gammeltacka!

.

God morgon!




God morgon världen! Nu är det dags att gå upp ! :) Jag slänger på mig lite mjukisar och går över till mamma och pappa och snultar frukost! :D Sen blir det städa och greja inför ikväll. Ska nog färga håret också om jag hinner. Puss på er så länge.

IKVÄLL PAAAAAAAAAARTYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!! :P

Snart får man säga 26

Nu ligger jag i sängen efter att ha petat i mig en alvedon och en ipren. Gnott in ormsalva och ligger med en vetekudde om axeln. Det märks att åren går haha :P Jag hoppas att det känns bättre imorn! För då är det ferre!! Men jag har faktiskt gjort lite vettigt idag föroutom jobbat. Jag har varit och handlat massa till imorn. Som vanligt får folk se till att äta! För här finns det grejer :) Sen gjorde jag lite bakad potatis till mig och sara som kom på besök, mycket trevligt! Va även en sväng och spelade lite pingis. Men nu ska jag som sagt sova! Imorn blir det en del att göra. Ses imorn kväll!! :D PARTTTTTYYYYY!!!!

Trevlig helg!!

I morn blire partyyyyyy :D

Vatten = bajs, vin = hälsa! Sådeså!



Som Benjamin Franklin sa:

I vin finns kunskap,
I öl finns frihet,
I vatten finns bakterier.


I flera noggrannt kontrollerade forskningar har vetenskapsmänn
demonstrerat att om vi dricker 1 liter vatten om dagen, så har vi
efter ett år fått i oss mer än 1kg Escherichia coli (E coli) bakterier.

Med andra ord har vi konsumerat 1kg bajs.

Den risken finns inte när vi dricker vin & öl (eller tequila, gin,
rom, whiskey eller annan alkohol) detta för att alkohol måste genomgå en
reningsprocess bestående av kokning och filtrering av alla bakterier.

Kom ihåg:
Vatten = Bajs
Vin = Hälsa


Därför är det bättre att dricka vin och prata nonsens, än att dricka
vatten och bli fylld med skit.

Du behöver inte tacka mig för denna värdefulla information, jag ger
den som en service till alla.


Räkmacka

Bästa på jobbet på fredagar är att det finns räkmacka att köpa. Baguette med skagenröra och räkor :D För endast sex riksdaler :) Äter jag nuuuu :D Så mumsigt!!

nu - Vagga mig till sömns med musik i öronen


frihet i västerås

Skönt att inte du är i stan. Skönt att få vandra fritt ett tag.

pms skit

Nu har jag fan varit på dåligt humör å känt mig låg i flera dagar. Nu får det fan räcka!! Inget känns bra! Vill inte känna så längre. Vankas ju fest på lördag så då måste jag va glad!! Hoppas det hinner vända, annars ställer jag in!!

hero of war, rise against



Så bra!

Spotify borta!!!

Nu har nån robbot gått in och letat reda på och raderat allas spotify på jobbet. Jag förstår visserligen varför dom gör det, för det tynger ju ner jättemycket. Men nu kommer ju alla lyssna på radio istället och det tunger ju lika mycket, så egentligen kommer dom ju inte åt problemet. Det dryga va ju att dom kunde ju ha sagt något så man inte bara trodde att något var fel när man inte kunde öppna programmet. DUMMA DUMMA dom!! Jag vill ju ha mina låtar.

Natti natt. Love you.


Listen


...

Fan va mycket det va idag på jobbet, massa strul och skit och mycket att göra. Svider i ögonen nu av trötthet. Kommer nog krypa ner i sängen snart trots att klockan bara är strax efter åtta nu. Jag älskar när det är mycket att göra, men jag tycker inte om när det är massa strul hela tiden. Annonser som är felbokade och ställer till det och samlingssidor som är bokade så drygt att jag blir bara sur. Å telefonen ringde hela tiden. Såååå trött nu! :( Å jag har en sån vecka då jag är lite smågrinig och sur och emlig och vill ha massa kramar man har ingen att krama på :( Jag ska krypa ner i min nya säng snart och sova bort det griniga, och hoppas på att det känns bättre imorn.

