Uppdagering snart

Jag lägger upp bilder och lite om helgen så snart jag hinner :D

Stolt!


Jag var/är så sugen på nåt sött idag precis som jag varit i en vecka nu. Jag blir alltid så sötsugen när jag är stressad. Det är både sötsug och känslan av att tugga på något bara. Jag gick ner till hemköp och skulle köpa något gott. Jag har ätit choklad massor denna vecka, igår senast Marabous Polka, SÅ god! Godast av alla som dom har. Jag gick förbi kakhyllan och tog mig ett paket kakor. Sen skulle jag ha mjölk också och inne i kylrummet hittade jag russinpaket. Då gick jag tillbaka med kakpaketet och köpte russin och en ask Salmiak halstabletter. DUKTIGT värre! :D


Mina nya inisar :D


Titta va fina jag har köpt idag! Tänk, jag har aldrig fått haft inlines när jag växte upp för att nja, låt oss säga så här, jag bodde på landet, så det fanns ingen stans att åka! Men nu har jag äntligen köpt mig ett par alleles egna:D

Happy, oh så happy! :D

Fast jag är typ livrädd när jag står på dom för det går typ inte att bromsa. Tog dom från mamma och pappa hem till mig och det va jätteläskigt. Jag ska faktiskt vara lite klok och skaffa mig hjälm och skydd om jag ska åka nu i början för hur det än är så om jag tappar balansen eller inte kan bromsa så har jag inget att ta emot mig med. Usch för tanken och va ont det kommer göra. Får väl se töntig ut med hjälm, men det skiter jag i. Hellre det än spräckt skalle!!

Igelkotten


En pic på igelkotten som jag så oturligt träffade lite med cykeldäcket här om dagen, här lite skakis men oskadd (hoppas jag)... Stackarn, först påkörd och sen bländad av en jävla kamera rakt i nyllet!

Nu äre mycket!

Lönevecka, dubbel total och sommartidning. Slut som människa när jag kom ifrån jobbet idag, ändå blev det bara en timmes övertid. Jag kunde inte ens höra mina egna tankar längre. Jag hade bestämt att jag skulle kolla på inlines idag, men det hann jag inte med, eller orkade inte kanske jag ska skriva. Gick upp till mamma och hämtade mat på väg hem från jobbet. Min bror och hans barn va där vilket jag brukar tycka är trevligt, men idag fick jag känslan av att "japp det kommer dröja innan jag skaffar egna barn". Känslan av när man är så trött av jobbet som jag var idag och sen komma hem till dom ljuden som ett barn ger ifrån sig. Nä, det får vänta. Idag va jag så slut så att om någon hade kommit fram och gett mig en kram så hade jag också börjat gråta. Så slut och frånvarande. Att komma hem till min tysta lägenhet va guld. Så skönt ibland att bara bo själv och slippa vara trevlig mot nån annan eller störa sig på nån annan.

Jag käkade och sen somnade jag en halvtimma på soffan och missade halva Uggly Betty. Det var springdag idag och eftersom jag inte sprang igår eller i söndags, så jag tvingade upp mig från soffan mitt i alla tjejtv-serier och klädde på mig löparkläderna. Missade DH och lite av Cougar Town och körde löpintervaller i 7,5km i spåret. Efter det blev det lite sit-ups, men dom kan knappt räknas för jag va lite väl loj:S Drack en kiwi/banan/melon smoothie, duschade och ligger nu i sängen. Usch att man alltid ska komma i säng så sent, skulle vilja sova längre om nätterna. Men men man kan inte få allt :P

Skepp och hoj, nu ska jag fanemej sova!

Lagen på vårruset


Våra två lag samlade för vårruset :)

På dåligt humör!

