Gnällbältet

Tycker det är lite jobbigt med negativa människor. Speciellt såna som är konservativa och inte klarar någon form av förändring. Som bara gnäller. Speciellt om man gnäller på köpings eller fagerstadialekt haha. Då låter det som man gnäller bara man öppnar munnen. Plopparna med musik i öronen har varit frekvent använda på jobbet de senaste dagarna...
 
Städat lite fint i lägenheten ikväll som sig bör en torsdag. Tom torkat golven. Och lite CF, satan i gatan va varmt det var idag. Passet innan hade missat att sätta på ventilationen. Lyllo oss :P Svett svett! Länge sen vi tränade ihop nu gumsan, gillar dig :* Bra drag va det! 15 pers fler än vanligt också, så det var lite trångt men ös som alltid! En varm dusch och mat och livet är gött :) Kanske lite sömn strax också så man orkar upp imorn :) Puss på er!

Kycklinglasagne igen


 
Jag har ju tidigare sagt att jag gör mycket mat i ugn nu för tiden för då kan man göra annat samtidigt och en känsla att man "slipper laga maten". Idag blev det kycklinglasagne. Bra matlådemat och gott blev det som alltid. Smakade en liten snutt efteråt trots att jag redan hade ätit kvällsmat ;-)
 
Lätt som en plätt. Stekte finhackad kyckling och denna gång hade jag i zuchini, hackade kidneybönor, krossade tomater, fetaost, salt & peppar (paprikan va slut). Varvade kycklingsåsen med färska lasagneplattor och lite bechamelsås med en snutt ost i. Toppade med riven ost.
 
Haha, samtidigt som jag gjorde detta gjorde jag även mat till mig själv för kvällen. Stekte jättegoda krispiga raggmunkar som jag åt med keso och lingonsynt. Det är verkligen jättegott!
 

Samordnare på jobbet

Förresten, det har jag glömt berätta. I och med neddragningarna så har två produktionsledare nu blivit en och istället ska två samornare, en för format och en för webb utses och ingå i ledningsgruppen. Jag har blivit tillfrågad om jag vill bli samordnare för vår sammanslagna grupp. Format/Traffic/IT. Vi är 11 st. Ska samla till möten varje vecka och sitta med i ledningsgruppen och föra gruppens talan. Komma med idéer och kritik för utveckling. Vara med på de möten som gäller vårt område där kunskap om vårt område krävs. Jag har än så länge lite dålig kunskap om traffics system men jag lär mig väl. Från första december kommer jag vara det, 6 månader som start. Kul att de tänker på mig tycker jag. Min chef sa att de ville ha någon yngre med många bra idéer och som också kunde komma med kritik. Tackade ja.
 
Denna höst har hänt lite bra ändå. Jag har ju som mål för 2012 att söka mig till något annat jobb om inte något kul dyker upp där jag jobbar nu. Och nu känns det som att jag ska vänta nåt år med att byta. Efter sommaren fick jag vara med i gruppen som ska skapa verksamhetsplanen för 2013. Sen fick jag en större tidning, tidningen som jag gör nu som jag tycker är jättekul att jobba med. Jag har varit med och skapat helt nya format och de har verkligen lyssnat på det jag har sagt, så nu har jag nästan fria tyglar och att fixa som jag tycker blir bäst (jag har gett mig själv fria tydlar av den enka anledningen att jag faktiskt sitter på den kunskapen). Jag känner att de har förtroende för mig och många formatfrågor kommer just till mig. Kunskap och erfarenhet är verkligen en skön känsla! :)

Funderar

Hörde här om veckan att man kan se på håret vilken period i livet man är. Haha... jag har linte klippt mig eller fixat håret på ett halvår. Snacka om att jag har slutat bry mig. Jättelänge sen jag färgade håret på riktigt också. Känns som att man bara drar ut på det och inte orkar. Skulle fan behöva ta hand om mig själv lite igen och börja bry mig lite mer, så här kan jag ju inte fortsätta!!! Men jag vet ju inte vad jag vill :( Mer ambivalent än nånsin. Vill inte riktigt klippa kort igen, och det passar inte när det blir långt. Orka lugg! Och lång lugg är sådär snyggt. Inget är ju bra. Jag behöver fan proffshjälp. Toffs = bra skit! ;-)

