PIC


Bild: Solnedgång på Björnö!

Jag är med i en tävling på Tvspelsweb med detta bidrag på temat landskap. Jag vill vinna detta filter!

För tidigt

Jag är vaken och klockan är för lite. På helgkvällar brukar jag kika på tänka på att jag ska få sova typ 7,5-8 timmar eftersom jag är rätt dålig på att sova på vardagar. Men igår när jag gick och la mig var den halv tre, och nu är klockan åtta... det är iinte så många timmar. å jag undrar hur jag ska hålla mig vaken ikväll isf. och om jag ska försöka somna om nu. Eller om jag ska messa mamma och kolla om det finns frukost, men det vill jag vänta en timma med iallafall. Kanske skulle försöka somna om....

Smink

Idag är det andra dagen jag går helt utan smink. Det känns lite skumt, jag brukar ju faktiskt ha maskara på mig iallafall. Ja, jag vet, töntigt att behöva smink och känna sig naken utan, men man vill ju liksom se vaken ut. Nu har jag varit röd runt ega ögat i två dagar och det gör ont (antagligen för att jag använt min maskara för länge) så jag har inte vågat ha ögonsmink. Idag är det fredag och då känns det ännu mer tomt utan smink! Men men, är ganska söt ändå ;)

Anden


Mycket mycket mycket

Nu är det väldans mycket på jobbet. Massa massa massa! En av oss är sjuka å så är det dubbel total å så har fler format än vanligt. Svårt att förklara men jobbigt när man inte känner att man kan ta lunch eller gå hem för att man inte hunnit klart. Dock både tur och otur att man inte kan ta med sig jobbet hem. Fast jag gillar ju egentligen när det är ett organiserat kaos i huvudet! :) Å sen finns det inget bättre sätt att bli hög på än tempo och hjärngympa!! :) Efter jobbet både idag och igår var jag och tränade lite. Man blir ju lite smått rastlös när man kommer hem också efter en maxad dag på jobbet. Och mindre kommer det inte bli imorn. Då har jag 7st format att bolla mellan varav två är totaler. Ibland funderar jag på att man kanske borde säga nej till något. Att man faktiskt inte hinner med. Men det är svårt och jag vill ju göra så mycket jag bara kan.

Igår förresten så satt jag kvar till halv sju för att jag fick samtal om att ett trycktorn på tryckeriet med stor sannorlikhet inte skulle fungera så mina båda skulle få svartvita sidor på åtta sidor i tidningen. Fick räkna ut vilka det skulle bli och sen flytta om och försöka trolla lite för att rädda så många annonser som möjligt. Klapp på axeln till mig för det blev riktigt bra!!! Typ ingen blev drabad. Sen fick jag maila och meddela annonschefen på tidnigarna och min chef om hur det gått och förklara. Jag fick ett "Bra beslut! Du är en ängel!" ifrån annonschefen och "Bra jobbat Helena!" från min chef. Första gången jag hört nå bra från min chef. Fan va några små goda ord värmer i hjärtat, känns så bra!

Påsken slut!



Nu är påsken slut! Tack alla obefruktade kycklingar som ställde upp, och alla andra härliga människor för den delen :)

Grillning och tjejmys på Björnö



Igår em/kväll var jag, Emma, Emma och Ulle på björnön och mös. Vi grillade grillspett, korv, marshmallows och limosiner och bara hade det bra! Sen åkte vi hem till Ulle och kikade lite Big Brother. Så mysig kväll!!! :*

Har du jäger? Jag har Red Bull! ;)

På påskafton hade jag jättekul! Startade med en joggvända i solen, sen så satt jag med Nicke och Emma ute i solen och mös lite och snackade skit! På kvällen åkte jag sen hem till en kille som heter Niklas där det var förfest. Massa trevliga människor, massa nytt folk, så himla kul. Måste sägas igen - Många mycket trevliga människor! :) Sen tog vi oss till lite olika uteställen, jag valde BMB. Sen avslutade vi på samma ställe som vi började, hemma hos Niklas på efterfest. Jag tror jag inte har varit på efterfest på typ fem år, så det var mycket trevligt! Lite nya människor tom som inte var på förfesten. Så roligt med nya människor, och dom festar jag gärna med igen! :D

Nehepp

Lite besviken blir man ju nu förståss. Jag skulle göra lite påskmiddag till mig och min bror, men nu ringar han och säger att han är så bakis så han inte kan komma. Jag är inte förvånad, men lite besviken blir jag ändå. Speciellt när mamma och pappa är i Sälen så jag kommer inte fira med dom heller. Sätter mig ute i solen en stund istället dådå...