Fan, jag blir irriterad för allt! Har lust att slänga grejer kring mig! Skit också! Hoppas att det bara är hunger och att det botar med lite mat. Inte ett DUGG sugen på att ut och springa idag. Och så ser jag på klockan att jag ju inte lär hinna ut till Hälla. Vill bara gömma mig under en filt i soffan! Usch fy och blä just nu! MAAAAAT!

aj aj

Japp, jag börjar känna av lite träningsvärk efter ridturen i går :S

Hatar att gissa

Sanningen kan göra ont, men att gissa och undra är värre... :(


Älskar solen :)


Förmiddagstur på hästryggen :)


Hemma efter en ridtur med Åse :) Vi had sån tur också att vi hann innan regnet, det va bra! Så kul att få sitta på hästryggen igen, jag saknar det så!

Nu skulle jag egentlien tvätta, men jag hade satt i fel dag. Tydeligen hade jag pluppat i igår :( Så nu finns inga tvätttider på hela veckan förutom fredag kväll :( Jag satte i den så får vi se vad jag gör. MÅSTE ju verkligen få tvätta! Kanske slänger med lite på onsdag då mamma och pappa hade tvätttid.

Sonntag! :)

Sitter och äter frukost bestående av en mumsig banan- och blåbärssmoothie, baguette m hummerost och ett ägg:) Snart kommer Åse och hämtar upp mig för jag ska följa med ut till hennes stall för en RIDTUR :D Lycklig! Perfa väder för det!

Unnat mig


Idag har jag unnat mig en lugn stund i solen med en bok faktiskt. Riktigt mysigt :)

Sen så städade jag lite på balkongen och tvättade fönstrena dit ut. Jag var även ute och sprang en vända, så skönt men jobbigt då jag skulle springa längre än fem. ror kroppen visste när 5 passerades för det var som att springa in i en vägg. Men så skönt är det att vara ute och springa. Jag får ju abstinens om jag inte får ut. Imorn ska jag köpa lite mer grejer tänkte jag. hihi, rensa lite från min önskelista :)

På kvällen kom Sara till mig och vi satt på balkongen och drack smothie med melon, annanas, mango och banan, och snackade lite skit.  Imorn ska jag på nya äventyr! :D

Upp å hoppa segisloppa

Nu ska jag ut i solen! hej hej! :D

Härliga vädret


Fredag! Och jag ska nu ta en powernap och fundera på om jag ska dra till Uppsala ikväll eller inte! :)

Bästa skorna! :)


Hihi, hittade bästa skorna i morse! Mina älsklingar! Upptäckte redan igår att jag skulle kunnat haft sommarskor, mn det va när jag kommit till jobbet och insett hur varmt det va. Men idag fick jag ha dom :D

Makeup


Måste bara visa, när jag plockade av mig sminket igår efter fotograferingen så är det så tydligt så mycket smink gör för ansiktet så jag var tvungen att ta en bild. Inte så jättemycket smink, men det gör mycket skillnad på helheten.

NU - God natt! :)

AW och träning idag! :)

Tänk vad man hinner med massa kul :) Efter jobbet hade vi bestämt after work med jobbarkompisar. 8st va vi som gick till Tb. mums. Underbart väder också så det va så mysigt att sitta ute. Sen tog jag mig hem och eftersom det va så härligt väder ute så kunde jag inte låta bli att ta en liten löparvända sådär tio på kvällen :P Sen vart det hem och laga matlåda till imorn! På lunchen idag var jag dessutom och kollade lite kläder, fan, jag måste shoppa nån dag, finns ju så mycket fint. Vet bara inte när jag ska ha tid med det. Å så ser mitt hem ut som ett bombnedslag IGEN. Har knappt varit hemma i veckan så det kan vara därför. Å så behöver jag tvätta, men det har jag inte heller tid till. Ska försöka öronmärka en dag nästa vecka till det. Jag som inte skulle göra nå i helgen har helt plötsligt även helgen helt uppbokad, eller nja, massa alternativ till skoj iallafall! Härligt härligt! :D

Livet är fan bra härligt asså. Trots mensvärk och sån skit så är livet tamefan bra härligt!! :D Loooove it! Love YOU all mina vänner!!

