Goomat

 
Go mat kommer här! Lätt och gott, ja ni ser ju själva vad som är i :) Lax, grönsaker, bönor, linser, krossade tomater och festaost. ca 200grader i ungnen. Räcker långt, är gott och lättfixat utan att man behöver stå och laga. 5-10 minuters fix (beroende på vad man vill ha för grönsaker), sen vänta och göra annat medan den lagas. God natt.

Strosapass på gymmet

Jag är lite sur och arg eftersom jag inte kan cykla, det stressar mig. Och att det ska göra så ont hela tiden. Jävligt opraktiskt ställe att ha ont på just nu. Jag vill bara läka så jag kan få köra på!!! Det är ju inte så att det är skönt att springa heller, eller egentligen göra så mycket alls. Sååå.....
 
Idag tog jag mig och gymmade en sväng eftersom hag inte riktigt visste vad jag skulle träna. Såhär i efterhand så skulle jag ha dragit på ett Factorpass, men det är lätt att vara efterklok. Tydligen kan jag inte gymma särskillt effektivt längre. Eller så är det det att man är van vid hela pulpaniken, toksvettningen och slutkörningen man får av pass som man nästan ALDRIG får på gymmet. Inte jag iallafall. Jag har sjukt svårt att pressa mig så som jag pressar mig på pass! Eller motivera mig till ett upplägg som är lika jobbigt. Det är ju jättemånga som bara gymmar och praktiskt taget knappt blir svettiga. Men jag har ju vant mig vid att träna för mig är att bli toksvettig och nästan få andnöd, det är ju DET som är kicken och skönt :) Utom långpass förståss, då får man sällan andnöd på det sättet, men då känner man i form av att man gjort av med massor av energi istället. Körde dock 2 tabataomgångar idag med först battlerope. Asså helvete, det varken ser eller känns jobbigt första två omgångarna, men det svider bra mot slutet, det kan man inte tro. Bra skit. Sen blev det en tabatarunda med expl sit ups. Inte heller så skönt, men jag fick känslan av att jag gjorde nåt vettigt där :P Tränade förresten jättemycket på att göra korrekta squats. Det är så jävla svårt att göra helt rätt! Körde med vikt framför kroppen och då går det okej, sen lägger jag ner vikten och ska köra och allt blir pannkaka, jag är för baktung ;) Men övning ger färdighet!
 
Var upp en sväng på ovanvåningen och kikade in på det passet som jag och Emma alltid var på tidigare för det låt nå in i helvete ner till stretchrummet så jag blev så nyfiken. Ballslamber kan ha varit en av anledningarna. Fan Emma, vi måste gästspela på passet nån gång snart och busa lite :)
 
För övrigt så funderar jag på att dra tillbaka mitt påstående tidigare om att satsa på crossfit. Körde lite chins idag och det finns inte en chans i helvetet att jag kommer lära mig lyfta HELA min egna vikt. Tror jag iallafall, det känns himla långt bort. Altervativt att faktiskt droppa tio kilo så kanske det är lättare att lyfta sig själv:P Dessutom hade jag ju glömt det alldra viktigate, nästa år ska jag ju inte alls satsa så hårt på träning, då ska jag ju supa och festa hela året ;-)

Olle och Emelies Bröllop!

Vigsel i Badelunda kyrka! Herr och Fru Hedlund.
 

Fina fina Brudparet! Kärlek!!!
 
Vackra brudbuketten.
 
Mingel utanför festlokalen.
 
Stiligaste killen av alla! Prudparets son och Olles bestman.
 
min klänning i sin helhet.

Bröllopsdansen

Första dansen som herr och fru. Sååå vackra! Fina goa dom!
 

Fler fina par sluter upp på dansgolvet.
 

Bröllopsfesten

Olle försöker sig på någon finurlig blick ;)
 
Söta pojkarna. De var såå tajta på kvällen. Undrar hur de mådde dagen efter :P
 
Jag och Olle flumdansar :)
 
Passade på att låna lite mer tid med brudgummen.
 
Tjejorna. Nej man får inte riktigt ta bilder så här sent, jag vet;) Men alla vet hur fina ni(vi) var :)
 

Tack för en fantastisk dag och fest!!! Puss på er hjärtan!!!

Kärlekens låga!