En puss i påsk!



Nu ska jag ut i solen lite på en vända, sen ska jag laga mat och bjuda min käre bror på påskmiddag! :) Hoppas ni alla har en fin påskhelg!! PUSS!

Långfedag

God morgon, idag är det långfredag och jag äter frukost och gråter lite till Biggest Looser! Tänkte starta dagen med att ta mig iväg och träna, ska bara låta frukosten lägga sig lite först. Sen tänkte jag ta mig och handla grejer så jag kan fixa lite påskmat till imorn. Å så tänkte jag göra påskbakelser, riktiga denna gång, så bara skrika till om ni vill komma och äta! :)

Ännu en fin dag - vårkänslor!



Å vad jag älskar att våren har kommit! Den var så efterlängtad! Nu är det snart påsk och massor konstigheter med tidningarna på jobbet. Tills morgondagen är det även lite extra som jag själv är rätt nöjd med!! :D Jag har bytit sidnummer på alla sidor i tidningen, haha så antingen blir det ASbra eller så blir det pannkaka:P Så länge alla har tungan rätt i mun, främst jag (å det har jag ju alltid), så kommer det bli så jäkla bra! När tidigare tidningar har haft som jag har nu så har dom struntat i att det blir felpaginerat i hela tidningen, men eftersom jag alltid vill att allt ska bli så bra det bara kan, även om det blir extrajobb så har jag kommit på det här sättet, det krävs bara lite mer koncentration av alla inblandade! :)

Annars så finns det en fin kille på gymmet, vet inte varför jag ser honom lite titt som tätt, det är bara nåt med honom, lite söt sådär. Sen så vet vi ju att jag har ett par av mina andra puddingar som brukar vara där ibland som man kan ha lite som ögongodis! VÅRKÄNSLOR! ;)

Over and out, nu ska jag jobba! :)

På snabbköpet



Igår var jag in på affären på vägen hem och såg denna skönhet. Nylonstrumpbyxor kan man INTE använda som byxor!!! Först när hon stod och plockade upp saker på kassabandet så såg man ända upp till stringtrosorna. Tyckte hon att det såg bra ut när hon kikade hemma i spegeln ståendes eller? Strumpbyxorna var även fulla med maskor utefter hela benen. Vad kan hon ha varit? kanske nån stans mellan 17 och 22 år. Dessutom hade hon barnvagn och ett barn med sig så hon var antagligen mamma, såg ut som det. Usch, jag tycker att det är så hemskt, det är inte OKEJ att se ut sådär i en affär där det finns MAT! Äckligt! Motbjudande! Å mamma dessutom. Skärpning!!!

Störiga grabbar och förlorad nyckel



Haha, var tvungen att lägga upp den här störiga bilden från i lördags! :P Love you!

Det var en väldigt rolig lördagskväll!! :) Men på vägen hem blev det lite smått intressant när jag inte hittade min hemmanyckel! Som tur var så gick vi hem och när vi hade lämnat av Calle så gick jag, Nicke och Micke och skulle släppa av Micke och då började jag kolla om jag kunde hitta nyckeln och jag hittade den inte. Till slut gick vi in i porten så jag kunde leta ordentligt men hittade den inte där heller.... så tillslut gick vi upp till micke för att kolla om den åkt ur där nån stans på förfesten och där låg den, på sovrumsgolvet tillsammans med lite pengar, där jag hade klätt av mig tidigare på kvällen. Haha, alltså bytit kläder, inte "klätt av mig" ;) Men fatta om jag hade kommit hem och upptäckt det först då, då hade jag fått sova i solariet för dem nyckeln låg i väskan!

När jag menade att porrigt är mer poppis än coolt
så menade jag att jag hade på mig baggybyxor till förfesten för jag var lite sugen på att gå ut i det, men också för att jag behövde låna sybehör för att laga hålet i kjolen innan jag kunde ha den. Sen så när vi nästan skulle gå så frågade jag om jag skulle klä mig collt (baggy) eller porrigt (kjol) och fick utan tvekan samma svar från alla pojkar, PORRIGT! Tack Emma för att du stöttade mig i att collt är bra, men jag kände ändå att porrigt vann den röstningen så så fick det bli! :)

Härliga lördag!