- Men Helena då!! NU MÅSTE DU SOOOVA!!! BUMS!
- Okej då...
(Hihi, har man ingen som säger till en så får man väl säga till sig själv :P)

En morgonpic! Det va länge sen :)


Jag är lika duktig som dom på studion på att ta kort! :P Visst visst! :D

Hmm

Varför blir det alltid lite ångest när man varit och fotat sig :S Blev det förra gången också. Känns som att jag valde fel bilder, för som jag tog hem var ju inte speciellt bra... men det är ju skitsvårt att sitta där och välja, när man har en nanosekund på sig att bestämma sig! Jag hade fyra på slutet och ångrar lite att jag inte tog dom andra två som jag inte valde. lite FAN är det. Å det är synd att dom inte sparar korten iallafall i en vecka, för att jag tror många känner efteråt att det finns vissa kort de skulle ha tagit, för så har jag känt båda gångerna. Eller så är det så att jag inte fastnar så lätt på kort.. Släpp det Helena, släpp det! :P Det är vad det är! :) Eftersom jag är så snäll så hamnar på bloggen en gång och sen så gömmer jag dom ;)

Black and white


Eftersom jag älskar svartvita kort så kommer ena även upp som svartvitt :)

Fotoshoot


Va en sväng till The Studio idag med mamma och mina mostrar. Valde tillslut två bilder. Vet inte vad jag ska med dom till, men kan kanske va kul att ha :) Det blev helt klart bäst bilder med baggystilen, kanske för att jag känner mig mest bekväm i det, skulle ha valt nån mer bild på det, för dom blev bra. Lite synd att allt ska vara så bråttom bara. Och det känns alltid som att man kommer hem med fel bilder, men aja, det är ju en kul grej att göra :)

Haha, ser nu att den ena ser ut som en glasögonreklam ungefär :P

Å så måste jag säga att jag bara älskar mina nya kläder jag köpte! Tack Sara! :D

Dille på blommigt :D


Va på Gina idag en snabbis och kolla och jag älskar mina fynd. Ja, jag vet att det är samma mönster, men jag tycker dom va så fina!! :D Allra bäst va nog den blåa klänningen! :) Ska bara betala Sara också, för mitt kort hade inte täckning :P

Vårruset igår!



Igår sprang jag vårruset! Det va kul. Lyckades tydligen även hamna på en vimmelbild som ligger uppe på facebook som någon har tagit (bilden överst). Usch, taskigt! Men det gick bra. Klart jag hade velat göra bättre, sprang på 26.00 :) Det får jag vara nöjd med. När jag var yngre och sprang (för typ 10 år sen) så sprang jag på ca 28 som bäst tror jag så jag får vara nöjd med detta med tanke på att jag ganska nyligen har börjat träna. Sen är jag så dålig på att trigga mig själv och puscha mig så jag nästan dör, skulle man behöva göra ibland, hehe. Klart att man jämför sig med vänner som springer på 21 och 23. Men å andra sidan så har dom nog sprungit mycket mer. Nästa år! Då jävlar!!!

Idag blir det lunch med sara och sen efter jobbet är det fotoshoot med mamma och mina mostrar, lovade att hänga med på det! Har ingen aning om vad fan jag ska ha på mig, så jag har med mig lite alternativ. Och sen så blev mitt hår inge bra alls sen senaste klippningen, men får bli det det blir helt enkelt! :)

Vårrusat!


Veckans citat

"Du måste skaffa dig en sommarkatt!"
min frisör

Och ja, det måste jag! :P

Händer i veckan

Jobb, Klippning, vin med mamma och mina mostrar, våruset, Lunchdejt med Sara, Photoshoot, afterwork.... och sen blir det fredag och helg igen! Haha, detta kommer bli en lite smått galen vecka:P


Dröm :(

Jag drömde inatt, en inte alls nå bra dröm. Usch...

En dag med lite träning :)

1 mil stavgång på Björnö, 100 bollar på rangen, 5km löpning på Rockis och lite styrketräning. Nu måste jag fixa lite inför veckan och sen ska jag krypa ner i soffan :) Härlig dag!

