Klipp



Nu har jag klippt mig och så här blev det! Jag kan röra på huvet och håret följer med, hur skönt som helst! haha ser lite trött ut dock, men det är bara för att jag tog kortet på morgonen! ;) Känns jättebra att vara tillbaka till mig själv igen eller som jag känner mig för stunden iaf och ha mer energi och mer känsla för mig själv! Jag har slängt snuttefilten, nu finns bara JAG! Man får ta mig för den jag är! Sprallig söt och underbart charmig igen! ;D

Cykelbyxor, check!



Cykelbyxor med blöja från Craft är nu fixade för Halvvättern! :D Så nu har jag ett par korta (dessa) och ett par som går över knäna beroende på hur kallt det blir. Ni håller väl alla tummana för bra väder nästa helg hoppas jag!!! Ni ska hålla för lagom temp, inget regn och INGEN BLÅST!

Idag köpte jag mig mer kvällstid genom att dra på spinning direkt efter jobbet. Bra jobbat att ta mig från jobbet kvart i fem, cykla hem och byta om och vara på ett pass 45 min senare. Minutpresition där! :) Bra pass med bästa Emma! Nu ska jag städa ordning lite hemma så det är skönt att komma hem för helgen imorn! Pöss på er! :*

Mindre bra cykelväder



Hehe, cyklade hem idag, innan jag cyklade vidare på Friskis (inte så sugen på en landsvägstur ute idag). Å det regnade när jag skulle hem kan jag säga. inte alls så skönt faktiskt. Men jag skulle ju bara hem å vända och sen bli blöt igen av svett så vem bryr sig. Man torkar ju! :)

NU ni



Asså, jag har varit lite seg på att blogga några dagar. Har liksom inte haft tid. Vet ni, i måndags bokade jag en resa til Mallorca! :D Vi drar en weekend till solen jag och tre vänner om 3 veckor! Nice!!! :D Blev en spontan grej som vi typ skojpratade om i fredags på aw:n och så helt plötsligt satt vi där med fyra flygbiljetter i måndags morse!:P Å sen nån timme senare så var jag hos frissan och klippte mig, helt plösligt var håret rätt myket kortare, så det kan gå :P

En killes händer på min kropp

Jag tänkte ååå bli omhändertagen en liten stund. En killes händer på min kropp, MYYYS!!! Men satan i helvete vad ont det gjorde, har nog aldrig gjort så ont! Jag ville bara skrika rakt ut och börja GRÅTA! Smärtgränsen blev nådd på riktigt. Det gjorde ont vart han än tog på mig. Efteråt var jag öm och illamående. Idag tog jag mig lyxen att unna mig massage på jobbet för ryggen och axlarna är lite småsliten av både golf och cykling. Jag hoppas jag blir mjukare och att det var värt det!

On da road!



Jag har faktiskt varit duktig och cyklat lite, drygt 80km totalt måndag och tisdag. Och idag blev det ingen cykling för jag va tjejerna på gränden och sen hem till Linnea för att boka hotell på Mallis så check på den! I tisdags var det rätt tungt att cykla, jag va hungrig hela vägen, hemma vid nio och då hade jag ju bara ätit ett äpple sen lunch, det va dumt gjort, aldrig mer cykla innan jag ätit! Kändes som lite motvind på vägen bort också, men känns bra att vara ute iallafall. Speciellt i måndags, då var det grymt skönt, men igår nja... har haft roligare än kava på cykelsadeln just då;)

Marknaden



Min "lunch" efter träningen blev en knäckmunk! haha busigt, men så gott! Ja jag vet, inte bästa, men det får man skita i ibland. Asgott var det!!! Eftersom jag ändå var på Ricklunda så tänkte jag att jag kunde gå till mamma och Wilja en stund som var på marknaden. Var kanske där i 10 min innan jag fick panik på alla människor och åkte till stugan där jag fick mysa lite i solen och få riktig mat! :)

Utomhuslek i lördags!



I lördags förmiddag blev det lite utomhuslek för min del. Gav mig ut i Rocklundaspåret och körde enminutersintervaller runt femman. Inte alls pepp haha. Vaaaarmt var det! Blev lite styrka i utegymmet och även lite inomhus, för att sedan duscha där och möta upp mamma och Wilja en snabbis på marknaden.


Håret



Håret har blivit långt. Till ingen nytta. Ostyrlsigt. Drygt. What to doo?! Klipptid på måndag. Nu blir det nog som tidigare lite kortare. Kanske. Eller? ELler kanske behålla det långt, men faktiskt klippa det så det åtminstone inte är så slitet. Dessa val, dessa val :P Känner mig lite för snäll och mesig i längre. Eller kanke klippa lugg igen. Eller kanske blondera. Eller kanske bara raka av det. Ostyrligt och till ingen nytta.

Kvällsryck!

Idag var jag på AW efter jobbet med några vänner, hur mysigt som helst!!! :D Mat i parken och sen dagens i Cirkustältet! Perfekt kväll! Kom hem halv elva. Funderade på om man skulle sova och vakna till min lägenhet eller som man skulle göra nåt åt det.



