2010 Sum up

När vi vände blad från 2009  önskade jag mig ett 2010 av lugn och stabilitet. 2009 var turbulent och känslosamt och en bergodalbana mellan gott och ont. Det var ett väldigt bra år och jag hängde med i allt som hände runt mig med glädje. Det var tvära kast mellan jättemycket skratt och glädje och sedan mycket ajaj som spetsar i hjärtat och magen.

2010 har jag bearbetat mig själv som person. Jag har jobbat upp en starkare självkänsla och trygghet i mig själv. Jag kommer ihåg nu att jag faktiskt höll mitt nyårslöfte väldigt bra också. Har för mig att mitt nyårslöfte inför 2010 var att ta hand om mig själv, lyssna på vad jag vill och sätta mer värde på mig själv och min vilja. Jag har alltid varit en positiv människa som har skrattat mycket, men jag har haft svårt att hantera hur andra människors negativa energi har påverkat mig. Eller människors åsikter öht. Jag är också stolt över att jag har tagit hjälp utifrån också för det betyder att jag satte värde på mitt eget välbefinnande.

Även fysisiskt har detta varit ett bra år för mig. Jag har alltid tränat lite sådär till och från men 2010 har varit ett avstamp för fysiskt välbefinnande. I februari började jag löpträna ordentligt, verkligen från början, 2 min åt gången. Jag har verkligen börjat älska att springa, det är bra för både kropp och själ. Jag sprang tjejmilen. Jag spelade lite golf och sänkte mitt handicap lite. Sedan började jag på gym och tränade upp min onda axel och resten styrka för hela kroppen. Och trots att det är det fysiska så har träningen ändå gett mer utdelning mentalt och själsligt än fysisk förändring.

Innan 2010 hade jag trasig själ och trasig kropp och när vi nu går in i 2011 är min mentala styrka och min kropp bättre tränad än någonsin.
2010 har gett mig en positiv syn på livet och styrka i att inte låta andra trycka ner den på samma sätt som förut. Jag bestämmer jag mig varje dag för att vara positiv och är det inte bara till synes utan genom hela kroppen. Jag vill tacka 2010 för allt gott det har haft med sig till mig. Jag har egentligen bara jobbat, tränat och tagit hand om mig själv, men det är precis vad jag har behövt! Jag älskar mitt liv och jag älskar mig själv! Tack!

Sen vill jag tacka alla underbara kära vänner som har funnits i mitt år 2010, gamla som nya! Ni sätter guldkant på mitt liv och jag hoppas att ni vill följa med mig in i 2011!! Jag älskar er!!


Massa kort och egopics men så är det ju när jag ska beskriva MITT 2010. Nåt kort från nästan alla album jag har från 2010. Det blev visst några. Och nu när jag kikar igenom så kanske detta år inte alls var så lugnt och stilla som jag tycker att det var. Var ju en hel del partaj också!! :P Mitt år har varit underbart!!! Tack alla!!

dagen före sista dagen detta året

Idag var det många format på jobbet, men som tur är så var det inte många där som kunde ringa och hålla på, det var bra :) Kvällen spenderades med mitt gamla gäng, kul att se alla samlade igen:) Dock missade jag myskväll hos Emma!:( Jag var till apoteket två gånger för att köpa nåt till halsen min. Funderar på om jag kanske har halsfluss. Fast en rätt lindrig variant för så ont gör det inte. Och det är ju ingen idé att kontakta nån läkare eftersom man ändå inte får nåt för det så det är bara att härda ut:) Imorgon förmiddag ska jag göra skagenröra, MUMS!!! Kanske skulle fixa ordning den innan frukost så man får provsmaka lite :P Nu är det dags för att sova!!!

Eller kanske?


Kanske skulle jag ha svartgrått??

Nu åkte bloggjulen


Nu blev jag trött på det röda på mn blogg så det blev lite spontant utbytt mot lite lila fast det är fortfarande vintrigt. Typ kanske lite nyårisch tom :P

Försökte döda snuvan idag med otrivin. Gick ganska bra för stunden :) Good shit! Nu alvedon mot huvudvärken och eventuella febern. Bara en dag jobb kvar detta år sen är det tre dagars ledigt! Skönt! :)

Lite tråkigt att jag inte kan träna :(:( Men det vore bara dumt...