Besök hos bästa Jillan i Uppis ♥


Igår eftermiddan styrde jag min kos till Uppsala för att träffa kära Jill. Konstaterade att det var över ett år sen vi träffades senast! Jag tog mig hem efter jobbet och sen så duschade jag, packade ihop lite prylar och sen åkte jag. Jag hade köpt sushi på stan som jag åt på vägen, mums. Min bil som jag köpte är värd varenda öre bara av att kunna ta mig till uppsala så där för att jag vill. Satt i bilen och poppade massa bra musik:) Hemma hos Jill vankades det rödvin och lite plockmat. Vi satt och drack vin och bara pratade och pratade till klockan halv fem på morgonen, då vi tänkte att det skulle vara smart att sova lite så det gjorde vi. Några timmar senare va vi uppe, käkade frukost och begav oss ut.

Bästa vädret det var idag! Slogs av sommarvärme när vi kom ut från hennes fina lägenhet. Vi gick i bara linnen och mös. Vi köpte oss en varsin mjukglass och satte oss först vid ån och sen i parken. Gick iväg en sväng senare och köpte sallad och sen satt oss i solen igen. Vi har pratat och pratat hela dagen om allt mellan himmel och jord. Jill är en underbar tjej och jag har saknat henne. Sån bra idé att jag åkte och hälsade på henne!! Perfekta dagen har det varit idag och jag har haft ett leende på läpparna hela dagen:) Helt underbart!

Väl hemma så är jag väldigt trött, för lite sömn och lite bakis :P Så jag skippade festandet ikväll och stannade hemma istället. Jag älskar att festa och ha roligt men idag kände jag inte alls för att festa och är lite stolt över mig själv för tat jag sa nej:) Det kommer fler lördagar som man kan gå ut på. Så nöjd med dagen som den var och kände bara för att vara hemma och ta det lugnt och rå om mig själv lite bara trots att det är lördagskväll. Mys mys. Jag har lagat lite bakpotatis till mig och ligger i soffan och kollar film. BÄSTA BÄSTA helgen det har varit än så länge. Och imorn blir jag upphämtad av Catta för vi ska jag till Björnö för en morgonpromme :)

Bad ass!


Jag har sagt det förr men det tåls att sägas igen. Så jävla het Gerard Butler är i The Ugly Truth. Hon är inte så pjåkig hon heller. Hon är också så snygg! Såg filmen ikväll med Calle, Jonas och Nicke. Jag somnar med ett leende på läpparna och ljudet You spin my head right round, right round. When you go down, when you go down down. You spin my head right round, right round. When you go down, when you go down down...

Jag vill haaaaaa, ge mig ge mig ge mig ge mig en sån! :P Natti! :D

Kristi i den blå draken

Ledig idag :D Skönt att slippa gå upp när en klocka ringer. Men jag vaknade för tidigt ändå. Försökte länge sova, men när jag trodde klockan var elva så tittade jag på klockan och den var bara nio, så jag gick upp ändå. Nu funderar jag på att ta mig ut till rangen och slå lite bollar. Sen ska jag ut och springa, skönt. Skönt att stå och slå, det är avkoppling och renande och sen springa av sig lite allt möjligt som ligger i kroppen och skaver :)

sta'n är för liten

Det gör ont, inte jämt, men ibland
jag undviker, men det är svårt
jag försöker, men det är svårt
hjärnan säger okej, hjärtat säger aj
varför hänger inte kroppen med

Minifredag

Idag vart det lite minifredag :) Först så hade jag jouren på jobbet och slutade då fem istället för tre som vi gör dagen innan röd dag. Jag anmälde mig för lite extrapengar sitter ju aldrig fel :) Efter jobbet mötte jag upp Jonas, Tossa och Tobbe för lite gott att dricka och äta. Vi satte oss på tabazco och jag tog ett glas rött och lite tapas. Senare kom Olle och hängde på. Så härligt att träffa honom, får ju inte göra det så mycket nu för tiden. Vi förflyttade oss till Bishop för ett till glas där jag skrattade så jag hade ont i magmusklerna och kinderna, haha härligt!! :D Sen blev det att lira lite kort hemma hos Calle. Mysig kväll med vännerna vart det! Tackar dom för att jag fick ha en kväll med dom, händer inte heller så ofta längre.

