Soooova!!!!

Måndag idag! Och jag är så gräsligt trött!!! Det blev lite lite sömn natten mellan lördag och söndag, men det var det värt! Däremot gillar jag inte alls att jag inte har kunnat sova inatt! Whyyyy??!!! :( Jag har bara legat och vridit på mig och stirrat ut i tomma intet. Till och med "pigg" när klockan ringde för att man inte sov så djupt! Just nu är jag illamående för att jag är trött. Och måndagar är det ju träningsdag, men det finns ingen chans att jag ställer mig på ett löpband för då kommer jag svimma :S Men jag ska nog ta mig dit en stund iallafall och bara styrketräna lite, för jag har så jäkla ont i axlar och nacke, antagligen eftersom jag sovit dåligt. Eller så är det just därför jag har sovit illa, för att jag har haft ont. Känns som att jag har typ feber, för det värker i kroppen. Skit samma var det väl, men lite träning ska jag se till att det blir, annars somnar jag ju klockan sex i soffan och då vaknar jag väl klockan tio och så blir det samma problem denna natt:)

Det händer lite kul grejer denna vecka! Imorgon är jag ledig :) För jag måste ju ta ut några semesterdagar! :) Ska bli lite skönt faktiskt :) Då blir det nog lite träning mitt på dagen! LYX! Å på fredag är det ju AW med Rydell&Qvick!!! :D Och då hoppas jag att Jill kommer hit och jionar, det vore väldigt skoj. På lördag... hmm, då kanske jag skulle ställa till med lite förfest hemma hos mig om det går som planerat ;)

Puss! Zzzzzzzz :P


Blått är flott!



Igår var jag på en förfest med temat blått! Hur svårt som helst för jag har ju inget som helst blått hemma hos mig förutom en klocka och en bil. Så jag fick kolla nere på stan om jag kunde hitta nåt och NEJ det är ju inte direkt på modet med blått nu så det var jättesvårt. Hittade dock ett par örhängen och en lång topp/klänning. Tänkte att den fick duga, 30 spänn på rean och lite modifiering av plagget så blev detta resultatet! Jag som hatar blått tyckte ändå att jag fick till det ganska bra :) Och såg inte helt åt helvete ut i färgen, lite nöjd faktiskt att jag lyckades fixa till det! :) Sen la jag till blått nagellack också! Jättekul kväll!!! :D

Paparazzade lite till :P


Torsdag

Bra dag idag! :) Jobb jobb och sen dejt med löpbandet. Blev 45 min löpning, totalt 65 min på bandet =) Fast jag blir ibland lite uppgiven, igår hade jag en sån dag, jag tycker att jag är duktig och tränar men jag tycker inte att det ger nåt resultat alls. Tränar jag inte tillräckligt hårt? Lallar jag bara runt? Ibland känner jag bara för att moffa massa pizza och skita i att träna för det spelar ju ändå ingen roll! Visserligen tränar jag ju för att hålla mig hel och frisk, men typ lite resultat vill man ju ändå ha!

Fast jag vet inte vad jag vill ha för resultat heller... det är nog mest bara magen jag stör mig på... den vill liksom inte bli fin!

Närgränser :D


Nu har jag Närgränslinser till min kamera så jag kan fota fina närbilder!! :D Tack Emma och Sara för den finfina födelsedagspresenten!! =)

Dubbel total

Idag har det varit mycket på jobbet, kom inte ifrån förrän kl sex. Men jag hann med mycket iallafall:) Äta, träna, handla, städa köket och göra köttbullar :) Men nu ska jag sooova! :D

Puss på er!

Väntar och väntar...

Jag vill veta NU!!! Ge mig ett svar!!! Jag vet att jag tjatat om det här i några dagar nu, men det är för att jag vill så sansöst mycket!!!!!!


älskade elefanter


Jag ger mig själv ett par elefanter som ska göra mig lite glad:) De är Illustrationer som jag gjorde för ett tag sen. Jag är så trött idag, så jag skippar träningen och myser ner mig i soffan, det tar emot lite men jag måste lära mig att ta det lugnt ibland. Jag tränade ju ändå 4 pass förra veckn och löptränade 5km m bra tempo igår.