22.40. Kläder överallt, träningkläer och grejer över hela hallen, disk och skräp lite här och var. Kaos i badrummet. Kassar och påsar överallt. Det här har jag ju inte lust att ta tag i när det är varmt, soligt och härligt ute! Och med lite energi till övers och så blev det som det blev:P




23.30. Tadaaa, 50 min senare! Nu kan man gå och lägga sig och vakna till ett trevligare hem! :) Det gäller bara att ta vara på tiden och vara lite effektiv så blir det jättebra! :) Bytte tom ut skorna i skohyllan så sommarskorna åkte fram och vinterskorna ner i lådor! :) Ta en liten kvällsmacka och sussa så man kan sjunga god morgn tidigt imorn, äta lite frulle, träna och sen njuta av solen en stund! :) Bra start på helgen tycker jag! :)

Typiskt då ;-)



Idag har det varit en sån där dag då lite smått går fel. Började med att vakna kl 8.00. Typiskt. Jag hade då snoozat så länge så alla tre alarm stängt av sig efter en timma. Va väl trött :P Kom till jobbet astrött strax efter halv nio. Jag drog sönder hällan på även dessa byxor. Typiskt. Hatar när de åker ner lite så då får man gå och dra i byxorna lite då och då. Eller vanligtvis när man ska dra på sig dem. Samma gäller alla byxor. Helena, DRA INTE I HÄLLORNA!!!

När jag hade handlat och skulle betala i kassan på väg hem från jobbet så upptäcker jag att korten inte alls är där de brukar vara... helt tomt. Korten låg kvar i träningströjan sen jag va ute och cyklade igår. Pinsamt. Typiskt. Fick lägga tillbaka alla varor. Kassörskan fick backa det inslagna. Och jag fick ingen mat. Typiskt.

För att hålla tassarna borta från skafferiet och stå emot mitt ständiga sötsug så tog jag mig ut och sprang en vända. Blev 10km i skön sommarkvällsluft. tack å hej. Nu måste jag sova så jag kommer upp imorn ;-)

En glimt i det gamla! :)

Jag ska få nya grannar! Och jag vet precis vad som väntar, massor av oljud framöver! Ni som varit hemma hos mig vet ju hur det ser ut hos mig, ganska fint väl ;) Nåja, de som ska flytta eller redan har flyttat är de direkt under mig och har därför exakt likadan lägenhet. Jag var in och kikade för det hade visning idag när jag kom hem och kikade på hemnet. Så HÄR såg det faktiskt ut när jag köpte min lägenhet också!:S Gå in och kika! Jättekul och precis lika FUL som min var!

Hall

Men jag såg potentialen och efter mycket slit så är det nu mitt alldeles egna kryp in! Kärlek till min fristad, mitt hem :)


Melissa och Lars

Lyssade på Melissa horn på jobbet och hon får mig alltid att börja tänka massor. Egentligen är jag lika allergisk mot henne som mot Winnerbäck. Winnerbäck gör mig både glad och ledsen på samma gång, både glada minnen och en känsla av något som varit och som väcker alla möjliga känslor i kroppen. Melissa Horn är ju skön musik, men väcker också massor av känslor och tankar. På ett sätt ger den mig ett lugn men på samma gång så dras jag liksom tillbaka till en sinnesstämning ala ajaj. Fashinerande hur kroppen fysiskt kan känna av musik. Jag har en lista på min spotify som är helt sönderlyssnad, en med lugna låtar som jag kallar gamla av den anledningen att jag var tvungen att göra en ny lugn lista utan hälften av låtarna efter ett tag. Det gör ont i kroppen av att lyssna på den listan, så jag brukar undvika den, men ibland får jag för mig att lyssna lite, det är ju trots allt bra låtar:)

Blev av med oskulden idag



Idag blev det en skön kvällsrunda med Per på banan efter jobbet. Vårens banoskuld är tagen!:) 13 poäng blev det, haha okej för att vara första rundan. När jag kom hem hade jag tänkt att ta mig ut och springa en vända men tog ett vuxenbeslut att låta bli för att klockan var halv tio och jag hade inget batteri i telefonen. Tycker jag va duktigt gjort :) Kroppen känns lite sen igår också... så får dra ut imorn om jag inte ska ut och spela då med! Man måste ju passa på att njuta av härliga vädret också. Det är väldigt svårt när man vill så mycket och tiden slåss. Golf, cykling, löpning och övrig träning trängs nu på väldigt liten yta känns det som. Jag hinner inte med...

Ibland måste man sätta flåsträningen åt sidan och göra sådant som är riktigt kul. Balsam för själen. Jag blir så himla lugn när jag står ute på både rangen och banan. Älskar luften och lugnet. Ni som inte vet hur det är att spela golf vet inte heller att det handlar inte bara om själva spelet, utan det är ett sinnestillstånd man hamnar i. Som att vara ute i stallet för de som älskar hästar... :) Men livet är gött! Ibland är det bara lite synd att man inte har någon hjärtevän att dela det med :)

Nästan färdigt!



När jag kom till stugan idag var de nästan färdiga redan, fan va fort det gick. Min pappa är så himla bra på att göra färdigt saker han påbörjar! Inte som många andra som påbörjar och sen tar det jättelång tid innan det är klart. Jag hjälpte pappa att testa soldäcket!:) Kommer bli asbra när det blir klart. De ska glasa in halva så det blir som ett uterum. Och ja, jag kommer trivas där i sommar jag med! :D Satt ett tag i bikiniöverdel så nu syns det lite var det är tänkt att mina tuttar ska vara också :)

Hjälpte pappa att påbörja hans CV också, han vill byta jobb och de i våra föräldrars ålder har ju typ inte bytt jobb på 20 år så de vet knappt hur man skriver ett sånt. Så jag satte mig ner och tvingade honom att spotta ur sig lite grejer så han fick arslet ur vagnen att skriva ett! Han sa och jag skrev det som jag tänkte att han menade. Han tyckte att det va jättebra, för han sa en sak och jag skrev en helt annan sak som mer beskrev vad han ville ha sagt. Han är bra på massa saker, skriva är inte ett av dem haha. Kul att vara till hjälp också tycker jag :)

Avslutade dagen med ett par timmar i soffan i min OP, blogg och lite tv-tittande efter en skön kvällsvända på cykeln tillsammans med Åsa. Blev svängen förbi Tillberga, Tortuna, Kungsåra, Irsta och Badelunda. Passade på att vinka till Emelies hus också när jag ändå var där :P

Avsultar hela helgen med att säga tack för mig och god natt! Nu måste jag verkigen sussa!