Vitta, Puk, Bamse och jävla skithusar!!! :P

Hunden katten glassen hihi :)


PARTYsugen


Jag blev helt plötsligt så jäkla partysugen!! Haha, sådär en tisdagsmorgon! Hihi! Vill vara på ett dansgolv och bara skratta och rocka järnet! :D Å sommaren, längtar till sommaren! :D

Passar på att säga GRATTIS till Sara också! :D

Color in my hair och överkokt pasta

Idag har jag varit skittrött, måste vara något med måndagar. När jag kom hem från jobbet färgade jag håret och sen satte jag mog i soffan. Där emellan lyckades jag överkoka pasta.... IGEN!!! Jag tror att jag har en förbannelse över mig som gör att jag inte kan koka bra pasta. Jag glömmer JÄMT!!!! :P Aja, sånt är livet. Man kan inte va bra på allt.

Jag tänkte mig att jag skulle få lite ljusare färg i håret, det var iallafall tanken, men jag vet inte om jag lyckades. Jag hatar när det blir utväxt för man ser så grå och blek ut då, men nu är håret om ens lite ljusare och då blev hela håret grått och trist istället. Får se hur det ser ut imorn i ljuset, kanske är bra ändå. Hur som så skulle jag vilja ha lite ljusare nu till sommaren, tror dock att det blir lätt för rött då. Återkommer imorn om det. Sen så som vanligt funderar jag på vad fan jag ska göra med håret, det behöver klippas.. eller ska jag spara?? Eller ska jag ha det lite mitt emellan som nu? Ska känna efter, kanske klipper jag mig i veckan ändå. Trivs ju trots allt ganska bra i kortare hår :)

Kvällen avslutas med Rost på Berns. Det är skoj tycker jag :)

THE ITALIAN WEDDING TEST

I was a very happy man. My wonderful girlfriend and I had been dating for over a year, and so we decided to get married. There was only one little thing bothering me...It was her beautiful younger sister. My prospective sister-in-law was twenty-two, wore very   tight mini skirts, and generally was bra-less. She would regularly bend down when she was near me, and I always got more than a nice view. It had to be deliberate. Because she never did it when she was near anyone else.  

One day her 'little' sister called and asked me to come over to check the wedding invitations. She was alone when I arrived, and she whispered to me that she had feelings and desires for me that she couldn't overcome. She told me that she wanted me just once before I got married and committed my life to her sister. Well, I was in total shock, and couldn't say a word. She said, 'I'm going upstairs to my bedroom, and if you want one last wild fling, just come up and get me.'  

I was stunned and frozen in shock as I watched her go up the stairs. I stood there for a moment, then turned and made a beeline straight to the front door. I opened the door, and headed straight towards my car. Lord... And behold, my entire future family was standing outside, all clapping! With tears in his eyes, my father-in-law hugged me and said, 'We are very happy that you have passed our little test. We couldn't ask for a better man for our daughter. Welcome to the family.'

And the moral of this story is: Always keep your condoms in your car.

En gång i tiden...


Jag saknar att vara yngre. Jag tycker jag var mycket finare då, finare hy och finare hår och snyggare kropp och någon som älskade mig. Nu går allt bara utför... eller är det bara för att det har varit höst och vinter och mörkt och dant så länge nu att man glömt hur man ser ut i lite sommarfärg?? Man blir lite depp. Känns som att jag försöker få till det, men det går liksom inte. Förr kunde jag gå utan smink hur som hellst, och behövde inte foundation och var inte beroende av att färga håret. Nu ner jag ser mig i spegeln ser jag en grå och trist tjej som inte ens ser varken tjejig eller söt ut längre. Ge mig sommar så man kan få känna sig åtminstone lite fräsh!!

Veckans citat

"Skratt är vackert. Du är vacker. Vackrast är du när du skrattar."

