Bild

 
 Bjuder på en bild. Den här gillar jag. Och snart blir jag mig själv igen! Först Alperna, sen så :)
 

Testa löpning igen

 
 
Igår var jag ute en vända och sprang. 7,5km på 45 min. Gick helt okej tycker jag och blev en fin pulskurva utefter tempo. Första gången jag är ute och springer tror jag sedan Lidingöloppet 2013. Halva sträckan gjorde det mest ont i ryggen av alla ställen. Kanske för att jag sprang på asfalt och det blev hårt? Kände att det var perfekt väder för löpning, lite smådisigt och fräsht. Jag tycker ju om när det är lite mörkt och mysigt ute när man springer ibland, skönt sätt att rensa hjärnan. Och så slipper man alla nötter på gymmet som är där bara för att de har avlagt något nyårslöfte som de kommer att hålla i ett par månader max. Det är bra att folk tränar, visst, men gör det gärna som en livsstil och inte som ett nyårslöfte. Alla livsstilsmänniskor är hjärtligt välkomna, de kan jag trängas med! :) Måste dock bli lite bättre på att göra mina rehabövningar, men det är så svårt att ta tid till det, tar så lång tid och jag vill hellre göra annat. Gjorde lite igår efter passet, men känner att jag borde göra mer. Ska försöka hinna idag innan cirkelfysen. Sen blir det VILA imorn, nu har det blivit fler dagar med lite tyngre träning och kroppen måste få återhämta sig så jag blir stark :)
 
Kändes i benen idag när jag cyklade till jobbet... Dessutom vaknade jag fem i åtta och kände att jag hade snoozat bort alla tre alarm, hehe dåååligt ;) Var tredje minut i en timme och ändå lyckas jag inte. Tröttmössa i morse, men duktig ändå som var på jobbet halv nio! Nu kommer mjölksyran så fort jag går i trapporna. Nice ;)
 
 

Kärlek

 
För några år sen gifte sig mina föräldrar, nja okej, ganska länge sen, 34 år sen. De gjorde ju allt rätta vägen och gifte sig först innan de skaffade min bror och mig.
 
 
Och för ett par veckor sedan la min mamma upp denna på sin instagramsida. Hur underbart är det inte då? Helt otroligt och härligt att man lyckas hålla ihop så länge. Det finns stunder då jag funderar på hur de står ut med varandra haha. Men jag är så glad att jag har två föräldrar som fortfarande håller ihop och tycker om varandra. Gulle dom!!! <3
 

Sådan mor sådan dotter?



Haha här är vi båda ganska unga men när jag letade efter lite kort och hittade detta på mamma så kunde jag inte låta bli att tänka att det är rätt likt ett gammalt kort på mig när jag är typ 16! Man ser iallafall rätt mycket likheter i ansiktsdragen! ;) tycker att jag är ännu mer lik henne nu och speciellt när vi skrattar!

RSS 2.0