Syskonkärlek - typ


Foto: Emma

Jag och min bror


foto: Emma

Slänger in en liten bild på mig och min bror också innan jag säger god natt! Natti natti!!! :D

Åkte hem och sov

Idag drog jag hem från jobbet redan klockan fyra för att åka hem och sova. Blev lite alvedon och lite mat först sen slocknade jag i soffan. Eftersom jag inte har nå batterier i febrtermometern så tolkar jag det som att jag inte har feber :P Nu har jag inte heller jätteont i huvet länge iallafall, det är skönt :D

Sötaste Emma, du är väl för go! Massa pussar till dig!!!! :*

Åh, jag vill inte jobba...

Jag tycker ju oftast om att jobba, men just nu vill jag bara vara hemma och sova. Jag hade sjukt svårt att somna igår för att jag frös, och då låg jag ändå under två duntäcken, en stor tjock filt och med duntofflor på... Nu sitter jag vid datorn och det svider i ögonen för att jag inte alls är nå pigg...

En till kopp te kanske! :D


Inte helt kry

Idag skippade jag träningen för jag börjar känna mig inte helt okej i halsen. Så jag ska se imorn om det är för att jag är typ helt off idag eller om det är en förkylning på G. Inte så jättekonstigt heller iofs med tanke på att jag gick hem från stan i lördags. Typ askallt och jag hade ju bara klänning på mig. Å jacka förståss... så man får väl se om man klarar sig :) Idag har varit en konstig dag. Satt på bussen i morse och tårar bara började rinna på kinderna en efter en... då ringde jag till mamma och frågade vad det var för fel på mig som bara började gråta. Det slutade liksom inte. Jag var inte ens ledsen, det var bara en tryckande känsla liksom. Och jag har typ varit lite så hela dagen, extra känslig. Jag kan inte annat än se det lite som sundhetstecken. Jag har haft väldigt svårt att känna saker eller bli ledsen på ett par år. Kan vara för mina tårar var slut efter några år av lite för mycket tårar :P Nu ska jag gå och lägga mig, kommer nog slockna på tre röda!

Jonas! Snälla var rädd om dig! Jag gillar inte när du är med om explosioner med batterisyra! Var försiktig snälla snälla  vännen!!!

EgoPic - dreamy


Juldagen - inte så festligt som man önskade

Jag känner egentligen inte alls för att blogga. Jag känner mig tom. På eftermiddagen började jag bli jättekänslig för allt så jag var hemma hos mamma och pappa och pratade med dom. Jag ser fortfarande min kompis helt blodig framför mig. Igår var jag nog mest chockad och man kände sig maktlös. Idag har jag lätt till tårar och tycker att livet är orättvist. Jag blir rädd och ledsen när det händer mina vänner något dåligt. Låt mina vänner vara!!! Era dumma jävlar!! Sitter just nu och gråter, fast det inte är ett dugg synd om mig. Jag tycker det är jobbigt och bryr mig bara. Efter ha fått ett glas i ansiktet på krogen igår och sytt 70 stygn inatt, i ansiktet, så är jag glad att ögonen klarade sig iallafall. Jag litar på att han blivit väl omhändertagen!

Så jävla onödigt... Mina tankar går till dig!

Ta hand de ni tycker om...

Bocken vaktade mina paket =)


Mysiga julfrukost


från mig till er


Två dagar kvar


Idag är det två dagar kvar till tomten kommer! :)

Natti natti =)


Idag skippade jag träningen för att jag skulle få andas lite. Eller, det var så att jag hade dammsugit färdigt och så när klockan var åtta och då insåg jag att det skulle bli väldigt stressigt. Så jag tänkte sola istället. Jag lägger mig i solariet (typ kvart i nio) Efter typ fyra minuter slog den av. Jag tänkte att den kanske automastiskt slog av eftersom sista tiden går ut nio. Hmm... sen kommer jag hem och ska sätta mig i soffan en liten stund och då är det bara myrornas krig på tv:n... Nåt har hänt... ringde mamma och hörde om dom också hade myro och det hade dom så det var väl nå fel på nätet. Tji fick jag för att jag skippade träning och istället tänkte sola och mysa lite i soffan... Visste att man inte skulle slappa =) Träna träna träna! Det är grejer det! :D

