Abstinens

Helt sjukt vad jag har blivit kärlekskrank nu. Helt plötsligt har jag behov av närhet som jag inte haft förut. Typ det enda jag tänker på. Tror att det är för att jag har semester och har gått ner i varv nu och då börjar känslor komma lite smått. Asdrygt är det! Jag vill få kramas och pussas och så. Och så hjälper det ju inte till att det är kärlek i luften. Två bröllop och folk som visar massor av kärlek överallt. Jag känner att mina spärrar suddas ut lite och närhet flyttas upp o prio. Var och tränade och ut och sprang igår ikväll, det hjälpte. Så ska nog käka lite frulle nu och sen åka och träna lite. Kör förträngning istället, mycket lättare. Jag har inte kännt nå behov av närhet och kärlek på rätt länge (förutom vissa söndagar) och det är ju för att jag har ersatt det med massa annat, jobb, träning, träffa vänner och festandes. Och nu gör det sig lite påmint att jag är singel. Hata semester! Näe, nu är det dags att skruva upp aktivitetsnivån och träningsnivån så allt blir som vanligt igen! :)

Smink och hår!


Såhär blev smink och hår när det blev färdigt :)

Fix och trix


Här kommer två "under ombyggnads" - bilder från i lördags. Jag bjuder på att jag är lite lättklädd men det var bara för att jag skulle passa på att rekomendera balconetten från Twilfit! Jag har letat som fan efter en BH utan band rätt länge som man kan ha fastän man inte har så mycket tuttar. Den satt som en smäck hela dagen! Love it!! :) Sedan var det jävligt länge sen jag hade sådär långt hår. Lite fint faktiskt :) Borde ha det i nån gång ibland bara för att! :)

NEJ!!!

Har en stor klump i magen. Min externa hårddisk med alla mina bilder från 2004 till nu har kraschat. Den vet inte vad den heter längre och den påstår sig vara helt tom... ALLA mina bilder!!!  Jag har lämnat över den till Nicke som ska köra den genom något program och ska se om den kan fiska fram några filer. Jag som skulle använda denna vecka till att skapa just extra backup... hoppas att det inte är för sent. Då vet jag inte vart jag tar vägen...:(

Sol och bad



Inte mycket bloggande blir av nu men det är för att jag har semester och bara har det bra! :D Här kommer ett par bilder iallafall på vad jag har för mig. Mest njuter av tillvaron faktiskt! Sol bad och fina vänner! :D

P.S Det är Emma och inte jag som läser Twilight! ;)

Ordmoln

Här flickor har ni ordmolnen vi pratade om igår i webbvariant :) lite kul att prova! Det ord som förekommer flest ggr blir störst, så om du plockar från ex en blogg så kan man se lite vilka ord man använder.

Annas möhippa :)


Här kommer ett par bilder från möhippan i helgen. Väntar lite med att lägga upp de andra bilderna, men här kommer ett smakprov, ett av de få bilderna jag själv är med på eftersom jag höll i kameran hela dagen :) Paparazzade ca 460 bilder :P Såååå många bra blev det! :)

RSS 2.0