The world´s greatest


Besök på MVT igår

Igår var jag på tjänsteresa till Motala. Mycket trevligt!!! ÅÅ vad jag älskar säljarna där! Dom är verkligen så underbara!! Hälsade på dom och sen var vi och käkade på stan och sen så träffade jag dom på redaktionen. Så kul att få ett ansikte på dom jag brukar prata med dagligen! Dock är det ju lite långt att åka för bara några timmar, men för en engångsgrej såhär så är det värt det!

På kvällen sen så var jag och hälsade på Jonas. Också alltid trevligt! Te, chokladglass och kakor, precis vad jag ville ha :D Alltid lika kul att höra hans bravader också! :P Puss puss på honom!! ;)

Ikväll är det träning igen! Jag har asmycket träningsvärk i magmusklerna, så det blir bra att dom får en omgång igen!! :D


Monday morning! =)


Ha en bra dag mina kära!!! =)

Hösten


Hösten kommer hit och smeker luften med sina svala händer. Träden släpper sina varma färger fria att flyga sin väg. Mörkret breder ut sitt stora täcke över oss och suddar bort minnet från sommaren och värmen. De tunna kläderna byts ut mot pylsiga dunlager och lampor tänds för att ersätta solens strålar. Levande ljus ställs i husets vrår för att stänga ute höstens ständiga mörker. En varm filt framför en vilt sprakande brasa lockar fram den underbara kärleken. Känslan att vara älskad och behovet av att hålla om någon är stort. Romantiska middagar och mysiga kvällar med den man älskar. Rädslan av att vara bortglömd tynger hjärtat. Känslan av att vara någon nära och längtan av att känna sig älskad är enorm. Att krypa ner i soffan med en varm kopp choklad och lugn musik får en att drömma sig bort mot den perfekta tillvaron. Hjärtat gråter av saknaden efter det som fattas i livet. En vän, någon som tycker om en och någon man kan dela höstens mörka timmar med...

Mina sötaste!! :*


Uppe för tidigt!

Usch, jag är snart pensionär ju som inte kan sova. Gick och la mig halv tre inatt och ändå vaknar jag vid åtta och vid halv nio gick jag upp för att jag inte kunde sova. En morgonsväng till affären för att köpa mjölk till mitt te och sätta i tvätttid idag. Hatar att tvätta mitt på dagen sådär, men det är ju faktiskt ett måste just nu så jag får väl lägga lit tid på det. Ska passa på och städa då också, eller iallafall plocka bort alla massa massa kläder som ligger överallt i lägenheten. Haha i sovrummet är det ett gigantiskt berg på golvet. Det värsta är att det ju är bara rena kläder som ligger överallt. Såna kläder som man inte skulle ha på sig... Nu ska jag mumsa godaste frukosten!! :)

Discobowling! :D


Kuligt värre blev det när "Full Rulle" (Ulle), "Öken" (Sara), "Farbro Barbro" (Chrii), "Russin" (jag), "Divan" (Emelie), "Pagelage" (Emma) och "Kerstin" (Basse) spelade bowling igår kväll! Sen mötte jag upp Emma N och gick till Å en sväng! :) Tack alla för en jätterolig kväll!

Premiärsmak på Ben & Jerry's


I fredags på lunchen var jag och premiärsmakade glassen på nya cafeét i Igor. Den fick 10 av 10! Mums mums mums! Dit kan jag nog gå aldeles för mycket :P Ligger lite för nära jobbet!

