Dansar runt naken


i vardagsrummet med stereon på högsta volym!! Ler!

HATA!!!

.

Rastlös

Har massor att göra men är tokrastlös!!! Gaaaah, måste städa lägenheten helt nu, för jag hade planerat att det skulle va fint och ordning till helgen. Inge sugen, vill spela golf istället, men jag måste först skaffa mig golfvänner tror jag!

Shutter Island


Ikväll har jag jag varit och kollat på Shutter Island i goda vänners sällskap. Den var inte som jag trodde men jag tycker den funkr :)

Det blir nog bra

Snart kommer bilder från vardagsrummet, vill bara sätta upp nåt på väggen först. Det blir nog dessutom väldigt bra i hallen. Nackdelen med allt shaffs jag håller på med nu är att pengarna bara rinner iväg... jag har inte råd :(

Semesteronsdag

Idag har jag..

Haft mysprat med Catta
Varit till IKEA
Målat lister
Röjt upp och ställt tillbaka nästan allt i vardagsrummet
Börjat göra om i hallen
Sågat hylla
Tvättat och damsugit bilen
Varit på kvällsdopp med Nicke

Nu måste jag sooova, imorn blir det glassprovning och sola! Tar en halvdags paus från mitt hem och tar lite semeter :)


Tvättade bilen


Eller så var det mer så att jag körde in efter Basses bil och så tvättade den sig nästan av sig självt :P Nej då.. jag gjorde fakstiskt lite själv också :) Skulle egentligen bara låna en såg, men tvättade bilen också. Basse tycker att jag inte tar så bra hand om den. Sen så åkte jag till statoil och köpte olja att mata den med :)

Sen kom Chri på sig motorcykel och hälsade på. Alltså det är nåt visst med killar på motorcykel. Det är läckert det!

Hallen...


Skåpet jag skulle sätta in var för högt, eller rättare sagt proppskåpet satt i vägen :(


Men Helena kirrar ser ni. Jag lånade en såg och såga såga såga :) Satan va varm jag blev av det!


Tadaaaa!! :D Nu får det plats :D

Renoveringen spred sig :P


Fick för mig att jag skulle använda vitrinskåpet som jag skulle plocka ut från vardagsrummet och sätta i hallen istället :) Jag behöver plats för mina skor och lite sånt. Så nu plockade jag ner hatthyllan också. Hehe, skit också, ännu mer jobb :P

Skål!


Tar en paus från renoveringen och käkar Ibbespasta och dricker lite Coca Cola på ballen :)

Sen blir det till att spika tillbaka lister, ställa tillbaka soffan och damsuga upp glas och stenar från vardagsrumsgolvet... mindre kul...

Cityfestivalen


Lånar ett par bilder från Emmas blogg (tack Emma :) Så får jag något så länge :D

Dålig uppdatering... och inga bilder

Har inte tid att blogga så mycket nu, för jag gör inte så mycket mer än målar och så. Men snart kommer lite bilder.

Helgens svinn..

Jag har haft ner en ljuslykla som gick i kras så jag har stenar och glas över lite allt möjligt i vardagsrummet. Födelsedagspresent av Sara och Jessica :´(. Jag har haft ner ett till ljus. Jag har trampat ner foten i en spik trots att jag sa åt mig själv att INTE göra det.

SOVA!!

Har målat hela dagen idag och imorn ska jag upp tidigt, ska vara på golfbanan halv åtta. Galet! Uppe tidigare när jag har semester än när jag jobbar :P Så nu måste jag sova, egentligen för ett tag sen, men tiden går så fort och så mycket man måste göra hela tiden. Tiden har gått så fort idag så jag glömt att äta. Tur att käkade lite med Basse och Chri på dagen iallafall :) Usch känner nu att maskaran är kvar, suck, men orka gått upp ur sängen nu... nä. får ta det imorn.

Drömde att jag blev inlåst!