Dagens pass

Idag höll jag inte ens på att komma med på HIT-passet. Klockan 17.00 när jag bara skulle godkänna de sista annonserna så var det strul till tryckeriet så de bara snurrade och snurrade. 17.15 lämnade jag de sidor jag hade kvar till en kollega för att springa till bussen (jag ville inte ha ännu en missad bokning). Hemma 17.40, springa upp i lägenheten, slänga med mig träningsgrejer, ta bilen och åka till friskis. Jävla bil framför mig att åka långsamt. Springa in och logga in mig på friskis 17.51, för att sedan springa ut och flytta på bilen till ett ställe där man faktiskt fick stå. In och byta om och in på passet 18.00! Mitt liv! ;)
 
Dagens pass. HIT. Som vanligt 4 min i varje zon. 1 min paus mellan varje zon.
 
Zon 1: 8 hängande rodd, 8 killerjumps, 8 köttbullen.
Zon 2: 8 Dubbel kettlebell thrustlers, 4 rusher, 4 armhäv+dips mellan stepbrädor.
Zon 3: 6 Boxhopp, 8 frivändningar, 10 explosiva armhävningar.
Zon 4: 8 marklyft, Burpies som förflyttningsövning, 8 Floorslambers.
 
Bonus. 4 min.
5 armhävningar, 10 situps, 15 knäböj

Swedish House Maffia


 
Här kommer lite bilder från i torsdags och Swedish House Maffia! Så jävla bra var konserten! Magiskt att hoppa runt bland alla andra som var där, magiskt ljud i alla högtalare. SJUKT mycket folk. Magisk ljussättning och hela ljus och bildshowen. Så glad att jag köpte biljetter!!!!! Grym upplevelse!!!! :D Eftersom det inte är en konsert där folk sjunger, även om en person sjung två låtar live, så blir det ju fokus på en jävla bra feststämning helt enkelt. Vill se igen! Som en GIGANTISK ASBRA FEST!!!! Hade man varit lite full så hade det varit pricken över i:t!
 

En ny dag kanske

Skulle kunna tänka mig en ny dag. Vaknade 8.10 i morse och insåg då att jag måste ha stängt av väckarklockan (alla tre, som tillsammans ringer var trejde minut i över en timme). Så jag kom för sent till jobbet. Cykla dessutom, kallt. Jag fick inte med mig matlådan hemifrån. Min dator fuckade ur på precis samma sätt som i torsdags då jag helt plötsligt varken kan använda mus eller tangentbord och den bara gör helt konstiga grejer när jag klickar. Tog över en timma att få någon att fixa. Då kom mensen och hälsade på, toppen. Och dessutom har jag lyckats sätta på mig trosorna ut och in i morse... tydligen. Haha, snurr i bollen. Väntar spänt på va resten av dagen har att bjuda på ;-)

Lite upp och lite ner

Har mått lite sådär halvkasst ett par dagar och lite längre. Jag har ont i magen och mår illa. Igår struntade jag i träningen för att jag inte vågade. Idag hade jag också ont i magen men hoppades på att det skulle gå över om jag fick röra på mig. Men efter passet kom det tillbaka igen. Jag börjar undra om det kan vara stress, har haft det förut så jag ska prova om det funkar med litemagtabletter, och gör det det, så vet jag ju vad det är. Annars blir det till att gå till barnmorskan, det är min andra gissning...
 
Var hos tandläkaren idag eftersom jag hade bitit av en del av en tand i torsdags och jag kommer få ta mig tillbaka och borra ur gamla lagningen i tanden för tat kunna fylla i nytt och bygga ut den del som lossnat. Han såg skräcken i mina ögon... Buhuuu :( Jag kommer få ta mig dit veckan innan och hämta ut lugnande som jag kan ta innan. Japp, jag är lite småkaxig annars och klarar rätt mycket, men hos tandläkaren och läkaren är jag en liktig liten mes. Jag får panik. Vill bara börja gråta. Kan vara skönt att slippa värsta paningen när de ska ta spruta. Borrningen klarar jag men sprutan... nja inte lika bra. Jag får panik över att jag inte har någon stans att fly!
 