Härliga Höstmorgon


Eller nja, just idag var det ju inte såhär fint, det här var från i tisdags;) Men jag älskar hösten!! Fastän det är lite gråmulet idag, men det gör inget, det är ju också en del av hösten! Fredag idag! Wunderbar! Gillar dock inte att mitt hår blir helt förstört när man går ut i sånt här väder, ingen frisyr kvar när man kommer till jobbet. Måste vara konstigt klippt också eftersom jag inte haft riktigt såna här problem förut, asdrygt! Nu blir det en Tor och en kopp te! Puss på er! Och ha nu en helt faktastisk dag!! :*


Träning


Det är inte utan att man känner sig lite trött och duktig. Sprang en mil i spåret först och sen gymmade jag. Sen hem, duscha, och äta lite youghurt med müsli och en macka. Å nu ligger jag i sängen, mycket mer hinner man inte med på en vardag :) Å vad jag älskar att träna. Det är så roligt! Och så gillar jag känslan att man gör något bra för kroppen!

Å så är det bra för morgondagens kebabintag. Jag är medbjuden till speciella kretsens månadliga kebablunch (på slottet) haha nä men Tip Top. Fick följa med en gång tidigare, men tydligen så blev dom lite putta när jag talade lite dåligt om matstället (ooops) :P Inte skända templet tydligen. Men nu har jag alltså fått chansen igen, antagligen för att tre "nya" praktikanter också ska med. Dom var också då tvugna att lägga till en punkt till i vilkoren för lunchen då som lyder enligt följande:

"Tillägg: Deltagare av kvinnligt kön har adderats av ren medmänsklighet. Detta för att ”vi gillar olika”, som är så trendigt just nu. Villkoret att templet ej smädas igen, då reaktionen blir som med muhammedbilderna.
Eftersom hon dessutom är mycket sötare än praktikanterna oavsett om praktikanterna bär kjol eller ej, så blir det en trevligare ritual rent visuellt eftersom det statistiskt sett tar ned gruppens fulhet några procent och vårt mantal ökar vid hotbilder från gatan."

(p.s gammal bild, så där brun är jag inte nu..)

Spåret och gymmet!

Hemma och vänder en sväng för att stoppa i mig lite mat, snart bär det av mot spåret och sen gymmet. Love it!! :D Kul är också att jag fått med mig mamma till att träna! Ser fram mot mina kommande magrutor och Sthlm Marathon :P Kul att man sätter små mål :P hihi

Grattis västerås och igor!


Idag var jag på vipkvällen och öppningsdagen på Igor. Västerås nya fräscha köpcentrum. Å jag gillar starkt! Här kan jag nog spendera nån timma eller två en tråkig lördag =) Myspys och JÄTTEFINT!! Gilla gilla gilla! Hejja Västerås, bra satsning! Där var jag med Emma, Emelie, Jessica, Jessica och Sanna. Puss på dom! :*

Annars har det varit en dag med fart i, kom inte ifrån jobbet förrän kl sex, dubbel total var det idag och mycktet att göra. Annars känner jag av i musklerna att jag tränade igår, men det ska vi få bukt med imorn när jag ska dit igen :) Nu ska jag faktiskt försöka komma isäng tidigt, skönt att få göra det nån dag, behöver verkligen få sooooova!!!

Natti natti!! =)

Vid Strömsholms slott i lördags


Här kommer några snabba bilder, typ dom enda jag tog med min lilla digi.
Sötaste goaste Emelie!!! Puss på dig! :)

Hahahaha

Jag upptänkte precis att jag måste ha satt trosorna ut och in i morse :P Måste ha varit väldigt trött!!! :P Tur att jag inte satte dom bak och fram också, för det hade varit väldigt oskönt!

Nu så!


Idag har jag äntligen köpt gymkort! Så jag tog en svängis i femmanspåret och sen provade på gymmet llite! Gött är vad det känns!! :)

Idag var även sista pratet! I'm on my own now! Livet leker! :)