Långlördag :)



Började lördagen med att riva av ett Indoor Walkongpass 09.30 med sötnöten Emma! Sen fortsatte jag med 30 min styrka för det va så länge den :) Skönt att komma igång igen! Och såå skönt att komma upp tidigt och vakna till med lite go musik och lite flås!



Efter IW, dusch och en god andra frukost tog jaf mig till stugan för att sola lite, men när jag kom dit skulle pappa riva verandan och jag va inte sen på att haka på! :D FÖRSTÖÖÖÖRA, slå sparka, spika skruva!!!:D Jättekul ju! Så det blev det och en jävligt FUL solbränna istället! Kände mig som en riktig karakarl som skruvade svettades och grejade. Västa träningspasset det med!!!



När jag va klar upptäckte jag att jag blivit FACERAPED dessutom!!! Haha, men med tanke på vad jag höll på med så stämde det ju ändå rätt bra. Min dator stod kvar för fix hemma hos Nicke så Calle och Nicke roade sig med att våldföra sig på min Facebook när de märkte att jag hade automatisk inloggning! FYYYYY dem! Tur att jag tycker om dem ändå ;)

"Idag vaknade jag som 50% av av befolkningen, med en kuk mellan benen!" Hur kul som helst! :P



Innan jag tog mig hem från mamma och pappa passade jag på att dra en löpvända, drygt 5km i Rocklundaspåret! Jobbigt vare.



In i duschen och iväg på middag med mina goa vänner hos Maria! :) Jättetrevlig kväll och bra dag får man ändå säga! Fick dessutom hjälp med mammas och pappas dator som de belv väldigt tacksamma över! :) Kärlek till mina vänner! Och kärlek till de vänner som inte var med just där som jag tycker så himla mycket om ändå! <3

Ledig klämdag!



Jag tog mig friheten att ha en ganska lugn och "oproduktiv" dag på i fredags:) Det blev bus i skogen med pojkarna!:) Frisbeegolf med Calle och Nicke. Det är verkligen kul, men jag är askass pga att jag inte kan kasta så långt. Men å andra sidan hamnade jag aldrig så långt utanför som grabbarna gjorde. Roligaste var Nicke på sista, jag vet inte vad han gjorde så lågt nere/borta från korgen haha :P

Vi köpte och lagade lite mat hemma hos mig och sen fick jag hjälp med att återställa min externa hårddisk och uppdatera min dator inklusive en tripp till MediaMarkt. Jag gör ju tydligen rätt mycket fel hahaha. Man ska tydligen trycka JA när den vill uppdatera och STÄNGA av datorn ibland ;) Ska försöka komma ihåg!!! :)

Kvällen spenderades med ett glatt gäng hemma hos Helena och Mathias. Lite cider och MASSA skratt pga ett galet gäng från Örebrooo.

Västeråscykeln



Det är inte varje dag man cyklar förbi Sätrabrunn, men det gjorde jag idag:) Upp tidigt på min lediga dag för att cykla cykla cykla! Jag och Elina var med i Västeråscykeln, ett cykellopp som från Västerås centrum, Skultuna, Svanå, Sätrabrunn, Haraker, Skultuna och tillbaka till Västerås. Hejja hejja oss!!! Bra förberedande lopp för Halvvättern som är om tre veckor. Det gick bra förutom att jag åkte i ett gupp och sen blev det astungt att cykla, vet inte om det blev något fel då eller hur det va. Får kolla upp det. Kändes som att jag skulle dö utefter Harakersvägen. Eller så var det inte alls fel på cykeln utan bara motvind och dåligt rull:P Lyckades även vakna med huvudvärk som förföljde mig hela dagen. Inte så bra tid blev det direkt, men det var ju trots allt andra gången jag motioncyklat ever. En på 4,3 och nu denna. Kan bara bli bättre! :)

Hehe tråkigt var också att vi blev snuvade på ca 1mil, skräckan var bara drygt 8 istället för 9 som det skulle vara. Bullen i Sätrabrunn satt jäkligt bra också! :) Men att cykla i över tre timmar kändes i baken. Ingen humpa humpa igår direkt!;) Men det är lika bra att vänja sig för om tre veckor är det 5-6 timmar på sadeln som gäller! Idag känns det fakstiskt inte alls så mycket än! :)



Snilleblixt: Vill ni veta nåt mer kul, dagen innan jag skulle cykla så tänkte jag bara se till att det fanns ordentligt med luft i däcken, men så fattade jag inte hur den fungerade så tillslut hade jag lyckats få ur ALL luft ur bakdäcket och regäl PANIK. Klockan var över tio på kvällen och jag förstod inte hur jag skulle få tillbaka luften!!! Efter mycket provande så fick jag tillslut det! Och snälla Nicke kom över för att assistera... Glad tjej :)

Också snilleblixt:
Jag har ju inga cykelbyxor heller så jag cyklar i mina löparbrallor. Inte optimalt. Tänkte också att det kunde vara bra att göra nåt åt området där det skavde sist ag va ute och jag tänkte PLÅSTERTEJP är ju typ bra på allt, så jag tejpade insidan av låren så nära musen jag vågade. Det som var smart drag då, var mindre smart när tejpen skulle bort kan jag säga!