Nu ska allt tillbaka!

Nu efter jobbet ska jag åka och lämna tillbaka lite! Å sen ska jag tänka om helt när det gäller vardagsrummet, för nu fan ska det bli bra!! Orkar jag inte ha det som jag har det längre. Ska kolla färg och tapeter, hela rummet ska göras om!

Sen ikväll ska jag kolla lite film. Tevligt värre :)

Puss på er!


lilla jag 10 år sen :P



Hehe, bild på lilla mig och älskade Nicke :) Detta var första festen i gymnasiet. Hemma hos mig va den! Å Helena va INTE så van att dricka alkohol :S



Haha frågan är ju hur mycket jag har ändrats egentligen :P

Tänk... 10 år sen...

Nu blev jag ju tvungen att jämföra... ja det finns vissa likheter,
charmen sitter kvar, lika glad då som nu! Fast lite snyggare har jag ju blivit ;)


Träna

Fan, jag MÅSTE verkligen börja träna igen. Måste kolla upp om det finns nå bra gym som man kan gå till som ligger nära och man inte behöver binda sig på ett år, för på sommaren kommer jag inte vilja träna, det vet jag ju. Men mina axlar och rygg håller på att gå sönder så jag måste verkligen ta tag i det. Jag är 25 år och vill inte redan lida av vissa arbetsskador. För jag vet att det är darför jag har ont. Usch! Träna får det bli. Och så saknar jag att träna också för det mår man bra av. Ska ta tag i detta! Natutilus kanske, för där känner jag ju fler som tränar, men jag tror inte det finns halvår där :S

Dilemma

Jag har shoppat loss galet mycket idag. Å då känns inget bra när man kommer hem :( säkert 3000 kr fattigare och inge gladare. Funderar på att lämna tillbaka allt imorn och skit i det helt! Suck, tycker inte om, nu blev jag på dåligt humör! Jag tycker om mitt sovrum och mitt kök, varför kan jag inte få till vardagsrummet??! :( Det gör mig ledsen. Måste måla om, då kanske det blir bra nån gång. Måste fan ta tag i det. Problemet är att jag inte har några som hellst idéer hur jag vill ha där inne. Skulle nog vilja ha jordnära och mysigt när inne också, typ som i sovrummet. Just nu är typ allt chockrosa. Visst är det väl kul så, men fan jag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag ser det. Ska jag behöva köpa nya grejer nu till hela vardagsrummet. SUCK. Måste nog som sagt lämna tillbaka massor imron, så det inte ligger här hemma och bara kostar pengar :S FUCK. Och mer fuck är verkligen att jag tänkte göra tavlor av mina höstfoton till vardagsrummet. Å så kan jag inte hitta dom någon stans. Jag måste alltså ha råkat radera dom från min dator. Jag skulle kunna börja gråta just nu, så ledsen och besviken och arg är jag för det.

Har ny säng nu också så nu kan man sova två där om man skulle vilja. Problemet är att den ä lite hård :( Inte mycket bra nu känner jag. Riktig surkärring är jag nu.

God natt!

Måndag lunch

Snart är det lunch. Jag sitter och lyssnar på musik och gäspar hela tiden! Inte lätt att det är måndag hihi ;) Måndagar och tisdagar är vilodagar :) Lugnare på jobbet och man får lite chans att vila upp sig efter helgen, inte för att jag har gjort så mycket vettigt men ändå! Efter jobbet blir det nog IKEA idag. Funderar lite smått på om jag vill till Chili istället :)