Trots

Igår var en så tråkig dag på jobbet och jag var Sååå trött. Frös konstant och bara längtade hem till sängen. Hemma sen så tänkte jag att jag skulle försöka bli lite piggare och prova att se om foten höll för lite löpning. Blev en kortare sväng som var rätt lugn på 5km, och ja det gjorde ont i foten hela tiden :( Men ensvis så tänkte jag att foten kanske behövde tränas och at den då skulle bli bättre. Eller så var det bara så att jag sket i att det gjorde ont för att jag var trött på att inte få springa! Så tänkte jag att vi får se imorn... antingen så har jag trotsat en inkommande förkylning och fått foten att bli bättre, eller så vaknar jag upp med ont i foten och sjuk.... Jag är på jobbet nu iallafall, foten gör ont, men det får jag leva med, det blir nog bättre! Än så länge så är jag inte sjuk, bara frussen och trött :)

Valet 2010

Känner att jag vill göra min röst hörd också som bloggare när det gäller valet. Jag har nog aldrig varit så intresserad av politik som jag är nu och det tycker jag är väldigt positivt. Publiciteten när det gäller det här valet har varit ett uppvaknande för många tror jag personligen. Och jag tycker att det är otroligt positivt att det nu förs diskutioner om politiska ställningstaganden och folks olika åsikter. Att vi öppet kan diskutera vad vi tycker och vad vi röstar på. Jag kommer ihåg när jag var yngre och frågade mamma och pappa vad som hade röstat och fick till svar att "sånt säger man inte" Man skulle alltså förr i det tysta komma fram till vart man stod i politiken. Förr fanns det inte heller lika många sociala medel att använda sig av för att kunna avgöra vilket parti man med sympatiserar med. Tyvärr kan jag säga att jag själv blev intresserad och insatt alldeles för sent, men bättre det än aldrig. Jag hade velat läsa mig på mycket mer.

När det gäller situationen nu så tycker jag att det är lite ledsamt att det är så många som har gått på sd:s valkampanj och röstat på dom. Men jag är inte orolig för att det kommer att bli osäker styrning av Sverige för det, för jag måste ha större tilltro till våra politiker ändå, och jag tycker att Reinfeldt sköter det bra. Jag ogillar Sahlins påhopp om att det är kritiskt läge och hysteriskt uttala sig om sådant. Om det nu är som dom säger att dom inte vill ha med sd i regeringen så får dom faktikst ta sitt ansvar också även om dom nu inte "vann" Jag tycker att det här känns lika uppblåst som när alla skulle ta sprutan för svininfluensan. Jag tycker som sagt att det är pinsamt att vi fick in ett främlingsfientligt parti i riksdagen men jag ser det inte som att det kommer att gå illa för det och att vi har en massa nazister i landet utan snarare att det är många som inte har förstått vad det är dom faktiskt har röstat på. Jag har själv vänner som har röstat på dom och eftersom vi lever i ett demokratiskt land så tycker jag att man har rätt att göra sin åsikt hörd. Men jag tror inte att dessa människor hade röstat på dom om dom hade varit helt pålästa, förlåt, jag hoppas att ni inte tar det som påhopp utan bara något jag själv tror och anser. Jag själv gick nästan på deras propaganda, för att dom var otroligt smarta och vältaliga och hade många åsikter som jag själv tyckte. Men vad jag tror många har missat är att läsa ALLT vad dom faktiskt står för. Här är en sida som jag tycker var bra att kolla på. Många som har röstat på dom tror jag är proteströster mot att landet inte styrs på ett bra sätt och för att förtroendet för den svenska politiken inte är tillräckligt och att man vill ha ett uppvaknande. Och det kan jag förstå. MEN att rösta på sd tycker jag fortfarande inte var ett bra alternativ, jag tror att det fanns bättre sätt att protestera. Magnus Betner har faktsikt väldigt bra åsikter tycker jag när jag läste hans blogg. Sen tycker jag att den är rolig blogg och bra skriven blogg i stort så kika in på den! :)