Ni får en liten godnattbild på min fina julstjärna också:)

30 påsar julgodis


Jag har gjort, 14 sorter julgodis i år och gjort 30 påsar... Jag har sålt ca 20 stycken, helt galet!!! :D Och alla har tyckt att dom har varit jättegoda. Åsas man ville gifta sig med mig :P hihi Kul i jul!! =)

Tid

Jag önskar mig lite mer tid just nu (men vem gör inte det). Det blev ju inte direkt adventsmys i söndags. Det blev julgodisbak och göra fina påsar hela dagen. Typ från 12-24... Jag måste städa färdigt... Jag måste fixa mammas och pappas julklapp. Jag vill träna... men inser att jag inte hinner allt. GE MIG MER TID!!!!!! Och sömn nån stans där emellan...


Härliga söndag


Idag ska jag mysa här hemma. Måste göra lite mer julgpdis och sen ska jag njuta av att det är fjärde advent:) Igår hade jag bästa pojkarna över på besök, myyyys. Dom gillade mitt julgodis :D Nu först, äta lite frukost:)

:´(


Jag tror mitt objektiv är trasigt :´( Sådär ska det väl ändå inte se ut??? Med en bit av kanten inböjd??? Då går det ju inte att sätta på uvfiltret...

God morgon fredag!!!! :D


Trött i ögonen men idag är det freeeeedag!! Tummen upp på den!! :D Det betyder att imorn får man sova liiite längre och slippa den gälla väckarklockan klockan sex. Jippiiiiie :D Hihi!

PP - PresentPraliner :)


Just ja, skickade ut den här på jobbet i eftermiddags och har redan fått sju beställningar på små påsar :) Så jag vet vad jag ska göra i helgen, Alla sorter kommer inte räcka om jag ska ha lite kvar till jul också :)

Om det är någon som är intressead så är det bara att höra av sig. Jag är iofs lite subjektiv nu, men pralinerna är faktiskt godare än dom man köper på chokolaterior.... iallafall enligt min smak. Rockey Road Fudgen och pralinen med hallonfyllning blev vinnare hos de två av kollegorna som fick vara referens till påsarna eftersom dom redan har ätit upp nästan alla i sin påse :P

Färga håret!

Jag behöver hjälp av nån att färga min utväxt, nån som är frivillig?? :D Please :) Jag behöver verkligen NU :(

Jobba och träna!

Idag blev det jobb och träning! Å va jag inte var ett dugg sugen på att träna idag, men jag tog mig dit iallafall och väl där så försvann all känsla att jag inte vile träna :) Skönt pass! Men nu är jag trött. För lite sömn denna vecka så jag ska försöka sova snart så jag får nån timma mer iallafall. Dom blev väldigt glada på jobbet för pralinerna och det var så roligt att höra att dom tyckte om dom och att dom blev glada :) Det värmer. Det var flera som tittade på mig och frågade "har DU gjort dom?" Som att jag skulle ha köpt dom och sagt att dom var egengjorda :P

Igår var jag väldigt ärlig mot en person och talade om att vi inte ville samma saker. Hoppas personen förstod. Lite synd på ett sätt men bättre så här :) Vet ni, om en vecka idag är det vaka :) Myyyyyys!

