Bröstcancergalan

 
Viktigt tycker jag! Hemsk sjukdom! Å den töntiga "lek" på fb LÄGG AV och hör nå vettigt istället. skänk pengar eller hjälp till på annat sätt! Årets gala såg vi hos Emma som bakat så fina tuttar!:) Har dessutom lärt mig nå nytt idag, ta skärmdump med mobilen! och skriva blogginlägg på mobilen. kort blir det för man orkar inte skriva så mycket...

I lördags

 
I lördags hade jag en jättemysig där med Catta! Hon fyllde år så hon bjöd på en sjujäklarn brunch! Så mumsigt och trevligt sällskap med Malin och Camilla. Jag gillar verkligen dom! Känns som att vi alltid har så sköna samtal! Vi borde träffas oftare! Efteråt serverades paj, jättegott! En riktig mumsarförmiddag!
 
 
Sen ville Catta åka till Åsby så vi åkte dit! Masor av tomtar hade de! Catta köpte en älg och vi dåda köpte tomtar från sista bilden. Jag köpte tre såna så de skulle kunna ta tomtefest haha :P Älskar tomtar!!!

Full rulle

 
Tar sig hemifrån vid halv åtta på mornarna och är hemma igen vid åtta på kvällen. Så böjar mina dagar se ut. Fullt ös. Var iofs hem och vände en snabbis för att hämta träningskläderna efter jobbet. Sen 75 min puls intervall spinning. Kan säga att det var jävligt tungt idag. Blundade nog större delen av passet och bara försökte ta mig igenom. Jag brukar ha mycket mer driv och vilja men idag höll jag mig på den procenten jag skulle men orkade inte pressa mig mer än så. Försökte ett par gånger att rycka tag i mig själv men jag orkade inte. Helt slut efter denna jobbdag. Så jag gjorde det jag skulle, inget maxande.
 
Nu är det mycket på jobbet. Man hinner inte ta rast och knappt lunch. Det är bilagor och mycket med allt. Dessutom har jag halvdag utbildning imorn och fredag så man ska hinna med allt på färre timmar. Samtal med både tryckerier och massa inblandat folk om bilagor och tryckmöjligheter och försöka beräkna trolig storek och kostnad för olika varianter. Idag hamnade det mycket på mitt bord. Och så en monstertidning på fredag eftersom lördagstidningen utgår då det är röd dag. Vi slutar kl tre på fredag eftersom det just är röd dag. Eller ja... alla utom jag och Micke på jobbet. Vi stannar till fem. De behövde en från format och en från produktion så jag ställer upp. Lite extrapengar i övertid utgår också och det kan jag behöva. Haha, man är väl kanske lite dum som inte tar chansen att kunna dra en dag kl 3, värsta LYX. Jag väntade ändå ett tag innan jag anmälde mig så nån annan skulle kunna ta platsen, men tydligen hade ingen gjort det eftersom jag fick.
 
Det är bara måndag idag och det är den lugnaste dagen i veckan och det kändes som huvudet skulle trilla av när jag tog mig hem. Och värre kommer det bli. Återkommer till verkligheten på fredag eller lördag morgon, då kanske jag kan få plats med nåt mer i hjärnan än jobb. Men jag älskar ju det här också, när det är tokmycket! I januari när det är jättelugnt vet jag att jag kommer längta tillbaka till som det är nu. Jag älskart samtidigt som man blir helt utmattad! :D Högtryck gör ju att man känner sig oövervinnerlig, smart, och asbra! Skön känsla :) Samtidigt vill lägga mig i fosterställning när jag kommit hem. Få en kram och gråta en skvätt.

Hösten

 
Var ut och fotade en liten sväng idag. Alltså det är verkligen sååå vackert med hösten. Jag blir alldeles upprymd! Så fylld av kärlek! Man vill ju kunna få med allt på bild precis som det berör mig. Men man kan kanske fånga 5 procent av känslan på foton, resten får fotas med ögonen och sparas i minnesbanken. Fantastiskt!
 
 

Vinnarplagget!


Ny Snowboardoutfit

 
Hjälp! Vilken kombo tycker ni som snowboardkläder??! Jag kunde inte bestämma mig så jag köpte alla så kunde jag välja i lugn å ro med lite hjälp från er! :)
 
 
Dessutom har jag på chans köpt en ny snowboardhjälm som råkar passa alla varianter bra! (nja inte till den helfärgade kanske) Hiss eller diss?
 

För att jag är bra!

