Rakt in i kaklet - Helt Knäckt

 
Jag tror jag DOG och kom tillbaka... eller snart är jag kanske tillbaka förhoppningsvis. (bilderna är tagna innan passet, då jag var pigg och snygg ;)
 
Idag var jag på Temapasset på Friskis. Samma upplägg som tidigare, tunga vikter och man ska ta sig igenom antalet reps på varje övning innan man får gå vidare. Vikterna utgick ifrån din egna kroppsvikt. Hela, halva eller 3/4 av kroppsvikten. Eftersom jag är lite skadad så hade jag fått aldeles EGNA lappar för att kunna vara med!!! :D Asså hur glad blir man inte över det stödet man får!!! <3<3<3 Jag fick dessutom med mig en annan tjej också på specialövningarna, hon hade skada fot. Defekta klubben! Tid 30 min. Jag kom lite drygt ett varv.
 
Sprint situps   50   50    
Axellyft m band   20   20    
Marklyft Viloövning ;) Svimfärdig? 10 65 kg 10 50 kg  
Ryggdrag   20 30 kg 10 30kg  
HS push ups på box Ville DÖÖÖ!  25 65 kg      
Full sit ups   50        
Push press Lätt! ;)  10 30 kg      
KB halvsving Oskönt för knäna och Apjobbigt  30 28 kg      
Situps m kasta sneboll Usch!  30 10 kg      
HR push ups Totalt Straff  20        
Rygglyft på pilatesboll   20        
(Reserverar mig för ev felskrivning i antal och vikt)
 
Borta i hörnet vid Hand stand push ups på boxen var jag HELT KNÄCKT! Vad fan hände där??!!! Jag var så nära att börja gråta för att jag var HELT slut i armarna. 65kg + gravitationen (Ja nu vet ni min vikt också, men det struntar jag i). Jag ville inte kliva av boxen heller för att vila, utan trots att man vilade så stod man ju liksom med massa vikt på armarna som bara skakade. Energinivån fanns inte kvar och det brände i kroppen. Tanken på fosterställning och storböl i en blöt fläck inkrupen i hörnet var inte långt bort. Ungefär från övningen innan, ryggdrag (tror jag tog slut redan där), och resterande av tiden var jag helt bortkopplad från verkligheten. Jag vinglade liksom fram mellan övningarna. Antingen så var det inte min dag, eller så var det det att jag tog vikten jag skulle på alla övningar utan att vika mig. Men kettlebellswing med 28 kg?!! Var fan var valet av lättare vikt och fler reps?! :O Obefintlig! Åkte på straff push ups där. Borde egentligen ha gjort fler än jag gjorde.
 
När gonggongen gick, jag gå ut i omklädningsrummet, in på toa och satte mig på locket och andas, det kändes som att jag skulle kräkas! Såg då att jag svettats och småt gråtit ut maskaran över hela ansiktet så jag såg ut som en ful koala haha :P DET ÄR TRÄNING DET! ;-) Spykänslan har inte släppt än. Undrar om det var för att jag testade att dricka en celsius innan och kroppen inte gillade den. Jag är fortfarande typ gråtfärdig. Kanske fel tid i månaden eller nåt, men jag blev helt käckt idag. Eller för lite bränsle i kroppen innan passet. Nedbruten. Vet inte vad som hände. Jag sitter med mat och orkar inte äta. Det har tagit en timme för mig att äta maten på tallriken och nu är den kall. Så jag sitter och bloggar istället, får ur mig lite känslor.
 
Ingen jävla Barbie var och tränade idag iallafall trots de rosaglittriga naglarna. Haha, man hade ju önskat att man kunde använda benen idag och kunnat få lite mer jämn kroppsfördelning. Hade ju tex hellre tagit Squat-jumps än jävla kasta boll som var asjobbigt, där var det bara vilja. Eler farmers walk mycket hellre än att swinga skiten :P Nåja, kommer känna av kroppen imorn tror jag. Ska nog ta mig en stretch till. Det är lördag. Jag borde ta mig iväg och busa. Men kroppen vill inte. Här sitter jag i mjukisbyxor och vill bara krypa ihop till en liten boll. Kanske tar jag mig i kragen strax. Försöka värma på maten igen pillra i mig lite mer då. Usch.
 
TACK för ett FRUKTASVÄRT, kul, jobbigt, kräkpass och all pepp Freddan, Robban och Tobbe! Och TACK för allt jobb med egna övningar! :D Förlåt alla vänner som var på passet om jag var osocial, jag var helt slut! Kändes lite som en fylla, när man inte riktigt är medveten om omvärlden. Ni är alla som lilla extrafamilj! <3
 
Lo limits! Peace out suckers!

Barbiiiiie!

 
I´m a barbie girl, in a barbiewoooooorld, live is plastic, it FANTASTIC..... na na na na na! ;D Hehe målade Barbie-naglar igår hemma hos Linnea. Med rosa nagellack och glitter. Riktig Barbie-look. Sen ställde vi oss upp och sjöj till låten. Tjejfest, tjejfest! ;D
 
Nu ska mina barbie-naglar och jag bege oss till Friskis, Tema-pass MOOOOS! Heeerrrååååå!

Rakt

 
Det är inte så ofta jag har helt utsläppt hår och bara rakt utblåst, tom lite platt-tångat i topparna. Så tänkte att ni skulle få en bild på det. Oftast nu när jag har det utsläppt så brukar jag locka det för att jag inte tycker att det är så fint när det bara är rakt. Dessutom är det typ min naturliga hårfärg också så en färgning skulle behövas. Jag ser så ung och snäll ut... Haha tom så jag fick visa leg in på Cirkus igår. Så ja, tydligen ser jag ung ut. Sjysst när man snart är 30 ;o) Bilden är tagen där det är rätt mörkt, så det är därför den är så dassig. Tänk att jag inte kan bestämma mig för hur jag ska göra, livets svåra val ;) Ena sidan vill färga tillbaka till min vanliga färg, lite mörkare och klippa av skiten igen. Och andra sidan funderar jag på att ha längre ett tag, kanske lägga lite ljusare slingor som omväxling. Senast jag var hos frissan var strax efter midsommar förra året... Hmm, hmmm, hmmmm livets svåra val.