Vi fick tända ett varsitt ljus på bröllopet. Här är alla gästers ljus till brudparet! :)

Sviter från cyklingen

 
Haha nu så! ;-) Idag har jag längtat hem från jobbet hela dagen för det har gjort ont så fort jag har rört benet. Satans skavsår av cyklingen!!! Det är cykelbyxorna som skaver tror jag. Och det bara dras upp hela tiden och blir typ inflamerat. Ja ni som inte cyklar kanske tycker jag är "intim" nu, men ni som cyklar vet vad jag menar. Precis vid troskanten. Bara för att det är väldigt nära musen så är det fortfarande bara kropp och hud! Vi pratar INTE könsorgan här. Nu ska jag döda alla bakterier och hjälpa till med läkningen. Men JÄVLAR vad den aniseptiska sviiider när man smörjer på. Och så har jag köpt vaselin så hädan efter ska jag fan trycka i en en HALV NÄVE VASSELIN I I CYKELBYXAN innan jag kör. Men ett tag framöver ska jag vila helt från cyklingen tills jag har läkt helt, för tydligen dras det upp hela tiden. Jag har bestämt att jag hellre förlorar några mil innan loppet än startar med upprivet skav. Så så får det bli.
 
Var på ryggmassage idag på jobbet och efteråt han frågade om jag hade det stressigt idag, annars tyckte han att jag skulle vila, för nacken, axlarna var rätt stela. Jag låg nästan och grät när han tryckte ut axlarna, det gör fortfarande ont. Jag var illamående och smått huvudvärk hela dagen sen på jobbet, antagligen för att det startade nåt då. Jag som tänkte jag kunde gå till gymmet och köra överkropp och bål stannar istället hemma och låter massagen få verka som bäst :) Det och comando i mjukisbyxorna, så ska jag spendera kvällen eftersom även de tunnaste trosornas kant skaver rakt mot såret :P Nää men fixa lite bröllopsbilder kanske :)

Nästa projekt? :)

Jag har blivit mer och mer sugen på att hålla på MER med CROSSFIT. Känns som att det verkligen är en sportform som passar mig jättebra och som jag tycker är grymt KUL framför allt!!! :D De är även de passen som är crossfitinspirerade som jag endast väljer på friskis. På Factor är passen lite för korta tycker jag, jag vill ha lite mer, allafall de på vardagar. Helgerna är bättre då det ibland är sprint med, det gillar jag, då blir det lite mer allsidigt. Därför tycker jag tex att HIT är bättre för de är lite längre. Helst skulle jag vilja vara ute och köra så man kan köra mer mördarpass och inte vara så låst inne i en stängd lokal. Apjobbigt, men så kul! Har funderat lite på ideella crossfitklubben i Västerås också, Westridge Athlets, men jag funderar på om man kanske då måste vara bättre grundtränad i just crossfit för att vara med...? Och att man har ambition att tävla. Det kanske jag har bara jag blir bättre. Jag skulle vilja se vad de pysslar med om det skulle vara nåt. Jag skulle vilja satsa och bli rätt bra i det! Frågan är bara hur man ska bli det. Man kanske måste komma upp i de rekommenderade vikterna för övningarna för att komma med? hmm vad vet jag. Och än så länge så har jag inte tillräckligt kunskap om sporten och lyften heller, jag har ju bara kört sen januari. Jag var in och kikade på "the girls" och ska testa på ett par av dem för att se hur man ligger till. Jag skulle vilja hitta ett ställe där man bättre kan lära sig att finslipa teknik under lugnare former, och ett ställe där man kan kötta ordentligt på, det letar jag efter! Finns det i Västerås? Crossfitskola haha? Som det är nu är jag ju medlem i två ställen, friskis och Factor för att få både och, samtidigt som jag har tränat skidor och nu cykling och snart massor av löpning för att jag ska få hålla på med allt jag vill och få så många bra pass som möjligt. Jag skulle vilja hitta lite mer det jag vill ha på ett ställe, både styrka, explosivitet, uthållighet och kondition på samma. Just styrka och explosivitet är ju grymt kul! Jag känner att Crossfit nog kanske blir min nästa "satsning" efter Klassikern. Bara för att det egentligen innehåller allt som jag tycker är kul med träning! Egentligen kan jag börja köra paralellt med Klassikern lite mer så fort Vätternrundan är avklarad eftersom det tar så mycket tid. Tillsammans med löpningen kan man ju lättare köra :) Frågan är bara var och hur jag ska få som jag vill och det jag letar efter! :)

Nedräkning - 17 dagar kvar

 
17 dagar kvar och tårtbiten på funbeat jagar mig!!!! Idag hade jag bara EN mil till godo från mina 10 som jag var uppe i sist (i onsdags). Så idag fick jag prioritera. Låta bli mitt älskade HIT och ta mig ut och cykla istället. Ni vet ju hur mycket jag älskar HIT så detta är målmedvetenhet i mina ögon! :) Dessutom kan jag tala om att det blåste för er som inte märkt det ;)

 
Det som gör att jag tar mig igenom dryg jävla motvind är att jag vet att jag ska till ett visst ställe så vänder det sen och man får skjuts i ryggen. Det är det som håller mig mentalt frisk ute på vägarna när det blåser! För när solen skiner och man har vinden i ryggen så är det riktigt kul att cykla, då njuter man när man tar i! :) vad jag kunde se så kom vi upp i 43km/h som snabbast. Då är det kul :) Nu har jag gjort 85% av mitt mål på 800km, och jag har ca 12 mil kvar tills det är fixat! :) Hejja hejja! Beslutsamhet är nyckeln!

