Inatt jag drömde något som...

jag adrig drömt förut...

Va gör jag uppe nu en lördag. Jo jag är pigg =) Ska hälsa på bror min sen idag men innan dess tänkte jag att jag kunde ta rätt på mitt kaos som är i mitt hem just nu eftersom jag vaknade så tidigt. Vore så skönt att komma hem sen och det är jättefint :)

Nu ska ni få höra vad jag drömde i natt! Jag drömde att jag var i fängelse och hälsade på och så ser jag mitt ex ute på gården. Han stod och rökte. Han var inte där på besök utan han "bodde" där, han satt alltså inne. För vad vet jag inte. Han såg så sliten ut och hade gått upp säkert 20 kilo. Han var aldeles rund i alsiktet och äcklig hy och hår. Han som aldrig ens har rökt nån gång stod där framför mig. Jag gav honom en kram och pratade lite med honom. Det var som en främling fast det var han. Han talade om att hans bror kom på besök lite då och då och att det var kul och sen så hade han permis varannan helg som han spenderade aspackad på krogen. Hans liv såg alltså ut så nu att han satt inne och på permis söp han bara och var 20 pannor tyngre. Nog om det... men det var en jättekonstig dröm, sorglig och konstig.

Nä nu ska jag äta färdigt min frukost och sen dra igång med städningen =)

veckans idol

Nu har jag suttit och sett idol med Sara efter att ha varit en sväng till stadens västra delar och köpte min nya ägodel. Jag tycker synd om stackars Erika som åkte ut. Tycker att Eddy och Rabi stod på tur innan henne att åka! Erik är ju alltid bra men idag var han grym. Han sopar ju banan med de andra deltagarna. Så överlägsen tycker jag!

Imorn ska jag åka till Tillberga och hälsa på bror min. Nu ska jag borsta gaddarna och kanske sova... Natti

Ny kamera


Här är min nya kamera som jag köpte idag. Sara tvingade mig :P Men nu kan jag fota lite saker så min blogg kan innehålla lite mer bilder. Och så kan jag fota näsa helg på festen. Passade på att ta drulleförsäkring, lika bra det för jag vet hur jag är...

Foton





Välkommen Motala

Motala på besök idag=) Stressigt värre dock, ska hinna med dagens jobb på tre timmar istället för 8 :S Sen kommer Jasemin till Västerås. Ska bli så kul att träffa henne =)

kneptidning imorn...

Ingen tidning kommer ut på lördag så det blir värsting att göra imorn. Å ja ska gå tidigare. Hur ska det gå??! :S

Så vacker och bra låt


Fröken Å

Jag tänker på dig vännen, hoppas att du vet att jag finns här om du vill skratta eller gråta.

Pratade med min bror idag

Jag pratade med min bror idag. Det var faktiskt väldigt trevligt. Jag ringde och bad dom be honom ringa mig och det gjorde han bara en halvtimma senare =) Det tåras i ögonen på mig när jag tänker på honom och hur lite jag ställer upp just nu, men jag tycker att det är lite halvsvårt och jag kan ju bara tänka att jag kan bli bättre. Tänkte att jag skulle hälsa på honom lite, hoppas jag kan redan i helgen. Gav honom telefonumret till jobbet så han kan ringa dit om han vill ibland. Ska fundera ut något gott jag kan ta med mig när jag hälsar på :) Hur det än är så är han min bror och jag älskar honom och tänker mycket på honom och vill att han ska må bra. Även om jag kanske verkar som att jag inte bryr mig. Han är av samma kött och blod... (även om det ibland är svårt att tro)

Grattis pappa 55 år!

Pappa fyller 55 idag. Har varit över och ätit lite älgstek och kantarellsås och ett glas rött till det, mums fillibabba =) Mamma tvungade mig att dricka vin... inte för att jag va så svårövertalad dock :P

Tänkte att jag skulle räkningarna nu också i lite god tid den här ggn och inte alltid den sista i månaden för då är det alltid för sent. Hatar att göra det... så tråkigt. Inte för att det dras pengar utan bara för att det är tråkigt att göra det.