 
Jag ställer alltid upp och gör om och fixar till så att alla ska bli nöjda på jobbet. Då får man choklad :) Förra veckan fick jag samtal kl 17 om en annons som tvunget skulle gå in dagen efter som både skulle in i tidningen och produceras, därav den sista bilden som kom idag. Han frågade vem han kunde ringa på jouren som kunde hjälpa honom, men jag sa att jag kunde både producera och läggga in den på en sida och sen skicka om (att producera är inte ens mitt jobb och han visste inte att jag kunde). Jag jobbade över en del för att han skulle få in den så då fick jag choklad. Eller såhär va det väl. Jag kan ta den, men det kostar fan choklad! De hade strulat med mig hela dagen så det var fan på sin plats haha ;)
 

Ge mig

En ny rygg SNÄLLA! Villken tur att det är vilodag idag och att jag inte hann till provträningen på factor idag för då hade jag fan gått av. Hoppas att jag kan sova inatt och det är bättre imorn!

Aj aj min ländrygg

Jag är ändå rätt van vid att ha småont överallt, träningsvärk lite här och var lite smått för jämnan. Och inte tokmycket träningsväk. Men idag har jag sjukt ont i ländryggen/svanken. Och jag tror att det är för att jag satt på en sån vobblig skol i två dagar. Man ska sitta en stund på den men igår satt jag nästan hela dagen. Tycker den är skön! Det är som typ en barstol utan ryggstöd, som har en boll längst ner och sen en ring runt, så man liksom kan vicka åt alla håll, vilket betyder att det är konstant bålträning. Som att sitta på en pilatesboll. Dessutom bllir man varm om rumpan för det är en skön sadel på, jätteskönt när det är svinkallt på jobbet!!! :)
 
Helt sjukt att jag inte får ont av träningen, men av att sitta på en stoljävel!!! :P

Sjukt kul idag!!!

 
Tänk att träning kan vara så KUL! Det tycker jag verkligen! Det har blivit så att jag känner mig så hemma i träningen så man liksom blir som en familj med de som är där. Det skiljer ju såklart på pass men vissa blir sådär klockrent roliga. Självklart är det sjukt jobbigt också, och det är oftast då det är som roligast. Idag blev HIT-passet utbytt mot ett pass som inte finns. CFX kallar vi det. Det är ett extra fyfft cirkelfyspass. Man kör 10 stationer med två övningar på varje. En pulshöjande explosiv och en som är lite mer styrka/teknikövning. 30 sek på varje övning och man kör varje övning varvat två gånger innan man byter station, alltså tot 2 min. Efter 5 stationer, 10 min, får man 1 minuts vila och vatten innan man kör de 10 sista. Mina ben hade jävligt svårt med squatjumpsen mot slutet haha. Det tråkiga med det här passet är att det inte finns i Friskis utbud utan är bara happening ibland. Passet räknas tydligen som "för tufft". Bull shit! Ge oss fler såna här Högintensiva pass tack! Det finns ju ett par såna, HIT, ett pass spinnpass, vissa TMI och CGX tex. CFX som vi hörde idag är som CGX som jag kär på söndagar fast med bara fria vikter istället för maskiner som det är då. Träning ger mig så mycket egergi och jag gör det verkligen för att det är så sjukt kul! Sluta mesa, kör fler såna här, ni tappar ju massor av medlemar till tex olika crossfitställen där det finns såna intensivare pass. Tydligen kan de inte ha för många hårda pass heller för att det är för få som klarar det säger de. Men folk klarar visstt. Men man måste såklart ha tävlingsinstingt, driv och vilja. Me <3 träning. Bästa av allt, det ger mig så mycket energi! Skönt i kroppen skönt för hjärtat. Glädje. Socialisera. Stratta. Energi. Svettas. Utmanas.
 
Å så är soffan extra skön efteråt :D

Så mörkt

 
Var och mös hos mina god vänner i Sura idag! <3 Puss på dom! Så jäkla mörkt ute bara att köra. Lånade mammas och pappas bil eftersom min fortfarande är hos doktorn. Men den är mycket roligare att köra så det gör inget ;) Eller jo det gör det, för det svider i mon plånbok. När jag satt i bilen på väg hem i mörkret så kom denna låt:
 
 
Bästa bil-låten, på högsta volym, satt och skrek och sjung med så högt jag bara kunde!!! Haha, ni skulle ha hört va vackert det var, sjukt vackert från min sida ;-) Jag vet inte vad ni har för koppling men jag kommer att tänka på när man gick i femman och va på disco och dansade tryckare. Sjukt bra åka-bil-själv-i-mörkret-låt!!!
 