 
 

Frustrerad

Asså, elektronik som inte fungerar som jag vill. GAAAAAH! Jag blr så arg!!! Jag har impulsköpt (höhö) en pulsklocka... Jag har länge velat ha en och så köpte jag, men om den inte är som jag vill ha den så ska jag lämna tillbaka och köpa en annan. Så nu tänkte jag läsa på lite innan. Men jag fattar inte. I affären sa jag att det som var viktigt var puls, och dataöverföringen. Nu undrar jag om jag fick en så klocka, men att man måste KÖPA TILL en enhet som gör att man kan föra över data??! Är de flesta så. Jag vill ju ha en klocka som automatiskt innehåller allt sånt. Men det kanske beror på märke? hmm, har polar allt sitt utanför? Helt jävla lost... :(

Pulsklocka

 
Nån som kan nåt om pulsklockor? Vad tror ni om denna? Polar RCX3. Den heter iallafall som min bil nästan :D Måste vara bra :o)

I väntan på bussen!

 
En egopic i väntan på bussen. För de som oftast bara ser mig träningsklädd, håret uppsatt och genomsvettig, så kan jag ju lägga upp något där jag inte är det :P ÄLSKAR min röda jacka!!! Color is life! Och det är fredag! :D
 

Ligga?!

Haha, flumdag på jobbet, massor av konstiga diskussioner, om än sanna. När jag talade om för min kollega idag att jag inte fick löpträna och ska hålla mig relativt lugn så sa hon "Nej, åh va jobbigt.... Då kommer du att bli sådär dryg och på dåligt humör" Hehe, nu skrattade hon och överdrev såklart, jag är sällan sur på jobbet, men hon har absolut RÄTT i att jag INTE är lika glad som när jag får träna och ha kul :D Kan nog bli liiite bitter och tyst ;)
 
Sen på fikat kom vi fram till att det är det EGENTLIGA problemet jag ska ta tag i istället! Jag tränar ju för att jag inte får ligga! A men kom igen, vem fan gör inte det?! ;) Träning är en ventil för mig för många saker, frustration, ilska, trötthet, närhet. Det är asbra medicin för ALLT. Sååå, eftersom jag nu inte kan träna som jag vill, får jag lösa problem nummer ett istället, ligga. Fredag imorn. Ligga någon? hahaha :P
 
På tal om ligga, så var planen att gå ner till plan två och rycka tag i någon byggjobbare och fråga om en tjänst, en tur i hissen kanske? ;) Och faktiskt, både jag och en kollega på jobbet vände båda oss om när en av byggarna gick förbi uppe i matsalen. Jag jobbar i ett kontorslandskap med typ 80% tejjer, så det är inte så himla ofta man ser nån hunk. Så då är dessutom ALLT manligt snyggt, okej, nä nu överdrev jag, en av dem ser ut som en svarthårig roger pontare... MEN ett par av byggarna är fasen rätt söta! Ruffsiga i håret och i arbetarbrallor, JA TACK! :D
 
"Ursäkta, jag jag gjort illa knäna så jag kan inte träna, jag måste få ligga, ställer du upp?" Undrar om det går hem??! ;-)

Konditionsträna utan knäbelastning

 
Nu när jag då inte får använda benen och anstänga knäna så måste jag tänka till hur jag ska få till konditionsträning utan den belastningen. Jag vill ju gärna få upp flåset så mycket det bara går. Jag får gå till min kära Crossfit där man får ordentliga pulsrusningar, plocka bort hopp och benövningar men ändå så mycket helkropp som det går så det var bra att jag fick det svaret när jag frågade min sjukgymast efter tips på konditionsövningar.
 
"Tänk lite ”Cross Fit”, personligen så tycker jag att det värsta för flåset är att göra ”halvtunga” övningar med så hög intensitet som man kan tänka sig! Ska man skona knäna då så kan det ju funka med t.ex. marklyft/swingar/pushpressar – typ övningar som involverar så mkt muskler som möjligt utan att man böjer på knäna. Kombinera t.ex. swingar med kb, armhävningar, plankstående korsvis knä mot armbåge 8reps/övn/8varv  eller 21, 15,9 på marklyft (så tungt du kan utan att tappa formen) och pushpressar så kommer du ju förmodligen att få en fin liten pulshöjning."
 
 

Det här betyder att jag kommer att fortsätta kunna gå på ett par pass, men kanske anpassa dem lite. Känner man att man skulle behöva anpassa dem för mycket så är det ju bättre att hoppa över och göra eget, för att någon annan ska få platsen, men känner jag att det funkar så gör det ju det. Jag är ju liksom inte handikappad, jag ska bara inte belasta knäna :)

 

Tänk, det är så himla bra att man omges med så många människor som är träningsintresserade och som man kan få hjälp och stöd av. Då känns livet lite lättare :) Idag och imorn blir det nog helvila. Hehe känner av två fyspass där jag bytte ut benövningar mot överkropp :P så axlarna ska få vila lite också. Annars sitter man väl där med överansträngd överkropp istället av att man lägger all belastning där :P Träna smart Helena, träna smart! Det gäller fler av dem jag känner också. Se mig som ett varnande exempel, det gick hur bra som helst att springa 3,6 mil på tre dagar, men jag får lida för det också.  Hur det än är så tränar jag inte extremt mycket, och jag vilar ordentligt tycker jag, men rätt som det är så ligger problemen i ditt knä ändå, dagsform, otur vad man än vill kalla det. Ena gången kan det gå, nästa inte. VILA... man får inte glömma återhämtningen i vardagen :)


Förjävlig stretch

 
Hehe, om jag hade vetat att jag skulle få så jävla lång tejp över hela låret så hade jag fan rakat benen först! Skönt att dra bort sen! ;) Tur att jag inte är så hårig från början :)
 
Måste säga att gårdagen var absolut värsta smärtan jag har upplevt hos honom någon gång. Nålarna i sätesmuskeln är jävligt oskönt men det är ju så att det gör ont stötvis, det kan jag ta. Igår hade jag svårt för att hålla mig från gråten och slet mig ur hans grepp och avbröt ett par ggr för att jag inte pallade. Såhär va, problemet i knäna har delvis med överanstrända lår att göra. För om någon trycker på mina lårmuskler, så gör det ont. Ja, mycket ben har det blivit hela året.
 
Hur som helst, det han gjorde var den där stretchen när man stretchar framsida lår, med utgångsposition ståendes som när man ska strecha höftböjaren och sen ta tag i det bakre benet. Men jag fick göra den liggandes med halva delen av kroppen på britsen ex vänstersidan (för att inte belasta knäna). Höger ben ska vara framför mig (strax under höften) och så ska jag trycka ut knät och sen pressade han upp vänster ben mot skinkan. För det första så hade jag problem med att komma fram med högerfoten för att det gjorde för ont i baksida lår, sen hade jag svårt att pressa ut knät med armbågen för att jag är så stel. Och sen att han tryckte upp vänsterbenet... asså jag låg och hyperventilerade på britsen. Han sa att jag skulle säga till när smärtan var på 7/10, det gick ganska snabbt, 7...7....SJU FÖR I HELVETE SLUTAAAA!!! Han frågade om jag hade träningsvärk, men det hade jag inte så jag kunde inte skylla på det. Jag är bara JÄVLIGT STEL och musklerna helt ihopsnörda.
 