Massa varma nattinattikramar! :)

Tomten kommer med julgodis =)


Idag tog jag med lite provsmak till jobbet eftersom vi har total så då behöver dom lite extra boost :) Jag klädde upp godisarna lite extra med lite gulligt fodral såhär till jul :) Söta va?! :D

Meeeer julgodis


Idag har jag gjort mer julgodis =) STOPPA MIG NÅN!!! =) Eller kom och ät :D Tänkte bjuda över på lite julmys på lördag. Ta du med dig glögg och glatt humör så har vi julgodisavsmakning :D

  • Chokladkrisp med nötter, cocos och russin
  • Chokladpraliner med vit choklad och hallonfyllning
  • Chokladkola
  • Mozartrutor med mandelmassa och nougat
Ni har frågat efter recept... det kommer =)

Nu ska jag sova... upp om 5,5h

Ledig dag! :D

Idag har jag varit ledig från jobbet! Så skönt, har fått så mycket gjort! Jag gick upp och åt en riktig mysfrukost med fina vädret utanför fönstret. Sen var jag till Mediamarkt och köpte lite julklappar både till andra och till MIG:) Jag har köpt en KAMERA till mig. God jul till MIG :D Det blev en Canon 450 med objektiv 17-85 IS USM. Har dock inte hunnit kika på den än, för jag har gjort massa JULGODIS :) Se inlägget nedan och låt det vattnas i munnen :D

Sen var jag och tränade också! :D Så jag har kanske inte tagit det så lugnt idag, det har gått i ett! Men man kan inte annat än älska det! :D

Puss God natt!!!

Julgodis :D


Idag mina vänner har jag gjort julgodis! :D Jag har gjort (fr.v):
  • Knäck
  • Snöbollar: vit chokladtryffel med smak av citron och Cointreau
  • Bountybollar: Kokoskola doppad i choklad
  • Chokladpralinder med smak av nougat, mandel och amaretto
  • Chokladpraliner med smak av kaffe, kahlua och chili
  • Rockey Road fudge
Kvar på listan som jag inte hann göra idag är marsipan & nougatgodis doppade i choklad och sen vanlig chokladkola... sen kanske jag gör nå mer, det vet man aldrig :P

Bästa beslutet!! =)

Jag har känt mig trött och sliten och så stressad över allt jag vill och bör göra länge nu så i fredags frågade jag chefen om jag kunde få vara ledig idag och det fick jag. Så tro det eller ej så är jag faktiskt LEDIG!!!! :D En måndag, bara sådär! Första gången på två år (om man inte räknar med 3 veckors sommarsem) Helt sjukt.... konstigt känns det! Men förjävla skönt. Är nästan emotionell här hemma just nu för att det är så skönt att bara få sitta och äta frukost i lugn och ro och känna att jag får tid att andas! Sånt jävla bra beslut var det. Och eftersom jag har 3 veckors semester kvar att ta ut för iår så känns det som att det är dags att vara ledig lite. Så idag har jag bestämt att jag ska göra julgodis. MASSOR!! :D Men först ska jag ut till Mediamarkt en sväng, och sen åka och handla så jag har nåt att baka av. Det blir ingen vilodag, men det var inte tänkt. Den här dagen är till för att jag ska hinna med mitt liv! :D Och det känns så gött!!!!!!!

Puss puss puss puss puss puss

Tomtar :D


Å så har jag fått några tomtar som sällskap hemma hos mig:) Här är några av dom! Jag har ändå varit ganska sparsam i år. Får se hur jag gör med julgardinerna, tänkte jag bestämma imorn :)

Söndag och Storstädning!!

Idag har jag fan fått mycket gjort! Jag har...
- Tvättat 4 maskiner tvätt, vikit, strukit och bäddat rent
- Fixat för mammas och pappas julklapp se Emmas blogg :)
- Städat hela lägenheten
- Rensat alla papper på micron (Usch va mycket papper man samlar på sig)
- Gjort rent ugnen
- Städat ur kylen
- Fållat upp mina gardiner i sov och vardagsrum (äntligen)
- Skruvat fast tröskeln till sovrummet
- Plockat bort alla konstiga grejer som stått kvar i lägenheten ner i källren (målarfärg mm)
- Rensat ur lite kläder som jag inte använder och ska skicka till myrorna
- Julpyntat

och så lite till, typ laga mat och sånt som man måste göra... Tycker faktiskt att jag varit grymt effektiv fastän jag vaknade klockan 10 :) Så skönt att ha fint :D

Före...


Mitt kaos innan....