Jag drömde inatt att det var en kille som kom in på en skola jag gick på, med ett automatgevär och ett annat. Han sköt massor och sen riktade vapnet mot mig och sa att jag skulle sätta mig i hörnet av rummet. Han gav mig sedan det vapnet och tog fram ett annat till sig själv. Sen fick han andra att hämta alla knivar på stället och hälla över mig där jag satt, så jag inte kunde röra mig. Jag förstod att han skulle göra mig till medbrottslig eftersom mina fingeravtryck var över hela ena vapnet. Det var helt hemskt att höra honom skjuta och känna att mitt liv var slut och att jag skulle behöva sitta inne i fängelse hela livet sen, om jag inte blev dödad också till slut. Han börjar fylla alla rum med vatten för att dränka dom som var där. Han höll alla som gisslan. Mig ville han liksom nåt mer med och jag försökte hela tiden vara lugn och snäll mot honom för att klara mig. En gång fick jag tag på hans passerkort och behöll det ett tag och han letade som en galning. En kväll fick jag tillfälle att ta mig ut så jag gick ut genom dörrarna och gick en bit. Sen vände jag för jag tänkte att jag kunde gör mer nytta där och var rädd att han skulle flippa om han insåg att någon hade rymt. Tyvärr så när jag kom in igen så upptäckte han att jag hade smitit och var rasande! Men jag försökte prata lugnt med honom och tala om att jag vände och kom tillbaka och att jag inte alls hade svikit coh använde charmen för att få honom lugn. Till slut lugnade han sig och la sig bredvid mig jag såg den lilla pojken i honom och jag tyckte att han var rätt söt...

Va fan! Allt detta för att vi pratade igår om att tjejer faller för BAD AS. Killar som askaxiga och jävliga och vi tänker att dom visst har ett hjärta där inne som med rätt person skulle vara helt underbara? Men vem vill inte se det goda i människan??

mysFrukost på ballen å sen baaad :)


Härlig kväll på stranden med Emlan!


Gårkvällen besod av härligt nakendopp med Emma! (nej inga bilder på just det) :)

Calle VAKNA!!!

Hehe, jag kände på mig att Calle hade försovit sig i morse så jag ringde honom och frågade när han skulle börja jobba och han sa yrvaket och lite frågande "halv nio". Då var klocka 8.35... :P

Det hade tydligen varit strömavbrott inatt sa dom när jag kom till jobbet och nåt sa mig att Calle inte skulle vakna då :) Kände mig lite snäll att jag faktiskt gjorde honom lite mindre sen till jobbet än om han hade sovit vidare :) Härlig intuition och bra initiativ att jag vågade ringa och kolla!! :)

Lunch på taket!


Vi har ju bästa lunchrummet på jobbet på sommaren. Terassen på Vlt-huset! :D Gött!

Snart

Har jag semester!! iiiih

Hahaha, så det ser ut! :P


Hihi, bus bus, det blir bara fler och fler fläckar på min vägg, hahaha, ser ut som fan. Men det blir nog bra så smånigom =)

Cykel

Igår när vi badade pratade vi om cykeln som transportmedel. Jag tycker verkligen cykeln är så jäkla bra! Speciellt på sommaren.

Den åker när jag är klar. Om jag är får smita tidigare från jobbet så står den där redo att åka, om jag är ett par minuter sen på morgonen så väntar cykeln på mig, den åker inte ifrån mig så jag blir en halvtimma sen istället för två minuter. Dessutom tycker jag att det är jäkligt skönt att cykla. I morse cyklade jag i linne och det fläktade det lite skönt och gjorde att man piggnade till lite. Man kan titta på alla människor som är ute på morgonen. Cykeln är bäst!! :) Man kan ta sig till nästan alla delar av Västerås utan att behöva passa buss eller parkera bil, dessutom kan man dricka vin om man vill :D

Lite PM bilder :)


Mycket öl vart det! :) Eller na cider för min del dårå :)

Under ombyggnad


Ursäkta röran, jag bygger om! Vet bara inte riktigt hur än :P

Dra iväg

Nu är jag sugen på att dra iväg igen! Kollar lite på olika altenativ vad det finns :) Jag har liksom inget som håller mig kvar här förutom mitt jobb. Så jag måste ju anmäla mig till någon kurs för att få tjänstledigt. Annars får jag säga upp mig och chansa... men det känns ju lite sådär eftersom jag trivs jättebra på mitt jobb! Funderar lite... :)

Också kul låt!


Brrr

Fan inatt va det "kallt"! Jag hade balkongdörren från sovrummet öppen, och när jag vaknade var jag aldeles kall på armarna och frös. Men det ska tydligen bli fint igen senare idag.. :)

Skön låt!