Efter cyklingen tog vi oss till Kajens och åt en välförtjänt lunch!:) Mmmmm gottit! Sen hem en sväng och sedan spenderade jag kvällen hos Nicke med honom och Calle med att lira lite kort och sen se Hockeyn och äta godis, efter 2000 brända kallorier så tycker jag man kan få äta det man vill:P Japp, jag såg faktiskt hockeyn, jag kan jag med! Men de spelade ju inge bra, det va synd.

Mutor!



Ibland får vi mutor på jobbet haha. För att vi tar in sena annonser och de vill fjäska lite. Eller nja så här är det. Ibland säger vi på skoj att det kostar i choklad att när en säljare ska krångla med oss. Så idag kom ett gäng säljare med tre lådor chokladbollar och en varsin låda tryfflar. Hahaha de tyckte väl att vi skulle hålla tyst ett tag:P


Trött tjej



Hehe, OMG säger jag bara. Taggad innan, död efter! Flåset är INTE som det ska. Jättejobbigt var det på första löpvändan efter förkylningen. Gjorde en 5km mest för att komma ut och börja på igen. Höll på att hosta sönder lungorna under men framförallt efteråt. Skulle vara intressant att veta om det är förkylning kvar i kroppen eller om det är någon form av allergi. Hostan är så konstig, det är inte som att det är nåt som sitter i halsen, det liksom bara piper när jag hostar. Aja, hoppas det blir bättre snart. 28 är ju inte pissdåligt heller, får vara nöjd. Mitt mål är att kunna springa längre sträcka och hålla mig under 5:5 hela tiden, då borde jag kunna springa Lidingö på 1:20, men egentliga målet är under 90 min, då kommer jag vara nöjd.

Nu hoppas jag av hela mitt hjärta att jag INTE får träningsvärk av idag. Då kommer det bli jobbigt på tors. Jättejobbigt!


Rasta fötterna



Ett varmt bad.



Funderade ett tag på om jag skulle ta mig ut på en löpvända i blåst och regn eller om jag skulle ta ett bad för jag frös som ett as. Och ja vafan, jag har ju inte tränat på mer än två veckor så vad gör en dag till haha :P Skönt va det!!! :) Tända ljus, lugn och skön musik och bara slappa. Kanske har blivit en mjukis;) Ja, i 5 min va det skönt, sen började jag redan bli rastlös, Då tvingade jag mig att ligga stilla i en låt till så fick jag gå ur sen :) Men måste säga att jag har blivit rätt bra på att ta det lugnt nu när jag inte tränar. Meeen, ja så är jag väl, allt eller inget, och just nu är väl mätaren på inget. Imorn, då ska jag försöka proppa lite nässpray och ta mig iväg och träna, något iallafall!

Rosor



Idag fick jag fina blommor med blomsterbud hem till mig. De ni! Hör inte till vanligheterna det inte! Gulligaste! Tack så hjärtligt! :)

Thor





Eftersom jag va och såg Avengers i onsdags så va jag tvungen att se ikapp de andra filmerna också:) Först ut var Thor som jag såg igår ikväll. Tyckte den var bra! Och man skulle ha sett den innan man såg avengers. Man skulle nog ha sett fler innan för att få ut bästa upplevelsen av Avengers, men jag tyckte ju att den va bra ändå så det gör mig inte så mycket:) Och Chris Hemsworth, heeelt okej kropp ;) GAH!



Dagens citat


En fråga! Ska jag eller inte?

Ni som läser mig blogg vet ju att jag har startat en träningsblogg också. Nu är min fråga om det är bra eller inte att ha två? Tycker ni att träningen får flytta in här igen eller ska jag ha det på en separat blogg där jag kan få kötta på lite mer om träning. Jag gillar Pannben men jag är kluven! Tråkigt eller kul med träningsinlägg här, vad säger ni? Eller kan jag köra dubbelt och ni som kollar båda får väl stå ut med att det ibland är samma. Hjälp.

Till Sevalla på Cykel



Idag provkörde jag min nya racer för första gången på riktigt! :) Först cyklade jag till Cykloteket på hälla och fick min nya styrstam, sen cyklade jag till Tillberga-Sevalla-Tillberga och hem igen. Blev tot 4.3 mil. Ville/orkade inte cykla på så mycket som jag ville eftersom jag både hostade och var snuvig, och så var det första gången. Undrar faktiskt om det kanske inte är så att jag ändå är allergisk. Ska gå till apoteket och löpa nåt bra, så ska jag prova och se om det blir bättre. Riktigt skönt ute iallafall förutom att det började blåsa rätt mycket och MOTvind när jag vände i Sevalla.

Å vet ni. Hihi det va så kul, när jag cyklade så mötte jag fler gånger andra cyklister eller cykelgrupper efter vägen! Och de nickade liksom mot mig och hejjade! Värsta grejen, jag är en av dom nu! :D Hihi det kändes lite häftigt faktiskt. Där satt jag och trampade på på min racer på vägen som en av dem, typ som en tävlingscyklist! Svårt att förklara, men från att första nickade åt mig (hejjande) så började jag le för mig själv och kände mig jävligt duktig och sportig som va ute och cyklade, som en av dem!!! De ser mig som en av dem, en CYKLIST! :)


Lördagsmys



Igår kväll bjöd jag lite vänner på mat. Det blev kycklingpaj med kantareller och fetaost. Jättemums om jag får säga det själv :P Och det verkade som de andra också tyckte det, för alla tog om :) Lite kladdkaka och gottit till efterrätt. Vi spelade en omgång "Med andra ord". Tack tjejjor för spelet! :) Elina och Nicke vann! Grattis till dom! :) Tack alla inblandade för en mysig kväll! Pussar till er!