Nu ska jag sova, Puss god natt :*

Kycklinglasagne

 
Idag slängde jag ihop en kycklinglasagne, jättegott blev det! Tror jag är i ett uppsving när det gäller mat för tillfället, det är för att jag är så trött på att laga mat till bara mig så jag har börjat laga lite mer god mat för att göra det hela lite mer roligt att äta. Brukar väldigt sällan göra lasagne mest av den anledningen... och för att jag inte gillar köttfärs. "Köttfärssåsen" är gjord på finstrimlad kyckling, champinjoner, paprika, krossade tomater, tabasco, salt och peppar. Den varvade jag med bechamelsås och lasagneplattor. Det är även ett lager brockoli och haricotsbönor i. Toppade med pyttelite ost. Ugn 225grader i 20 min. (Hade kunnat fått stå lite längre, men jag hade inte tid. Serverade med vitkållssallad (vitkål, olja, vinäger, salt peppar) och keso. Ett tilllägg, alltså jag gör nästan aldrig mat efter recept, jag hittar alltid på, så om ni frågar efter recept någon gång, så kan ni bara få hur jag har gjort som nu, och inte något hämtat recept, så ni vet. Inte exakt vetenskap utan bara väldigt god mat enligt mig! Om jag sjäv får säga det, så är just laga mat något jag är rätt bra på ;-)

Enarmskram

Såhär tycker jag om enarmskram, usch! Mycket trevligare med tvåarms. När man ser två personer hejja på varandra tycker jag man lätt kan se om de tycker om varandra eller inte. Såg lite på ensam mamma söker nu och dä kan man tex lätt se vilka som det är någon kemi mellan och inte. Så osexigt att få en enarmskram av någon. Speciellt ibland när folk liksom vänder bort kroppen lite. Det är ytlig bekantskap, och ja jag gör det själv också. Spelar ingen roll om det är en kille eller tjej man hejjar på så känns det så tydligt. Behöver inte vara värsta kramen, räcker egentligen med att den andra armen/handen vidrör kroppen lite så är cirkeln sluten. Mina vänner, de flesta kramar mig ju såklart med tvåarmskram. Då känner jag mig älskad och omtyckt av mina vänner. Älskar dom/er alla. Ser man på två människor som hälsar med en kram så kan man läsa av massor! Alternativt om man ses väldigt ofta så blir det också så ibland, men då är inte kroppen bortvänd. Enarmskram med lite bortvänd kropp är oftast väldigt ytliga bekantskaper. Jag vet ju själv att man ibland slarvar, vissa är det lättare med än andra såklart eftersom man är två i en kram så har det jättestor betydelse hur motparten kramar. Är jag full tex, så är jag mycket bättre på tvåarmskram än annars!!! haha :P Det bara blir så, man blir lite mjukare som människa och lite mer öppen generellt då ju! Så är nog de flesta. Finns ingen full människa som gör enarmskram tror jag. Äsch mycket babbel blev det nu, men jag hoppas att man kanske fattar lite vad jag menar. Enarmskram är ett medvetet eller omedvetet avståndstagande! Är ni inte ytliga bekantskaper, kosta då på er en sluten cirkel! Tips från mig! En kille tex som inte kan ge en varm kram, utan en stel och tråkig, otroligt osexigt, går bort direkt!
 
Enarmskram, inte en favorit. Tycker det är väldigt kallt om det är någon man känner väl! Riktiga kramar, det bästa som finns!!!! :)

Aj

Asså, jag har ont i kroppen haha! :P Redan på uppvärmningen igår på skivstångsintervallen sög det som fan i kroppen efter fysen i torsdags, så idag har jag haft en del träningsvärk främst i låren, men även i triceps och ja biceps också...och bröst. Inte tokont, men så det gör ont. Har blivit så van med träningsvärk så jag tycker ju inte ens att det gör tokont längre. Men det va lite tungt på CGX idag. Tackar Emma som peppade mig ändå. Och jag tycker jag kämpade mycket ändå trots att det gjorde ont. Mös ner mig i soffan med en kopp te och nybakta scones med färskost och björnbärsmarmelad. Så himla gott! :) Ibland önskar man bara att man hade någon man kunde skämma bort med såna småsaker, nån som också tycker om scones ;) Kollar på en småknäpp film, den på fyran, All about Steve, blir ju bara stressad av att se henne hålla på haha. Undrar hur kroppen kommer att kännas imorn. Nåja, det borde ha blivit skönt då :)