Jag vill ha svar från jobbet! Och svaret ska vara att dom vill satsa på mig! :) Nu ska jag ta mig lite te och ostscones, och så lite kladdkaka. Haha, varför gör jag alltid så, ska jag inte träna så kan jag lika gärna äta massa skräp:P Men det är ju gott och det är lite synd om mig...

Aje

Tänk att det finns vissa saker som kan hoppa upp som gubben i lådan ibland, förvånar en och fortfarande går som en ilning genom kroppen på sekunden:S Jag HATAR det!!! Som att någon står bakom husknuten och skrämmer en när man går förbi. Som en stöt genom kroppen när man inte är beredd! Usch!

Mer Vinter


Det finns få saker som är så vackert som naturens egna underverk!

Stänga av

Men kan jag få stänga av hjärnan ett tag eller?! Jag har ju knappt sovit inatt för att hjärnan gått på fullvarv! Eller åtminstone tänka på nåt annat än samma sak hela tiden!!!

Vinterpromme


Igår var jag ute och tog en promenad innan gymmet! Så mysigt väder ute var det!!! Älska vintern!

Juldagen!


Hihi, jag hittade massa bilder på digitalkameran från juldagen! Hahaha, det var typ bara flumkort på hela kameran, här är dom! =)

Brrrrrr

Nu är det fler minusgrader ute än plusgrader inne. -18 vs +17... Tack alla inblandade för en mycket trevlig kväll :)

Nu ligger jag nerbäddad under tre täcken med dumtofflorna på och lyssnar på musik, grannens musik. Klockan är liksom halv tre och dom spelar ashög musik. Konstigt att det inte är någon granne som sagt till. Men vi har ganska bra grannar. Och mig gör et egentligen inte så mycket, lite drygt bara eftersom jag har huvudändan mot deras vardagrrum. Jag har lust för att knacka på och säga att det inte gör något att dom spelar musik, så länge dom spelar bra musik. Och sen så är det här nästan bättre än de kvällar jag hört dom knulla!

Over and out! Puss på er!

Sen skulle det ju inte skada med en värmande kropp bredvid sig nu! :)

i mitt huvud

I mitt huvud är jag redan där! Jag vill så fruktansvärt gärna! Det var länge sen jag ville något så mycket som det här! Och jag hoppas verkligen att jag får chansen! Åh jag vill vill vill. Jag älskar mitt liv som det är nu, så skulle inget förändras så skulle jag ju inte gå och dö direkt, men jag känner verkligen att det här är mitt nästa steg! Usch, jag borde egentligen inte prata om det så här mycket, jag borde egentligen inte trissa upp mig själv ifall jag då kommer att bli väldigt besviken :( Men jag kan bara inte hjälpa det. I mitt huvud är jag ju redan där!

Just nu

Har jag en bra känsla i magen trots att jag har mensont! Andra ansökan skickad! Ge mig!!!! :D

Snart blir det lite AW! :)

Vinter vid hamnen



Här kommer tre bilder jag tog på lunchen vid hamnen, jag älskar snö och sol, det är så vackert. Bilderna är tyvärr helt oredigerade, men ganska fina ändå, för att jag inte orkar hålla på just nu...

Vilken dag!

Idag har det varit full rulle kan man säga. Klockan fyra sa jag och Åsa "Nu går vi hem", men det kunde vi ju naturligtvis inte:P Fick lösa tusen problem och telefonen ringde konstant (mer än vanligt) om alla möjliga olika saker. Morgondagen Motala, måndag Karlskoga, Soliditet Karlskoga, Näringsbilaga Motala, lördag Motala, lördag Karlskoga, morgondagens Karlskoga, Näringsbilaga Karlskoga, måndagens Motala, Soliditet Motala och så fortsatte det hela dagen, i en enda röra. Jag ska ge mig en regäl klapp på axeln imorn om det inte har blivit ett fel i tidningen:) Men om jag får ge beröm till mig själv så är det just sånt där jag är jävligt bra på. Ha flera saker igång samtidigt och ha stenkoll på allt! Så enligt min vetskap så ska inget vara fel :) Mer än att jag fick lämna över till chefen när jag skulle hem, för dom inte vill ge övertid. Och DET gillar jag inte. Jag vill ha kollen själv!