Regn och nålar

 
Igår stämde väderprognosen inte alls. Tur att jag har snälla kollegor så att jag fick låna en jacka. Jag tror att jag har haft otur varje gång jag ska till sjukgymnasten nu. Regn alla ggr utom en. Och då hade jag istället punktering på cykeln. HATAR jävla nålarna, det är SÅ OSKÖNT!!! känns som att han gräver upp alla småmuskler i sätet. Igår kom jag även upp i högkostnads, så nu är det gratis för mig att gå. Fatta, ELVA gånger har jag gått med höft, sätet och knän. Kiropraktorn medräknat. Ska dit igen nästa onsdag och sen måndagen efter som också är måndagen innan Vättern för att så lite som möjligt ska "sitta fast" och vara dumt mot mig när jag cyklar sen. När jag åkte till Apalby så duggade det bara lite så jag klarade mig rätt bra, bara lite blöt, men hemåt sen blev det typ skyfall... Tack tack! Byxorna helt dyngsura, men som sagt, sjukt glad att jag hade fått låna jacka :D annars hade det inte varit så kul...

Bröllopsfixad



Igår var jag på bröllop! Jättefint!!! Och kul att få "klä upp sig" lite grann. Måste bara säga att jag älskar min klänning, så jäkla skön!!! Fler bilder kommer sen! Jag har de flesta på systemkameran. Jag har ju lovat en helbild på klänningen iallafall :)

 

Min nya älskling!

 
Jag har gjort ett par fynd denna månad. Här är ett fynd, en jeansväst från Vero Moda som jag älskade från första stund. Jag såg de när de precis kom in i butiken, sen försvann de lika fort innan jag hann köpa (väntade en dag för länge). Sen såg jag EN kvar på Erikslund, Dock var den lite för stor men jag ville hellre ha den än ingen. Sen beställde jag den ändå i storleken mindre från nätet som kom igår, helt klart värt!!! I LOVE IT!!! :D

Ont i roooompan

Fick nålar idag igen... värken har kommit tillbaka i sätet och lite myror i foten, antagligen efter långvändan på cykel för ett par veckor sen. Så jävla obehagligt med nålar. Han visade dem idag, typ 1dm långa ju!!! :O Tydligen är de nästan för korta ändå för att komma åt musklerna underst. Haha jag frågade om han menade på att jag hade fet röv, men så sa han att om man är tjock så är det bara att putta bort fläsket så är man nere på muskeln under, men har man vältränad rumpa "jag tolkade det som jag ;)" så blir det ju liksom mer muskel att ta sig igenom innan man kommer till det undre. Oskönt är det iallafall. Det är inte så att jag gärna sätter mig ner snabbt just nu. Nä, nu sova. Tänk om man kunde komma i säng i tid någon kväll.......

Vandalisering

 
Fy fan vad jag hatar sånt där! Förstöra bara för förstörandets skull. SÅ JÄVLA ONÖDIGT!!!!! varför??! Kan de inte förstöra sitt eget hem och måla på sina egna väggar om de så gärna vill skriva någon stans. Eller skriv en novell eller bok eller nåt som kanske fler uppskattar. Vi fick nya busshållplatser någon gång mellan igår morse och i morse. Och I morse såg det ut sådär. Inte ens 24h fick det vara fint. Jävla idioter!

Colormaniac!

 
Idag är jag tvungen att traska från jobbet och till Apalby så joggpjucken på. Och så en skön vindjacka. JAG ÄLSKAR FÄRG!!! Ville bara säga det! Till skillnad från igår när jag cyklade haha ;) Okej, korallfärgat är ju en GRYM färg dessutom!!! :D Turquoisa skor och klocka! Dessutom har jag turquoisa solbrillor!;) Hehe måste ju matcha lite när man kan :P Ha en fortsatt underbar dag! :D

Nedräkning - 23 dagar kvar

 
Idag, 23 dagar kvar till Vätternrundan, blev det lite cykling igen, 52,64km, 2h 7 min. Nästan samma vända som i måndags. Nöjd. Precis NU ligger jag 10 mil före min uppskattade milstolpe och 78% av målet på 800km. Har cyklat 62 mil och har bara 18 mil kvar! :D Idag var det lite tyngre än i måndags. Men det kanske bara hade och göra med att jag cyklade i måndags och sen körde HIT igår, så benen var nog kanske lite tröttare än i måndags då jag vilade i söndag. Eller så var det bara finare väder i måndags! :) Lite krampkänningar stora delar av rundan i höger lår som inte riktigt ville släppa och så kändes benen allmänt lite kalla, men hade jag dragit på mig långbyxorna hade det nog blivit varmt istället. Cyklade nästan exakt på samma snitt som i måndags dock, trots att det kändes tyngre så måste jag ha trampat på duktigt ändå :) Cyklade utan paus både i måndags och idag. Idag lyssnade jag på Vinterpratare Sissela Kyle och sommarpratare Marina Haag.
 