Hur som helst så avslutar jag detta inlägg att säga att jag inte alls är orolig för sveriges styrning och när hysterin för lägga sig så kommer nog folk lugna sig också. Saker som "om du du har röstat på sd så kan du ta bort mig som vän från fb" tycker jag bara är löjligt. Om folk kunde prata med varandra så kanske man skulle kunna få ett vettigt svar precis som jag tycker att det var otroligt dumt av media och av de andra patierna att utesluta dom från debatter, istället för att ta upp deras åsikter i debatter med dom och kunna syna dom istället för att prata OM dom som ett hemskt fenomen. Det är ju bara att göda dom och göra dom starkare. All publicitet är ju bra publicitet. Genom att prata med varandra är ju det sättet som skapar förståelse och mer rättvisa bedömningar för alla. Det hade också gjort att svenskarna kanske inte hade röstat ännu mer på dom just för att dom anser att dom andra politiska partierna inte lyssnar! Lyssnade på nyhetskanalen en del idag och både Reinfeldt och Miljöpartiet hade bra åsikter om läget. Reinfeldt verkar ha fattat att många nog har proteströstat på sd och att det är något som måste komma upp till ytan och ses över varför. Och det hoppas jag. Så att dom som nu har "proteströstat" på dom inte ska ha kastat bort sin röst. Att invandrarfrågor är något som svenskarna faktsikt vill belysa! LYSSNA och PRATA med varandra är min åsikt. Det är ju ändå en demokrati och svenskrna söker en förändring. När det gäller Miljöpartiet så tycker jag att dom hade bra åsikt i att dom tycker att alliansen ska prata med Sossarna för att de ändå är det största partiet, och försöka komma på någon lösning. Jag vill INTE att sd ska sitta i en position som vågmästare. Jag tycker själv inte att lösningen "få över Mp bara för att kunna vinna majoritet" är någon bra idé. Bäst vore ju kanske att prata med rödgröna och helt enkelt ge och ta lite i frågorna för att på så sätt få ett bra styre, utan att ge luft under vingarna för Sd och inte heller utesluta dom. Och ja det innebär ju att någon av parierna måste stryka på foten och visa att dom är mer för en lösning som gynnar sverige och svälja stoltheten i vem som vinner och förlorar för kan dom inte prata med varandra så kommer det bara sluta med att alla förlorar. Jag tror på Reinfeldt, jag tycker han verkar stabil och bra och hoppas också att han lever upp till det jag hoppas! Det kommer att gå bra, jag är inte rädd för nån naziststormning och inte heller osäket styre. självklart kan det bli lite knepigare att styra landet i minoritet, men det kanske är lite bra också! :) När stormen är över så landar vi nog alla på fötterna :)

Fredagkväll med Catta


Ikväll var jag och Catta på Al Forno och käkade först. Vi åt båda en pasta med oxfilé och gräddsås. Mycket god. Sen tog vi oss vidare till Tabazco och tog efterrätten och lite mer att tricka. Mums bums hela kvällen, God mat, underbart sällskap, vin, cider, vit chokladmousse och chokladkaka!!! *Gillar*

Men nu ska jag sova för jag lär ju ta mig upp lite i tid imorn och fixa mig, för imorn ska jag modella när Sara och Emma ska fota lite! En fotoshootdag i naturen!! Ska bli mysigt!! :)

Vilken?


Canon 550D eller Nikon D5000??

Funderar även på Canon 500D eller 1000D eller Nikon D3000 (3100)

Haha, ja det va ju typ alla som fanns :P Ska ner på stan på lunchen och höra efter lite till. Jag känner ju egentligen att jag vill ha Canon, vet inte varför, det är bara en känsla att det är mer jag. Men Nikon ligger lite bättre i handen. Så jag måste känna igen!


