Gör det mig sjuk?



Förra veckan fick jag höra något intressant när vi pratade om att jag varit mycket sjuk, och jag kan inte riktigt släppa det. En kollega frågade mig om jag använde munskölj eller liknande och jag sa att jag är dålig på att använda, men ibland kommer jag på mig själv att jag ska göra det. Så sa hon att hon har provat två gånger och blivit jätteförkyld båda gångerna. Och anledningen till att jag inte kan släppa det är för att jag vet att jag tog en hut för ca 4 veckor sen då jag såg att den stod i badrummet. Det var nån dag innan jag blev sjuk. Nu tänker jag slänga bort den. För jag använder lite ibland med väldigt långa mellanrum och har blivit förkyld. Det är rätt bra förklaring, för det tar ju död på allt i munnen så man liksom inte får några goda bakterier kvar... svårt att veta om det är en slump eller om det faktiskt är så att det är bra för tänderna men faktiskt dåligt för kroppen. Läste lite olika artiklar och mycket styrker just detta. Jag tänker då inte använda det nå mer...!

Träänade idag :)

Idag har jag varit fri från nässpray i två dagar så idag joggade jag femman första ggn sen denna förkylning, kunde inte riktigt avgöra om hjärtat bankade av glädjerus eller av hat mot mig. Jobbigt vare, men jag tog mig runt femman på Rockis utan att gå så det kändes ändå okej. Fast lite rädd var jag för jag har inte varit där sen jag drömde om att två vänner till mig blev slaktade och skinnflådda i skogen, det var lite otrevlig dröm tycker jag. Här om natten drömde jag förresten att en annan kompis var gravid:P Vad mitt huvud håller på... Efter joggen blev det lite styrka på gymmet också, såå skönt. Mina axlar och nacke dör på jobbet om jag inte får träna. Gör så jäkla ont och blir såna knutar så jag blir ledsen. Måste träna axlar och rygg också för att kunna slå golfbollar utan att gå sönder och det vill jag ju.

P.S Kan Jangen och multivitaminen som jag nu shottar varje dag blir äckligare och äckligare, i morse trodde jag att jag skulle kräkas. Men kroppen ska i form i form i form och den behöver hjälp, så jag får stå ut!!!

Kärlek

Det har varit en lugn och skön dag idag. Jag hade massa kärlek över så jag gav den till min lägenhet, min bil och till mamma. Städade min lägenhet så den blev fin, sen åkte jag till mamma och pappa åt mat och firade mors dag. Jag gav lite kärlek till min bil också genom att städa ur och dammsuga den, tror den blev glad:) Tog en sväng till rangen och tränade slag, chippar och puttning. Jag gillar verkligen att vara där, det ger mig ro:) Sen tog jag mig hem, tog en skön dusch och kröp upp i soffan med en kvällsmacka och te <3 Pausade lite med att sätta mig vid pianot en stund. Och här i soffan sitter jag nu och bloggar lite innan jag ska ta mig in till min sköna säng. Jag älskar när man får såna här extrakänslor att livet är härligt och att jag är lycklig, när jag kom hem från rangen så kände jag precis det. Min lägenhet var fin och jag älskar verkligen mitt hem. Jag kände en sån varm myskänsla när jag satte mig i soffan med min kopp te. Man måste uppslatta livet:)

Och nu bör jag sova eftersom jag har lovat mig själv att vara lite snäll mot kroppen och att bli lite bra på det! :)

<3<3<3 Pussar och kärlek till er alla!!! <3<3<3

Relaaaaax and party all night! ;)



Igår var det relaxparty på en kompis jobb där de byggt relaxavdelning för personalen. Japp, där skulle man jobba! Mycket trevligt, god grillad mat, goa människor, lite gott att dricka och härlig relax =) Kul att se Emma också som kom bättre sent än aldrig ;) Pöss!!

På min gata i stan... :)



HAHAHA
, bästa på länge! Vad jag skrattade för mig själv när jag var hem å vände igår och var ju naturligtvis tvungen att smygfota från höften:P Såhär parkerar vi på bangatan! :P Haha en del borde kanske inte ha körkort! Hur fan lyckas man??! han måste ju ha åkt skitfort och inte sett stenen, kört över den och gjort en ofrivillig parkering. När jag gick förbi stod dom och funderade på hur dom skulle komma loss.... lycka till säger jag! :D

AW igår!