Måndag morgon-lyckligt lottad

Hur lyckligt lottad är inte jag då som inte tycker att det är tungt att det är måndag morgon. Ibland känner jag mig ensam i ett sällskap att känna så, att jag faktiskt tycker om att gå till jobbet! De flesta tycker ju att det är drygt, de flesta längtar till helgen hela tiden och tycker att den är för kort, men jag tänker inte så. Klart att jag hatar att ställa klockan och gå uppp på morgonen, med det är också den enda anledningen som gör det lite jobbigt att det är jobbdagar, annars kan jag inte säga annat än att jag är lyckligt lottad som tycker att det är kul att gå till jobbet och trivs, och sen så får jag lite pengar varje månad som kommer in på kontot, det är ju inte heller helt fel :) Löning idag!!! :D


Drömde

Inatt drömde jag att jag fick en puss av en kille som jag träffade en gång i somras och inte sett eller träffat sen dess. Hmm skumt. Men lite mysigt va det tihi :) Synd att killen är upptagen :S

He's just not that into you



Såg precis filmen! Såå bra!! Så många bra skådespelare! Alla skådespelare passar verkligen karaktärerna så bra! Scarlett är ju bara så snygg, å Bradley Cooper är ju inte helt fel heller, mums, å Ben Affleck kan man också vila ögonen på;) Myspysfilm! :D

Söndag

Söndag idag. Hittils har jag inte gjort så mycket mer än kollat en film och dammsugit under min säng. Haha, lät ju som kul söndagssyssla, men det är bara för att jag ska få hit min nya säng idag. Jag hoppas bara att den är skön, har inte provlegat. Men en säng är ju ändå en säng, och om det skule vara gräslig får jag väl sälja den och ta tillbaka mn gamla. Jag ska köpa den av Catta, så jag litar på att hon har valt en bra en :) Just nu väntar jag på att hon ska ringa och vara på väg. Sen ska jag fösöka få in lite mer möbler i källaren som hon har lånat av mig. Tur att jag har nyckel till mamma och pappas förråd, för det är där allt kommer hamna nu :D För nå plats i mitt egna har jag inte! Sen måste jag nog ringa hit ett par starka grabbar som kan hjälpa mig flytta ner min gamla säng i källaren också :S Nån som vill hjälpa?!

Förhållanden

Det finns en fråga man måste ställa sig.
Lyfter man varandra som personer eller tynger man varandra??

Man kan inte bara förlita sig på kärlek som enda faktor...

Minns och ler ♥



Det här va tider det!!

2004 när jag kom hem från Schweiz och gick direkt på en fest, och mina älskade pojkar som jag saknat så mycket va där och jag fick skratta och umgås med dom. Det va tider det! :) Kärlek till er alla! Saker är inte som det va, det är synd... men saker förändras och vi växer. Men jag älskar er alla lika mycket fortfarande!

Gerard Butler



Slår ett slag för Gerard Butler. Älskar honom i The Ugly Truth!! Där är han i mina ögon som HUNK! Ska bli kul att se honom i filmen The Bounty Hunter som beräknas släppas i mars eller nåt :)

Tomt

Idag är det tomt i huvet. Idag saknar jag någon att krama på och som kramar på mig. Ska nog åka iväg en sväng och se om jag kan köpa sex and the city filmen. Den är jag fortfarande sugen på att köpa. Jag skulle behöva städa lite här hemma också... Lugn och skön lördag blir det idag. Jag är absolut inte nere eller ledsen eller nåt idag, jag är bara lite lugn och tyst. Man får ha såna dagar också. Jag kanske vaknar framåt kvällen :) Kram på er!

En morgon-headshot :P Glada fredag!!


Fredagens OOtfit! - Mysbekvämt :D



Också ny tröja :) Me like!

Avatar! Så jäkla bra film! :D



Bra påhitt av dom små pojkarna, gå på bio sådär! Skitsnyggt gjord film och bra story.

*****
AV mig får den 5/5 stjärnor!
Men nu ska jag sova! :) Fredag imorn!

Sååå trött, men allt går att fixa :P Snart bio!