Imorn blir det vila då jag ska till sjukgymnasten och sen måste jag städa. Får se om jag får nålar igen då värken i sätet har kommit tillbaka... :/ Har lust att karva bort en del av skinkan.

Tisdagsbus

 
Idag busade jag och Maria till det lite efter HIT-passet. Det var ett roligt pass! :) Men inte sådär sjukt jättejobbigt faktiskt. Varmt satan var det inne i lokalen och ingen luft, men det var lite färre konditionsgrejer så det var nog det som gjorde att hjärtat inte rusade tokmycket. Kände mig rätt pigg också så det var nog mycket det. Tror både jag och Maria var pigga till skillnad från förra tisdagen när ingen orkade nåt :P
 
WOD:
1. Kettlebellswing, sprint m vikter, russian twist.
2. Boxhopp, Hand stand Armhävning på box, Marklyft.
3. Burpees m Medicin ball, OH utfall, Fällkniv m boll.
4. Clean & jerk, Lat.jump, Expl sit ups.
Bonus: 1 ton golv till tak.
 
Lite kul för på ettan släppte man ju aldrig kettlebellen och på trean släppte man aldrig bolljäveln. Jag kan ju säga att vanliga burpees räcker, man behöver inte en boll för att det ska vara jobbigt! ;) Bonusen var att hur man ville lyfta 1000kg från golvet och upp på sträckta armar. Gällde att välja lite smart. Så man skulle orka, men ändå beöva lyfta så få ggr som möjligt för att hinna med. Jag valde först stång med 30kg några stycken sen gick jag på 16kg kettlebell. Det är ju ändå 160kg på tio stycken. Kom upp i strax över 900kg när tiden gick ut. Tror ingen hann klart. Jag har sagt det förr, men fan va jag älskar att träna såna här pas, snacka skit med alla trevliga människor och bara ha roligt! :D

Schlagerklädd



Här kommer ett par bilder från i lördags när jag var lite uppdressad. Till höger där ser ni också min nya jacka! Blev en sån inpulsgrej, såg den bara och blev lite kär i den så den fick bo hos mig :D Fiiiin va??! :D

En tuuur

 
Idag var jag ut en sväng för att samla mil till Vättern. Och bli av med satans träningsvärk i låren sen lördagens Factorpass med massor av Thrusters. Fick ihop lite dryga 5 mil ikväll. Svårt som sagt att cykla så mycket längre efter jobbet då det blir mörkt efter ett tag. Blåste gjorde det rätt regält. Var drygt fram till Tortuna. Sen blev det värre, rak motvind helt enkelt. Haha, det är TUR att man vet att det vänder. Idag kom vinden från öst. Man lägger ju ändå upp rundan så gott det går så man får avsluta med medvind. Känslan när man cyklar i motvind är verkligen förjävlig. Men känslan att cykla med solen i ansiktet och vinden i ryggen är å andra sidan helt underbar :D Då är det riktigt kul att cykla! Så jag tänker ta med det från idag!
 
 
Dessutom fick man cykla utan dubbla byxor, visa lite hud och i bara t-shirt!:D Jätteskönt!!!
 
Tänkte på det, när det gäller motvind. När man åker som jag gör nu, vanligt typ 4-6 mil, även lite längre så vet man ju att man oftast får halva sträckan mot sig och halva med sig när det gäller vind. Eller iallafall 75/25 eftersom det är bara rak medvind och lätt sidvind som ger än skjuts framåt. Hur som helst nån timme mot och sen lite med, med största sannorlighet så är det ju så! Men när man kör vättern sen så snackar vi kanske 8 TIMMAR MOT innan det KANSKE vänder inte bara nån timme, och då är det verkligen bara KANSKE VÄNDER. För då hamnar man på andra sidan sjön och då kanske det rent av är andra vindar. Haha känns ju upplyftande. På vanliga vändor hinner ju inte vinden vända oftast, men då kan den ju verkligen hinna det. Så jag hoppas att vi börjar med medvind, och sen vänder vinden så vi får FORTSÄTTA med MEDVIND :D :D :D
 
 
Jättevacker kväll! Jag är fan nöjd med mig själv varje gång jag tar mig ut just nu! Jag lyssnade på två poddare från P1 :D Det var bra tidsfördriv, rekommenderas som omväxling till musik! Lyssnade på Soran Ismail och Annika Östberg.
 
