Gör om gör rätt

 
Jag färgade ju håret i veckan, och det blev lite för ljust och lite för rött. Så igår färgade jag igen! :) Denna gång min vanliga toning. Nu blev det mycket finare. Lite mörkare och mustigare liksom. Dessutom blev det ju lite rödare än vad det brukar bli, eftersom färgningen under måste göra det. Så nu är det ju ganska precis den färg jag ville ha från början. Lite varmare än den ena och lite mörkare än den andra. Men man orkar ju inte börja färga två gånger varje gång haha. Hatar när håret är alldeles dassigt. Men tyvärr kan man ju inte vara nyfärgad hela tiden även om man skulle vilja.
 
 

Gravid?

Hehe va jobbigt det är när man misstänker att någon är gravid men kan liksom inte fråga. Jag har en känsla i kroppen som säger att det är så, och massor av småsaker som tyder på det. Sånt som kanske inte andra märker. 1+1 liksom. Jag skulle bara vilja säga GRATTIS, va kul! ;) För så säker är jag. Men samtidigt vill jag inte fråga av den enkla anledningen att det finns ju en anledning till att folk inte säger, och när de är redo så talar de ju om. Oavsett om det gäller någon på jobbet, på träningen eller en vän. Jag vill inte tvinga någon att säga något som de inte vill. Trots att jag ju alltid är en nyfikenstrut :P

Varför skriver jag inte längre?

Ja det är en bra fråga. Jag har börjat skriva några gånger men hindrat mig själv för att jag tänker att "vem vill läsa det". Jag är lite rädd att om jag väl börjar så kommer det att bli en hel roman haha. Eller inget alls som det är nu. Livet är inte alltid på topp. Jag är inte hundra. Jag vill bara säga att jag ändå lever och mår bra! :) Kanske börjar jag skriva snart igen.
 
Förresten, kan ju tala om att jag var på kvinnokliniken igen för ja över en månad sedan nu och kollade upp om "klumpen" i magen var kvar, men det var den inte wihoo :D Så nu har jag börjat få "medicin" för endometriosen. Medicinen är att jag har börjat blivit satt på p-piller igen. Det ska dämpa sjukdomen så att den inte härjar fritt. Tummen upp för att jag slipper OP, tummen ned för p-piller, men jag håller tummarna för att det ska bli bra! :) Det svider i magen fortfarande ibland, men jag tror att det är mest äggstocken som blivit opererad som vill ha lite uppmärksamhet ibland.

Hej

Jag är iallafall nöjd över två saker idag som ingen kan ta ifrån mig. 1. Jag kunde panka hela TRE MINUTER i sträck idag. (Vet inte ens hur det gick till). 2. Sprang dryga milen ikväll ute i nysnön, jobbigt satan. I övrigt är min själ på vift.

RSS 2.0