Uppfriskande samtal =)

Kom på att jag måste skriva om det uppfriskande samtal jag hade i torsdags på Media Markt när jag träffade Andreas, han får en alltid så glad! Han sa massa komplimanger så man inte visste vad man skulle säga. Han kallade mig Top Notch! Det kändes också ärligt sagt och det är nog mest det som gjorde mig glad!! Sen så säger han "Du verkar så glad hela tiden nu Helena" Det är så härligt att höra för det är ju sån jag är, jag är oftast glad, jag behöver på nåt sätt bara människor runt mig där jag "tillåts" vara glad! Han är bra go den där Andreas :)

sitting on da balkony

Inne 29 grader, ute 27 grader och klockan är typ elva. Känns som att jag borde löpträna lite, men det går ju typ inte. Får komma igen när värmeböljan har lagt sig lite.

jag sitter på balkongen nu med datorn i knät och tekoppen i handen. Ja det är väl kanske lite dumt att dricka te när det är så varmt, men jag va så sugen på det. får försöka svalka mig på nå sätt sen. Idag efter jobbet drog jag till gropen, min älskade HALLSTAGROP:) För dom som tror att den heter nåt annat kan ju skita på sig. Jag är uppvuxen där så jag vet mycket bättre än alla stadsfjollor eller Irstaungar vad den heter :P

(Bildbevis i form av karta är bortplockad för att inte avslöja platsen!)

För övrigt kan alla stadsungar hitta egna gropar att åka till och låta min grop vara. Det som var så lugnt och fridfullt där när det var bara "ortsbefolkningen" som visste att gropen fanns...

Jag säger bara OBEHÖRIGA ÄGA EJ TILLTRÄDE!!!

Ska nog fira min semester sen med ett nakendopp, det är så härligt! Då känner man sig så fri =)

sova

Söndagen avslutades med trevlig fotbollskväll med tacos hemma hos Calle! Mycket trevligt! :)

Jag behöver få sova. Blev mindre än 5 timmar inatt, det känns lite för lite. Det var varmt och så hade det ju hänt massa på dagen som jag såg och tänkte på, och så var jag inte trött...eller kanske övertrött som gjorde att jag inte kunde sova.

Han rammade bilarna, jävla galning!


(bild från platsen)

Fy fan. Idag var jag och badade med Jonas i hallstagropen och när vi skulle åka hem och packar in i bilen kommer hör vi hur det börjar smälla och låta uppe vid början av pärlbandet av bilar som stod parkerade efter vägen och ser en liten lasbil komma mot oss och rammar flera av bilarna som stod efter vägen. Det var bilar parkerade på båda sidor av vägen så det var rätt trångt. Han stannar inte heller utan fortsätter bara och kör och vi står bara där som fån och tänker, vad FAN är det han gör. Det ser ut som han med flit åker och mejar bilar från vägen. Vi tog direkt regnumret. Det var som i en film. Min bil står ungefär i mitten av pärlbandet och ser hur han kommer närmre och man tänker bara, faaan också, hoppas han inte mejjar ner min bil. han fastnar i en bil ca 15 bilar bort som blev skrapad efter hela sidan och av med sidospegel och så. Sen så fem bilar bakom mig så fastnar han igen regält (den röda bilen som står och jag har zoomat in på). som dras med ut i vägen av lasbilen, förlorar nästan bägge dörrar och gör att alla bilar framför krockar ihop med varandra. Det är två bilar mellan den gamla röda bilden längst till vänster  (som det för övrigt fanns två exemplar av i världen och han hade väntat tre år på att hitta) och min bil. Den bilen bakom min stod fast mot den bakom den så lastbilen har alltså gjort att alla dessa bilar har krockat ihop, men slutade vid min så jag hade ren tur, när den bakom mig också hade blivit lite kvaddad i baken och inte jag. När jag ser hur han mejjar alla bilar så tänker jag spontant att jag måste åka så jag sätter mig (dum som jag är) i bilen och ska åka, men det är ju rätt trångt att komma ut så jag sitter i bilen när lasbilen åker föbi mig och kunde lika gärna ha rammat min sida också när jag satt i. usch. Han fortsätter och kör in i bilar framför min. sen försöker han backa och greja för han sitter liksom fast mellan alla bilar och kommer inte bort, det är typ lika många kvar på vägen innan den blir fri. Jag och Jonas var typ först där och såg hela förloppet men rätt tidigt kom det upp fler folk och vi ringer polisen. Snubben är fortfarande kvar och försöker backa och ta sig därifrån. Man kände lite smått panik eftersom man visste inte riktigt vad han skulle ta sig till. Han hade dessutom en rottweiler i sätet vid sig så man ville inte gärna stoppa bilen. Dom skickade polisbilar från sala och västerås för att dom skulle kunna ta honom. Han åker sedan vidare och rammar fler bilar för att ta sig där ifrån.