 
Ifall ni undrar vad det är som motiverar mig och pushar mig just nu så är det denna. Jag jagas helt enkelt av den röda tårtbiten som indikerar var jag borde vara. Den svarta pilen är där jag är, som just nu är på 72% av målet, ca 8 mil framför dagens milstolpe. Så jag ligger bra till. Men kör man inte på några dagar så kommer det röda närmre och närmre. Jag har bestämt mig för att köra 800km fram till Vätternrundan. Så gör jag för att klara mina mål, jag gör allt till en tävling. Istället för att bara tänka att jag ska cykla så mycket jag kan fram tills dess så sätter jag istället ett mätbart och väldigt synligt mål. Då blir det att man liksom JAGAR mil. Så motiveras jag för att nå dit jag vill. Målstapeln är gjord på funbeat där jag har min träningsdagbok. Det gäller att hitta det som sporrar en själv :)

Schlager

 
En liten egopic från i lördags på Schlagerkvällen hemma hos Sara. Paljetter och glittrig kvällen till ära. Tänk vad lite extra smink, fixa håret och så kan göra för hur man mår!!! Då var det till och med så jag kände mig lite FIN och fräsh för en stund. Jag borde fan fixa till mig lite oftare! Det mår man BRA av! :) Känns som att jag gått i träningskläder i ett halvår, vilket inte är så himla långt ifrån sanningen iofs :P Måste ur min kokong lite ibland, det har varit dåligt med på senaste tiden! Jag som var ute nästan varje helg tidigare :P Skulle behöva bli lite busigt på kalluren också ;)

Onsdag


 
Testade lite klänningar idag! Till bröllopet och övrigt. Fick många röster på den till höger när jag la upp på Instagram så det kanske blir den :) Måste bara testa så jag får en i rätt storlek och att den sitter bra :)
 
Hittade även denna som jag tyckte om. Ska fundera någon dag och se vad plånkan säger! Skulle vara kul med lite nya kläder, har varit dåligt med det på senaste tiden. Bara träningsgrejer för hela slanten...
 
 
Blev en cykelvända med Nicke efter jobbet. Skönt att komma ut lite. Kändes som att vi valde rätt håll så vi fick all motvind första sträckan och lite medvind hem. Lyckades hålla mig ifrån att bli jättearg idag. Måste ha varit det fina vädret som det faktiskt var (om man bortser från blåsten) och det trevliga sällskapet! :) Men det blir inte mycket kvar av kvällen om man ska cykla... hemma kvart över nio. Status: avklarat 65% av mitt mål på 800km innan Vättern!

Vanlig tisdag

 
Stutsa från jobbet drekt till friskis för kvällens HIT-pass. Glömde flaskan hemma så jag fick ta svängen förbi Stadium. Blev en socflaska. Den var faktiskt väldigt bra! Pluspoäng till den! Gillar när det är gummipip istället för plast, för det blir så hårt. 50 spänn. Hann testa skorna lite snabbt idag igen på löpbandet. De känns okej än så länge, skulle behöva testa länge sväng. HIT-passet var ett riktigt mördarpass idag! Jag såg stjärnor vid boxhoppen. Idag var det tungt, kroppen var inte så pigg heller, kändes redan från start. Men körde på efter bästa förmåga och trött blev jag :P
 
Pass: 4x4 min
1: Thrusters, Power Clean, Fulla situps,
2: Kettlebell swing, Sprint, HR Pusch Ups,
3: MB wall ball, MB floor slambers, Mountain Climbers,
4: DL, Björngång, Boxhopp
Bonus. 4,5 min Armhävnngar, sprint, upphopp.

Jag bara måste

Ni måste bara se detta! Om man följer Greys på tv så ska man verkligen INTE KOLLA PÅ DEN ÄN!!!!! (Spoilerallert) Jag har förkikat lite så jag ligger ett par avsnitt innan, såg detta igår. Så därför vill jag inte skriva så mycket om det här än... men ni som inte bryr er om serien ska KOLLA den! Man behöver inte följa Greys för att ha en åsikt om detta klipp :) Jag har bara en sak att säga. Jag borde sluta kolla på sånt där, det förstör mig! ;)