Fortsatte i samma tempo hemma, lagade mat och åt, fixade lite solbränna, färgade håret och dejtade löpbandet på gymmet! 5km löpning med mensmage, tungt och jobbigt men så skönt. Känns som man rensar ut slaggprodukter. Idag tredje gången gilt, kände jag mig värd en bar :) Nu ska jag ta mig isäng, det är ju en dag imorn också! :D

Förresten, jag sökte ett jobb idag som jag så gärna vill ha!!! Det är inom promedia så isf kommer jag inte flytta mig så långt, men oj vad jag vill ha det! Håll tummarna för mig!

Color!!!!


Det är ju så att man längtar lite smått till våren igen när man kollar igenom sommarbilderna:) Å den fina blomman jag hittade! Det är mitt bidrag till en tävling som Tvspelsweb ordnar på temat färg. Man kan vinna en reflexskärm silver & vit 110cm =)

Det vill jag vinna!! :D

*Vinterdag*



Här kommer två bilder till från när jag var ute i lördags. Så lugnt och fridfullt där ute!

ÅÅh

Inatt har jag sovit så jäkla dåligt och vaknade därför med huvudvärk! :( *Ogilla* !!!


Träning v. 6

Måndag: cross 15 min, Löpning 5km + Styrka
Tisdag: -
Onsdag: Kondition cross/löp 30 min + styrka
Torsdag:
Fredag: -
Lördag: Löpning 5km + styrka
Söndag: Löpning 5km + styrka mage



Vi fick geléhjärtan på jobbet idag i en skål till fikat, det var gulligt tycker jag!:) Å jag är bara så glad att jag faktiskt är singel en dag som denna:) Många tycker det är skitjobbigt att vara singel på alla hjärtans men jag tycker att det är skönt, slippa massa press och sånt. Jag tycker ju egentligen att det är komersiellt jävla skit, hur det än är så känns det ju som att det är något krav på att man ska få massa uppmärksamhet på nå vis. Jag har vänner som jag älskar alla dagar om året och jag känner mig så lyckligt lottad! Tänk att jag har massa vänner som tex läser min blogg för att dom vill veta om mig och bryr sig om mig. Sen finns det säkert dom som är inne här för att snoka också;) Men det gör inget :) Tack till ER alla underbara vänner som finns i mitt liv!!!!! Och tack Sara för det supergulliga kortet!

PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS PUSS

Öster mälarstrand


Igår var jag ut i det fina vädret med kameran och njöt och kikade på alla folk vid öster mälarstrand. Här är en bild från då. Kanske kommer fler imorn.

Puss god natt :)

Önskelista hos pojkvän - A girl can wish! ;)

  • Ha utstrålning som träffar mig
  • fysisk, kramig
  • Charmig
  • i mina ögon attraktivt utseende
  • fräsh
  • glimten i ögat, fina ögon
  • glad och positiv
  • trygg och stabil
  • över 1,85 lång (okej iallafall över 175)
  • ärlig
  • smart
  • omtänksam mot mig
  • Medveten STIL
  • Medveten klädstil
  • trogen
  • vara stolt över sin tjej
  • Bra värderingar
  • Vuxen
  • kunna kommunisera
  • godhjärtad
  • jag ska kunna få honom att skratta
  • lättsam
  • bra på att kyssas
  • ha humor
  • plan med livet
  • Vilja ha kul ihop med mig
  • pusha mig till att bli bättre
  • generös med kärlek
  • inte svartsjuk! men ska bry sig
  • gärna idrotta lite
Sist men inte minst Klicka med mig! :)

ibland

Ibland önskar jag att jag hade pojkvän... mest för att passa in bättre i samhället och sociala livet.