Så igår efteråt åkte jag och rollade låren med en 20:kilos skivstång. Gjorde det i våras av samma problem. Ska försöka göra det så mycket jag kan nu för att de ska slappna av lite och orka med att hålla upp knäna. Inte heller skönt, men all rehab som jag kan göra själv är bra. Det och stretchen hemma i sängen.

Plump i planeringen

 
Haha, ja vad säger man. Med överansträngda senor i knäna ordineras jag nu.... vila. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta (?!) över det faktum att jag har VILAT mig i form nu till ALLA lopp i Klassikern förutom simningen (som jag inte tränade en nåt till alls) Nåja, jag har viljan iallafall ;)
 
Var hos sjukgymnasten idag som kunde konstatera att senorna i knäna, främst högra var svullna och lite svampiga. Jag fick laser, tejpning och ordinerad vila från all benträning i minst en vecka. Hade det varit han som skulle springa Lidingö så hade han kanske vilat fram tills dess sa han. Men jag är inte så bra tränad så jag behöver all flåsträning jag kan få. Men en vecka ska jag nu vila från benträning, och då även alla pass vilket SUGER (om jag inte hittar ett benfritt pass ;)). Hehe får komma och sätta mig i nåt hörn så jag får vara med i gemenskapen ändå :P Sen får vi se hur mycket jag kan springa efter det. Det är viktigare att jag ens KAN springa utan smärta på Lidingö än att jag blir bättre. Så nu tänker jag träna smart och ta det lugnt. Får se vad han säger nästa vecka, om svullnaden har gått ner och hur det känns. Om jag kan springa så spelar hastigheten ingen roll utan det är tiden, jag får inte hålla på för långa pass. Så när jag blir bra så blir det backe och kortare intervallpass, och inga fler långpass innan Lidingö. Nu ska jag ta en skål med glass och tycka liiite synd om mig ;) Hörs då!

krämig pastagratäng med kyckling

Ni vet ju att jag ogillar att spendera tid vid spisen så här kommer en god rätt som sköter sig rätt bra själv. Var en chansning som blev riktigt gott faktiskt! :D Fick en ost av mamma i söndags när jag va där. Funderade på vad jag skulle göra av den så det var basen på idén! Kan säga redan nu att nej, denna gång är det inte en nyttig rätt, men det får man också äta ibland :)
 
 
Förutom osten är det 3dl grädde, 500g krossade tomater, två paprikor, två paket färst pasta och 1kg kycklingfileer.
 
 
1. Tärna och stek kycklingen med lite salt och peppar. Hacka paprika och nå mer grönsaker ni vill ha i. Blanda i salt i peppar i tomatsåsen (går bra sakt i kartongen så slipper man disk :P) Ha lite i botten på formen.
 
2. Ha i halva kycklingen, halva paprikan, ett paket okokt pasta (det "kokar" i formen sen). Lägg på god ost. Häll över halva tomatsåsten.
 
3. Blanda i keso i resten av tomatsåsen. (man kan ha keso i hela men då fick det inte plats i kartongen ;)) Gör om steg 2 med resten du har kvar. Häll över grädden och lite riven ost.
 
4. Grädda på ca 200g i tyyyp 30 min, det räcker nog.
 
 
Voila! :) Krämig pastagratäng med kyckling. Gott! :) Lite mer vätska i den hade inte gjort nåt. Tex lite mer krossade tomater eller lite mindre pasta. Men mumsigt blev det! :)
 

Aaa men kom igeeen

I lördags kunde jag springa 20km, och idag EN km :( Lyckan varade sådär länge. Var på cirkelfys idag och där fick jag byta ut några övningar som skulle påfresta knäna för mycket och sen tänkte jag testa att springa 5km för att se hur de reagerade. Först kändes det rätt bra, men efter bara 1km så började det att göra för ont så jag fick ge upp :( Det hugger som fasen i knäna, speciellt högra. Tänk om man kunde få vara skadefri någon gång?!! Jag hoppas att det här bara är lite överansträngning sen i lördags och att det försvinner rätt fort. Får vila imorn med kanske. Eller efter Freddans pass. Onsdag ska jag till sjukgymnasten som ska få kika och se om man kanske kan tejpa så det blir stabilt eller vad han tycker.
 
Haha, idag var det nästan söndagsflum på fysen :P Iallafall i början, bara skratt och flams :P Älskart! :) Lite lagom måndagsmys var det idag! Men jag har väldigt svårt att tro att intervallerna bara var 45s. Måste ha varit ca 50s på varje idag... Fick höra att jag fuskade när jag gjorde alternativa övningar, men det kan jag ta ;) Bättre än att inte kunna vara med alls :)
 
Tänkte att jag skulle ta mig snabbt till stugan efter passet så jag skulle kunna se alla som sprang blodomloppet! Var bara det att jag trodde fel tid, så när jag kom dit hade alla redan passerat :( OM MAN BARA KUNDE KLONA SIG!!!! :( När jag inte kunde springa i spåret så gick jag efter en km istället ut på blodomloppets målområde för att hitta mina kollegor och se om jag "mitt namn iallafall" hade gjort bra resultat på loppet. Hittade inte dem men andra vänner istället :)
 
En extra kram till Emma som var grym på att springa idag! Nästa år får du dissa löpbandet och ta Blodomloppet istället! :)

Vill vara överallt

Det här med att behöva välja saker är inte min grej! Speciellt inte när det gäller roliga saker och när man då måste välja bort något. Man kan kalla det Angenämt problem kanske eftersom man då har valet att vara på fler ställen som är roliga. Men att inte få vara med på en sak för att man är på ett annat ställe känns inte alltid så kul. Valet mellan vad man vill, borde, måste. Man vill ju ha lite utav allt, alltid.  Och jag önskar att jag kunde dela på mig så att jag inte skulle missa massa kul, få träffa alla jag vill och inte göra folk besvikna. Känslan att man "dissar" är aldrig kul när man måste välja, speciellt inte när man tvingas välja mellan vänner. Finns ju så många människor jag tycker om och så mycket roliga saker att göra. Om de bara kunde tajma in så inget hamnade samtidigt så skulle jag bli jätteglad :D Love you ALL so mutch!!! <3

I did it! :)