Igår afterworkade jag lite med Fia och träffade Frida och Rickard! Väldigt dåligt med folk ute generellt tycker jag, det var synd, men jag hade mycket trevligt ändå! :) Idag blir det Spafest på Tepes! Skepp å hoj!

Roliga timmen



Haha, måste lägga upp det här, man har ju bra härliga kollegor. De har köpt ett spel av något slag där det är insekter som tävlar mot varandra! Det är kul så länge de inte har rast och inte jag, om man pratar i telefonen, för då hör man ingenting om dom håller på och leker eftersom spelet står rätt nära mig! :P

Sommarlack



Igår målade jag naglarna med ett nytt lack som jag köpte igår, Depend 244 tror jag den heter. Kändes somrig och fin!! :) Först när jag målade på så tänkte jag "det kommer bli så fult", men det blev ganska fint när jag vande mig, lite pastellig och söt :)


Nu äre Kriiiiiiig!!!!



Jag är så FRUKTANSVÄRT TRÖTT på att ständigt bli sjuk nu så nu jävlar går jag till motattack!:) Jag gillar ju egentligen inte sånt här, tabletter eller medicin öht. Men nu behöver nog min kropp lite hjälp för att återhämta sig och få tillbaka någon form av motståndskraft. När jag pratade med en sköterska sa hon att det kan ha med att göra att jag började året med magsjuka och eftersom de flesta goda bakterier finns i magen så kan det ha blivit obalans där som aldrig hunnit återfå balansen, så nu försöker jag med provivashots. Dessutom tänker jag nu även KRIGA bort alla bakterier med Kan Jang och sedan tillföra massa vitaminer och mineraler och massa annat bra som hjälper kroppen att få tillbaka styrka, boosta den helt enkelt. NU JÄÄÄÄVLAR ÄR DET KRIIIIG mot alla elakingar som härjar i min kropp och vara snäll och hjälpa kroppen att återfå styrkan. För efter fyra gånger så kan jag säga att man börjar bli ganska orkeslös...

I min lilla kur så ska jag även försöka prioritera sömn ett tag (är jag ju liiite dålig på :P), för hur det än är så är det då kroppen bygger upp sig och laddar kraft så ett tag framöver så ska jag göra allt för att återfå balansen:)

Det var lite kul, när jag var in på naturapoteket och sa att jag hade varit sjuk nu fyra gånger i år och sa att jag behövde något för att hjälpa kroppen så pratade vi lite och så frågade hon också om jag gjort något de senaste året som kan ha bidragit, hon frågade "jobbar du mycket, stressar du mycket, tränar du mycket"? haha mmm, kan hända att jag gör ibland... Mina senaste två år sen uppstarten på jobbet, jag blev singel och har börjat träna har nog lett till en del både yttre och inre stress, inget jag spontant skulle säga att jag är stressad över på det viset, snarare att jag vill väldigt mycket, gör rätt mycket:D och blir stressad och rastlös om jag inte har något att göra, så ja kanske. Jag mest bara känner att sova, vila och ta det lugnt kan jag göra när jag blir pensionär... inte nu;)

Sen så vill jag bara säga en sak till... BLÄ, att ta en shot Kan Jang smakar ungefär som en svagare Jägermeister... inte så gott, vitaminerna var iallafall okej, men man vänjer väl sig. Ska ju bara boosta ett litet tag:)

Dop-present



Till dopet som var så gjorde jag en egen, lite mer personlig dop-present. Det gick inte lika snabbt att göra som jag tänkt mig (som med alla mina projekt) :P Det jag gjort är iallafall att göra tygomslag på ramen och sytt hörnen, gjort passepartout av rosa papper och gjort 90% svartvita bilder av de foton jag tagit på Lea tidigare och satt i. Därtill har jag gjort en bård av rosa och prickigt tyg och printat ut Leas hela namn och födelsedatum. Jag har även dekorerat med ett par fötter, en haklapp och en barnvagn. Så blev resultatet såhär!