HIT-passet idag var helt brutalt jobbigt. Var länge sen jag var på HIT så kanske var därför, men satan va slut jag var i slutet. Jag var typ vimmelkantig. JÄVLIGT BRA var det idag, och sjukt kul. Men ja herrejävlar va jobbigt. Hade bra pannben så tog i av bara satan också. Att gå krabbgång tex med en sandsäck låter inte så jobbigt, men efter ett tag tog man sig yup inte framåt. Och bonusövningen, benen var inte kaxiga då... fy fan.
 
Så här såg dagens pass ut. Rotation på övningarna i 4 min på varje station. varje övning var 8-10 upprepningar. 1 minuts vila mellan :)
 
1. Thrusters. smala skivstångslyft golv till haka. explosiva armhävningar m hopp.
2. Knäböj m sandsäck. Krabbgång m sandsäck i knät. Slänga sandsäck över axel.
3. Boxhopp. explosiva situps med kasta boll i vägg. mountainclmbs.
4. Kettlebelswing. utfallssteg m kettlebell. Floorslam med boll.
Bonus: jägarvila m skivstång varierat med mountainclimbs. 6 min.

Berättelsen om en ko

 
För er som inte har hört den här förut. Ni måste lyssna! Jag hörde den i lördags och höll på att dö av skratt, så jäkla kul! Det är en radiopratare som läser upp ett barns uppsats :)
 

Fast

Jag började läsa en bok igår kväll. Efter 130 sidor insåg jag att klockan var ett och att det kanske var dags att sova. Beroendeframkallande bok. Inte fan kunde jag sova då. (Trött i kroppen hjälpte inte heller efter spinning och skivstång/intervall på lördagen och sen CGX igår, och så blev jag hungrig eftersom kliockan hade blivit mycket). Sjukt trött idag. Det finns två anledningar till att jag inte så ofta läser böcker. Dels så behöver jag ha ett lugn runt mig för att kunna koncentrera mig och dels så vet jag att har jag börjat så kan jag inte sluta sen. Därför behövs ofta semester för att jag ska ta upp en bok och läsa. Och nu vill jag bara fortsätta läsa. Kommer fler inlägg om boken sen. Kan säga redan nu, sjukt bra! Men fan, har svårt att hålla tankarna i styr, haha farlig för mig själv och andra just nu. Jag reagerar precis som jag förutspådde. Frustration AB. Kanske det försvinner om jag kommer längre in i boken, men av någon anledning känns det inte så.

Lördag

Inatt har jag nog sovit längre än jag gjort på länge, det behövdes! Vaknade vid sju och var utvilad, men tyckte det var för tidigt så jag la mig igen till halv nio, bara för att jag kunde. Asskönt! Sömn är inget som prioriteras i mitt liv annars. Det har varit en tuff vecka med övergången till nya världen så igår var jag helt slut. Var med Madde och Linnea och käkade på Jensens och sen var vi hemma hon Linnea och såg en film. Filmen var säkert bra, men jag har sjukt svårt att titta på filmer som inte är engelskt tal. Denna var på Holländska. Inte snyggt. Filmen handlade om canser och otrohet. Kändes som att det var naket och sex blandat med spyor. Lite fin film, men inget jag skulle rekommendera kanske. Då är det nog bättre att läsa boken...
 
Strax ska jag ta med mig mig själv på ett spinnpass. 70 min spin roulette 50-60tals-tema! Bra start på dagen hoppas jag :)

God morgon

Knappt vaken,men ganska glad ändå!hinner med tidiga bussen, bra jobbat!:) mycket att göra idag,nu kör vi!
 
 
 

Vackert

 
Här kommer en till bild från min lilla minipromme! Så fint tycker jag!
 

Konst eller konstigt?