Familjen samlad

Igår på CGX var hela familjen samlad igen. Alla tokstollar på samma ställe. Älskart! :D Det är sååå himla roligt!!! Alla är så flummiga först och sen mosar alla järnet. Ni är GRYMMA hela bunten! :D Härlig stämning, härligt ÖS och bra pepp från alla. Man kan inte annat än gå från passet fylld med ENDORFINER!!! :) Kändes som att det bara var axlar nästan, haha tokigt tokigt med tanke på att jag körde Factor på lördagen med just push jerks och chins, så jag var redan lite småtrött. Men kul passs!!! :) Drog till med ett spinnpass efteråt för att samla cykelmil. Det var skönt, får dock (medvetet) inte så många cykelmil för spinning men lite iallafall så det är alltid nåt :) Hoppas att vi alla ses nästa söndag igen!!! :D

Antiklimax

 
Skyyyyndade från jobbet för att hinna ut och hämta ett par byxor på Erikslund. Skyyyyynda hem och slänga i mig mat för att ta mig ut på cykeltur. Jag hittade inte nyckeln för att sätta fast sadeln igen.... och Nickes nyckel passade inte, och så hade mina föräldrar som bor nära (där det alltid finns verktyg) plockat ner ALLA verktyg till stugan så inga fanns att hämta. Ingen cykling för mig idag då :( :( Får bli ofrivillig vilodag. Iofs inte helt fel, rätt trött i kroppen, men man vill ju ändå få välja sina vilodagar. Jag hade tex kunnat stanna kvar och strosa runt på erikslund, när jag för en gångs skull var där.... Jag som tom hade gjort egen energidryck och skulle testa de korta cykelbyxorna. Jaja, det blir inte alltid som man tänkt sig! Stackars Nicke fick dra ut själv, och jag får ta mig till CO imorn och kika om de har verktyg där!

Makes me happy :)

 
Älskar den här låten. Satt på balkongen igår och lyssnade på den på repet :P Sen kom den en snutt på CGX också. Blev man lite extra peppad :)

Sommarfeeling

 
Tänkte lägga upp en dagens ooootfit igår, men jag hann inte så det kommer en i efterhand. Gårdagens outfit, sommarkänsla. Loooove it! :D Å jag looovar Sara, brillorna åker av i kassan på Ica :)

Lite småtrött i kroppen, men ändå pigg :)

Efter att ha suttit i soffan en stund igår så var kroppen lite småtrött när jag skulle röra mig. Ryggen värst, den gjorde rätt ont faktiskt. Benen var bara trötta och lederna runt knäna är inte på topp alltså... Men när jag vaknade i morse kändes det rätt bra :) Klart ryggen och resten av kroppen känns, men inte värre än valingt, kroppen verkar ha anpassat sig bra. Bara trött i musklerna. Och det var lite lagom skönt att cykla till jobbet i morse. Mest för skavsår på privata ställen haha ;-) Låren var inte jättepigga heller förstås:P Det knäppa med när man kör distans är just att man inte får sån himla träningvärk, sån som gör ont, utan mer än sån trötthetsont. Syra i musklerna. Men idag ska kroppen få vila så man återhämtar sig bra och kan bygga mukkler! :) Dessutom är det FREDAG!!!! JÄÄÄÄ :D Ha en trevlig fredag! :)

Distansvända på cykel


Den här snyggingen var min för en dag!!! Hyrde en dag från Cykloteket för att se skillnaden på den och den jag har. Fasen va mycket bättre jag satt på den och så mycket roligare det var att cykla!
 
Någon som tyckte att det gick för långsamt?! ;-) Och började fota lite istället!
 
Nicke passade på att dra ut lite i rooompan i pausen :)
 
Har haft en jättebra dag i skogarna, vi gjorde en liten åtta på kartan. Bangatan- Barkarö- Rytterne- Hallstahammar- Kolbäck- Surahammar- Ramnäs- Skultuna- Haraker- Sätrabrunn- Fläckebo- Skultuna- Rönnby- Hälla (Cykloteket). 150 km! (okej 149,5 km för att vara petig;-)) En cykeltur på 5h 42 minuter cykling (exklusive ett par sträckpauser). Trampa dra, trampa dra, trampa dra. NÖJD tjej! Det får man väl vara ibland eller hur? :) Bra dragsällskap och cykeln var helt grym! Jag VILL HAAAAAA DEN!!!!
 
Efteråt blev jag upphämtad på cykloteket och vi åkte till Kajen för sen lunch (kvällsmat). Det var ju inte så att man kände för att laga mat efteråt.... Men faktiskt, jag som sagt att jag alltid blir så trött av cykling är inte alls det nu. Kanske hajpad eller nåt??! Nu låter jag kanske överhurtig, men när jag kom hem så städade jag ordning lägenheten som sett ut som skit nån vecka nu, ni vet sådär som ett minfällt man får korsa över grejer. Okej, nej jag dammsög inte utan bara plockade rent överallt, nån måtta för det vara ;-) Har fortfarande energi och är inte alls sovtrött som jag brukar vara! :D Men nu blir det en film och sitta stilla så jag kan lugna ner kroppen och kan somna sen. BRA CYKELDAG! =)

Kvällstur

 
Igår (måndag) var jag och Nicke ut på en liten cykelvända. Inte jätteliten heller för att vara vardag och efter jobbet. Blev trots allt 6,6 mil. Ca tre timmar. Ska man ut och cykla efter jobbet så tar det ju verkligen hela kvällen om man ska få ut något. Väldigt skön tur faktiskt. Blåste litegrann (jobbigt) men det FINA sköna vädret och sällskapet gjorde att jag var glad och tyckte att et var mysigt ändå :) Så mörkt så man knappt såg alls mot slutet.
 