Citat

“Jag har en enkel filosofi. Fyll det som är tomt. Töm det som är fullt. Och klia dig där det kliar.” :)

Alice Roosevelt Longworth


30 årsfest, dop och allmänt myshelg!


Redo för 30års fest. (Älskar att man ser hur stökigt mitt vardagsrum är också ;))

Nu var det ett tag sen jag bloggade... Det har iallafall varit en väldigt mysig och bra helg denna helg. Startade helgen med att umgås med mina pojkar, lira lite kort och så såg vi en film hemma hos Nicke.

På lördagen flängde jag runt lite och sen gjorde jag färdigt doppresenten till Lea. På kvällen var det 30års fest för Patrik på Intiman. Väldigt trevligt! Tog det dock lite lugnt eftersom jag skulle upp på dop morgonen efter och för att jag fortfarande inte är fri från förkylningen. Lite tråkigt att jag missade grillkväll hos Ulles föräldrar bara, men man kan ju inte göra allt...

Söndagen var det upp tidigt för att fixa ordning sig lite för dop, och slå in presenten och så. Dopet var i mina hoods, Romfa. Det är så himla mysigt när vi alla vänner träffas tycker jag!! Fint väder hade vi också! :) När jag kom hem åkte jag vidare till mamma och pappa och solade och grillade med dem, sen en sväng på rangen. Bra helg! :)

Vårruset



Igår GICK jag som sagt vårruset för första gången nånsin och här kommer en bild på nästan hela laget! Känns otroligt töntigt att vara med på en tävling, ha nummerlapp och GÅ. För att inte tala om att det kändes nå inihelvete frustrerande!!!! Gillar man att tävla generellt eller har något intresse som ligger en varmt om hjärtat så förstår man min frustration. Kan tyckas töntigt, "det är ju bara vårruset", men jag tycker sånt är kul, det är en tävling mot mig själv precis som andra saker, och jag HATAR att göra saker halvdant! HATAR att inte kunna göra det man tycker om!

Men om några dagar är jag nog igång igen med träningen... :)

2009 var året



2009 var verkligen ett jätteroligt år när jag tänker tillbaka på det! Massa roliga fester. Tittar man på min profil på fb så är där så många härliga kort från just då! Massa nya roliga människor och massa galna upptåg! Allt har sin tid och vad jag ville säga var verkligen från hjärtat att 2009 var en väldigt bra tid. Jag vet att jag har sagt det förr, men det var ett omtumlande år på alla sätt men det som ligger kvar i minnet är verkligen hur roligt jag hade det! Jag vill tacka er som var inblandade i att göra det året så himla bra. Ni ligger mig varmt om hjärtat! <3

Trotsig fyraåring!

Jag känner mig som en trotsig fyraåring för att jag kanske inte får springa idag!!! Och så är det pissväder, och vem vill GÅ runt 5km när det är pissväder??! Nä precis! Hade det varit fint väder så hade det ju kunnat vara trevligt fastän jag helst vill springa, men NU... totalt väderlöst!!! Om jag inte får springa så tänker jag inte vara med!!! :´(

Fest och fultal

I lördags var det förfest hos Maria och sen utgång på BMB. Riktigt rolig kväll vart det!! Mer sånt!!:D Och lite bakis dagen efter:P På förfesten enades Calle, Olle och Nicke om att mitt fultal var för lågt haha så jag får väl försöka göra nåt åt det då;)

Lite frustrerad och ledsen



Jag är lite ledsen i ögat just nu för imorn är det Vårruset och jag kommer inte kunna springa som jag vill :´( Det suger! Jag hade hälokontroll på jobbet, där jag för övrigt hade skitbra värden, blodvärden, kolesterol, kondis mm, allt var asbra! Men jag passade på att fråga om det var okej att springa imorn fastän jag är förkyld och hon tyckte inte att jag skulle göra det. Så jag får se hur jag gör imorn. Mår jag lite bättre så kanske jag gör det iallafall, men annars får jag helt enkelt gå runt. DET ÄR INTE MIN STIL!!!! :( Inte för att jag springer asfort, men jag vill ju ändå slå tiden förra året såklart. Jag vill INTE GÅ! Jag vill INTE vara sjuk. Jag är frisk!!!!