Efter... =)


Efter julstädning :) Rent och fint i varje vrå :D Egentligen ä det köket som fått sig mest uppmärksamhet. Där har jag rengjort typ allt, tom dragit fram spisen och så! :) Imorn ska jag städa ur skafferiet också tänkte jag, för där får jag knappt in nå mer, det är som det var i kylen... bara väldig oordning:P

Till Sara =)


Nu kan du komma till mig och plåta bullar genom ungsluckan om du vill ;) Finns inte en fläck :D

Anna skipper varning!


Hahaha, jag städade ur kylen idag. Anna Skipper varning på den. När jag plockade ur allt som var gått ut i datum och spriten (nästan allt, finns en liten samling kvar där uppe till vänster ;)) så fick jag typ inget kvar i kylen!! Vilken tur att jag handlade lite igår, så det inte hade blivit helt tomt, det hade ju varit pinsamt :P

Lunchpromme :)


Tog en liten promenad på lunchen idag  =) Huuur mysigt ute som helst! Kan man annat än älska när det är soligt och helt underbart fint vinterlandskap ute?!! Jag stormtrivs!! =)

Imorn ska jag hämta hem mamma och pappa som får en temeraturskillnad på sisådär, 40-50°, haha härligt! Ska försöka hjälpa Frida att flytta lite först så mycket jag hinner. Så imorn blir en dag som jag lever för andra tror jag :) Känns lite jobbigt att inte kunna träna imorn bara. På kvällen hoppas jag få träffa Catta som jag saknar.

Resten av helgen måste jag försöka hinna få ordning på mitt eget skit här hemma. Måste städa, tvätta, pynta julfint, baka och sånt, men jag vet inte hur jag ska hinna allt... har inte kunnat tvätta på jättelännge eftersom det inte finns tid. Usch, hinner inte med mitt liv... :S Sömn ska vi inte ens tala om, så nu ska jag försöka sova!

Sov så gott!! :)

Firar 2 år!

Firar två år och skålar i glögg! =) Mys mys!

Så jävla onödigt!


Fy så tråkigt!! Igår när jag kom hem såg det ut så här vid min ingång hemma. Någon har klottrat på väggen.... Så jävla onödigt! Så jävla fult! Varför???!!!!!! Jag blir förbannad. Ren förstörelse är tamefan INTE okej!!!! USCH!!!!! :(

Når tårna och golvet!!! :D

Idag körde jag ett bra pass på gymmet. 20min jättebacke. Massa styrka och sen avslutade med 15 min cross. Det roliga är att jag tränar typ 3-4 ggr i veckan och får sällan träningsvärk, tror det är för att jag är väldigt noga med att stretcha, för varje gång jag fuskar så får jag träningsvärk. Igår så struntade jag ju i gymmet och gick en powerwalk på en timme ute istället. Och inte tänkte jag på att stretcha då heller, nej, och mycket riktigt idag har jag haft lite träningsvärk i låren. Tycker mest att det är lite kul att jag tränar ben hårt och får inte träningsvärk annars, men får det efter en prommenad, wtf?! :P


MEN, VET NI :) Jag är stolt över mig själv. Jag har inte kunnat nå mina fötter med raka ben så länge som jag kan minnas.... har haft ca 15 cm kvar (I know, otroligt ovig) men nu når jag ner med båda händer till tårna och golvet, fingertopparna alltså när jag har tränat och stretchat :D Jag har ALDRIG kunnat göra det!! :D Jag är lite glad för att jag faktiskt har blivit lite vigare :)

Sen längtar jag till januari då jag får börja träna löpning igen för mig själv. saknar det nå grymt. Hoppas hoppas hoppas att skiten är läkt då!!

Dagens smarta!

Kille 1: Jag tänkte stanna till på affären på vägen hem, men fan dom kollar alltid så mycket på mig där. Typ alla känner igen mig!!

Kille 2: Men det är väl inte så konstigt?...

Kille 1: Men vet du hur mycket ICA går i vinst varje år??! va?! det är typ 100 miljoner. Bara för att vi handlar! Det är väl inte rätt??! Så därför stjäl
jag...

Kille 2: Men så kan du ju inte diskutera. Det gör det väl ändå inte rätt?
Tänk om alla skulle tänka så...