 
Ibland får man väl vara lite stolt väl och skryta över sig själv? Jag tycker det, om man gör nåt man sjäv inte gör varje dag och man blir lite förvånad själv över att man kunde göra så bra. Igår sprang jag nämligen TVÅ hela MIL. 20km, två varv runt Rocklundamilen. Startade på mitten efter tunneln på det lilla "torget" där alla spår möts för att kunna få vatten och lite energi efter var 5:e km. Det behövs för att man ska kunna klara sig runt. Och sen så är det bra träning att stanna upp och köra igång igen (vilket sista ggn gjorde sjukt ont) Depåerna på Lidingö ligger var 5:e också så lika bra att träna så. Tre stopp och tog väl ca 1-2 min var att få i sig lite vatten och ett par tuggor energibar. Tiden blev 2:02:56, 6:03min/km. Om man räknar bort 5-6 minuter på paus så sprang jag i en 5:45-5:50 hastighet i snitt (ca 10,4 på löpbandet). Nu känns det att löparstegen är bättre och jag får lite mer fart! Så jäkla skön känsla. Jag coh Nicke sprang tom och pratade :) Och jag var inte alls så slutkörd som jag trodde att jag skulle vara. Jag trodde ju aldrig att jag skulle kunna springa så långt, jag trodde jag skulle behöva gå bitvis men icke. Det gick så bra och jag var så målinriktad så jag klarade hela sträckan. Backarna är ju aldrig roliga och det finns ju rätt många i Rocklundaskogen, men det är ju så Lidingö kommer att se ut fastän värre så bara att träna på! Härda, springa genom smärtan.
 
 
Och de nya brallorna var såklart på!:) Trots att det var varmt ute så tog jag långa för att få tyg över knäna, så jag kände av dem i torsdags efter vi kört. Och igår kändes det som att jag sprang sönder knäna. Vid stretchingen kom jag knappt ner på marken. Sista 3km knäppte det till i ena knät som gjorde att det gjorde rätt ont sista sträckan. Dessutom ökade Nicke mer och mer så jag skulle säga att vi sprang i rätt BRA tempo mot slutet, då fick jag ta i och gå över min comfortzone. Hejja hejja :D
 
Vaderna och benhinnporna verkar ha klarat sig rätt bra. Hade ff träningsvärk och lite krampkänning i baksidan av ena låret under löpningen men inget som saktade ner mig. Så alltså förutom kramkänning i baksida lår, skavsår på ena insidan av foten, skavsår på tån på andra foten, totalförstört högerknä så kändes det förjävla bra i hela kroppen!!! :D Glad att jag klarade mig så bra! :) Igår kväll höll jag knappt på att ta mig ner för trappan hos Madde haha :P Nu hoppas vi bara på att knäna återhämtar sig så blir det toppen :D Värme och kärlek till dem så blir det nog bra! De känns bättre idag, lite skramliga bara:) Ska kolla me min sjukgymnast om han har något tips, kanske tejpa skulle vara en plan... Blir tyvärr ingen CGX för mig idag, utan vila knäna. Kanske en pizza och svulla lite haha, det vore gott :P

2XU

 
I fredags var jag och köpte mig ett par 2XU Comressions tajts som jag har gått och suktat så länge efter! :D Smart är nog att ta en storlek mindre än tabellen för att få de att sitta som bäst. Älskat dom, de är ju såå snygga! Kände att jag behövde lite pepp inför löpningen så detta var mitt lilla treat till mig själv! :D

Wolverine

 
Blev bio igår. Älskar verkligen att gå på bio! :D Ja på en bra film såklart! Och den här tyckte jag jättemycket om! Jag gillar verkligen Marvels filmer! Gillar när det är lite utöver det vanliga :) Bra film att se på bio.
 

Hög på livet! :D

 
Började dagen med nåt som jag är skiträdd för!!! Nålar! Usch och fy och hjälp! Men jag vill kunna hjälpa andra som inte har det lika bra som jag har det. Så idag har jag tagit mitt första steg i att bli blodgivare. Var dit och tog blodprov för att skicka til labbet och se om jag FÅR ge blog. Hoppas de gillar mitt blod då :) Man tycker ju att en relativt vältränad tjej som käkar bra, inte röker, snusar, knarkar och knappt dricker borde ha hyfsat starkt och bra blod :) (Notera också mitt fina armband som jag köpt två av ;) Så denna månad har jag även stöttat Ung Cancer.) Borde finnas nåt mer bra man kan göra för världen. Le och skicka positiv energi tänkte jag forsätta med, det borde ju också vara bra :D Världen behöver kärlek, och jag tänker göra mitt bästa för att ge den och alla människor på den det!
 
Idag efter jobbet var jag och sprang 12,6km med Nicke :D Det gick faktiskt riktigt bra och får man säga att man är lite stolt? Det är jag, för jag snittade på 5:50 min/km i fart. Löpfart hela tiden yey! :) Inkl lite telefonringning och vattenpaus som förstörde lite. Tog 1.13.42. DET GÅR FRAMÅT!!!! :D Hejja hejja!!! :D
 
Efter det stutsade jag in och körde ett Tema högintensivt Fys X-pass med Robban och Fredrik! Lööövly! Vilket mos, vilken härlig känsla. Tänk att man kan springa 12,6km och sen ändå ha så mycket energi kvar??! Jag får sån enorm mängd endorfiner av träning att jag blir helt HÖG! :D Var en kille där som frågade mig efter passet vad jag "gick på"/ fick all energi från när han hörde att jag hade sprungit innan :P (kom ju liksom inflåsande svettig redan) och ändå körde järnet. Svaret är att jag blir så taggad av härliga pass och grymma människor att det finns energi och glädje till hela världen!!! Hög på livet! :D
 
 
Sen blev jag lurad att fylla på energi på Gröna wooken. OKEEEEEJ RÅÅÅ :P Så skönt, då har jag matlåda kvar till imorn. YES, slipper laga mat!!! :D
 
Vilken bra dag det var idag! Imorn är det fredag och lön dessutom. Nice. Nu ska jag köra Nicke till Hälla som hade nån bil att hämta tydligen.... mitt i nassen... Knäpp kille ;)
 

work hard

 
Också skön låt!

On top of the world

 
Gillar skarpt. Makes me happy! :D

Medicin som renar eländestisdag

En dag som var så jävla dryg... Kommentarer som man inte behöver höra. Dryga människor som är omständiga. Folk som inte gör det de ska. Bara allmänt dryg dag. Stressigt var det och alla skulle prata om allt och ha hjälp med allt och ändra allt. Jag gillar ju iofs när det händer mycket. Och det jävla ljudet i huset. De borrar på våningen under men det låter som att det kommer rakt ovanför en. Det och snarknngar, HATAR borrljud!!! Tror jag är rätt kinkig med ljud, det är en sak som generellt kan störa mig rätt lätt. Och tom på min sena rast som jag inte ens hann ta i tid så kom det två säljare och pratade med mig. Tur att jag tycker om dem så det är lugnt :) Och då på eftermiddagen hade värsta frustrationen lagt sig så då blev det liiite lättare.
 