Jag ringer ner till Basse som jag vet också var i gropen för jag ville veta vad han hade för bil och kolla om han hade klarat sin bil och det hade han. Stackarn, jag pratade nog både lite osammanhängande och skrämde nog honom lite, men jag ville veta så jag kunde kolla ju.

Jag hade tur, min bil klarade sig helt. Polisen gick runt till alla bilar och skrev, när han kom till min sa jag att den var oskadd och han tyckte att jag skulle kolla noga så jag va säker, men jag sa att jag var där när han körde förbi så jag var helt säker. Tog ett tag innan jag kunde åka trots att den var oskadd eftersom polisbilen hade parkerat in min bil, och den ville jag inte gärna kvadda. Tur att Jonas var med och kunde köra hem, för jag var typ skakis. Jag tyckte att det var vädligt obehagligt, tycker inte om oberäkneliga galningar... :( Även om man nu bara skadade materiella ting så kanske det var ren tur.

Tydligen tog dom honom... Enligt Aftonbladet var han både full och saknade körkort... :S

Full förare körde på flera bilar

Sala. Först körde lastbilsföraren på flera bilar som stod parkerade vid en badplats i Vad söder om Sala på söndagseftermiddagen. Och därefter smet han.

– Jag vet inte hur många bilar han körde på, men det är flera stycken. I åtminstone ett fall har man behövt beställa fram bärgare, säger Lars Hamrin vid polisen i Västmanland.

När polisen lyckades stoppa den 47-årige föraren, som dessutom saknade körkort, hade han också nästan kört på en cyklist.

Mannen är misstänkt för en rad brott, bland annat grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning och grovt rattfylleri. Han är känd av polisen sedan tidigare.

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article7451336.ab

Nu måste jag sova! Over and out!

Så typiskt mig! :P

Jag har haft en typisk Helena-vecka denna vecka. Tokigt impulsiv som jag kan vara sådär ibland. Kom på i förrgår på kvällen innan jag skulle somna att jag bennemej skulle måla om i vardagsrummet nu, så igår skulle jag köpa färg, men dom hade slagit igen butiken dit jag åkte så det blev inget. Istället åkte jag till Mediamarkt och impulsköpte en glassmaskin och en ny hårtork. Varför??! Visserlien gott och kul med glass, men ändå! Idag har jag varit och kollat på färg med Catta och vet hur jag vill ha det, nu gäller det bara att hitta rätt färg:) Sen så åkte jag till MediaMarkt och lämnade tillbaka glassmaskien. Jag kommer ju inte göra så mycket glass när jag väl tänker efter. Å så har jag inte plats för skålen i kylen. Sen så har jag rivit bort hyllor och spacklat allt som ska spacklas för att kunna slipa och måla. Så nu lär jag ju göra om eftersom jag har "förstört" alla väggar :P Hehe

Träffade Andreas på Mediamarkt, mycket trevligt! Han får en alltid så glad!

Imulsiv ja... men också otroligt haldlingskraftig och effektiv! :)

(Förstår inte hur det går ihop med att jag ibland har sjuklig beslutsångest dock. Hmm, kanske lite skitzo...)

Grattis på 2 års-dagen!


Först en bild från min söta brordotters 2års-kalas =)

Strykning och löpning ikväll

Fan va dålig jag har varit på att springa på senaste tiden. Det har bara blivit en gång i veckan i några veckor nu. Så dåligt, och när jag väl är ute så går det skitdåligt och det känns som att jag har tappat massor och jag hittar inget bra löpsteg utan att det gör ont. Men skam den som ger sig, jag vill fortsätta så jag ska försöka lägga lite krut på det igen. Problemet nu tycker jag dels är att jag får ont, dels att det inte finns nån bra stans att spriga på, för på björnön är det för mycket mygg så det är inte värt det, och asfalt är rätt hårt, (tycker inte om rocklunda så värst men ska kolla där om det är myggfritt). Å så är det rätt varmt att springa nu, och dels så äter man för dåligt när det är så varmt så får man för lite energi å se så är det massa annat man vill gö. Men försöker som sagt. Idag blev det intervaller. Jag försöker tänka att det är bättre än inget, fast det går såligt liksom.

Sen så har jag stykit upp det som legat flera månader i tvättpåsen så jag slipper ha strykbrädan framme =) Poäng till mig =)

Nu har jag duschat, druckit en proteinsmoothie och nu ska jag sooova =)

Ständigt för lite sömn... trors att jag försöker!