Sen har jag kommit på. Jag tror att jag nog ÄTER alldeles för lite för att distansträna, hålla på längre tid än typ vanliga entimmespass. Jag blir ju så sjukt trött har jag skrivit förut också. Det kan vara så att kroppen har för lite energi att ha av helt enkelt... kanske. Det går ju trots allt åt typ 1500cal på en cykelvända. Och det är typ vad jag får i mig på en dag... Så nu fram till Vättern ska jag försöka äta ordentligt med just kolhydrater (som jag inte äter så mycket alls av annars) Hellre på överskott än underskott just nu så kroppen orkar med! :) Då får jag väl riskera att bli lite tjock till sommaren då haha ;-)
 
Idag blev det HIT. Fan det var nästan bara utan redskap... och då blir det mer uthållighet än råstyrka. Inte skönt på trött kropp. Då mosar jag hellre med tunga vikter än min egen kropp! Kände mig inte helt pepp. Boxhopp, HR puschups, MT Climbers. Sneda situps, Utfallssteg, Burpees. Hängande rodd, rygglyft, Squat jump. Bakvända burpees, björngång, armhävning med uppvrid. Bonus: Situps, rush, burpees. Puh! Passade inte min kropp och sinne idag.

Någon som har en racer att låna ut???!!

Någon som har eller vet någon som har en bra racer att låna ut /hyra ut några veckor får hemskt gärna säga till!!! Jag känner att jag skulle behöva ha en bättre än den jag har nu! Otroligt tacksam för all hjälp jag kan få! Om ni vet någon som köpt och inte ska åka Vätternrundan i år kanske? Fråga gärna runt bland de ni känner. Hjälp!!!

Cykla

 
En cykeltur med Tea och Robban blev de igår efter en liten visit på Factor på morgonen. Tur att jag hade sällskap av dem, för när motvinden kom på tillbakavägen ville jag inte vara med längre. Fy faaaan vad jag hatar blåååst! Jag blir ju så arg! Och arg på mig själv att jag blir trött. Skulle också vilja testa en annan cykel för att se om det är jag som är svag och kass eller om det är något med cykeln som också gör det jobbigt. En tur på drygt 6 mil blev det iallafall. Ett tag kvar innan målet är uppfyllt. Skönt att ha några med sig på vägen, det blir mycket trevligare då :)
 
Sjukt trött idag, vet inte om det är träningen, eller jo det är det ju mycket, när man vaknar på nätterna av att musklerna och kroppen är trött, då är kroppen trött! Var på 30:års fest igår kväll. Asså jag hade fan svårt att ta mig dit efter energiförlusten på dagen. Man får fan inte tillbaka energin ibland och man vill bara sova. Men jag ville gärna gå så jag pallrade mig iväg :) Idag känner jag mig bakis trots att jag inte drack en droppe, mycket är nog för att om man kommer hem och går och lägger sig vid fyra på natten så blir man inte helt människa dagen efter fastän man inte druckit. Mycket trevlig kväll! :)

Snatch

Gillar ordet snatch, låter så coolt haha;) Igår på Factor gjorde vi just snatch. Det är när när man tar upp stången från hängande och direkt upp i full höjd på armarna. Utan mellanlandning på mitten. Tar ett tag innan man lär sig tekniken, men det var inte jättesvårt. Jag var lite rädd bara att typ slå upp stången i hakan eller ansiktet:P Dock har jag vaknat i natt av att det har ömmat som fan i axlarna. I passet var det snatch, burpees och CTP (chest to bar, det är som chins men med bröstet upp mot ribban). Kroppen är fasen lite trött idag. Och ryggen, fasen ryggen efter cykling... Efter i torsdags också då jag tyckte att jag mesade runt på gymmet mest, men jag måste ha tagit i för träningsvärk främst i bröstmusklerna fick jag iallafall. Nu väntar jag på se dagens wod på Factor, hoppas att det blir nåt kul!!! :D Fick precis plats. Blir lite tajt vissa veckor för att få till det, jag vill ju gärna träna upp mina två ggr i veckan där så jag inte betalar för luft, det känns inte så kul. Sen blir det cyyyyklaaaaa!