 
Körde ett backpass med Nicke i Rocklundaspåret, femman runt men 4 av backarna sprang vi tillbaka ner och tog tre gg innan vi sprang vidare och avslutade med en vända i mördarbacken. Total sträcka blev ca 7km. Det är en bra modell av backträning tycker jag! Dels så får man ju olika backar och inte en och samma hela tiden och dels så får man ingen gå eller ståvila då utan man jobbar vidare mot nytt. Nyttig träning för Lidingö då man ju faktiskt måste jogga vidare mot ny efter jobbig backe. Nu blev det 13 backvändor (9 extra mot vanliga femmans backar) Det lustiga är att jag egentligen lyckades ha högre snittfart med backar än när jag vanligt springer femman. Tror jag hade sällskap av lite pannben idag. Kan vara dan på jobbet...:P
 
 
Efter backpasset gick jag in och körde ett fyspass med Freddan på Friskis. Måste ju köra dubbelt nån gång för att få träna annat än löpning eftersom jag inte får "ta av" löpardagen eller viladagen till buspass. Då får man träna ihop det på samma dag så blir det win win =) Skönt pass. Men fan va jag hatar magindraget på pilatesbollen!!! Kan inte påstå att kemelen är min favvo heller.... Märks att det tar mycket i bålen på mig när jag springer, för jag var trött där redan när jag började och då kan inte bålen hålla upp mig. Benen efter backarna kan jag lättare bita ihop och bara köra. Sidhopp på bosu kändes ju lite efter backarna förstås:P
 
Efter två pass är nu ENERGIN påfylld efter all skit på jobbet idag och jag är lugn och GLAD IGEN! :) Träning är så himla skönt som rehab efter en lång dag. Kroppen blir trött, hjärnan får tänka på annat, endorfinkick, energikick och glädjen och positiviteten hittar tillbaka. Min egna medicin mot så mycket! Love it!
 
Sängen nästa! :) Puss på er! :*
 
 
 

Löp-pass

Testade löp idag på Friskisjoggen. Livrädd innan. Det gick bättre än jag trodde men så var det också ett lindrigt löp-pass. Ledren brukar vara för medel annars. Så förfkyttningarna mellan intervallerna ar rätt långamma (även för mig). Skönt iofs så man fick vila upp sig lite. Men jag hade ändå önskat lite mer fart där. I intervallerna spelar det ju inte så stor roll att man är sämre än alla andra eftersom det är lite mer egen fart. Kändes som ett medelpass, med den skillnaden att alla sprang mycket snabbare än meldelmänniskorna i intervallerna. Fick stå ut med att vara  sämst ;-) men jag pressade mig lite extra och fick ut lite mer än ett medel tror jag :)
 
Nu blir det minre skojpass :( Och mer löpning. Förkylningen börjar avta och jag måste få upp lite flås, bättre sent än aldrig. Så jag passar på att gå på lite grupp-pass när jag ska springa för att iallafall göra det liiite roligare att springa. Jag har sagt till mig själv att jag nu i några veckor bara får gå på ett skojpass (fys, HIT, CGX eller liknande) för att få mesta ur löpningen. Sjukt svårt att avstå X igår :( Hela kroppen ville in och köra och "leka med de andra barnen" Kommer bli svårt att hålla 1gång i veckan men kanske kanske så lönar det sig om 40 dagar. Sen är det fritt fram att busa så mycket jag vill!!! :) Men tills dess.... Ett försök till att träna lite smart. Fokus på löpning och vila där emellan. Ett skojpass ska inte förstöra en vilodag utan ska jag busa så får jag isf göra det samma dag som löpning. Försöka iallafall ;o)

Gyllene tider



Här är lite bilder på oss som var till Eskilstuna och såg Gyllene Tider förra lördagen. Jag hoppas ingen blir arg på mig då jag har lånat alla bilder från andra! Tack för dem! ;)
 
Tummen upp allihopa! ;o)
 

Work and work out!

Idag på jobbet frågade en jobbarkompis (som vet att jag är förkyld och frustrerad för att jag inte kan träna) om jag tränade igår. Jag svarade ja det gjorde jag. Tänkte det, för du är gladare idag, svarade hon :) Hihi endorfiner och glädje! Visst får man det av träning. Älskart!!! :) Jag må vara förkyld fortfarande men om man tar det lite lugnare så går det ju. Abstinensen stillad och jag är glad :)
 
 
Idag var det ett monsterpass med egna kroppsvikten som avgjorde tyngden på vikterna. Jag kan konstatera att jag väger för mycket för mitt eget bästa! 3/4 av kroppsvikten på frivändning, halva kroppsvikten på thrusters och ryggdrag. Och hela kroppsvikten fördelat på två kettlebells i farmers walk. Till det tillkom 150 sit ups. handstand armhävning på box, wall ball, dragon walk (ååååh HATA), squat jumps och en jävla massa burpees. 8 Burpees var straffet om man ställde ner en kettlebell innan man var klar, släppte någon av stängerna i övningarna, eller tappade bollen i wall ball. Blev en HEL DEL straffburpees för mig. Kanske åtta vändor iallafall. Så fort man var tvungen att gå ner i vikt på en stång för att man inte orkade så var man ju tvungen att släppa och då straffas. Ibland tänkte jag, varför gick jag inte ner ännu mer först gången? Nu var jag ju tvungen att lassa av fler ggr och få straff alla! Men det var samtidigt en skön paus ;) Nja skön var väl att ta i, men i jämförelse med vad man kanske för tillfället gjorde så upplevdes det lättare. Hade man varit smart så hade man ju lagt sig på lättare vikt på en gång och inte tagit precis under sin egen vikt och ändå tvingas göra en större mängd. Men så taktiskt kan man ju inte heller tänka, man ska ju utmana sig!
 
ÄLSKAR såna där pass, sa det igår, säger det idag igen. Dagens var förjävla bra!!! Stort tack till Robban och Fredrik för härligt ledarskap och bra pusch! Älskar att det är så pass tungt, dock HATAR jag stängerna på Rl, de känns jättekonstiga. Det är en motivationsdödare om något! Var med när vi testkörde detta pass för några veckor sen på bv, lika kul då! LOOOOOVE IT!!! :D Hade bara velat kunna mosa på lika hårt som man kan! Förkylnig bort bort. Im gonna kill you!
 
Avsultade kvällen med filmmys hos Nicke! Perpa fredag! :D
 
P.S 1 Måste köpa en pulsklocka, men det är ju en djungel.
P.S 2 Det kommer kännas i min kropp imorn...