Klämma å känna


Det blev ingen kamera idag men jag var iallafall och klämde och kände lite. På vägen dit så var himlen så fin så jag var tvungen att knäppa ett kort från bilen :) Jag fick hjälp av en kille i affären, men jag vet fortfarande inte vad jag ska ha GAH!! Ska dit och klämma lite och så snart igen. Om jag bara kan bestämma mig för märke så vore det lättare!! Ja jag vet Sara vad du tycker :P

Hurry hurry


Sitter och väntar på att maten ska bli klar i micron, och sen blir det käka lite fort och sen åka till elis och mediam och kika kamera! Får se om jag hinner med båda, tiden bara springer iväg! :)

Hästar istället för kamera


Det blev ingen kamera idag för en jobbarkompis ringde strax efter jag kom hem och frågade om jag skulle med ut och rida och vafan, så fint väder som det var så kunde jag inte säga nej. Så jag har varit ute på en ridtur idag :) Ute runt Tillberga var vi. Och vi red hem till en annan jobbarkompis som jag visste vart hon bodde i Tillberga och sa hej en sväng, haha lite förvånad blev hon allt när det stod två hästar utanför fönstret. Kul var det iallafall och få vara ute på en tur och gasa lite på ängarna!! :D

Härligt med hösten!


Jag tycker att det är så mycket som är vackert med hösten, hela sverige blir liksom vackrare, luften blir lättare, fräshare och det är helt underbart. Jag älskar verkigen hösten, känner bara att jag vill säga det! Kärlek!! Och jag själv känner att jag får också så mycket kärlek i kroppen att ge till de som står mig nära. Stressen av sommaren släpper och man blir bara mysig och go! Kärlek!

Gruppfoto igår!


Igår tog vi ett gruppfoto på jobbet! Bästa kollegorna! och power till Patrik och Mårten som poserar längst fram och ser coola ut :P (annars vill jag bara kritisera fotografen och säga att en treåring hade kunnat fota bättre! Bilden är dessutom beskuren så allt utrymme utanför som han lyckats få med skulle försvinna!

Ska nog åka en svängis till Erikslund och kika kamera innan träning, så jag hinner skaffa mig en innan hösten är slut :P

Lunch - VivaldiMums


Bästa lunchen i stan. Sallad på Vivaldi!! Lycka! :D

Flowers








Hittade typ världens snyggaste blommor på vägen hem från jobbet! Som stora bollar var dom som man bara ville plocka upp och kasta på någon!!! Men jag nöjde mig med att fota dom istället, tror inte dom som bodde där skulle ha uppskatatat det andra :P

Gör om gör rätt - Färgade håret - igen!


Färgade håret förra veckan men gjorde det igen igår, nu i den färg som jag brukar ha... ville inte att det skulle bli fel igen så jag vågade inte chansa. Blir ju rätt mörkt, men tycker att det är lite fint och att det ger lite mer djup och karaktär då. Så fick det bli iallafall :) Nu är det bara att vänta tills att håret växer ut lite mer så blir det bra :)

Dagen efter kvällen före...


Baksidan av alkohol. Illustrationer som syboliserar missbruk som alkoholism bra! Lite nöjd :)

Lördag, födelsedagsfest hos Sara och på BMB


Igår kväl var det fest hemma hos Sara som fyllt år, å hon bjöd på godaste plocket, med parma, oliver, salami, ostar, kex mm. mums!! Haha och Calle hade på sig finaste glasögonen, såna goofy och han passsade å jäkla bra i dom, även om det var svårt att ta honom seröst i dom :P Nu va det länge sen vi festade ihop och det var så roligt!! Å gott med jäger redbull som alltid!!! :D Kvällens blunder var att när Helena skjutsade ner oss så plockade jag ur pengar och la i knät när vi satt i bilen. Det var bara det att jag hade glömt det när jag klev ur bilen!! :S Så när jag kom in till BMB så jävlar hade jag ju inga pengar, men tänkte att jag springer ut och kollar en snabbis, och där låg mina 150kr på gatan där jag hade klivit ur bilen!! Iband ska man ha TUR!!! :D Bästa var ju att vi tom fick gå före VIPkön när vi skulle in, och förbi gratis också! Bra där Sara!! =) Det är så det ska vara :D Rät mycket folk ute och jättekul!