Muffinmums på lunchen


Tummen upp!



Noterade på väg till jobbet när jag körde förbi Gruvegårds trafikskola att dom har bytit sina bilar. Dom som hade små söta bilar. Nu är dom mycket större. Fast jag tror att det är bra, för då lär man sig ju att köra och parkera och så med en större :) Visst är dom fulare men dom får ändå tummen upp från mig!!

Är på så bra humör idag :D

Ville bara skriva att jag är på fantasktiskt humör idag!! :D Kan vara att första låten jag lyssnade på när jag kom till jobbet var BAD BOYS och kunde inte låta bli att bli glad. Sen så har jag en nyinköpt outfit på mig idag som gör mig glad :D :D :D :D :D

Idag vill jag inte hem efter jobbet. Jag vill GÖ nåt!!! :D

Torsdagens OOtfit




Stan med Sara

Om 40 minuter ska jag träffa Sara på stan :) Hihi, kolla lite kläder och grejer! Puss

Bad boys



Måste bara göra en hyllning till Alexadra Burkes låt Bad Boys! Såg att Sara hade den på sin msn-rad och var tvungen att lyssna idag igen, hörde inte den så bra hos Emelie. Har lyssnat flera ggr idag. SÅ BRA!!! :D

Lunch med maria på




Mums!!


Sommarkänslor???! va tokigt!





Det blev så konstigt när jag nyss började lyssna på musik i lurarna på jobbet. För jag började lyssna på min spellista Sommarlåtar. Och tänk vad musik kan få en att känna massor, helt plötsligt fick man ju liksom sommarkänslor, inte så konstigt i sig, men det blev ändå en jättekonstig känsla! kändes som att jag helt plötsligt slängdes i i sommaren. Gyllene Tider och Tomas Ledin kan man ju inte annat än förknippa med sommaren. Haha, fast det är snö ute. Tok tok blev det i huvet nu?!!

Lägger huvudet på kudden






Cattas bombnedslag

Var och hälsade på Catta idag i hennes blivande hem på Bäckby. Imorn kommer dom och målar och fixar hall och vardagsrum, så jag hade privilegiet att se hur det såg ut innan det blev omgjort :) Ska bli så kul att se sen hur allt blir när dom får till det!!! :D Det kommer bli så bra! Stort grattis till att ni du ska bli sambo också! Lägenheten behövde även lite kvinnlig struktur och upppiffning och Catta är verkligen så duktig på sånt också. Love you!


Veckans citat - Opportunity

"Det är bättre att vara förberedd på en möjlighet och inte få den,

än att få en möjlighet och inte vara beredd"


Whitney Young Jr


hallväggen



Nu har jag fixat till min vägg hemma också :) Lite bättre tills vidare iallafall :D

pepparkaka :S

Nu är jag så godissugen så jag äter pepparkakor... Det ni!! :P

Center


Fick bli en center efter lunchen, så godissugen.

Men nu är den slut :(

Jag vill ha mer!!!


snö igen :D :D

Jag messade mamma och va så glad över att det snöade!! Strax efter fick jag ett samtal från en snöröjare, som var mindre glad över att det snöade :P Men dom får ju iallafall jobb, det finns ju dom firmor som kan gå under under vintern om det inte kommer snö. Så det är mest bara positivt för dom också!! :) Men jag hoppas att jag lyckades smitta av min glädje lite iallafall :D

Köpte också...

En kjol och en t-shirt på rea ca 130 kr tillsammans. Det gillar jag :) Och så köpte jag tre par stumpbyxor och två brottarlinnen. Å så hoodtröjan... Kul att handla lite idag kände jag :)





Köpte ny hoodtröja idag!







Å vad jag älskar dom tröjorna!! Så idag blev det en till :) Jag vet att alla har dom men det skiiiter jag i för dom är såå bäst!