Lördag på IKEA med Catta



Jag hade en skön slapp lördagsmorgon och sen ringde Catta och drog iväg mig till IKEA :) Stolt över att jag gick från troll till nyduschad och anstänig på bara 10 min, okej kanske 15;) Va länge sen jag va på IKEA nu så det va väldigt trevligt. Och jättekul att träffa Catta lite! :) Sen tog jag mig till Mamma och pappas stuga och skulle hjälpa dem med internet till datorn. Tyvärr gick det inte alls nå bra :(

Planer för kvällen blev gjorda och jag fick stressa förbi affären och hem. Lyckades städa, laga mat, duscha och fixa mig allt på en gång, måste bara ge en klapp på axeln till mig själv och säga att jag är GRYM på att simultana och vara effktiv i såna situationer! Hade någon varit här då, så hade de nog fått hjärtinfarkt bara av att titta på mig :P hehe.

Bästa outfiten



Ursäkta den lite lättklädda bilden, men det HÄR måste vara de absolut bästa kläderna att gå runt i!:) Jag bara älskar att mysa runt i bara trosor och linne! När man gått upp på morgonen gör godfrukost på helgen. Mysa ner sig i soffan med koppen te och smörgås, dra en filt över benen och bara njuta av att vakna till! LOVE IT!!! :D

Våtdräkt - check!



Våtdräkt fixad för Vansbrosimningen!:D Blev en kort variant, av den enkla anledningen att det va lätt att få tag på. Den är svart och grå med lila detaljer. Dock har jag två stycken hemma, en S och en M. Frågan är ju i vilken fom jag är i kroppen nu och kommer vara om ett par månader? S sitter tajt och lägger jag på mig lite så kommer jag inte komma i den haha :P M är ju lättare att få på sig, men är då istället kanske lite för lös i halsen och så. Ska fundera över helgen vilken av dem jag ska lämna tillbaka. Tanken finns ju även att behålla båda så slipper jag bry mig om om jag sväller upp eller blir mindre :P Jag ska ju träna rätt mycket kondition framöver så jag borde ju egentligen inte bli större, men det vet man ju aldrig, sommar och god mat ;) hmm. Svårt det där.

Mål för 1012 - status 1

  • Klara Runners worlds Utmaning, träna varje dag i 31 dagar - CKECK!
  • Fortsätta träna, men inte bli träningsnarkoman
  • Byta jobb om inte jag får något nytt att göra på nuvarande.
  • Gå på en konsert
  • Säga de komplimanger som jag tänker, högt
  • Spela en paintballmatch (och vinna ;))
  • Spela en runda på en golfbana som jag inte spelat på förut
  • Vara minst en gång på spa
  • Åka snowboard i Aplerna
  • Pussas
  • Värna om mig själv
  • Springa Lidingöloppet 15. Gärna på bättre tid än 2011.
  • Sova under bar himmel
  • Baka något som jag inte bakat förut
  • Åka på solsemester
  • Springa Blodomloppet 10k
  • Visa mina vänner hur mycket de betyder
  • Åka motorcykel
  • Få massage
  • Lära mig något som jag inte kan
  • Genommföra de idéer jag har
  • Fixa rosten på min bil
  • Annordna en mumsmum-ätar-tävling och delta
  • Ha en fotoshoot med en person jag inte fotat tidigare
  • Åka på roadtrip till någon ny spännande plats
  • Köpa nya gympadojjor
  • Dejta
  • Nakenbada
  • Genomföra ett Triathlon
  • Dricka vin med mina vänner
  • Dyka från höga klippor
  • Dansa i regnet
  • Äta glassbuffé
  • Spela en fotbollsmatch
  • Göra en obekväm utmaning varje månad tex, flirta, skicka iväg ett CV eller liknande.
  • Rensa ur källarförrådet från skit
  • Besöka Arosfortet
  • Bjuda mina vänner på mat
  • Bjuda över min familj på mat
  • Bli bättre på att ta ögonkontakt med folk fastän jag tycker det är obekvämt.
  • Genomföra en Halvklassiker


Ja, som ni ser går det ju frammåt, men kanske inte så fort. Dock är många av målen sådant som man kanske gör mer på sommaren så än så länge har jag ingen panik:) MEN, om ni vill HJÄLPA mig med en eller ett par punkter så skulle jag bli jätteglad såklart! Vill ni att ert namn ska hamna efter målet, som MEDUPPFYLLARE så säg till:D Och då kommer det ligga lite ansvar på er för att hjälpa mig skapa ett tillfälle för målet också :)

Sen är vissa mål sådant som jag inte kan utvärdera om jag klarat det förrän året är slut, men jag väljer att bocka de så länge de stämmer, så får jag väl bocka bort om jag inte upphåller det.

Fredagsmys



Kramp

Asså, nu börjar jag undra om jag är lite defekt haha. Nu har jag VAKNAT TVÅ NÄTTER av att det har krampat i min vänstra VAD. Som att det inte räcker så vaknade jag inatt även av att mitt högra LÅR krampade. Och idag känns det som en stor sten sitter i låret. Spänner jag benen så krampar det efter bara ett litet tag i båda lår och båda vader. Vet att jag hade samma problem för nåfra år sen, att jag vaknade varje natt ett tag av kramp. Jag hade även svårt att hålla paraplyet i morse i vänster arm för att det började göra ont i triceps. Det borde inte ha med träning att göra eftersom jag INTE har tränat alls på snart två veckor. Det enda jag har gjort är att jag var och slog lite bollar på rangen i måndags, men det va ju flera dagar sedan och bara en hink.