Imorn är jag frisk, imorn är jag frisk, imorn är jag frisk!!!!! :D

VM Final Sverige-Finland


Tar mig över och kikar hockey med boysen. En dag som denna blir tom jag lite sportnörd med sverigetröjan på. Klart man vill kolla när VM Final när det är Sverige-Finland.

GOOOO Sverige!!! :D

Såååå bra!!!

Nu har jag sett det här klippet ett par gånger och måste bara dela med mig här för klippet är såååå kul!!! Tänk på detta när ni ska festa! :)

Jag vet att man inte brukar kika på när folk lägger upp klipp, men snälla kika på den här. Det är humor och verkligen jättekul!!! :D Klicka på länken och kika!!! :D

Hihi



Sara vill aldrig vara med på bild med mig:( *Snyft* ;) Haha, det ut som att jag är drygaste människan på jorden på det här kortet, duracellkanin:P Fast jag tycker att det är lite gulligt ändå jag:) Puss på dig gumman!

Mardröm

Jag har drömt dåliga saker ett par nätter nu. Inatt drömde jag att jag var runt på ett badhus med massor av gångar och blev jagad av folk. Sen började jag se blod och slamsor på massor av ställen där människor hade blivit massakerade. Jag sprang som en galning och varje fönster jag hittade och ville ut genom var för små för att man skulle ta sig ut. Och så hittade jag ett fönster, som var högt över marken, och när jag ställde mig där ute så stog det ett gigantiskt "djur" ute på gården som väntade på att få mat, och vi människor var maten. Det var då jag fatttade varför det låg slamsor vid varje fönster. Jag vänder om men monstret kommer efter som en lång orm med ett öga. När den försöker äta upp mig så får jag tag på munnen och halsen och börjar dra isär den så den blir som flera huvuden och hur mycket jag än delar på den så dör den inte... och så vaknar jag... usch...:S



Typ så här såg monstret ut! Mycket läskigare i verkligheten när den där den inte var tecknad utan av kött och blod och slem.... :S

Ser nu att det ser ut som penis typ...kanske är det jag är rädd för, hahahaha!!! :P

Filmtittande i sjukstugan



När jag varit sjuk har jag roat mig med att se två filmer. En tecknad "Sammys äventyr" och en annan film "The other woman" Bra båda två var bra! :)

Natti nattiiiiiiii :)

Min cyklen har blivit servad idag. Har 5 års garantiservice på Intersport, hur bra som helst. Lämna in och dom fixar med den lite efter vintern. Det "värsta" är att dom bukar pumpa däcken så bra att det blir jättehoppit när man åker på kullerstenarna till jobbet. Idag när jag var hemma gick jag till hyresvärden och hämtade ut mina taggar till nya låsen hemma. Skulle man ha hämtat ut för nån vecka sen men jag är ju typ aldrig hemma och så hade jag glömt bort :P

Nu ska jag sova och se om huvudvärken försvinner nån gång:( Känner mig som en riktig mes och kärring som är hemma och sjuk. en riktig liten vekling!!!

Puss!

Konfetti i mängder!



Här kommer en gammal bild från tiden i Schweiz, Frida jag och Rebecka:) Vi var på en festival i Zürich där det sprutade konfetti ur alla vagnar i fastivaltåget och det prang människor som dryckte konfetti innanför tröjan på en och stängde över en. Så jäkla kul, fan va vi skrattade!:D Konfetti ända in under trosorna, jag skojjar inte. Det var ÖVERALLT!! :P

Hemma igen.

Jahopp då var det dags igen då. Började med ont i halsen, sen kom förkylning huvudvärk och ont i ögonen. En gång är ingen gång. Två gånger är en gång, tre gånger är en för mycket och fyra är en vana. Som tur är brukar det ju gå över ganska fort :) Jag får så dåligt samvete att vara hemma men jag tänker inte gå och må så dåligt på jobbet igen som jag gjorde förra gången, måste börja lyssna på kroppen när den säger att den inte orkar. Ska på fest på lördag och spriga vårruset på tisdag så jag ger mig till imorn på mig att bli frisk! :)