Puh! Frisk som en nötkärna... Iallafall fysiskt :P

Jag var tydligen helt frisk och allt var som det skulle. Haha, jag tror jag frågades stackars barnmorkan alla dumma frågor jag kunde komma på att ställa. Såna som jag samlat på mig i alla år :P Hehe, men nu fick jag ju massa svar :D


Å så ett par office headshots :)



Ja från toaletten... hur ska jag annars kunna ta dagens ootfit??? Förstår ni väl :P

Måndagens OOtfit


Barnmorskan idag

USCH!!! Säger jag om det. Jag hatar att gå dit, det är läskigt :( Som tur är får jag Sara med mig som stöd :) Tack Sara! :) Det betyder så mycket! Sjukhus är inte min grej :S Och blotta mina privata delar för en främmande människa är inte heller min grej... men det finns ju en bra grej med att gå dit, man får förhoppningsvis höra att allt står rätt till och så... Lär ju inte behöva ta så mycket tester... (törs man säga tyvärr??!...)

Hej Hopp!

Nya armband

Jag har köpt nya :D Fiiiina va??!!!! :D:D:D





Lite kortspel med grabbarna

Ikväll har jag spelat lite kort med Calle, Nicke, Jonas och Tossa. Det gick sådär kan jag säga, fick bra kort endast en gång tror jag! Morr!!! 40kr back blev det.

Jag måste verkligen fixa extern hårddisk på väldigt snart. För nu gnäller datorn tom när jag ska stänga ner ett msn-fönster för att den inte kan spara konversationen :S Måste köpa!!! Annars kan jag inte lägga upp nå kort här, eftersom jag inte kan lägga in dom på datorn :(




Jag fick bra kort en enda hand och då såg den ut så här!! Bästa man kan ha nästan!! :D


Lite bilder från vinkvällen hos Salisen

Vinkväll med tjejerna hemma hos Sara.

Pictures







Pizza med Nicke och vin med tjejerna

Klockren kväll igår, först hälsade jag på bästa Nicke och åt lite pizza och snackade lite skit, mycket trevligt!! Sen va jag över till Emelie och drack lite vin med folket där. Tack för en mycket trevlig kväll :)

Pictures!







Rosa koppen med guldrosen



Dricker te ur min rosa tekopp. Det har tagit mig lång tid att kunna använda den. Men jag har bestämt mig för att jag tycker den är fin och jag vill använda den. Den har med sig minnen, men jag lever med dom och glädjs istället. Koppen har jag fått som en födelsedagspresent eller julklapp av min förra pojkvän. Det var en fin present och jag tycker om den =)


Dagens ord - frukost

Frukost är dagens första måltid, kommer i många variationer och enligt många dietister den viktigaste. Den brukar intas mellan klockan 6 och 10 på morgonen.

I Sverige innehåller en frukost vanligen någon form av varm dryck, såsom kaffe eller te, eller en kall, som mjölk eller juice, med en smörgås till. Någon sorts mat som man äter med sked ur en skål eller tallrik, som gröt, fil, yoghurt eller liknande äts ofta. Till de senare äts ofta någon sorts flingor, till exempel cornflakes eller müsli.

Frühstück

Nu är det frühstück dax. Kunde då inte låta bli att tänka på ordet. Tyska Frühstück är ju helt logiskt att det heter så. Früh = tidigt, Stück=bit. En bit tidig mat. Men då undrar jag ju över ordet frukost. Kanske är ordet fru ellet gammalt ord för tidig =) Då skulle det vara logiskt. Eller så kanske det är att frun alltid gör den första kosten på dagen till sin man, haha, inte fan vet jag. Ganska djup och filosofiskt anser jag såhär på morgonkvisten. Dock borde jag inte ens äta frukost nu eftersom det står på Wikipedia att frukos intas mellan 06-10... hmm


Lite vindricka hos fröken Fröjd idag



Dagens OOtfit!

Minns och ler :)

Hittade lite bilder från 2003 "sista natten med gänget" innan pojkarna drog till lumpen och jag till Schweiz.