Så vad har jag gjort? Saknas något ämne i kroppen eller vad? Någon som vet? Kan förkylning sätta sig så på musklerna? Det jag kan läsa mig till är att det kan vara vätskebrist vilket är väldigt troligt då jag faktiskt inte har druckit knappt alls de senaste två veckorna, när jag tränar kommer det mycket mer naturligt. Hehe, graviditet kan också ge samma symtom, men det vet jag helt säkert att jag inte är! Man kan också få kramper på nätterna i vaderna och stora lårmusklerna om man ändrat sin träning tex tränar till ett marathon läste jag. Kanske min kropp tror att den tränar till det? Jag har ju visserligen ökat träningen med 300% för benen med både löpning och spinning månadaden innan jag blev förkyld. Sen bytte jag till 0 dagar träning.... Hoppas att det går över! Du ska jag iallafall ta mig ett glas vatten!

Singing



Jag missade bussen precis idag så jag gick halvvägs till jobbet och sen hoppade på nästa buss! Med bra musik i öronen är det inte mycket som stör. Kände att det skulle vara bra för benen att röra på sig lite.

Trumma trumma :)


Spontant biobesök



Idag blev det en spontanbio med Jonas dirket efter jobbet. Avengers 3D var vi och såg! En film med superhjältar som Iron Man, The Incredible Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye och Black Widow i samma film. Helt klart sevärd och riktigt bra biofilm, var därför jag ville se den på bio! Dessutom hade vi tur och fick verkligen mitt i salen. Mellan två andra sällskap. Måste ha varit någon annan som bokat platsena innan och sen avbokat. Bra för oss :) Tänkte på det, de borde ha röd avgång/sista minuten på bio. Rea ut biljetterna som är kvar i salen en kvart innan den börjar eller så! Istället för att ha massa tomma platser. Tips till SF! :)



Ett par snyggingar är med i fimen också ;) Det gör ju inte direkt något :P Mums! Nu kan jag sova sött och drömma gött! En regnig dag som denna satt det verkligen fint. Sen är det ju lite kul att en svens (Stellan Skarsgård) får vara med de stora pojkarna och leka! :) Thor (Chris Hemsworth) och Captain America (Chris Evans) = MUUUMSSS. Chris evans såg jag ju nyss i filmen "Whats your number" där han var ännu mer mums! :D

snigelfart!



Varning för långsam trafik! Idag va Mr Snail och hela hans tjocka släkt på väg ut på campingtur tror jag. Satan va det va sniglar på hela cykelbanan!!! Bild på hur många de var har ni här! Tror inte att de förstod att det va ganska många cyklister där och kanske inte den bästa "gångstigen". Man kom ganska nära innan man insåg att man fick bromsa för att kunna snirkla sig mellan dem!


Hjälp med cykeln!



Idag drog jag lite tidigare från jobbet för att kunna åka till Cykloteket i Västerås och kunna få hjälp med min cykel. Jag skulle göra en sk Position +. Det innebär att de mäter och ställer in cykeln efter en själv och jag tyckte att det var värt att få hjälp med det. Köpte ju sadel och klossar där för ett par veckor sen och fick så himla bra hjälp så jag tog hjälp av dem igen, även idag grymt trevliga och hjälpsamma. Här kommer lite reklam för dem: De är jättebra! Jättebra service, jättebra bemötande. Så behöver ni hjälp med grejer till cykeln av bra personal, GÅ DIT! :)

Min cykel är krasst egentligen för stor, så jag komemr inte sitta så bra som jag skulle vilja, men vi gör det så det iallafall blir okej. Så får vi se, OM jag fortsätter nästa år så kanske jag köper en ny då, som passar mig bättre. De hade inte en styrstam som jag egentligen skulle behöva så jag har fått låna en så länge, och kommer få komma in på fredag eller lördag och sätta dit en kortare som ena av killarna hade hemma (som jag också får låna) tills den jag ska ha kommer in i butiken, för att jag ska kunna cykla så länge. Det är service! :)

Pretty Rainy



Ibland kan det faktiskt vara riktigt vackert med regn. Idag kan jag säga att jag tycker att det är vackert på kort, lite fint att hitta på på håll, men lite mindre mysigt i verkligheten:P Blev bussen till jobbet iallafall. Totalutdelning idag, men hoppas jag kan smita lite tidigare så jag kan få hjälp att ställa in cykeln. Förkylningen känns inte som att den blir bättre, men igår bytte jag nässpray så nu kan jag iallafall andas lite bättre. Immer etwas gut :)

In da car



I brist på annan träning satte jag mig i bilen ut till rangen! :) Idag blev det Skerikes range. Täppt i nästan så jag knappt knappt kan andas så var det sådär men det gick bra. Nu blir det nässpray och soffan en stund. Strax är det DHW och GCB. Kanske skulle ta en kaka och kopp te också:) När man inte mår bra så fååår man faktiskt mumsa lite gottit fastän det inte är lördag ;)

Work work!


lång kväll

Tänk va lång kvällen blir när man inte tränar. Jag är van vid att ha kommit hem och duschat vid nio om kvällarna. Men nu när jag inte tränar kändes kvällen ju jättelång! Rensade ur skåpen under tv:n från skit! Skönt! :) Och fick bevisat det jag redan visste, att det bara är SKIT på TV så det är inget jag missar när jag flänger runt om kvällarna:) Dock är Betners talkshow riktigt rolig, den gillar jag! :) Både humoristisk och riktigt bra typ politiskt samhällstalkshow!

