstörts sen operationen. Jag hade precis gjort klart en Svensk Klassiker och så var det som att gå in i väggen. Det tar liksom så lång tid att återhämta sig helt. Jag vill kunna göra det som jag brukar, men det vill inte kroppen. Jag VET att det tar lång tid, och jag krigar på så gott jag kan, men ibland blir jag faktiskt lite ledsen över att jag bara liksom backar bort från allt som jag har byggt upp. Kondisen är ju absolut värst, jag ORKAR ju INGENTING längre känns det som. ALLT är jobbigt. Jag bara VILL så mycket men snart vill jag liksom inte heller längre. Hoppas att det vänder snart. Jag har bara ett visst mått av positiv energi kvar. Jag måste hitta ett sätt att få det påfyllt. Jag vill inte vara trött längre.

Partaj

 
I lördags blev det lite festande då Jonas fyllde år. Riktigt kul att släppa loss lite en kväll. Och kul att få fixa till sig lite, var så länge sen. Men nu ska det bli ändrig på det. Gillar mina skor mer och mer också! Jag är helt övertygad om att 2014 kommer att bli helt magiskt. Då kommer jag att ha ett 2009 all over again :P Mycket bus hade jag tänkt mig från nu. Ska ha uppehåll från hårdare träningsmål och leva lite mer busigt istället!
 

10 tår 9 tånaglar :S

Ååååh vidrigaste ever!!!!! Fy fan jag kräks :/ Lider tydligen fortfarande av konstiga sviter från klassikern förutom låsningen i höften och pajjade knän:S En TÅNAGEL LOSSNADE precis, den satt LÖST och kunde plockas bort. Tittade ner på den ikväll och såg att den var helt vit till skillnad från de andra som var "hudfärjade" Kände på den och då satt den löst :O Vidrigt!!!! Googlade och sägs att det är vanligt bland löpare, så jag får väl ta det som en "komplimang" att man krigat som fan. Fick en blodblåsa på den under Lidingöloppet men trodde det var lugnt när den hade försvunnit. Usch, sånt här ger mig mardrömmar, Jag tycker det är så sjukt äckligt. Foten eller tån annars var ju inte alls nå äcklig förutom att nageln var lite vitare och satt löst. Ändå, UUUuusch!!!! Vill aldrig vara med om det igen! Hur lång tid tar det innan man får en ny då???!
 

Buhuuu :'(

Bildredigering Trolla bort

Dessa hjälpte jag en vän med för ett tag sen. Ett försök att trolla bort ett löv från ett barns ansikte. Man önskar ju att det var så enkelt att bara liksom "lyfta bort" lövet. Men då finns ju inget alls under. Klipper man i ett papper så blir det hål. Utan man måste helt enkelt skapa helt nya linjer.
 
Före och efter. Foto: Sara
 
Här tog jag bort lövet och fick jag skapa en ny tröja då den täckte ganska mycket av det.
 
Före och efter. Foto: Sara
 
På den här bilden har jag även kopierat vissa delar från den övre bilden och anpassat den så att jag skulle kunna skapa en haklinje. Och skapat en "ny mun" och klonat väldigt mycket.
 
Det mesta av det är gjort med klonstämpeln och patch på båda bilderna. Även som sagt kopiering och förvandling av vissa delar som man kunde låna från den ena till den andra genom modifikation. Det är ett jäkla pyssel, men jag tycker att det är kul att se vad man kan göra! Det syns ju lite fortfarande såklart, jag är inte gud ;) Men jag är helt klart nöjd! :)
 

RSS 2.0