Anonym

Sköna söndag

Idag käkade jag frukost hos mamma och pappa och blev kvar där ganska länge, satt och snackade skit med mamma och sen så lagade jag mat till dom:) Sen gav jag mig ut till rangen och slog lite, det kändes ganska bra idag faktiskt, kämpr med det där att försöka få bollarna att gå rakt och att få en skön sving. Sen tog jag mig ut till Björnö och sprang 5km. Jag fuskade lite och sprang idag också trots att jag inte ska. Har ju bestämt mig att jag ska vila varannan dag, men jag var så sugen idag. Men benen är väldigt trötta sen i veckan fortfarande så det var väldigt jobbigt. Men jag sprang ändå på bättre tid än jag gjort innan så något måste jag ha gjort rätt :) Jag valde dock att springa 2x2,5 för att slippa alla jobbiga backar för mina bens skull, skulle ju bara ut och motionera lite idag, inte köra slut på mig, det tänkte jag göra på tis och tors istället då det blir intervaller igen :D

Härlig vecka att se fram emot. Totaljobb på tis. Har jourtiden till 17 på ons. Och sen ledig på torsdag! :D Härligt!

Utöver det tänker jag fortfarande för mycket... måste lyfta frågan tror jag...

Nu är det dax att sova, tidigt tänkte jag,... men det är för sen för det nu. Puss

Förlorad kärlek

Förlorad kärlek är som en skallskada. Man blir yr och tror att man ska dö. Men man återhämtar sig och blir sakta men säkert frisk.

Jupp jupp

Såg en facebooksida som hette:

"I am singel and you have to be freaking awsome to change that
"

haha, SÅ RÄTT!! :)

Frukost och sprit

Vaknade aldelles för tidigt. Känner för att ha lite frukostsällskap så jag tar mig över till mamma och pappa:) Passa på att hämta lite sprit också, dom va till tyskland igår och köpte och jag vill ha :D

Intressekonflikt

Nu är pågår det stor intressekonflikt i min hjärna. What to to? :S

Mondag morning med Melanie Fiona


Den här låten är så mysig tycker jag!! :) Jag blir glad när den kommer på radio när jag är ute och springer!

Idag blev det intervallträning i 7,5 km och sen lite situps, nu får jag ta lördagkväll :)

Filadelphiatårta (cheesecake)



Filan färdig. Nu ska jag ta mig ut en sväng :)

Händer idag då?


Nu har jag ätit min frukost och funderar på vad jag ska göra nu. Tänk i veckorna har jag så mycket jag vill göra och stressar runt på allt. Men på helgen blir jag handlingsförlamad. Det är saker jag vill göra idag, men eftersom jag har tid på mg så brukar färre saker bli av och så slutar det med att jag stressar iallafall :P Hur som hellst så ska jag snart gå över till mamma och pappa och göra en Filadelphiatårta till min bror, dom ska ha någon, vi kan kalla det hej-då-fest imorn så jag skulle hjälpa honom att göra det. Mamma var snäll och köpte ingredienser plus att dom har plats i frysen och inte jag, så jag ska gå över dit och göra.

Jag ska ta mig ut och springa en sväng sen också, funderar på om jag även ska ut och slå lite, men det blåser ju så dant, så jag får se. Hmm, i vilken ordning ska man göra sakerna då. Måste klämma in lunch där nån stans också så man orkar springa. Jag har faktiskt lite trängsvärk i rumpan sen i torsdags, jag som hittills fakstikt inte har fått det. Nä, nu ska jag nog ta och gå över och fixa dom där tårtorna. Räcker nog till att göra en till mig själv också. Nån som vill komma och äta ikväll??? :D

Som sig en fredag bör =)

God morgon alla glada!! Igår var det en toppenfredag, en fredag som den var förr. Börjde bra på jobbet, sen efter lunch började alla ringa och strula med allt så det blev tokmycket att göra och massa i huvet. Jag som hade tänkt sluta en timma tidigare för jag skulle på after worken med Sara. Men det var ju bara att glömma. Sen slutar jag aldrig att förvånas över hur lite folk är serviceinriktade på jobbet heller och hur lite en del kan. Jag förstår att det är lätt att säga "hos mig funkar allt jättebra" när man väljer att aldrig ta sig an dom problem som blir utan säger "nej det där gör inte jag" och bollar över till någon annan. Vårat jobb är ett problemlösarjobb, det ansvaret LIGGER hos OSS, men det verkar inte alla förstå. Aja, hur som hellst så kom sista krånglet för mig fem i fem, lite lagom glad var jag då! Men det är härligt att dom vanliga fredagarna är tillbaka :P