Går till attack

Nu har jag varit förkyld i typ 2,5 vecka. Aslänge ju... :( Halva resan i Grekland och sen har det fortsatt när jag kom hem. När jag kom hem så tränade jag som vanligt första veckan. Två rätt hårda högintensiva pass dessutom och en vända milslöpning. När det kändes som att jag blev lite sämre så har jag nu testat vila en vecka istället. Det verkar inte heller hjälpa, så nu vänder jag och går till attack igen!!! Nu orkar jag inte vänta längre, blir ju knäpp av att inte få röra på mig :P Var dock ut och gick milen i tisdags och 7,5km igår för att röra på mig lite och få motion utan att anstränga kroppen för mycket. Men idag testade jag på att köra ett pass igen. Ett högintensivt Temapass. Cirkelfys X. Jag fick ta det lite lugnare för att försöka hålla pulsen lite nere trots att det var ett högintensivt pass. Varken pallade mer eller tyckte att det var smart att gå ut för hårt. Jag har kört precis samma träningsupplägg två ggr innan och det är ett GRYMT BRA upplägg, jag älskar!!! Fan va det är kul! Jag vill bara bli helt återställd så jag kan trycka på fullt och bli sådär skönt slutkörd! :D Jag bestämmer att från idag kommer förkylningen att ge med sig för att jag sparkade på den!!! ;o)

Före/efter- bilder

 
Fick för mig att göra ett litet projekt nu på kvällskvisten. För att jag såg en reklambild för någon träningssida där det stod "forma din kropp på 4 veckor". Som var HELT ORIMLIGT. Men jag ska bevisa att det går att träna till sig ett sånt resultat på 4 veckor, i mitt fall ca 2 timmar faktiskt! Sååå här kommer en före/efterbild på min viktnedgång och träningsresultat!!!... Gå ner i vikt på 2 timmar! ;o)
 
Jag har utgått ifrån EXAKT SAMMA foto på båda och endast MANIPULERAT i photoshop. Ganska gravt manipulerat faktiskt. Jag har alltså inte använt fler bilder. Jag har inte ens lagt ner jättemycket tid utan det är mest för att visa att det går snabbt och lätt att manipulera fram reklambilder som inte alls stämmer mot verkligheten. Ja det är klart att det syns att den är manipulerad (jag är inget proffs) men vet man inte om det så kanske man inte skulle se det, det är min poäng.
 
Sen måste jag tillägga att det självklart finns de som kämpar ashårt och får till riktigt bra resultat när de börjat träna och äta rätt. Som med all rätt kan lägga ut före och efterbilder för att visa på fantastiska resultat. Med dessa bilder vill jag inte på något sätt förminska deras arbete och resultat. Det jag går till angrepp mot är dessa reklamer om snabba orimliga resultat som man sägs ska få på 4 veckor.
 
För att på nåt sätt skydda mig själv och min kroppsform så kommer jag inte att lägga upp orginalbilden, så bekväm är jag inte med min kropp efter att man har lagt upp den högra haha. Jag ser inte ut som någon av dem. Men den ligger någon stans mellan de båda båda två, säkert närmre den vänstra faktikst, som är mer "normal" kroppsform. Men jämte den högra ser den grotesk ut. Man önskar ju att det var som den högre, men tyvärr inte ens nära. Kanske lägger upp den senare.
 
P.S Vill också bara säga att jag normalt sätt inte brukar manupulera bilder som jag lägger upp så det ni brukar se på mig annars, stämmer bra med verkligheten :)
 
 
 
 
 

Bildredigering


Tänkte jag skulle lägga upp detta. Jag grejade lite åt en vän i veckan. Hon hade ett kort på sitt barn som både var väldigt mörk och väldigt brokig bakgrund. Hon ville helt enkelt få mer fokus på sitt barn och inte på allt som händer runt om och bakom. Såhär blev det. Bilden är uppljusad och mer lyster. Samtidigt som bakgrunden är utsuddad och dämpad så den får mindre fokus. Egentligen är det ganska mycket gjort på den men det är det stora hela. Fokus på det som ska ha fokus! Tycker om att få såna här projekt. Och så ska man inte tänka att bilder är förstörda för att de inte är som man vill, man kan förbättra och rädda mycket i photoshop :)
 
 
 
 

Honung vs socker

Jag har ju honung i mitt te för att det iallafall känns bättre än socker. Men om det är särskilt nyttigt nja. Men iallafall nyttigare än socker!
 
Ur Matvett:
Socker är det vanligaste namnet på sackaros och utvinns från sockerrör och sockerbetor.  Sackaros är en disackarid, det betyder att den består av två monosackarider, i det här fallet glukos och fruktos. Vårt vanliga vita socker är raffinerat- man har tagit bort alla vitaminer och mineraler. Socker ger oss därför endast kalorier och ingen näring, så kallade tomma kalorier.   

Honung produceras av honungsbin och är en sockerlösning som finns i flytande eller fastare form. Honung består till största delen av monosackariderna fruktos och glukos. Det finns en del vitaminer och mineraler i honung men i väldigt små mängder.
 
 
  
Honung innehåller en del näring men i väldigt små mängder, socker ger endast energi.

Jämförelse i volym
En tesked honung väger ca 8 g,  vilket ger 25 kcal, 0,04 mg järn och 0,048 mg zink ( jämför med RDI 15 mg järn för fertil kvinna och 7-9 mg zink). En tesked socker väger ca 5 g, vilket ger 20 kcal och ingen näring.  Socker ger mer energi per 100 g men honung ger mer energi per tesked, volym.

Vad är bäst?  
Socker innehåller absolut ingen näring. Honung innehåller väldigt små mängder. Det finns inget näringsmässigt argument för att ha honung i dryck eller exempelvis yoghurt eftersom näringen som finns i honungen nästan är försumbart liten. Brun farin innehåller en del järn och mineraler och kan vara ett alternativ OM du väljer att ha ngt sött i ditt kaffe eller te. MEN socker ska aldrig ätas med argument att det är nyttigt. En del av oss tenderar nämligen att äta mer då vi anser/tror/vet att det vi äter är nyttigt. Nackdelarna överväger fördelarna. Sammanfattningsvis, använd det du gillar men använd inte argumentet att honung är nyttigt.

Källa: http://www.matvett.se/matvett-granskar-honung-battre-an-socker/

Oblivion

 
Såg denna film igår. Den var inte riktigt som man trodde. Jag gillar lite såna "i framtiden"-filmer, tycker de kan vara bra! Många av dem är liksom tänkvärda. Och jag är ju en sån som tror att typ ALLT skulle kunna vara möjligt tills man blir bevisad motsatsen :) Matrix mm. Vem vet. Man kan inte bevisa att det inte är så ju!