Men sen säger jag också, det är för mycket KUL man vill göra så jag ger förkylningen ett par dagar till, sen tänker jag brotta ner den! :D Vill cykla, springa, fysa, spinna, golfa! Kom igen kroppen! Hejja hejja kriga!!! :D Natti <3

Blommor



Här kommer bilder på några blommor som jag tog förra året. Kom på att jag matade in de i bloggen men aldrig publiceradem dem :) Tycker jättemycket om de här! De är tagna vid Lottebo :)

En hand på ryggslutet

Tänk att det finns just vissa saker som gör att man mår lite extra bra. Som gör att kroppen myser för en sekund. För mig är en hand på ryggslutet, precis ovanför svanken, en sådan grej! Kan vara bara av en vän, behöver inte vara mer speciellt än så. Tror att det för mig är ett tecken på ömhet. En hand där, som kanske föser än lite framåt när det är lite trångt, eller för att göra en uppmärksam på att inte gå över vägen för att det kommer en bil, eller en hand där för att visa vem man hör ihop med. Jag kanske har skrivit det här förut någon gång, men vissa killar har ju magi i händerna som gör att man blir lugn bara de rör vid än på just det sättet. Haha kanske är det storleken på handen, inte vet jag, men jag tror det har med känsla att göra, en del har bara väldigt mycket känsla.

Då kommer jag in på kramar också. Asså, en riktigt mysig kram gör ju att man bara smälter. Det är verkligen skillnad på kramar och KRAAAMAR precis som på hand och HAND! Vissa kan verkligen kramas, på ett sånt sätt så man blir varm i kroppen. Det är tex något som jag inte kommer tumma på om (när) jag skaffar pojkvän sen. För mig är det verkligen viktigare än viktigast, för det säger så mycket tycker jag. Jag skulle kunna räkna upp på mina fingrar de som ger jättemysiga kramar, och det är både vänner, flirtar, pojkvänenr mm. Men de är inte jättemånga. Men jag undar ändå om det har med känslor att göra också? Eller med killens kropp att göra? Eller har det krasst med fysisk kroppskompatibilitet att göra? Jag skiter i vilket, men jag skulle kunna svälta och bara leva på det om jag kunde :)

  • En riktigt go kram
  • Någon som tar tag i midjan om en, en metern före man ska korsa en väg,
    för att försäkra sig om att man inte kliver ut framför en buss. (haha, ja jag är ganska oförsiktig)
  • En varm kram bakifrån när man står och diskar eller lagar mat
  • En blöt kram av en precis nyduschad kille.
  • Doften av nyduschad kille
  • Ett par mjuka läppar mot mina
  • När ett par starka armar flyttar mig för att komma närmre honom
  • Skeda
  • Ligga i soffan i en varm famn
  • När någon lägger handen på mitt lår i bilen fastän han kör
  • Någon som ligger i soffan och tittar på en när man virrar runt i lägenheten, och håller ut armarna för att man ska stanna upp och ge honom en kram.

Haha nä nu måste jag sluta, innan jag blir knäpp, det är ju ganska smidigt att inte tänka på sånt här! :P Det märks att jag inte har tränat på ett tag som sagt, för då blir jag mer än tänkande människa:P Träning är ett jävligt bra till mycket och faktiskt väldigt bra substitut för närhet;) Man får liksom utlopp för saker då som gör att man faktiskt inte reflekterar så mycket på när närhet inte kommer som ett naturligt dagligt inslag. Nu tränar jag ju för att jag tycker att det är kul, men det råkar vara en bonus att det dämpa vissa andra saker också :P Men om ni vänner undrar varför jag kramar er lite extra mycket så är det därför, jag ÄLSKAR att kramas och man måste ju passa på, är ju det bästa som finns!!! :D Och jag har alltid varit en väldigt fysisk person (kanske man inte kan tro nu) men det va så tills för tre år sen, när min naturliga närhetsdos hade gått ur kroppen och man inte fick det som daglig dos längre. Nu är man ju så ovan så man blir rädd när någon tar i en haha. Kanske kommer jag aldrig bli så fysisk igen. Men kramar har jag hållt i hela tiden så det är jag inte rädd för utan bara tycker är JÄTTEMYSIGT!!!

Vad är det för speciella saker som gör att ni smälter lite extra? :)


Lek å bus



Tänk va barn är fyllda med bus, och här har vi en riktig buskotte! Hon har varit hos mamma och pappa hela helgen och idag va jag i stugan och hälsade på dem lite. Det bästa med andras barn är också att man kan åka hem till lugn och ro när man inte orkar leka mer ;) Jag sitter gärna barnvakt till andras barn och jag tycker det är mysigt, men nej, känner väl INTE att det rycker i livmordern just nu att skaffa egna.

Undrar faktikst tom om jag är särskilt omvårdande??!... HATAR tex när diskmaskinen måste matas med typ diskmaskinssalt... eller när tvålflaskan måste matas med ny tvål... eller när bilen måste matas med bensin... för inte tala om när JAG måste matas, hur TRÅKGT är inte det??! Saker som liksom måste underhållas och inte kan göra det själv undviker jag att fixa så länge det bara går. Året som au-pair och typ tre år på dagis har nog också satt sina spår... Haha sååå kanske inte är så omhändertagande just nu;) MEN med det vill jag ändå säga att jag gärna skämmer bort både kollegor, vänner, pojkvänner och de jag bryr mig om med omtanke och kärlek (iallafall hoppas jag att det är så) och där är jag väldigt mån om att alla ska må bra och vara glada, skillnaden är när jag VILL så går det jättemycket bättre än när tvånget finns :)

4 chord song



Jag vet hur drygt det är när folk lägger upp klipp på bloggar och att man inte brukar titta på dom, med snälla KIKA PÅ DENNA om ni inte redan har sett den. Har tänkt att jag ska lägga ut den flera ggr, men har inte blivit av. Det är ett musikstycke som blandar in jättemånga kända låtar i en och samma låt, eftersom de innehåller samma ackord så är det samma melodi men olika text. Ja ni märker ju själva! :) Väldigt kul klipp!!! De har även en muikvideo som ni hittar här :)

slappfredag

Kanske inte en sån fredag jag mest av allt önskade, men man får försöka se det positivt;) jag får vila och mysa ner mig i soffan! Jag sitter lite smådäckad i soffan och hostar, nyser och snörvlar, en förkylning bröt ut ändå, och man är alltid som mest däckad i början! Alltså jag ska ALDRIG mer ha träningsuppehåll;) Då blir jag fan sjuk! I början av februari hände samma sak när jag vilade från träningen några dagar :O