Sedan mötte en lagom stissig Helena upp Sara utanför BMB. Lite tacos och ett par Briska senare så var livet ganska så bra :) Frida kom in och mötte oss också, glad att vi tjatat på henne. Bra där Frida!! :) Även Sofia och Alex och några till brudar va där och shakade med oss :) Å så bestämde vi att vi skulle gå på elitloppsfesten iallafall. Ska försöka bo hos en killkompis till Frida och Sara. Hehe, på tal om det, så drömde jag om honom inatt bara för att vi pratade om honom. Alltså, vi gjorde sånt som man inte får göra med tanke på att han har flickvän. Oj oj, hehe, kul dröm iallafall:P

Kvällen avslutades på donken, mums faktiskt, jag va så hungrig. Sara och Alex åt glass dom medans jag moffade mat. Sen cyklade jag hem, slog på tv:n och kollade på roast där jag somnade. Vid fyra gick jag in till min säng igen, härliga sängen :)

Händer idag då?

Skräckfilm vs städa och träna

Idag har jag motstått frestelsen att se på skräckfilm. Sa ja först, sen så kollade jag på trailern lite fort och så sa jag nej tack! Det räckte det jag såg av trailern. Jag har spöken i mitt huvud så det räcker av helt egen maskin, jag behöver inte ha nå påökning där:) Hehe, fick mess sen att den tydligen va skitäcklig. Sicken tur att jag inte kollade då :D


Sen hade jag lovat mig själv att ta tag i skiten här hemma idag. Fan, jag får liksom inte kvällarna att gå ihop, tiden, veckorna går alldeles för fort!!! Känns som att jag aldrig är hemma. Igår va jag över till Sara, så då tränade jag inte, och så hade jag ont i vaderna. Men jag var på rangen och slog lite istället vilket iofs också är träning. Idag fick jag säga till mig själv att jag inte skulle göra allt som jag hade tänkt. Hade tänkt städa hemma, ut till rangen, löpträna och måla naglarna. Jag måste hitta ett sätt att stressa ner mitt liv lite för tillfället, för jag tror dels att det är därför jag bara blir tjock och uppsvälld också. Det blir jag när jag stressar, som en jävla ballong, och slänger ofta i mig maten då också. Så det blev till att laga mat och äta när jag kom hem, sen städa hemma och sen ut och löpträna. Körde intervaller. Springa en min och sen gå två. Gjorde 9 upprepningar. När jag skriver springa menar jag TOKSPRINGA, så fort man kan alltså. Och jag kan tala om att man (inte jag iallafall) inte kan springa full fart mer än 30 sekunder så tar kraften slut och det går långsammare och långsammare. Hehe, men det är bra träning för hjärtat, att chockas lite :P Jag älskar att jag har hittat min träningsform. Så skönt. För mig just nu handlar det om att stoppa mig själv hela tiden för att inte träna för mycket:P Skulle jag få välja så skulle jag ut varje kväll för det är så skönt. Men det är ju inte bra för koppen , eftersom jag är så otränad fortfarande, så jag tvingar mig att vila varannan dag. Nå nagelmålning hanns inte med idag.

Nu har klockan blivit för mycket... igen. Natti alla sötnosar!

Hur göra?