Nervös!

Usch jag är faktiskt lite nervös, om en timma ska jag frågas ut! :S

vad kan jag, vad är jag pra på, positiva egenskaper och sånt.. hjälp!

Burlesque





Var och såg Burlesque på bio igår! Så jäkla bra!!! Å alla var så jäkla snygga, och JAG VILL OCKSÅ!!! Den här var den mest "burleska" bilden jag hittade ;) Å grabben i filmen skulle man gärna mumsa lite på!!! Haha, sköna kommentarer från de andra i sällskapet när dom sa att "nej en sån snygg kille skulle man inte vilja ha för då skulle man ju inte få behålla honom typ." (och alla har pojkvänner:P) Då är ju jag å Sara helt klart snyggast av oss som var på bio eftersom varken hon eller jag har pojkvän, tyckte det var en bra slutsats! ;) ;)

Summa summarum, en ashärlig kväll flickor!!! :D Massa kärlek till er alla!!! Ni är faktiskt snygga ni också fast ni har pojkvänner ;);)

"Uppraggad" på FB

Haha, jag blev nyss utbjuden på facebook. Jag fick ett mail där det stod:

Hej hej

Jag kollade runt lite på fb och såg dig på en väns vännerlista, jag ska gå rakt på sak, jag tycker du är väldigt söt och undrar om du vill ta en fika med mig?

dennis

Vad folk är modiga!! Jag vet visserligen vem han är, men frågan är om han vet vem jag är??! :P Haha, men lite kul är det!

Me and Ulle förra helgen!


Fotograf: Basse. Foto tillhör Sara, tack Sara jag lånar :)

Fint kort tycker jag :)

Dagens citat

Kompromissa inte med dig själv. Du är allt du har.
Janis Joplin

Emma in Color


Foto/redigering: Jag. Modell: Emma

Emma är en sån go människa med underbar personlighet!!! (Även om hon ibland är lite knäpp och har konstiga idéer för sig ;)) Att fota henne var så himla kul eftersom hon bjöd så mycket på sig själv som hon alltid gör, dessutom gör hon sig väldigt bra på bild som ni ser - sötast ever!!! :D Att hon sen är en människa som bryr sig jättemycket om de runt om sig, sina vänner, att dom ska ha det bra gör att jag är så glad att hon är just min vän! Finaste Emma!! Puss på dig!!

Finaste Emma!!!


Foto/redigering: Jag. Modell: Emma

Jag älskar verkligen svartvita foton!

Härliga vecka!

Igår tränade jag första gången på mitt nya schema och det var såå jobbigt! Vet inte om det är för att det är nya övningar för kroppen eller om detta schema faktiskt är hårdare. Jag tror lite på det sistnämnda, instruktören ville nog ge mig nåt att bita i! Usch mina ben kändes som stora köttklumpar. Jag körde kårt med styrka + att jag körde 10 min cross och sen avslutade jag med 30 min löpning! Nu har jag tränat fem av de sex senaste dagarna så ikväll bokar jag in VILA!

Den här veckan har jag så mycket skoj planerat, varje dag händer det något!! Fika, dejt, träning, biobesök, arbetsintervju, Jillan på besök, AW, träning, fest! =) Jag bara älskar såna här veckor! Ikväll blir det fikadejt med Frida och Sara efter jobbet, MYYYS!!! :D

Emma!


Här kommer en bild på fina Emma efter plåtningen på Åsby Skanzen :) Kommer fler snart!

Modigt ändå!

I lördags gick jag förbi en två månaders kö för instruktör på gymmet samt depositionsavgiften. En kille i receptionen måste ha hört att jag frågade receptionisten efter tid och och ropade sen efter mig och erbjöd sig att jobba en timma extra på söndagen efter eller innan hans andra instruktioner. Klart man inte tackar nej till det! Snäll kille tänkte jag!!:) Slippa vänta i två månader!! (måste ha varit för att jag är söt ;)

Igår var jag där iallafall och fick ett nytt pass. Gick och stretchade, plockade mina saker och när jag höll på att sätta på mig skorna kom han tillbaka, gav mig en lapp med ett namn och ett nummer och sa åt mig att jag kunde höra av mig om jag hade lust att hitta på något. Det var väldigt modigt av honom att göra så tyckte jag!! Speciellt när min mamma stod precis bredvid mig då. Det är inte varje dag man blir tillstucken ett telefonnummer heller :P Nu är ju frågan, what to do?!