Natti natt

God natt på er alla! Imorn är det måndag igen! Härligt! =)

Love Actually ♥

Nu är det kärlek på TV =) Det tycker jag om!!!


Ont i kroppen

Åh vad jag har ont i kroppen idag. I ryggen och rumpan och på lårens insida. Men det va det värt!! =) Tur att jag inte har planerat att göra nå snuskigheter, för det hade fan inte gått :P hehe, Gör ont i rumpan av att sitta i soffan tom... Kan ju säga att jag då inte tänker ta cykeln till jobbet imorn. Det hade är som att slå på blåmärken ungeffär!!  Nä nu gnäller jag :P Det är inte så farligt. Känns bara som att någon har dunkat på mina sittknölar tills dom dött!!

En timma till

Idag är det söndag och jag tackar för gårdgen, och tackar för en extratimme =)

Jag har suttit och fixat och trixat med bloggen idag, för att hitta rätta funktionerna för att kunna göra de ändringar jag vill. Det här får duga för tillfället. Lite fin blev den ändå=)

Bästa lördagen

Igår kom Catarina och hämade mig klockan 11 och vi åkte iväg och red islandshästar. Det var jag, Catta, Camilla och Malin. Helt jävla underbart var det! Gud vad jag saknar att rida! Så roligt när vi fick gasa på riktigt! Vi var inte hemma igen förrän halv sex och då var det bara att fixa till sig och bege mig hem till Cattas place för vin, mat och trevligt sällskap. Catarina fyller 25 så det var en dag för henne. Å hon bjöd på så mycket god plockmat! Hon är en liten husmor och alltid bästa värdinnan!!! =) Å efterrätten var att döda för! Alla tjejers drömefterrätt tror jag!! Helt underbar lördag!!

Kvällens äventyr

Ja ikväll blev det inte mycket till äventyr, ville ha en lugn och skön kväll. Jag träffade Frida och några till efter jobbet och satt på Pitchers ett tag. Åten bakpotatis med skagenröra och drack ett glas Cola. Tro det eller ej... Cola =) Va så jäkla sugen på det så vinet fick stå åt sidan =)

Åkte hem ganska tidigt för att avnjuta en kväll med Idol och bara mysa och ha det bra. Så skönt! (Så nu sitter jag här och har startat en ny blogg).

Imorn blir det nya äventyr på Cattas fira-25årsdag dag, Tur på islandshälsar med tjejerna och sen hembjuden till hennes lilla näste för firande i trevligt sällsap. Snart är det god natt så man orkar med morgondagen =)

Tårta =)

Idag fick vi tårta på jobbet. Våra underbara säljare hade skickat tårta till vår lilla Motalagrupp för att vi hade gjort ett bra jobb med veckans totalutlägg. Det hade vi också gjort, tidningarna var dubbelt så stora och riktigt mycket annonser. Jag jobbar ju också med dom bästa producenterna så det är inte så konstigt att det går så bra. Det är sånt här man ska ta åt sig av. Vi hade lite svårt att hinna med att käka tårtan, men jag tog mig en bit och mumsade framför datorn. Den var jättegod. Hallon marsipan på den. Här kommer en bild på oss som mottog den.

Nehepp, jag hade den inte här. Lägger upp den när jag får tag på den.

"Men för i helvete"

I går hade jag en säljare som skällde ut mig, eller jag sa iallafall lungt att vi måste hålla vissa "regler" och att han inte bara kan göra som han vill och då fick jag ett "men för i helvete, vi måste ju kunna bla bla bla" Och jag pratade lugnt och sansat och jag förklarade men han var bara nonchalant och otrevlig. Tycker inte om man inte får respekt. När jag la på exploderade jag. Fy satan va arg jag var ett tag. Riktigt frustrerad var jag!!

Sen var jag och käkade med en kompis efter jobbet och åkte tillsammans med honom till ett annat kompispar som precis fått barn. Sötaste 9 dagars bebisen! Då blev jag lite glad igen=)

Bytte blogg till denna =)

Kände att jag ville byta blogg, för att få lite nystart och så, men gamla bloggen finns fortfanade kvar för mina nära. För de som känner att de vill veta lite mer om vad som händer i mitt huvud :P

RSS 2.0