Hmm... ska jag träna idag eller inte?? Jag har ont i mina vader och framsidan av smalbenen, vet inte om det är benhinnorna som krånglar.. vet inte om man kanske ska träna lite lätt eller om jag bara ska ta mig till rangen och slå lite istället så får benen vila lite. Måste hämta cykeln på intersport också där jag har lämnat in den på service.  Sen ska jag hälsa på Sara och käka lite och kika på Grey's :)

Demoner

Sover oroligt. Demoner i mitt huvud. Jag skulle bara vilja gråta en skvätt, det brukar hjälpa demonerna att försvinna därifrån, men jag kan ju inte gråta längre. Jag har blivit okapabel till det. Jag som alltid tidigare varit en känslomänniska. Nu för tiden när jag känner gråten i halsen (om den ens kommer dit) så händer något med mig som gör att jag stänger av, som en inbyggd off-knapp. Det är synd, för jag vet att gråt är på nåt sätt frigörande för mig. Då förvinner massor av spänning och så, bara få vara lite ledsen, så blir jag glad strax igen. Jag är inte speciellt ledsen nu för tiden heller iofs, men många gånger tror jag att det handlar om att jag inte tillåter mig själv att vara ledsen. Inte så konstigt visserligen, blir man piskad tillräcklig många gånger för att man är ledsen så ser man till att inte vara det. Livet är ju egentligen ganska härligt! Inte mycket att vara ledsen för :) Känner mig schitzo, jag är både jätteglad och ledsen på samma gång. Egentligen är jag jätteglad :) Det enda jag önskar är att det som gnager i mig ska försvinna så blir det toppen sen :D

Du som är man - Vi kvinnor ger så mycket mer

Oavsett vad du ger en kvinna, kommer hon att ge dig någonting bättre. Ger du henne en spermie, ger hon dig ett barn. Ger du henne ett recept, ger hon dig ett mål mat. Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende ger hon dig sitt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du ger. Om du ger henne skit, kan du vänta dig ett helvete tillbaka... :)

Bota pms-depp

Jag va ju så fruktansvärt trött på jobbet idag så när jag kom hem så valde jag mellan att gömma mig i soffan och moffa godis eller ta mig ut och göra nåt... Jag tog mig ut :)

Åkte till rangen och tränade golfslag och tränade puttning också. Sen tog jag mig ut till Björnö och sprang. Handlade på vägen hem. Och nu har jag käkat och lagtat matlåda till imorn. Nu Blir det duschen och sen sängen :)

Inte på topp men känslan att vilja ur min kropp är lite dämpad iallafall.

Joshua Radin - I'd Rather Be With You



Mysig låt! Så fin :)

Rättare sagt

FY FAN VA JAG HAR TRÅKIGT IDAG!!!!!!!!!!

Tråkigt på jobbet idag

Idag är jag jättetrött och det är jättetråkigt på jobbet! JAG VILL GÅ HEM NU!!!!!!!!

Veckans citat

"Blommor är vilsamma att betrakta. De har varken känslor eller konflikter."
Sigmund Freud

B b b b bbbbbakis

Hehe, har gått runt och skrattat åt mig själv idag när jag gått myrsteg och blivit anfådd ändå. Jag brukar alltid ha Cola hemma för såna här dagar men inte idag. Så jag va tvungen att pallra mig till coop och köpa för att få i mig lite vätska och försöka få balans i kroppen igen. Jag har inte ens vågat stoppa i mig en huvudvärkstablett. Trots det har jag umgåtts med min bror och lillskruttan på dagen :) Men nu ska jag stoppa i mig en alvedon och gå och köpa mig en pizza:D

Gårkvällen var riktigt rolig. Synd att man förblev objuden till en kompis födelsedagsfest men jag va bjuden på en annan fest så det gick ingen nöd på mig:D Massa nya goa människor som gjorde kvällen asbra. Förfest/födelsedagsfest hemma hos Marlene och sen bar det av till BMB för dans hela kvällen lång. Jag som brukar tacka nej till shots tog 4 stycken under kvällen utan att ens blinka. Jävla Fishermans har jag ju mått så här av innan men man lär sig visst inte :P Ska försöka komma ihåg till nästa gång. Härlig kväll!! Tack alla inblandade!! :D

Tog en del bilder igår, men ingen som fastnade på dom :P

Havet är djupt =)


Kvitter


Det här är lite roligt! Dom har satt in en kamera i två fågelholkar (detta är utdrag ur ena), vart dom sitter vet man inte men då in och kolla ibland vettja :)

Här är holken! :)

RSS 2.0