Kille 1: Fan... har du gått och blivit polis eller? VA??!
Kille 1: Vart är vi på väg?? Har jag satt mig på fel buss??

Kille 2: Nej, det här är 18... du är på väg hem....


Klockren konversation mellan två pundare (dock ena lite mer sansad än den andra) bakom mig på bussen på vägen hem idag.

Dagens lärdom: Det är tydligen HELT OKEJ att stjäla från ICA eftersom det är VI (eller dom) som gör att dom går i vinst varje år! Man lär sig något nytt varje dag :D

Jag gråter!! Så sorglig och verkligen jättefin!!



Sitter på jobbet och gråter. Gud va fin den här jullåten är!!! Jag blev alldeles tårögd! 

Lyssna gärna på den här versionen också.

Full koll!! :) .....eller?? :P

Idag har jag varit lite snurrig tror jag. Eller haft otur kanske, haha inte vet jag, tror mer på det första. Jag glömmer mitt passerkort till jobbet hemma och då kommer man ju inte in nån stans på jobbet eller runt i nyggnaden. Så jag var beroende av mina kollegor hela dagen.

Sen så hade vi total imorn så det var jättemycket att göra och en sak som hette tomtejakten som innebar att det skulle sitta siffror på 35 av annonserna i tidningen. Jag upptäckte fem annonser som jag räddade som inte hade siffror och sen en annons som jag såg som dom lagt in fel material till som skulle ha blivit jäkligt surt för kunden om den fått in. Stolt över min bedrift :) Måste faktsikt få säga att jag är grymt bra på mitt jobb, och dom kallar mig ofta ett säkerhetsfilter som ser och upptäcker allt. Ibland är det en bra egenskap att ha FULL KOLL =)

Mindre stolt var jag när jag hade gått ur från jobbet och upptäckte att jag hade både körkortet, bankomatkortet och telefonen kvar inne på jobbet..... Nu hade det varit praktiskt med ett passerkort... :P Alternaivt en telefon så jag kunde ringa in och be någon öppna åt mig, haha.

Väl hemma så tänkte jag åka och träna men så fick jag för mig att jag skulle få frisk luft istället så jag tog en skön promenad. Tänkte att det skulle bota min huvudvärk, men tyvärr inte, men det var skönt iallafall :)

Hoppas på bättre lycka imorn :) Man blir verkligen handikappad utan sin telefon.

Klipp klipp

Jag har lite ångest. Jag ska klippa mig idag. Men jag vet egentligen inte om jag vill. Jag tycker ju att mitt hår är bra längd nu, men känner att det är dags. Å så tänkte jag att man kanske skulle bli lite fräsh i skallen nu innan jul och nyår. Å så måste jag verkligen färga håret för det är sån utväxt. Men jag hittar inte min färg som jag brukar ha... :( Så jag har köpt en annan och den drar jag mig för att ha i... tänk om det blir jättefult. Men jag hoppas på att klippningen blir bra och att färgen också blir bra. Skönt att fräsha till sig lite, men som alltid så blir det ju lite ovant även om man bara klipper 1cm. ååååh! Vill inte!

mööööööte och suuuuuuura


Igår gjorde jag 8 timmars jobb på 4. Satt i möte 10-15 vilket betyder att jag fick hinna med allt jag skulle hinna innan och efter det. Dagen blev jättekonstig. Men det var roligt. Sitter med i samverkansgruppen det är en representant från varje tidning och ett par från produktion och jag är representant från formatsidan. Jag tycker ju att sånt här är jättekul och vill göra mer sånt! Utvecklingsbitar är det som driver mig!

När jag kom hem slängde jag i mig lite mat och åkte till Sura och hälsade på goa Olle och Emelie. Så länge sen jag träffade dom nu. Det var för övrigt otroligt fint där borta. Som att åka ut till landet. Massa snå snötäckta hus. Det gillar jag! :D


Dumma henne!