Igår startade jag dagen med träning som vanligt. Sen kom goa Emma förbi och vi hade en jättemysig stund i solen. Först promme och glass på donken och sen mys på ballen! Puss på dig sötaste :* Så mysigt med vårsolen mot kinderna! På kvällen sen så festade jag till det lite med Emma och pojkarna. Jag hade en jätterolig kväll och hoppas att dom andra också hade det! :) Idag har jag varit lite seg men börjar känna mig mer och mer som människa :P Men det var det värt!:D

Tydligen är porrigt mer poppis än coolt;)

Våren är här! :)



Mina vänner, våren är här!!! :D Jag har börjat cykla till jobbet nu (tredje dagen), och jag märker hur otränad jag är, det suger i benen så inihelvete och det känns som att jag inte kommer någon stans, men det känns bra, för då vet man att vi går mot varmare tider! Idag provade jag på gruppträning på Friskis. Jogg medel. Det var ganska bra tempo för mig tror jag. Vi joggade ca 7km totalt med massa back och intervallträning. Sen lite styrka på det. Tror jag ska prova på passet på söndag också och ta cirketfyspasset innan. Å så var det ju så himla härligt väder för utejogg idag!:) Första passet för i år ute i Rocklundaspåret. Det var riktigt bra torr mark å lite blötare och snö på vissa ställen bara, ashärligt! Sen kom jag hem och städade min lägenhet och lagade mat för andra gången idag. Jag älskar dagar när man är effektiv! Puss och hej!! <3

På landet



Igår när jag var på landet så fick vi påhälsning av lite djur hemma hos farmor och farfar. Så fina!!:) Hann få ett par bilder på dom innan kameran fick slut på batteri. Lite arg var jag också att jag inte hade med min systemkamera! Nu ska jag iallafall sooova! :)

sommardäcken på!



Idag har jag bytit däck på bilen, kollat lufttryck, fyllt på luft, kollat olja och kylarvätska. Känner mig som en karl:P Och JA, jag har faktiskt bytit däcken SJÄLV! Pappa var visserligen med ut till landet eftersom han skulle byta på deras men min bytte jag själv på (kan själv), tycker man ska kunna det fästän man är tjej och det räknas som karlgöra! Sen åkte jag hem och bakade för att rädda upp min kvinnlighet, haha ;)

Afternoon Tea



I lördags var jag som sagt på Afternoon Tea  på Thoresta herrgård med Catta, Camilla och Fia och det var såå mysigt och för inte tala om gott!! Mums mums, massa goda grejer, tror min favvo var sconesen, skaldjurssnittarna och skaldjursröran på hårdbrödet. Tårtan var också väldigt god! Och chokladbitarna. Ja det mesta var gott helt enkelt:D Synd att Malin och Jossan fick förhinder och inte kunde följa med! Massa pussar till mina fina vänner och ett stort tack till Per som bjöd dit oss!!

Jag behöver byta

bort snöflingorna på min bloggbakgrund ser jag :P haha undrar vad jag ska sätta, lite blommor kanske. måste ta mig tid till att göra någon ny någon dag!

Möten om framtiden

Idag ska jag på två möten och en föreläsning så dagen kommer bli lagom upphackad. Det är en föreläsning om friskvård som jag först ska gå på. Sen så är jag med i friskvårdsgruppen så lite senare idag så ska vi ha friskvårdsmöte. Jag tycker att sånt är jätteintressant och roligt och jag hoppas att vi kan få Medieproduktion att bli hälsosamma både på ett personligt plan men även från ledningens sida. Sen så till det viktigaste idag så ska jag ha möte med chefen om min situation på jobbet, framtiden och så. Jag bad om ett sånt möte efter att jag inte fick jobbet i Örebro. Jag söker ju något, utveckling av mig själv, utveckling arbetsmässigt och lönemässigt och jag ska höra hur det ser ut här på företaget, om de möjligheterna finns eller om jag ska söka mig någon annan stans. Jag känner att det är lite jobbigt för jag vill verkligen få fram allt jag tänker och känner och vill på det mötet!!! Jag hoppas verkligen att det blir ett bra möte och att jag kommer därifrån med lite svar och en bra känsla för vad jag ska göra nu. Jag trivs ju på mitt jobb och behöver inte flytta på mig, men då är det vissa saker som jag vill veta om det kommer att utvecklas här.