 
På lunchen idag var jag tvungen att ta 10 minuters luft! Fan, jag gör ju inte annat än jobbar just nu känns det som. Och ändå skulle jag vilja jobba lite till! ;-) Det här var väl lite mysigt? Såg på bron över svartån precis vid jobbet. Jag tycker det var gulligt! :)

Tankar om framtiden

Funderar lite på vad jag vill och vad jag är kapabel till. Jag har så mycket jag skulle vilja åstakomma. Vi körde en lek i helgen som hette "vem i rummet...?" Och en fråga var vem som skulle ha ett företag med 50 anställda. Nu på kvällen kunde jag inte låta bli att tänka att jag kan också. Jag är asbra på all form av projektledning och där är min styrka. Privat är jag en person som kan verka rätt okunnig, kanske osmart och velig. På jobbet har jag full koll, säger precis vad jag tycker, är smart, kunnig och har total koll på allt. Där känner jag mig jäkligt inelligent och är riktigt bra på det jag gör och mycket mer! Du... intelligent kanske ni tänker.... JA FAKTISKT! Det jag egentligen skulle skriva var att jag har sjukt mycket driv. Är riktigt smart när det gäller att driva projekt. Ambitiös, nogrann, pålitlig. Har hunnit få mycket kunskap. Jag gillar verkligen mitt jobb vill jag också passa på att säga. Jag önskar bara att någon kunde se min fulla potential och inte bara delar av den. Denna "rangordning" gör mig galen ibland. Jag ska fundera på vad jag vill göra framöver. De flesta av er känner ju mig privat och kanske därför inte har en aning om vad jag faktiskt kan, det är lite synd. om ni tror att jag är korkad för att jag inte vet var Härnösand ligger mm. Då skulle ni se mig på jobbet. Jag har så mycket inom mig. Skulle vilja starta eget. Ska bara komma på vad! Kanske flytta till Zürich och öppna ett träningsställe, det vore nåt! :D

Massage

Fan va skönt, var på massage i förmiddags. En killes händer på min kropp!!! :O Japp, skönt var det ;-) Man är ju inte så bortskämd med beröring öht när man är singel så det blir nästan en konstig känsla när någon tar på en. Tycker ni att det låter tragiskt. Nej det är det väl inte, men bara ett faktum. Den naturliga fysiska kontakten och närheten med andra människor finns ju inte på dalig basis då riktigt. Så just nu mår min kropp lite bra, inte bara av massagen, utan lite mänskling kroppkontakt och beröring! Gött! Blir nog mer massage för att få bort det stela men också för att det är lite gottit man kan unna sig ibland. Haha som att gå till en prostituerad. 160 spänn för beröring är ju rätt billigt. Ja visst skulle 0kr på krogen vara billigare. Men det här känns kvaltitetssäkrat och bra :-) Man vet liksom vad man får för pengarna! Samtidigt måste jag ju ändå säga också att det är lite farligt att gå så. För det är så skönt så man börjar undra hur ett liv med faktiskt beröring lite då och då skulle se ut. Nästan så man börjar längta efter en pojkvän som man kan gosa lite med!

Lite shopping

Svart väst New Yorker, tunika New Yorker.
 
Shoppade lite efter jobbet i fredags eftersom jag tyckte lite synd om mig själv att jag hade jobbat till fem när alla andra fick gå klockan tre. Hade inget speciellt planerat och jag ville se om det fanns något fint någon stans. Shoppar typ aldrig längre. Köper ju bara träningsgrejer och träningskläder känns det som.
 
En svart väst som passar bra till mycket tänkte jag mig. För ett piffa upp en tjocktröja eller som på bilden bara för att göra den vanliga outfiten lite rolig. Snyggt till jeans och stövlar. Sen kan man ju använda den när det blir lite varmare igen som "jacka". Lite dyrare än något som man köper i farten men av någon anledning kände jag bara att jag var TVUNGEN att köpa den för att den var en sån "måste ha"! Ni vet som man känner ibland. Såna brukar ju kunna bli favvoplagg också! Sen blv det en topp också som jag tyckte var fin :) Kul! Måste shoppa oftare och börja bry mig om mig själv igen!
 