Målet i Motala

 
Blev inspirerad av dokumentären på SVT1 där de nu visar en dokumentär om fyra stycken som gör En Svensk Klassiker. Hittade mitt och Nickes målfoto från Vätternrundan! Härliga känsla :) Sjukt sugen på att cykla nästa år med! :D Fantastiskt vad kroppen klarar! Och lite sur över att Nicke faktiskt passar i cykelutstyrsel, när jag själv ser ut som en teletubbie! :P
 

Näe

Vad min kropp INTE klarar, det är att inte få träna. Jag blir fan deprimerad av att inte känna mig frisk nog för att ta mig ut och springa. Jag vill äta upp allt jag har i hela lägenheten och känner hur humöret inte är det bästa. Hatar att inte kunna andas som folk! Jag mår inte bra av att inte få röra mig. Jag vet, mycket gnäll från mig nu. Men jag säger ju det, jag blir en riktig gnällkärring när jag inte får röra på mig och göra det som jag tycker är kul. Hade ju tänkt springa med friskis idag! :(

söndag

 
Idag har jag varit rastlös och trött på samma gång. Har liksom inte riktigt vetat var jag ska ta vägen. Har knappt orkat röra på mig men inte helle hunnat haft helt ro. Och nu känns det som att dagen bara har gått utan någon nytta. Gillar inte den känslan. Har bara lodat runt och kollat på massor av skit på tv utan att ha orkat göra nåt vettigt av det. Fan, jag hade velat kunna ta mig ut i spåret...

Trist

Asså förkylningen... tröttsamt. Planen var att springa igår men då vaknade jag upp jättetrött och jättemosig i hela kroppen och huvudet så jag kände att det var bäst att inte stressa iväg till spåret. Jag skulle iväg sen så jag hade inte jättemycket tid heller. Idag är det lika illa :( Förmiddagar är alltid värst. Känns som att det går lite åt fel håll. Jag tog det lugnt igår kväll och höll mig i skinnet för att kroppen ska få bli frisk. Men jag vaknade ändå med huvudet tjockt, stänigt smått lock för öronen. Nu har jag frågat mig själv hela dagen om jag ska ta mig ut och springa eller inte. jag känner verkligen pressen att jag måste. Samtidigt som att jag inte vet hur bra det är för kroppen så jag blir så velig. Och så undrar jag om jag ska gå på fysen eller inte också. Kan ju inte gå på fysen om jag inte springer. Dessa val! Idag känner jag mest tressen över att jag kroppen hindrar mig från att göra lätta beslut. Jag vet ju inte vad som är bäst??!!! :( Jag skulle bara vilja att nån sa. Ja visst, träna du, det gör ingen skillnad, du blir inte sämre eller får längre återhämtningstid. Alternativt, det bästa är att vänta ett par dagar så gynnar det kroppen. Hatar att inte veta det.

Oförståeligt

Jag bara måste göra ett till inlägg idag :P Sitter och chillar i soffan och My big fat fetisch går på tv. Det är inte något nytt och jag har hört det förut men jag säger ändå, SERIÖST... FEEDERS... wtf??! Det är verkligen SÅ fel på alla plan. Man ska inte döma folk, men att äta massor och göra sig imobil för sina fans skull känns inte som ett vettigt pris att betala för berömelse. Och de som tänder på att GÖRA andra männsikor feta känns lika illa som att vilja skära av folk fötter för att man har fotfetisch eller styckfetisch eller vad fan vet jag. Det känns bara som att de vill få kontroll över en annan människa och tänder på att de blir mer och mer "sjuka" i fetma. Det är för mig HELT oförståeligt. Visst finns de andra helt sjuka grejer som folk gör för att synas och för berömelse och för sexuella fantasier, så egentligen är det inte någon "mer" störande än andra sjuka grejer folk har för sig. Men jag säger bara, näe, jag tycker faktiskt inte att det är okej. Det är vidrigt! Tända på liggsår för att man inte kan ta sig ur sängen. Det är som att sändigt stoppa cigaretter i någons mun för att man tänder på att någon har cancer. Eller knarka ner folk för att få kontroll över deras liv. Nu säger jag inte att det är fel att ha fler kilon än normalt, eller att man inte får vara överviktig, det är en helt annan sak. Älska sin kropp trots att man är överviktig eller att man trivs bättre då är ju bra, man ska älska sig själv. Men att medvetet fördärva kroppen till grov fetma, och sen tänder folk på det, då har vi hamnat snett i världen. Jag fattar att porr och andra operationer är samma sak, man gör saker för fetischer. Kanske bara är jag som är helt oförstående när det gäller det här. För mig ligger oförståelsen inte alls i kroppsvikten utan hur en männsika kan njuta av att någon annan skadar sig och förstör sitt liv. Det finns så mycket sjuka människor som gär sjuka grejer i världen. Jag vill bara sätta på mig skygglappar och gömma mig min lilla kokong.

svettigt värre

 
Jajjemen, check på 10km, dagens fångst. Fick bli löpband, ville inte utmana ödet med att springa förkyld ute i regnet, kändes onödigt. Men BLÖT, japp, det blev jag ändå. Satan va svettigt! Det rann om hela mig och linnet gick från ljusblått till mörkblått, bara lite ljusblått kvar högst upp. Tror att min telefon som jag hade på armen blev ytterligare lite mer fuktskadad. Den har nu en stor fläck som inte fanns tidigare :(
 
Ställde farten på löpbandet i tröskelfart 6min/km, så att jag visste att jag skulle orka igenom utan att anstränga vaderna allt för mycket, och för att jag inte är bättre tränad än tröskelfart. Kändes bra i kroppen. Ökade till 11 (5.27min/km) i 2km, skönt att trycka på lite. Egentligen är det nog det tempot jag vill springa i, det känns kanske behagligt, men än så länge skulle jag inte kunna klara det under en så lång tid tyvärr, men det kanske kommer. Dock är jag bättre på att springa längre än vad jag är på att springa snabbare :P 
 
 
Skapade mig också ett par egna stödstrumpor (eller compressionsstrumpor som det lite finare heter). Klippte av tårna på ett par löparstrumpor så att foten och skaftet på strumpan hamnade på vaden. Tyckte det fungerade rätt bra! :D Värmde och stabiliserade vaderna bra :) Nu ligger jag bara 5 mil efter vad jag borde ligga på idag ;)
 
Med mig som sällskap hade jag P3-dokumentären Diplomatdottern. Rätt bra, kan jag rekomendera. Handlar om en tjej som åker dit på Bangocks flygplats med över 6kg heroin i resväskan och döms till 50 års fängelse i Bangkock.