Underbara tid!!!




Min säng knarrar!

Det låter som att jag har haft hur många nattliga gäster som helst när man lägger sig i min säng. Det knarrar och låter som fan. Det ska jag iallafall fixa idag, för så kan den inte låta. Måste vara benen som inte riktigt sitter fast. Och så vill man ju inte vakna av att någon av benen går av när man sover heller! Hihi, nu blir det lite frukost (kl 13.30 skäms)

Sov för länge

Suck... man borde ställa klockan även på helgen så man inte sover så jäkla länge. Idag vaknade jag tio i ett. Det är faktiskt inge kul alls. Vaknade vid åtta också, då fick jag sms, men sen så somnade jag om igen och vaknade inte förrän sent. Å då får jag bara sånt dåligt samvete!! Usch! Skulle behöva ta mig ut och köpa lite grejer, några lampor till fönstrena, måste ju ta bort adventsljusstakarna. Men det kommer bli så tomt så jag skulle behöva hitta nåt att ersätta dom med. Å så skulle jag vilja kolla lite kläder. Och köpa en extern hårddisk skulle jag också behöva. Men kanske väntr med det tills imorn. Inte så sugen på det idag... Man blir så lat när man sover länge :P

Calle på besök

Igår kväll kom Calle på besök, han hade inget heller för sig. Han köpte med sig mjukglass med chokladsås, bara sådär, snälla han! Vet vad en tjej vill ha :P Vi såg två filmen och satt och snacka bara. Skönt med fredagkväll. Han åkte inte hem förrän typ två, halv tre. Mycket trevligt att få träffa honom lite!

20 minuter

Om 20 minuter får jag sluuuuta :) Jippie! Trög sista timma... Skulle behöva handla lite, men jag funderar på att smita ett par minuter tidigare så jag hinner med en tidigare buss hem istället för att handla :)

Händer ikväll då?

Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll. Känns som att alla ligger lite i dvala sen julen. Alla kommer ju gå ut löningen i januari tror jag. Så jag känner att andra veckan efter löning kommer att vara toppen att gå ut. Dessutom fyller jag alltid efter löning så det är bra :) Får se om det blir en lugn kväll ikväll eller om det kanske blir nå bio. Avatar säger dom ska vara bra! Återstår att se vad som händer. Just nu ska jag sitta av sista 50 minutrarna på jobbet.

Jag hade skitmycket att göra idag så när jag började dagen var jag nästan inställd på övertid. Men jag har varit så jäkla strukturerad och saker har än så länge flytit på jättebra så jag är typ klar nästan. Klapp på axeln till mig själv. Åtta format gjorda samtidigt idag! Å jag va till systemet på lunchen och köpte mig en rödvinsflaska för det tyckte jag att jag var värd :D Visst!! JAajajaja.
Rööööööööööööööööööööödviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin  :P :D

Micke har fått bebis :)

Micke på jobbet fick en liten pojke som ska heter Leon! Grattis till dom :)


LILA NAGLAR!!

Hihi, när jag skriver nu så har jag helt jättelila och fina naglar :) Hela och fina och JÄTTELILA, fredag till ära!! Me like :D


grisen

Nu fick grisen på min skärm gå och lägga sig för denna jul. Han trivdes nog att stå där uppe och filosifera, men nu får han sova en stund :) Såg förresten på Simon och Thomas, inredningsprogrammet, då dom snackade skit om en sån gris som jag har. Dom undrade va det va med alla svenskar och dssa fula grisar. Jag har bara en liten sån, och tycker den är jättesöt! SÅDESÅ!!! :D


Vinterpromenad

I morse tog jag en 2,3 timmas promenad ute i solen och kylan. Såååå härligt! Älska vinter! Blev en snöängel ocskå :) Lite sällis en del av promenaden fick jag också, det va trevligt ;)





RSS 2.0