Man blir ju varm i hjärtat!

Snart...

Så är du i MVT:s garn igen..
Saknar dig!

Kramar
Marie

Eftersom jag har jobbat mot Nerikes Allehanda nu förra veckan och denna så har jag fått lämna ifrån mig "mina tidningar". Fick detta mail nyss från en kollega i Motala. Det är såna som henne som gör att jag trivs så jäkla bra på mitt jobb!!! Motala, min lilla bebis! Och vi som jobbar med dom är så jäkla bra team!! Guldgänget!


Måla om men hur??


Mörkgrått åt det grönbruna hållet.


Eller kanske lite ljusare??

Eller kanske vitt??

Vad tror ni??? =)

=(

Jag undrar ofta vad det är som har hänt... jag vet att det är mitt fel... att jag har gjort något även om jag inte riktigt vet vad. Hur som helst så känns det ledsamt iallafall... Men det är väl så det är i livet, det går vidare, ändras, folk kommer och går... jag tar på mig hela skulden... det känns så konstigt, jag saknar... och när jag ibland får del av det jag saknar så känns det som jag inkräktar... jag har ingen del i sammanhanget längre, ingen del alls. Förr kände jag mig omtyckt och nu känner jag mig som en främling... en främling för mina vänner. Men... jag tar på mig hela skulden... jag har inte varit där... jag har förstått... jag har inte värnat om dom tillräckligt och får stå mitt kast. Livet går vidare, ändras, folk kommer och går...


Midsommarafton - Tjejer och killar


Hehe bilderna är tagna en minut efter varandra. Fy fan för grabbar alltså ;) Alltid samma sak. Dom roar sig medan vi kvinnor får slava vid spisen.......

Kläder

Jag har nog lite mycket kläder... eller nej vad säger jag, för mycket kan man ju inte ha=) Men nu ska jag sätta lite shoppingförbud på mig själv när det gäller sommarkläder. För hur det än är så måste jag ju hinna ha allt innan sommaren är slut.

Har tvättat idag, känner mig så duktig! Lägga sig i en säng med nytvättade sängkläder är ju bästa!!. Det är 29 grader inne nu och tom jag tycker att det är lite varm att sova. Så jag har plockat bort ena täcket ur min säng och sover nu bara med ett täcke :D Ska nog gå bra...=)

.


solens sätt att visa vägen =)

Precis som solen visar klockan på soluret, visar den också vägen för sex. Jag är iallafall vit på tre ställen, tutte tutte mus. Kan ju inte vara en slump det, att just de ställena på kroppen börjar lysa som neonskyltar och skriker efter uppmärksamhet på sommaren!! :P

Feeling Hot hot hot!

Jag bara älskar sommaren, älskar värme och sol!!! MEN just nu är det bara JÄVLA DRYGT för jag blir så kåt av värme. Ja tänk, jag använder såna ord här på bloggen och tycker ni att det är jobbigt. sluta läs! Fan, man blir solbränd och lite snyggare på sommaren. Dagarna är varma och härliga och det startar nåt i min kropp som är rätt dygt om man inte kan få utlopp för det på nå sätt. Jag är aldrig så kåt som på sommaren när det är varmt och man har lite kläder på sig. Bikinidelar som man bara vlll att nån ska slita av en! Eller snabbisar som blir hur lätt som hellst när man bara har kjol på sig. Härliga nakendopp på vackra sommarkvällar. Eller åka ut till nån grop i regnet och bada och busa. Kramar, kyssar, sex. Sommaren och värmen är som ständigt förspel. Man är redan varm så varför inte svettas lite tillsammans med nån annan... ÅÅÅÅÅ GE MIG!!!

S S S S S S Sommmar!!!


Behöver jag säga mer?? :D :D :D :D

På lördag blir det beachen!

Love M&Ms ❤


Hehe, kände att jag bara måste lägga upp den här också när jag ändå är i farten... Jag har typ blitt beroende av m&m's. Tror jag har käkat sex påsar på typ en vecka.... så det är tja... en om dagen :P

Härlig torsdagssommarkväll med tjejjorna =)


Festival i stan och idag var det RixFM Festival. Struntar egentligen i artisterna men älskar pulsen och när det händer grejer!!! Öltält och musik är bra ingredienser!! :D Tack för ikväll!! Imorn fortsätter vi! :D

RSS 2.0