Blåååååå

 
Fina va?! Mina nya byxor är så snygga och sköna, älskar dem! Kornblå, JÄTTEBLÅ! :D Älskar färg! Strax är de militärgröna också mina! :) De är lite högre så de håller in allt bra, istället för att trycka in så allt faller ut, det gillas. Hittar man nåt man gillar är det lika bra att köpa de i fler färger. Får bara inte gå varken upp eller ner i kroppsvolym, för då är det kört haha :P

Cykeltur

 
Tog en cykeltur imorse, startade redan kl 9. Andra gången i år jag cyklar landsväg. 9,6 mil. Cyklade via Skultuna, Ramnäs, Surahammar, Hallstahammar, Kolbäck, Strömsholm, Rytterne och Barkarö. Alla mil i benen är bra! Skönt att ha cyklat lite längre. Soligt och fint var det också, perfekta förhållanden! =) Dock kändes det som att det smått var motvind hela vägen trots att jag cyklade i en cirkel, haha det är ju lite konstigt :P Jättemysigt inne i Ramnässkogarna, de gillade jag :) Sen är det så kul, man hejjar ju alltid när man möter andra cyklister. Bästa gemenskapen man blir del av så fort man har en räser och är ute och cyklar. Det gillar jag verkligen, riktigt trevligt! :) Och solbrillebränna lyckades jag också med. Lite drygt fyra timmar tog det att cykla. Det är bra länge haha. Och ändå är det bara en tredjedel av vad jag ska cykla sen. Å Nacken/ryggen, det är ju verkligen det som tar mest stryk. Måste hitta nån bra övning som stärker upp just precis under nacken! Man vill ju hugga av sig huvet för att det ska sluta! Krampen i böjan skulle jag också klara mig utan. Men wohoo, nästan 10 mil iallafall. Inte snabbast i världen, men det är sträckan som räknas, uthålligheten i längden =) Det är ju dessutom bara andra gången...
 

Valleborge

Avslutade arbetsdagen med att skutta till sjukgymnasten för att få behandling och lite "sjukgymnastik". Fick lära mig asbra stretchövning som jag ska göra innan så ofta jag kan innan ett crossfitpass, eller andra pass som på något sätt innehåller squat. Och så har jag lärt mig hur man gör en riktig squat för att få bäst med styrka och stabilitet för att få bort belastningen från knäna. Det är inte lätt att göra det rätt, men jag SKA bli bra på det så småning om. Ska träna på det så jag blir bra! Och så avslutade vi med att jag fick nålar lite snabbt igen. Träffade en rackare nu med. Dock drog det ut på tiden så jag kom senare hem än jag tänkt mig och blev därför sen till Valborgsfirandet. Inte enligt planerna.
 
Var ute på landet i Romfartuna och sköt lerduvor med mina vänner. Nöjd över att ha träffat två. Man måste verkligen få vana på det för att kunna träffa. Konstigt nog träffade jag de två svåraste som stack långt till vänster. Kanske var det just för att jag gick på ren känsla då :) Sen grillade vi, åt och hade det jättetrevligt hemma hos dem!!! En toppenkväll! :) Men saknade mina töser! :*
 
Trots att dagen har varit jättebra lägger jag mig i sängen med tankar, några sekunder av tankar, ovälkomna tankar. Tankar som jag inte vill ha. Tankar som jag sluppit väldigt länge. Känslan av otillräcklighet. Att inte vara tillräckligt som person och inte fullt duga till. Kanske har jag inte något att tillföra alltid. Kanske är jag en belastning ibland. Om jag känner att jag är i vägen, då backar jag och går in i mig själv... Kanske uppfattas det som att jag är ointresserad eller inte vill. I sjäva verket vill jag men vet inte hur. Jag gillar inte när det blir så, men jag vill inte heller vara till besvär. Känslan av tillhörighet, att tillhöra något eller någon. Att höra hemma någon stans. Känner mig utanför. Fastän jag inte riktigt vet vad. Vissa saker vet jag vad, men kan inte tränga mig in på av känslan att vara sämst, hämma någon annan, vara i vägen. Gör lite ont i hjärtat. Andra saker vet jag också varför men går inte att göra något åt. Skulle helst vilja stänga in mig och inte komma ut på några veckor, det vore bäst för alla. Hatar den käslan. Känner mig schitzo, glad ena stunden och i tankar nästa stund. Ibland tränger ovälkomna tankar igenom några sekunder och de sekunderna är nu, men jag är glad att det bara är mörkt ibalnd. Hoppas det gått över när jag vaknar imorn, för dessa tankar för mig verkligen inte framåt. Tillför inte något bra alls förutom sorgsenhet. I morgon är en ny dag!

RSS 2.0