Pizzascones



Idag har jag pysslat lite och gjort pizzascones med tonfisk, oliver, champinjoner och Zucchini. Riktigt gott blev det! Lite synd bara att jag endast hade mig själv att bjuda. Kan ibland sakna att få göra lite gott till den man älskar. Skämma bort honom lite:)

Söndag morgon



Tackar för en mysig gårdag med god mat och goa flickor. Nu är det ny dag, söndag och mysdag:)

Mysig fredag igår och underbar lördag på G!!

Igår blev det en riktigt trevlig kväll med vänner hemma hos Calle. Vi åt sushi och sen gick vi och köpte godis! Usch vad man mådde illa sen, varför blir det alltid så mycket i påsen när man ändå blir äcklad efter typ tre bitar?! :P Vi satt och "spelade" lite frågespel och hade allmänt trevligt! :)

Idag har jag en sån där underbar lördag framför mig. Börjar som vanligt med ett träningspss. Träningkläderna är redan på! :) Funderar dock på om man ska jogga inne eller ute, det ser ju så fint ut ute, men det låter ju som att huset ska blåsa bort!! Så skönt, nu är jag nog igång igen. Blev gym måndag, 40 min jogg onsdag, 30 min jogg och gym i torsdags och sen gym och ska försöka hinna med löpning idag också. Just nu väntar jag bara på att frukosten ska lägga sig i magen, så ska jag dra iväg! :)

Sen ska jag iväg med Catta, Camilla och Fia på Afternoon tea! Ska bli så roligt och så länge sen jag träffade dom! Sen blir det hem och vända och iväg och fira Emmorna som har fyllt år! Mysigt som alltid!

Nu - TRÄNA!! :D

Längtar utomlands!!!


Fredag idag det är härligt!! Å så längtar jag utomlands nå grymt! Jag vill åka på solsemester!!! :D
Massa pussar på er alla mina vänner! <3


Duktig flicka! :)

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, kors i taket så tidigt, inte för att jag är trött men jag fick för mig att jag skulle vara lite vänlig mot kroppen bara! Känner mig riktigt duktig! :)

Jag och mina Frissyrer 2004-2011 ;)

Nu är jag där igen, när jag inte vet vad jag ska göra med mitt hår, så jag tänkte fråga er! Jag kollade igenom lite bilder på hur jag haft förut och så blev det att jag plockade ut några och gjorde en liten kronologisk bildserie, kul va?!. Notera att jag var "liiite" rund i ansiktet 2004:P


Haha, kolla in hösten:P Mest radikala föränringar, 2006: Långt till kort. 2007: blont till rött. 2008 ljusbrunt långt till kort rödbrunt!:) Jag ser ett mönster! ;) 

Så vad tror ni? Vad ska jag göra med håret? Vad gillar ni bäst? Eller har ni bara nå andra roliga kommentarer?? :P

På't igen!

Blir inget Örebro just för tillfället. Tjänsten slogs ihop och blev bara en, och det var en annan från företaget som fick den. Hon har jobbat rätt länge med det, så jag förstår att dom tog henne. Nu är det bara att fundera på hur jag ska gå vidare och utvecklas och få ut min potential! :) På't igen, man lär ju sig alltid något av allt och det ger mig bara energi till att försöka mer! Gör man inga försök, ser positivt på saker och kämpar för att få det som man vill så kan man faktiskt inte heller förvänta sig att få som man vill! :) Jöpp höpp! ;)

Min äggslicer brann upp - Såå klantigt!

Kom på det igår kväll när jag skulle göra äggmacka att jag ju inte längre har en sån äggdelare:O Knappt så jag vågar skriva det här... men jag bjuder på den:P Jo det var ju så att jag för ett par veckor sen också skulle göra en äggmacka och hade redan kokat ägg dagen innan. Men när jag hade delat upp ägget kom jag på att det ju var lite godare om det var lite varmt och inte iskallt så jag ställde in det i micron i några sekunder. Och efter en sekund så började micron typ spraka så och jag kikade in och tänkte bara på att det var ägget som reagerade (viss mat låter ju i micron) efter 5 sekunder så slog det mig! Jag öppnade micron och mycket riktigt, det stank ur micron, undersidan av ägget var svart och trådarna i slicern var sönderbrända, halva trådar var bara kvar, jag hade ju lagt in ägget OCH äggdelaren i micron eftersom jag tänkte att det ju var av plast!