Idag känns det att det är dagen efter kvällen före... Hatar att man alltid blir lite depp på söndagar när man varit ute kvällen innan. Vissa saker är ju fortfarande jobbigt trotts att jag har väldigt kul, och det är alltid dagen efter som smällen kommer! Usch, men det är väl bättre imorn hoppas jag!

Fredag AW


I fredags vart det AW med flikorna. Sara, Towa, Helena, Emma och jag =) Väldans trevligt! Kvällen började i Towas mammas butik med lite vin och ost och kex efter jobbet, sen bar det av till BMB. Marmeladorkestern spelade, bra drag! AW är alltid lika kul! Det är verkligen min grej! Man behöver inte vara tillfixad utan bara komma som man är, det gillar jag!! :)

Dagens citat

"Det är du och Joe Labero"
Åsa

De bästa! =)


Sol och värme!!! NU!!!!

Å va jag vill utomlands!!!!!!!!!!!! Sluta jobba Emma så vi kan åka!!!!!!!!!!

Youre on candid camera

Bild på mig från tjejmilen finns här! Skriv in mitt efternamn och startnummer 15071. Jag bjuder på dom! :P


Blä blä..... och blä!!!!

Usch nu kommer en ordspya av skit. Skitdag. Vaknade med ont i halsen och har varit trött och så hela dagen. Var och klippte mig på lunchen och det blev inge bra, för kort :( som det alltid känns och då ångrar man sig bara, men det växer väl ut men så småningom, eller så vänjer man sig, annars får väl hålla mig inne så länge bara! och färgen på håret blev inge bra förut så det stör jag mig på varje dag! Å så känner jag mig blek. Å så ville jag bara hem så jag fick sova. Men väl hemma så är jag så sugen på att ut och springa och får sån abstinens om jag inte får ut men foten gör ont sen igår så det går inte! Suck och stön. Å så saknar jag någon att krama på nå grymt.

Neggoinlägg, jag vet, men ibland är det så! Känner mig rätt värdelös just nu när jag inte kan springa! Och ful dessutom! Bestämmer mig för att vakna på bättre humör på fredag! :)

ZzzzzzZzzzzz

Jag ska nog ägna min kväll åt att sova! Så så trött! Känner mig inte helt 100 idag....


dom har grävt upp min cykelväg till jobbet!


Asdrygt att cykla till och från jobbet nu när dom har blockerat halva min väg! Jättetrångt att komma förbi. Och jag som är tidsoptimist behöver den där extraminuten som tas ifrån mig när dom gör sådär :P

Idag annars har jag varit till spåret och skulle springa med vikter, men av nån anledning så gjorde det jätteont i foten :) Så det blev till att gå femman bara med vikterna kring handlederna istället och träna axlar och armar. Gick på massage på jobbet, det var skönt, men undrar om jag nånsin kommer bli av med värken jag har. Det sitter liksom fast:(

Härlig dag med fint väder och jag kan inte annat säga än att jag älskar att träna, jag älskar att få vara ute i spåret även om det som idag bara blev powerwalk och inte löpning så är det så himla skönt att komma ut i friska luften. Sen jag började springa så har det blivit lite som en drog för det är så skönt!! :)

Efter prommen blev det lite film, Miss Secret Agent på femman. Men nu ska jag sova! :D Natti natti och puss på er alla!!!

Var är du?

Jag kunde ha skedat med dig... om du bara fanns... =)

En dag i Stockholm!

Om man tar själva loppet ur fokus och pratar om allt annat runt om så....

11.00 Missar två första pendeltågen till starten för att det var så fullt. När jag väl kom på och av så var rulltrapporna trasiga och massa folk så det tog fem minuter bara att ta sig fram till rulltrappan. När jag kommer fram till gärdet så har jag fått direktioner ungefär vart Jill och co ska stå, men det är ju som att leta nål i höstack. Ringer numret till Jills kompis och kommer bara till telefonsvarare. Hittar äntligen Jill och MIN NUMMERLAPP 10 minuter innan första start. Kissnödig men hundra meter kö till alla toaletter så då skulle jag definitivt missa starten. Lämnar in väska och tar mig kissnödig in i fålla start tre. Trodde jag, för det visade sig sen att jag stod i fyran...