På gymmet mitt finns det typ 5 killar som ser bra ut. Iallafall såna där som man ser :) Hur som hellst så går två av dom med varsin blondin runt sig och det gillar jag inte alls. Båda tjejjerna är jättesöta. Ena är faktiskt riktigt snygg. Alltid så piffig när hon kommer dit. Och så har hon stora bröst också som hon retar mig med och med det menar jag alltså att när jag ser henne så retar det mig att hon har fina tuttar! Måste man alltså skaffa sig fake-tuttar och blondera sig för att lyckas här i livet??? Ska sova på saken....

Min Jullista på Spotify

Här kommer min jullista i spotify som ni önskade :)
Christmas

My only wish


LUFT!

Rostad macka, banan och coca cola. Man skulle kunna tro att jag är magsjuk :P hihi I morse fanns inget hemma, jag mådde illa också men inte tillräckligt. Och så hade jag ingen mjölk så jag kunde göra te, och ingen cola :( Så jag gick hem till mamma och pappa och kikade i deras kyl och jag HITTADE EN COLA :D Å så jäkla gött det var med LUFT!! När jag kom hem öppnade jag balkongdörren och stod typ på balkongen... för det fanns det LUFT. Vem fan har tagit all luft?!! Å nu sitter jag och skakar och fryser. :P Jobbigt jobbigt. Tror jag är sjuk... Haha eller så har jag en fläng av det där berömda bakissyndromet :P

Gårdagen var jättekul! Först jättetrevligt hemma hos Sara med tjejorna :) God mat och goaste sällskapet! Sen kom Jonas och hämtade mig och vi åkte till Calle. Sen tog vi oss till BMB.

Jag träffade på en gammal jobbarkompis där som jag pratade med jättelänge. Han strödde fantastiska komplimanger över mig så jag blev alldeles generad. Men det var myisgt att höra, mår man lite bra av :)

ööööööööööööö

usch, ge mig Coca cola............ :P

Fylleinlägg

Okej, nu är det så här. Jag är just nu för full för mitt eget bästa..... kikar med ena ögat....jobbig morgondag... :P

Partäj


Ikväll ska jag till Sara för tjemys med flickorna. Sen är det fest hos Crii och Ulle och även hos Calle som fyller. Blev lite knepigt. Men jag ska iallafall ta mig till Sara. Sen ska jag till Calle. Får se om jag hinner stoppa till hos Fam Gyllengård på vägen :) God mat, gott sällskap och cider.... å kanske nån Jäger Redbull:) Trevlig lördag! :D

Joråsåatte.... skål då! :P

Finaste vintervädret!!!!!!! ☀


Helt underbart väder det är ute!!! Jag har varit ute och gått en sväng och tränat lite. 25 min Cross och styrka blev det idag. Känner mig lite duktig för klockan är ju bara ett en lördag :D

Jag älskar verkligen vinter!

Grattis Calle på födelsedagen


Idag fyller min käre vän Calle 26 år. Alltid nästan ett år efter alla andra ;) Men vi tycker om honom ändå :P Grattis till honom och massa kramar!

Jay - helt klart bäst ikväll!




Jag brukar inte bedöma idolerna, men idag var Jay helt grym faktiskt. Två helt skilda låtar som han gjorde ASBRA! Att han gjorde först bra är ju inte så konstigt eftersom det är i hans element. Men han har ju inte fått sjunga nåt som är helt han i tävligen tidigare. KUL! :) Å sen att han gjorde Elvis så jäkla bra! Det var jävligt bra gjort allt helt enkelt!! Och om han inte gör bort sig i globen så kommer han att ta hem vinsten för han är nog favorit bland folk redan.

Upppiggande


Jag lägger in två uppiggande bilder på mig och Jillan. Älskar dom här bilderna. Vi hade så roligt. Det är från min 25års-dag :D

Sushi

Nu har jag fått lite mat så nu känns det lite bättre :)