Basic knowledge Helena: Man kan INTE sätta in stål i micron!!! Hahaha!!

I am number four

Ikväll blev det bio, I am number four! Den kan jag verkligen rekomendera. Den var riktigt bra! Det är så skönt att gå på bio och se nåt som är bra för man mår liksom väldigt bra när man går ut därifrån och kommer hem. Vissa filmer ger en sån känsla! Dessutom var det snygga människor i filmen, killen är så där surfarrsnygg som jag gillar, en söt tjej och sen cool brud. Allt som en film ska ha alltså!! :D

Mexican fiesta loca - Grattis Linnea


Idag fyller Linnea år, stort grattis till henne!! Så igår hade hon fest hemm hos sig med mexikanskt tema, med Nachostallrik, Sangria, Mojito och tom en piñata (som för överigt vägrade dö)! Jättetrevlig kväll och roligt på BMB. Kul att komma ut i verkligheten igen! I slutet var det ett par helt okej killar som dansade vid oss, och jag ångrar lite att man inte var lite mer öppen för det, ibland när jag är på krogen så har jag en tendens att liksom stänga av allt runt om. Jag fokuserar liksom på dom jag är där med, och ser inte alla andra. Ibland skulle det vara bra att kunna se lite fler :P Summa sumarum, toppenkväll och tack alla inblandade!!! :D

April April

Igår skojjade jag lite med folk eftersom det var första april :)

På jobbet ringde jag och skojjade med en säljare i Motala så han höll på att få hjärtatack där borta kvart över fyra en fredag. Jag sa att en jätteviktig kund till honom inte skulle vara med i tidningen imorn för att den var felaktigt bokad och fanns liksom inte med i systemet. Han blev bra svettig, det var jättekulkul! Haha! Han sa att han skulle bita hälsenan av mig när han kom till Västerås nästa vecka och massa andra fula ord till mig.

Sen när jag kom hem så ringde jag till mamma och frågade om dom hade lånat min bil för att den inte stod på min parkering när jag kom hem. Haha, hon blev jätterädd att den hade blivit stulen tills jag efter ett tag sa april april, då sa hon "jävla unge" till mig och lita andra fula ord! Också bra skoj!! :)

Sen till aprilskämtet på bloggen så tänkte jag INTE stänga av mig från verkligheten så pass att jag inte får använda någon elektronik nästa vecka. Herregud, jag skulle ju typ dö då! (Fast jag skulle kunna göra en sån grej) Men förstå att inte kunna ringa någon eller få kontakt om jag inte cyklade hem till någon. Inte ha kontakt med omvärlden alls liksom, så det behöver ni inte vara rädda för, inte nästa vecka iallafall, för om jag ska göra en sån sak så måste jag nog förbereda mig lite! :) Men det blev en kul tanke iallafall, tänkte att jag skulle prova det någon vecka sen. Men då ska jag ha bestämt träff med folk först så jag har redan inplanerade saker i veckan så jag inte bli så isolerad. Vanliga brev skulle jag ju få skicka. Så hade ni velat stämma träff med mig så hade ni fått knacka på dörren eller skicka brev! :) Men känner inte för det just nästa vecka så ring mig gärna då! :D Men jag tror en sån sabbatsvecka skulle göra att man uppskattar lugnet och tystnaden men sen även all fin elekronik som man tar för givet! :) Sen vill jag bara säga TACK Emma och Sara för att ni faktiskt vill kunna ta kontakt med mig!!:) <3

Inte på en vecka!!

Jag har bestämt mig för att göra ett experiment!=) Jag ska leva utan elekronik i en vecka från och med nästa vecka, dvs ingen dator, ingen tv, ingen telefon, ingen spis, ingen bil, ingen musik...

På jobbet får jag använda datorn, men bara till jobb. Jag får inte lyssna på musik och får bara gå in på en internetsida som är tryckeriet för at kunna sköta mitt jobb. Och telefonen på jobbet för jobbsamtal.

Annars NADA! HJÄLP!!

Bye bye!

RSS 2.0