(Springer loppet och käkar med flickorna, mycket god mat!!)

16.45 Efter maten missar jag precis pendeln å därmed också tåget! Ska sen köpa biljett i blå biljettautomater men köpet avbryts hela tiden och jag FATTAR inte varför!!!, ställer mig i långa kön till "vanliga" å alla fem BLIR UR FUNKTION! Jag går till Pressbyrån som efter några minuters seg kassör säger att det inte verkar gå för att deras system bangar också. Får gå till biljettlucka men 100 pers i kö före. Kort om tid nu, bestämmer mig för att köpa på tåget, springer, hittar inte spåret!!!!, MISSAR det också! Trött, varm, hungrig, kissnödig, frustrerad, vilsen. Ringer mamma och gråter. Går tillbaka till gigantkön vid luckan, köper mig en biljett, nu mycket dyrare... lyckas hitta spåret och sätter mig på tåget.... och så säger dom att det är fel på nå skit så vi får vänta ett tag... JAG VILLE JU BARA HEM!!!! Landar hemma 20.30! Och saknar att få krama någon mer än nånsin!

Lite synd att allt runtom skrulade lite, för det gör att hela upplevelsen på dagen har blivit lite förstörd, därav så kanske jag inte är så nöjd med så mycket... Men EGENLIGEN så var det ju ganska kul att springa :)

Tjejmilen på 58.56


Tjemilen gick okej, sprang på under timmen! Klart jag ville springa på bättre men jag har ju inte tränat så mycket så man kanske inte kan förvänta sig så mycket mer.. och försöker känna mig nöjd med det!:) En kul upplevelse att göra och kommer nog göra igen. Men sen är det jäääävligt mycket folk där så att försöka springa på en bra tid kan ibland vara svårt. Jag upplevde att det var mycket stopp och sicksacklöpning för att komma förbi. Sen nästa år så ska jag ha med mig egen musik, för det var inte så mycket musik efter vägen som jag trodde och sen så hörde man alla andra flåsa så mycket!!! :P Sen vid typ 7km när man ville öka på ytterligare så var det som mest med folk och som svårast att springa om och det var synd!

Kul grej iallafall och kul att träffa Jillan!! :D

Nu köööööör vi!! =) Viva la Stockholm!

Om ca 4 timmar löper jag iväg i en jädrans fart!! (hoppas jag :P) Löparskorna på och siktet på under timmen! Jag SKA (eller vill) under timmen idag. Har inte sprungit en mil så många ggr och aldrig under timman, men idag SKA jag =) Mitt startnummer är 15071... Sådär, nu kommer jag behöva springa under timmen eftersom min tid registreras på tjejmilens hemsida och ni vet om numret. Där kan man alltså söka på mig under tiden loppet är också tror jag.. Annars kommer sluttiden att skrivas där så jag kommer inte kunna ljuga :P Mitt probmel just nu är solen! Jag älskar solen jämt, men inte när jag ska springa! Är det något jag inte pallar så är det när det är för varmt när man ska springa. Så får jag dålig tid så kommer jag skylla på solen! =)

Igår var jag på kräftskiva hos Olle och Emelie. Mycket trevligt! Jag hade gjort tipsprommenadfrågor för kvällen. Bästa var att Ruben och Micke trodde att Moses hade med sig 2 djur på arken... hahaha. Busted! Kul att träffa alla!! =)