Bitter - ett fult ord

Jag hatar verkligen ordet bitter. Alla använder det hela tiden och så fort man är lite nere så är man typ bitter. Bitter för mig är när man bestämt sig för att vara sur och ovillig att bli glad typ. Idag tycker jag bara att livet suger. Jag tyckte inte det när jag vaknade så jag är inte bitter, men just nu är jag inte så uppåt. Jag känner mig ensam. Känns som att jag inte har några vänner. Iallafall inga vänner som vill göra samma saker som mig. Det begär jag inte heller men jag tycker det är tråkigt. Jag är singel och vill ut och träffa folk och mina vänner är inte lika dana, eller har massa att göra på sitt håll. Det gör att det ibland är jävligt tråkigt att vara singel. Om man har pojkvän, då kan man iallafall alltid hitta på nåt med sin partner förhoppningsvis. Och det är ju det som alla verkar göra. Jag har lust att krypa in i en liten kartong och gömma mig för omvärlden. Jag ser mig själv annars som rätt positiv och är inte bang för att hitta på nya saker och göra livet roligt men ibland undrar jag om jag är ensam om det. Jag har så mycket energi och vill så mycket, men tröttsamt när det slås ner. Jag har drömt nu två nätter i rad att ingen tycker om mig och ingen har tid för mig eller vill hitta på saker med mig och just nu känns det inte så långt ifrån verkligheten...

tala om för mig hur jag ska vara en bra vän..
tala om för mig hur jag ska vara en bra flickvän...
Vad gör jag för fel?

jag kan vrida ut och in på mig själv, men jag vill faktiskt ha något tillbaka också ibland...

hej skokartongen =)

Jag önskar att mitt ben kunde vara bra nu så jag kunde ut och springa en mil eller så så jag mådde bättre sen, men det kan jag inte, så jag vet inte hur jag ska bli av med energin, och det är frustrerande. Jag vill leka, jag vill träffa folk, jag vill ha kul!

Skit också!

Jag vill inte att ni kommenterar detta inlägg, jag vill bara få spy ur mig lite... =)


Fredagstalang


Bjuder på ett litet klipp på en talangfull kille såhär på fredagslunchen!

Need some help


Jag hittade den här klänningen och la undan den för jag vet inte riktigt när jag ska ha den, men tänkte att man ju kan ha den på krogen vanligt. Men det slutar ju alltid med att jag tar typ ett vanligt linne och jeans på mig ändå. Men jag tycker den var söt. Vad tycker ni? Köpa eller låta bli? Det är typ rosabeiget tyg med svart nät över. 320 tror jag den kostade...

Home for Christmas - Maria Mena



Väldigt fin låt!

Tillfälligt temperaturfall i VLT-huset

"På grund av tekniska problem hos Mälarenergi i natt har vi för tillfället fått sänkt temperatur i VLT-huset. Åtgärder har satts in för att rätta till problemet. Intresserade kan gå in på deras hemsida för vidare information."

Brrr.... :S

Det var onsdag idag väl?! :)


Jag blev tillfrågad att baka lussebullar till två jobbarkompisar idag som dom gärna betalade för. Ska tänka på det lite om jag känner att jag har tiden till det, för då gör jag ju gärna det, vill hjälpa:) Borde hinna i helgen. Sen ska jag göra lite julgodis tänkte jag. Har knäck nu men dom är snart slut. Så jäkla gott med knäck! det är ju nästan som en drog! Jag blir helt beroende!

Hmm, å så har jag fått en typisk Helenaidé. Liten skala Helena, LITEN skala isf!!!

Var och tränade idag och på vägen dit fick jag till en jävla sladd när jag skulle ut på norrleden, trode nosen skulle hoppa ner i diket, men jag lyckades häva sladden. Då först upptäckte jag att det kanske är lite halt ute ja :P Hihi, jag blev så förvånad när det bara släppte och bilen liksom började till att snurra. Fast den han inte snurra den var bara på väg innan jag hann rädda. Men arslet gick nästan om mig:P

Härligt väder nu tycker jag!!! :D Så härligt! Nu har jag köpt motorvämare till min lilla bil också så nu är den och miljön lite gladare. Fast i måndags när jag skulle ta bilen. Lite senare än vad den var tidsinställd på så var det frost på insidan av rutan, det var mindre kul. Att försöka skrapa insidan är inte så lätt och dessutom blir det "snö" i hela bilen när man skrapar. Nog om det! Nu ska jag sooooova :D

Puss puss puss puss :*

RSS 2.0