Vet inte om det är riktigt min typ av kille men känner att jag kanske borde messa och tacka iallafall för att han var så snäll och gav mig en extratid! Men mamma tycker att jag kunde ge killen en chans iallafall, åtminstone EN träff. Hmm, får fundera på den. Problemet är väl att jag kommer ju inte kunna låtsas som ingenting eftersom han kommer ju vara på gymmet lite då och då!.... Man kanske får lära sig träna på Björnövägen ändå haha!!! :P Mamma sa direkt att hon INTE vill vara på björnövägen, men det är nog mest för att vara dum mot mig!


Träning v. 5

Den här veckan blev det faktiskt ganska bra med träning! Hejja mig :)

Måndag: cross 15 min, Löpning 5km + Styrka mage
Tisdag: -
Onsdag: Kondition cross/löp 30 min + styrka
Torsdag: Löpning 5km
Fredag: (dansgolvet på BMB;)
Lördag: Kondition cross/löpning 40 min + styrka (+ Dansgolvet på BMB;)
Söndag: styrka med instruktör

Helgen!! :D


Helgen!! :D

Det har varit en bra helg denna helg! Startade med AW på BMB med Emma och Mirja. Bra med folk ändå och Du Och Jag spelade. Vi snackade en del med tre grabbar som var där, trevliga pöjkar :) Ena killen vet jag vem det är och  har alltid tyckt han ser bra ut, tyvärr tror jag han har flickvän, och dessutom har jag kallat hans förra flickvän för hora. (ooops) Fast det vet jag inte om han kommer ihåg. Jag frågade Mirja och Emma om någon av killarna var intressant. Mirja tyckte han som jag tyckte och Emma en annan, men jag fick grönt ljus för vem jag än ville ha. Haha!! Och som sagt så var ju han jag tyckte var intressant antagligen upptagen! Sen vet jag inte om det var någon av dom som egentligen var intressant, men då fick jag en utskällninga av Emma som tyckte jag var dum som kunde avfärda tre mycket trevliga killar fast jag knappt träffat dom. Mmm, skulle kunna bli bättre på den biten kanske :P nog om det...

Lördag, träning på förmiddagen. Sen en sväng till systemet och affären och sen hem och fixa fin för kvällen. Födelsedagsfest hos Sara. Mycket trevligt! :) Sen blev det taxi ner till BMB. Dansa gärnet och hade det jättekul. Jag gick till DJ:en och önskade "Åh Sara, kom ut ikväll" i Saras ära, men den spelade han aldrig :( Avslutade kvällen med kebab på Saffets, tänkte att det var smart att äta ordentligt eftersom jag skulle träna dagen efter och instruktören sa att jag skulle äta och dricka (vatten) ordentligt om jag skulle träna efter fest, så bäst att lyda :) 

Söndagen, åååå så fint väder, så härligt! Bjöd över min själv på frukost hos mamma och pappa. Sen satt jag och kollade igenom och redigerade lite bilder och sen var jag och tränade med instruktör. Sen blev det soffmys. Då tappade klantiga jag en macka med björnbärsmarmelad upp och ner på min vita filt så nu ser det ut som nån har mensat på den.

Tack alla inblandade för en toppenhelg!!!!! :D :D

Grattis på födelsedagen gumsan!!!


Idag fyller Salisen år! Stort grattis till henne!! Hon får en liten illustration från mig:)
Lite synd bara att den förlorade så mycket färg när jag la upp den...

:)


Full och rolig!