AW

Haha, varför kan man inte gå på afterwork en timma som planerat, utan alltid bli kvar många??! För att det är roligare med många såklart. Sa hej då 5 ggr igår och tänkt ta bussen hem, men sen ångrade jag mig för att det antingen blev en bra låt eller att jag bara ångrade mig. Haha, så det kan bli. Drog mig hemåt vid tolv, jag som skulle stanna till typ åtta. Så blir det alltid! :P Helnykter kväll också :D

Uppe hyffsat tidigt idag för jag ska till mamma och pappa och äta frukost och sen fira min bror lite snabbt som fyller 29. Sen blir det att fixa lite andra presenter till ikväll och sen ska jag iväg på kräftskiva! =)

Snäll vän

"på tal om att blomma ut, du blir fan bara finare och finare, det är sant, tänker på det varje gång jag ser dig. Det är iaf inget jag säger för att vara snäll"
en vän

Så kul att höra någon säga så till en. Behöver man få höra ibland när man känner sig lite ensam :) Väldigt snällt sagt! Tack!

Veckans citat

"Var dig själv, alla andra är upptagna!" =)
Oskar Wilde

Regn och blåst


Gäller att vara pepp fastän det regnar och blåser;) Fasiken va arg jag va när jag cyklade hem idag, för det blåste som fan och så lyckades  jag pricka in de fem minuterna på dagen då regnet kom:( Fast när jag väl var hemma var det gött! Hihi, men jag kände mig som en trasa när jag kom hem, trött i benen, småblöt och grinig. Hahaha man kan inte göra annat än skratta åt det:P

Sen drog jag ut och sprang femman på Rocklunda, sista passet innan söndag. Och nu blir det vila mig i form fram till dess :) och hoppas att skavsåren läker!

Till mina vänner!



Jag älskar er! Ni är bäst! Önskar er all kärlek och ljus i världen!

Tack Emma för att du skickade ett spontant sms som gjorde mig glad på morgonen! Det är såna vänner som gör att man blir lycklig! Tack söta du!

=(

Färgade håret nyss... blev inte så bra tror jag :( får se i ljuset imorn och med lite smink hur det känns..

Mormödrar och farmödrar

Finns det något mer irriterande än folk som inte pratar om annat än sina barnbarn och lever sitt helt genom dom??! Jag är så trött på folk öht som daltar och daltar med dessa små liv. Stackarna, dom kvävs ju! Absolut ska man vara glad för att man fått ett barnbarn och så! Men det måste ju finnas gränser. Har två stycken på min avdelning på jobbet som precis blivit morföräldrar och dom pratar inte om annat. Och så hör man hur dom pratar med sin dotter i telefonen och dom pratar typ bebisspråk med dom tom, och så fraser som "nä nu låter han", "nä så gulligt, nu låter han" "är han lite arg kanske?" "nu skrattar han". Jag har inte egna barn så jag förstår väl inte varför. Jag tycker barn är söta och så, men jag blir inte förvånad och tycker inte att det är fashinerande varje gång ett barn låter. Det är som min mamma. Hon är farmor åt min brors barn som nu är två år. Jag har lärt mig att det inte går att prata med henne när hon har barnbarnet hemma eller har bororsan och henne på besök. Det spelar ingen roll om min bror är med så kan inte mamma göra något annat än lägga all uppmärksamhet på barnet. Och NEJ det handlar inte om avundsjuka för att hon får uppmärksamhet! Det handlar bara om att mamma måste ju kunna vara vanlig människa fastän hon är i närheten. Om jag ringer till henne och hör att barnbarnet är där, så är det bara att avsluta samtalet fort och lägga på, för det är ju meningslöst att försöka prata med henne då. Pappa kan ju vara vanlig ändå, varför kan inte hon? Hon blir ju uppstressad och konstig med allt som har med det stackars barnet att göra. Jag bävar lite smått för när jag får barn... kommer vi bli osams då??

Semptember love


Det är väl härligt att det börjar bli höst! Myspys är det! Nu är det bara en sak som fattas i mitt liv.

Wild turquose!


Min present till mig själv!


RSS 2.0