Det regnade på mig när jag cyklade hem, det va lite taskigt tycker jag, jag som redan frös som ett as. Det som är positivt med att va igentäppt i näsan var att jag kunde rensa ur gammal skit ur kylen när jag kom hem, utan att känna något ;) unnade mig lite bakpotatis och sen kladdkaka och te:) Kände väl inte så jättemycket hjärnan vet iallafall att det är gott:P





Har hunnit se två filmer, The abduction (borde vara en film för dig Emma ;)) och sen The ideas of March. Okej båda två. Och nu börjar visst Transformers på fyran. Gör inget att kika på den lite. Får se hur lång tid det tar innan ögonen faller ihåg bara:)

Trevlig helg önskar jag alla! :) puss:*

Greyhound


Brr

Kanske tänker jag lite för mycket nu när jag inte har kunnat träna sen i lördags. Idag för första dagen sen i tisdags så hade jag äntligen haft tid att träna och jag hade bokat in ett spinningpass och ett styrkepass, men då kom halsen. Ont i halsen, hostar och har svårt att andas och dessutom teknikstrul så jag fick jobba över en timma. Istället för att träna var jag ut till rangen och slog lite med David och sen röjde upp här hemma innan jag landade i soffan en snabbis. Jag är så trött så nu ska jag nog gå och sova och hoppas att jag kan jag det för halsen :( Jag fryyyser, jag vill ha värme!

Utanför världen

Ibland känner jag mig bara så utanför hela världen. Som att hela världen pågår utan mig och jag är inte delaktig. Som att man inte är tillräckligt. Som att man inte är välkommen in i världens hörn. Eller kanske är det just i hörnet jag faktikst står. Hur kommer det sig att jag tycker att jag ibland ens har tid att andas för att det är grejer hela tiden och ändå känner mig utanför? Tur att jag har träningen för jag får en känsla av att om jag inte hade träningen så har jag ingenting. Samtidigt som jag ibland känner att jag vill skita i allt vad träning heter och bara göra just ingenting. Ibland känner jag att världen lite är uppbyggd för att man ska vara två. Och jag är ju bara en. Oftast så känns det mer än tillräckligt att vara vara en, men ibland är det som att det vore lättare att vara två eftersom det är så samhällets sociala atmosfär är uppbyggd. Det skulle vara skönt att känna att det räcker att man bara duger åt en istället för känslan att duga åt alla. Känner mig inte rolig nog, känner mig inte snäll nog. Lite som tredje hjulet i ett sällskap eller femte hjulet i världen. Egentligen inte nödvändig och tillför inte någon något speciellt.

Mute



Min hals känns som ett sågverk. Väldigt oskönt om jag får säga det själv. Vaknade flera gånger inatt av att det var svårt att svälja. Nu är ju frågan om det är allergi eller om jag är på väg att bli sjuk. Vet att jag funderade förra året vid den här tiden om jag kanske var allergisk. Jag har ju aldrig varit det förr, men det kanske kan komma med åren... Jag skulle vilja veta vilket det är, för om det är allergi så kan jag ju träna. Om det är annat halsont så ska man ju inte träna. Hmm. Det är jobbigt att prata, ansträngande att pressa ut luft, så jag hoppas att telefonen håller tyst så mycket som möjligt också idag. En kopp pepparmintste med honung lindrar förhoppningsvis lite.


Onsdag

Har precis varit på en jättetrevlig middag hos Maria som har fyllt år! jättegod mat och efterrätt! :) nu har jag dundrat ned i sängen astrött. min hals känns som en blandning av ett värmeskåp och ett sandpapper. Jag hoppas för allt i världen att det är falskt alarm och att det är borta imorn! nu ska jag sova! imorn börjar jag dagen med frukostmöte på servicehälsan. Måste bara komma ihåg att jag ska dit istället för till jobbet på morgonen! :P

Premiär!


Pjuck :)



Här är mina nya cykelskor! Shirmano SPD :D Fanns inte så jättemycket på någon sportaffär men jag tror dessa blir bra. Fick okej på dem när jag va på Cykloteket också så vi litar på det! Och på tal om det, ALL CRED till Cykloteket och deras väldigt trevliga personal. Jag fick jättebra hjälp! Jag skulle köpa klossarna till skorna där och så köpte jag en ny sadel också. Och så fick jag hjälp att sätta fast klossarna på skorna och förklarat hur de ska sitta. Ska nog ta mig dit för att få hjälp att ställa in hela cykeln så jag sitter rätt. Det är något de gör för dem som köper cykel där, men jag kan betala för att få den hjälpen och det tror jag att jag ska göra! :)

On da road to Uppsala



I måndags drog jag till Uppsala för att fira Valborg med Tobbe, Sussie, Calle, Elina, Nicke, Jonas och några till. Calle, Nicke och Elina åkte redag vid lunch och var nere på jippot en stund, men jag och Jonas fick komma senare eftersom båda två jobbade på dagen. Det var Valborgsfirande/inflyttningsfest. Jag hade inte sett hur de bodde än. Väldigt trevlig kväll med grillning och sen lite gott att dricka inomhus :) Vi från V-ås sov kvar och åkte hem först dagen efter. Tyvärr tog jag inga kort väl där...

RSS 2.0