Sökning:
Systembolaget - Sök drycker - spritdrycker - jägermeister - 700ml, 249kr - Japp! Sån får det bli! :D


Haha, jag känner för att bli lite i gasen i helgen och vilken tur jag har att det nalkas fester. Idag blir det AW och jag är sååå sugen på cider. Och imorn hoppas jag på fest och utgång. Som jag har sagt tidigare. MAMA NEEEDS SUGGAR!!!! haha, jag behöver rastas, jag är så sugen på jäger redbull och jag är så sugen på att festa och dansa och flirta och massa kuligheter!!!!!

Så jag hoppas på en kalashelg! Jag säger skål redan nu jag ifall jag glömmer att säga det sen! :D

Fredag! :)


Här kommer en bild från nyårsafton. Lånar Saras bild från fb:)

Drömde :S

Inatt "vaknade jag" typ av att jag stirrade rakt ut i rummet klarvaken flera gånger. Har sovit jättekonstigt. Dessutom har jag drömt att jag blev tillfångatangen och torterad. Dom började klämma på vaderna och drycka med typ en stor nål, sen skulle dom köra en stor påle genom vaderna och hänga upp oss upp och ner i vaderma tills vi skulle förblöda. Jag kunde se ställningen vi skulle hänga i. Som tur vaknade jag när dom skulle köra pålen genom...

Mest stolt över

Igår jobbade jag, fikade med en kompis på stan efter jobbet, lagade mat, diskade, städade lägenheten för helgen (som jag visserligen drog till imorse igen), var ute och sprang 5km.... men det jag är mest stolt över är att jag var ut med soporna! För det är SÅ TRÅKIGT!!!!

Jag tyckte för övrigt att det var en bra IDÉ att ta mig ut och springa, första löppasset ute för i år, men det var lite smått livsfarligt för det var ganska så halt!! :S Sen är jag ju lite stolt över att Olle har sån träningsvärk efter att ha följt med mig och tränat i onsdags, haha DET är kul!!! :D

Sen är jag stolt över Emma som är oumbärlig på sitt jobb!!


Sova

Jag skulle typ vilja sova en vecka... gud så trött jag är hela tiden... Varde ljus! :)

Sällis

Kanske får jag ytterligare sällskap på träningen idag. Hejja Olle! Han ville träna lite och träffa mig så han tänkte att han kunde slå två flugor i samma smäll. Trevligt tycker jag :)

Igår tränade jag ju inte utan kollade på en film istället. Jag såg Tomorrow when the war began. Den var ju sådär bra kan jag säga... Om ni vill se en asbra fil, kolla inte på den :) Sen så upptänkte jag att herregud va lång kvällen blev när man bara tog sig hem och tog det lugnt. Där fram mot tio så började jag ju få tråkigt :P Säkert bra att vara hemma så någon dag också :) Men ikväll blir det som sagt träning för hela slanten :D

En bild


Tack!

Tack för dom fina kommentarerna på mitt pruttinlägg här om dagen, det värmer så mycket ska ni veta! <3

Nu på morgonen har jag suttit och tackat för alla gratulationer på fb, haha kul att man helt plötsligt har så många vänner! :P Men ändå jag har ju inte så många där som inte är mina egentliga vänner. Fick typ 80 skriftliga grattishälsningar igår över fb och sms. Helt galet!!! Kanske gör jag något rätt då ändå?! Jag blir liksom jätteglad för varenda ett!!

I söndags var jag och Emlan ute på en fotoshoot på Åsby Skanzen. Väldigt roligt men väldigt kallt också. Ska se när jag hinner in och kika på bilderna och se hur dom blev :) Emma hjärtat är ju finaste tjejen så dom kan inte ha blivit annat än bra!! <3

Ikväll hade jag tänkt träna, men eftersom jag stressade iväg igår på min födelsedag och gjorde det så tycker jag att jag kan få vara hemma ikväll. Jag är inge sugen på att stressa iväg idag också utan känner för att faktiskt få kika på en film, det var ju hur länge sen som helst! Ta det lugnt och mysa lite. Kanske köper med mig lite sushi hem. Vardagslyx!! :)


RSS 2.0