Skön dag

 
Skön dag idag, jag har bakat, hämtat bilen, varit till återbruket, tränat ett härligt CGX-pass och sen bjudit över fina Emma på varma mackor med kantarellstuvning! Mysigt! Det är tur att man har vänner man kan skämma bort lite när man inte har en karl som man kan skämma bort! :) Igår kväll när jag kom hem från stan kan jag säga att jag fick lite sting av uppgivenhet och även i morse, men dagen den gick och det blev en mysig dag trots allt!

Mockaruta med creamcheesefyllning

 
Slängde ihop en kaka idag. Mockarutor med creamcheesefyllning. Den som säger att bakning är en exakt vetenskap och att man måste följa recept har fel, man kan visst göra lite som man vill. Tycker iallafall jag :P Tyvärr hade jag lite taskigt med tid så jag fick hälla på fyllningen fastän den var varm så mycket sögs in i kakan istället för att ligga som ett lager. Kanske gör en ny som får svalna för att kunna avgöra om det är fipp eller flopp. Kombon ju mitt egna påhitt. Fyllningen bestående av vit choklad, färskost, florsocker och citron är ju sååå god bara i sig!
 
Bakade för att jag ville ta med något litet till vertstan där min bil fixades, tyckte pojkarna behövde lite godsaker dit! :) Blev lite kvar, alla fula bitar, så det får följa med till mitt jobb imorn :)
 

Ta hand om bil-dag

Efter att ha fixat bromsar, absdatorn mm som gick på 8.500 nyss så kan jag nu checka av en till punkt på min to-do-list för 2012, laga rosten på min bil! :D Här kommer före och efterbilder!
 

 
Å så jävla bra det blev! Jag är verkligen så sjukt tacksam för hjälpen jag fick av Jonas med att fixa det! Jag hatar när det är något jag inte kan fixa själv utan måste ta hjälp, det är så jobbigt. Just därför är jag så glad att jag fick hjälp! Som ni ser så är det inget man gör i en handvändning utan den blev mycket väl omhändertagen.
 
 
Tadaaaaa!!! Den är ju helt som ny! Rosten är borttrollad! :D Tack snälla gulliga!!! Hade det varit jag så hade jag tagit sandpapper och papprat bort så mycket som det gick, haft på rostskydd, spackel, slipad och målat. Men nu är det ju ORDENTLIGT gjort. Till och med löddrat igen hålet! Grymt bra, sååå fin!!!
 
 
Under tiden passade jag på att skrapa bort målarfärgen från baklucke"golvet". Terapiarbete. Jag välte ju ut en halv burk vit målarfärg i den för nåt år sen så då plockade jag ur den helt. Mmmm klantigt jag vet, kommer fortfarande ihåg när jag öppnade luckan och upptäckte att det var färg i hela utrymmet! Men så tänkte jag att jag kunde se om jag kunde göra nåt åt det och så ska jag lägga in en billig filt i botten och använda den igen. All färg gick att plocka bort, alltså det är slätt nu, men fortfarande vitt. Bra där Helena! Och så kunde jag dammsuga ur bilen helt och byta till vinterdäck! bra bil-lördag! :) Hann till och med staka till Hökåsen och tillbaka på inlines innan jag skulle fixa mig för fest hos Madde. Man hinner om man vill :)

Franskt

 
Förutom jobbat, städat och tränat så har jag fixat lite helgnaglar också! Franskt idag. Lätt och passar till allt! :)

Smoothie med färska jordgubbar!



Hittade fäska jordgubbar i affären idag! Asgott!!! Fick hamna i mi smoothie tillsammans med banan, kiwi, blåbär, hallon, kvarg och lite vaniljyouhurt! Perfa efter träningen! Mmmmmm mums!!! :)

Lilla knytet

 
Så go och söt!!! Det är så det börjar fladdra i livmodern när man ser! Bara en vecka gammal är han och var och hälsade på på jobbet idag. I såna här fall kan jag känna att det är lite synd att jag är så långt borta från detta. Vore lite mysigt faktiskt :)

RSS 2.0