Niggas

 

one day

 

torsdag

Bra dag! Riktigt bra möte på förmiddagen där jag fick chans att få fram många bra åsikter. Så kul när man får komma till tals folk lyssnar för att jag kan det jag gör! Okej lunchmöte, mest för att maten var bra och jag slapp matlåda! Sen älskade mina kollegor mina små monster. Styrt upp middag och bio till imorn och avslutade dagen med ett riktigt starkt cf-pass med Emma! Allt rullar som det ska och imorn är det fredag! :)

Kakmonster

 
Gjorde kakmonster igår :D Söta blev de tycker jag och de blev väldigt poppis på jobbet! :) Jag såg bild på dem och gjorde som jag tyckte. (Ena bilden är dock tagen där ögonen sitter fel, men det åtgärdade jag sen) Så såhär gjorde jag om ni är nyfikna!
 
Cupcakes. Vanlig smet finns recept överallt. Jag använde fullkornsmlöl för att få nyttigare. Och så hade jag i linfrön för att det också är nyttigt :) Jag gjorde tre olika. Kakmonstret är blåbär i. Kakmonstrets tjej är det hallon och torkade tranbär i. Och kakmonstrets utländske vän är det hackad vit och mörk choklad, kolasås och solrosfrön. In i ung och grädda.
 
Creamcheesefrostingen är gjorde på smät vit choklad, Filadelphiaost och pressad citron, smaka av tills det blir bra. Eftersom jag gjorde ganska små och utan papper så vände jag på de så att de skulle stå på de skulle få en platt yta att stå på. Bredde  på frostingen och doppade ner de i färgad cocos. Det färgade jag genom att hälla cocos och karamellfärg i en påse och blanda runt. De bruna ckoklad, är det smällt mörk choklad och filadelphia, citrin och florsocker i frostningen. Och där har jag färgat cocosen genom att värma den i stekpapnnan tillsammans med lite kakao.
 
När du doppat dem och fixat så tar du kniven och skär upp för munnen och trycker i en kaka. Jag fick dela kakorna på fyra för att de skulle få plats eftersom jag gjorde så små. Gör man stora monstren så är det lättast att göra de i formar och sen tar man en stor kaka och "matar" den med. Ögonen har jag droppat ut på smörpapper, först smält vit choklad och sen mörk. Gör man stora så kan man köpa mintkyssar och trycka dit :)
 
Nästa gång kommer jag göra dessa som chokladbollar, samma lika men med chokladbollssmet. Kan man ju också göra i olika smaker :) Perfekt till barnkalas eller dop tycker jag :)
 
Puss på er!!!
 

Hösten kärlek


Här kommer en liten bild från Emmas och min promme i lördags! :) Blev en väng till Hälla och tillbaka. Lika bra att fördela nytta med nöje :)
 

Bästa sättet att laga mat på!

 
Att laga mat i ugnen måste vara det bästa, lättaste och smidigaste sättet att laga mat på. Plus att det alltid blir sjukt gott :) Idag hade jag inte så mycket tid på mig att laga mat (det har jag visserligen typ aldrig) så när jag kom hem så skar jag upp alla grejer, stekte kycklingen, och slängde i allt i en form som jag toppade med lite ost, tog kanske 20 min. Ställde in i kylen och drog och tränade. När jag kom hem sen slängde jag in den i ugnen medan jag duschade och fixade lite. Vips så var maten klar. Bara sleva upp och äta i soffan ;) Å det bästa av allt är ju nästan att det räcker ett par dagar och är bra matlådemat! :)
 
Detta blev det i idag:
Kyckling, dansk salami, brockoli, paprika, spenat, morötter, potatis, kidneybönor, haricotsbönor, champinjoner, krossade tomater, minikeso, salt & svartpeppar
 
Kort å gott, jag vet att jag sagt det förr, men ha i det DU vill. Jag tog det jag hittade hemma och snabbt i affären. Lite salami i maten tycker jag är jättegott, för det gör att det blir väldigt god smak utan att man behöver krydda så mycket. Jag tycker ju inte om köttfärs så värst, men ha köttfärs istället för kyckling om du vill, går jättebra! Eftersom jag gillar grönsaker och tycker att det är bra att äta, så gör jag mycket mat med det. Och bönor och linser är bra! Och kyckling är bra! Och keso är bra och gott! Ja, det enda som väl kanske inte är jättebra är väl salamin då, men det är jäkligt gott i gratäng! :D Det värsta med den här maten är ju att det är svårt att sluta äta haha! :P
 
På tal om det här och att jag sitter i soffan just nu så kan jag säga haha ICA-reklamen som är nu. Alla dessa jävla dieter! Hatar dem, så kul att de gör narr av det!!!
 

RSS 2.0