Athlete ;)

 
 

Semester och jag ligger efter....

Haha idag MÅSTE jag springa, no excuses! Till mitt försvar så försökte jag springa en morgon på Ios, sprang kanske 6km, men det var så sjuuukt varmt och jättebacke så det blev bara en gång. Sen blev jag förkyld och är det fortfarande så jag tar det lite halvlugnt med träningen. Sprang 3km innan fysen i tisdags och hostan blir ju inte direkt bättre av det. Enligt min plan har jag nu sprungit hälften av vad jag borde. Å andra sida är det ju lite missvisande eftersom sträckorna ökar hela tiden så det kommer att vara en uppåtgående kurva. Stapeln som räknar ut åt mig på  Funbeat var jag bör ligga på räknar ju på samma mängd hela perioden så det stämmer inte riktigt med verkligheten, så jättestressad ska jag nog inte känna mig. Meeeen hur som helst så måste jag springa idag. Inte bara hålla på att gå på roliga pass hela tiden!!! De får sluta ha roliga pass hela tiden så jag kan göra det jag ska!!! Dumma dom! ;-) Måste göra det jag ska också ju :P Hatar att plocka bort roliga saker, men jag kommer att tacka mig själv sen på Lidingö för det hoppas jag. Dock får det nog bli löpbandet på gymmet. Väderprognosen ser inte alls lovande ut för kvällen. 10km är på schemat för dagen, känns himla bra att jag har haft fått kramplåsningar i baksida lår ett par ggr idag på jobbet, satan va ont det gör när man får det, måste få i mig resorb, kramptabletter och massor av vatten innan jag springer! På lördag är det 16km på planeringen, men det får vi se hur det går, skulle inte påstå att jag är så tränad, men skam den som ger sig! Huvudsaken är ju att jag tar mig runt 16, jag behöver inte springa hela 16. Enligt min plan så ska jag göra planerade sträckorna, det är det viktiga :)

The gang

 
Skickar upp en sneekapeek på gänget från resan :) Utöver Kreta som jag var på för några veckor sen, så kom jag alltså hem från ytterligare en jättemysig resa i grekiska övärlden med detta härliga gäng i söndags. En vecka på Ios, Naxos och Santorini blev det denna gång:) Kommer kanske nån blid då och då tills jag får alla bilder samlade och kan göra ett riktigt inlägg! Underbara människor!

Rökare

Med risk för att låta jävligt bitter nu så tar jag den chansen. Det borde vara FÖRBJUDET att röka på balkongen!!! Det stinker in i alla lägenheter runt omkring! Det luktar helvete inne hos mig nu eftersom jag var tvungen att öppna balkongdörren för att inte svettas ihjäl inne. Jag har ABSOLUT INGEN förståelse för rökare. De är som sniglar på cykelvägen. De är äckliga idioter som förstör sitt liv med att andas in giftig rök och förpestar de i sin närhet utan att ens blinka och tänka på annat än sig själva. Och eftersom jag redan sagt att jag har noll förståelse så kan jag skriva hur mycket som helst, men jag tror ni fattat min poäng. Det finns inget bra med rökning och jag fattar inte hur folk han vara så jävla korkade att de utsätter sin kropp för det. Och att de är så fruktansvärt egoistiska att de utsätter de runtomkring för samma skit är oförlåtligt! Folk borde fatta bättre. Men de kanske har bränt upp alla hjärnceller så de inte har några kvar?! Nåt jag hatar mer än röning är rökare! God natt!

Ett flygplan?

Jag drömde visserligen inget hemskt inatt, men inget jättekul heller. Jag drömde att jag hade tatuerat ett stort flygplan över heeela ryggen. Hahahaa. Visserligen var det ett fint flygplan, men lite glad att det bara var en dröm är jag nog :P

Back on track and i love it!!!

Efter lite semester och ett par tripper till grekiska övärlden, är det såå SKÖNT att vara tillbaka i träningssalen igen. Så jävla skönt och fruktansvärt ROLIGT!!! :D Jag körde samma pass idag som i söndags. Fredriks pass. Då hoppade jag in i bilen till Friskis nästan direkt efter jag kom hem från Arlanda. Slängde i mig lite mat bara och sen var jag bokad på ett cirkelfyspass :) Gäller att prioritera ;) Åkte på en förkylning på Naxos så jag tänkte ta det lite lugnare på passet i söndags men när jag väl var där var det aldeles för roligt för att jag skulle kunna lägga band på mig, jag och hela kroppen ville bara MOSA! :) Kände att benen var sådär halvsvullna efter några timmar i flygplan och vid ena stationen där man skulle hoppa sidhopp på Bosse (Bosu) så jag bara skrattade för mig själv för det gjorde lite småont och fick höra typ "vafan ler du?!" Jag tar absolut inte illa upp, det är inte första gången jag får en sån kommenter haha. Tanken var ju liksom att det skulle vara jobbigt och inte att man skulle le kanske:P Men vet ni vad, jag skrattar och ler ganska ofta, nästan jämt faktiskt, för jag trivs och ÄLSKAR det jag gör! Och det gäller även träning! :) Jag skiftar snabbt mellan flum, glädje och fullt FOKUS. Jag tar absolut inte i mindre, snarare tvärt om. De gånger jag är väldigt tyst och inte så glad, är nog de dåliga dagar. Större chans då att jag "fuskar". Både i söndags och idag har jag varit glad och njutit av passen så himla mycket!!! Sann glädje!
 
Det slog mig så tydligt att jag verligen älskar det jag gör!!! Vissa pass är jättejobbiga, svetten bara sprutar, helt galet, man nästan flyter bort. Och jag TRIVS så sjukt bra just där och då, och ännu mer direkt efteråt ;) Kroppen smärtar men det är ÖS och glädje i hela salen. Fick en känsla av att jag saknar mitt och Emmas buspass på torsdagar. Kändes som en sådan dag idag. Sjukt kul. Så mycket energi ut och så mycket glädje och energi IN!!! :D
 
Strax dags att sova, hoppas att jag drömmer lika bra inatt som jag gjorde natten till idag. Då drömde jag att det jag var på landet på kalas och så kom det en hel karavan med fina bilar som var egentligen en viktig bil och sen typ 6 följebilar. Ur stiger en kille med blommor och kommer fram till mig och ger mig dem. Sjukt rik kille som ville träffa och uppvakta MIG! :D Jag ville inte vakna :) Myyys. Skön kontrast mot natten innan då jag drömde hemskt, om fänglse mm :( Inatt ska jag drömma bra igen hade jag tänkt :D

RSS 2.0