Jag mår

inte alls nå bra:( Halsen känns ajaj, huvet är tungt, näsan gör ont och jag är skittrött... lite synd om mig :(

Tänk att man ska behöva bli lite småsjuk för att stanna hemma en kväll utan att vara ute och flänga :P Kanske man skulle behöva lite mer....

nääää det kan man göra sen när man blir gammal :P

Egna krutonger


Egna krutonger: Ta bort kanterna och skär kuber av formfranska. Ha på lite olja och salt och in i ugne på ca 175 grader i ca 10 minuter (tills dom fått fin färg). Fääärdigt! :D

Det är verkligen så lätt och så gott att göra egna krutonger till salladen. Har gjort i två dagar nu. Igår gjorde jag en egen variant av cesarsallad (eller egentligen bara en egen sallad med kyckling). Sååå gott! Älskar sallad på sommaren! I den här salladen är det sallad, tomat, gurka, paprika, kyckling grillad i ugnen, cesardressing  och krutonger. Hade inte parmasan hemma och orkade inte steka bacon men det blev kalasgott!

Te, glass och DH



Min hals känns som ett sågverk. Efter ett besök på rangen försöker lindra lite med te med honung, DH och så lite glass med extra allt! :D Choklad och vaniljglass med marshmallows, kolasås, noisettesås ocg Ballerina kladdkaka hihi:D

Flyyyyyyyyg!



De som kliver upp på gröna mattan får en regäl dask i stjärten och en sjujäkla flygtur!!! :P En bra träff gör att de flyger iväg fint, toppar jag så blir de lite mos :S Får lite dåligt samvete att de får så lång bit att ta sig tillbaka bara, men försöker se det som att jag ger dem en liten tripp som typ uppskjutet på tivoli:P Jag pratar om alla jäkla myror på rangen!

Vill du ligga med mig då??!

... :)

En liten röd stuga med vita knutar :)


Mammas och pappas nya lilla place, vilket betyder att det ju också är mitt ;)


Å massa fina blommor där!

Kanonhelg!! :D



Började först skriva om helgen men så bev det så mycket! :P haha Så jag förkortar med att skriva att den här helgen innehöll typ ALLT!! :D Pubbesök, Sol, Värme, Red Bull Jäger, Styrketräning, Cider, Familj, Grillning, Golf, löpning, Fest, Musik, Dans, mysig frukost, Glass och allt med min kära familj och mina fina goa vänner!!! <3

Bara en sak som saknades, men man kan inte få allt här i livet! :)

Jonas + vapen = hmmm



Haha, jag skulle inte sätta ett vapen i Jonas händer om jag fick bestämma! Han ser aldeles för nöjd ut :P

Korta funderingar

Funderar lite på livet och så...

Idag fick jag träffa goa Emma lite :) Pussgurkan! Sen var jag ute på en jogg. Det är så skönt nu när det är ljust så länge på kvällen! Joggade 5km på 27min, det tycker jag var rätt bra just nu :) Men har fortfarande typ ingen ork och asdålig kondis!

I morgon är det fredag! :) Jag är sugen på barhäng!

Klänningar

Ååååh, så måste jag börja leta klänningar!! Två stycken behöver jag ha, en som är lite somrig och en som är lite mer sensommar/höstig. Som inte är helsvarta, eller helvita. Eftersom jag ska på två bröllop måste jag hitta två fina:) Jättetacksam för hjälp om ni antingen springer på nån fin som skulle passa mig, eller om ni vet vart jag kan hitta!! :)

Kärlek i alla dess former

Det här året kommer att innehålla mycket kärlek, familj och vänner! :) Kärleken i luften i sommar, eller hela året för den delen!! Löften om evig kärlek till varandra, kärleken till barn som är på väg till världen och barn som kommit till världen och ska välkomnas in i våra liv. Schemat är dop i maj, bröllop i juli och bröllop i september. Jag älskar kärlek, det är så vackert i alla former!! Jag älskar mina vänner jag blir så rörd över de inbjudningar jag fått att dela dessa fina stunder med dom!!! Jag blir lycklig av att se dem lyckliga! Massa kärlek till er alla!!! Jag älskar er! <3


WTF

Sämsta Greys ever.... knappt så man orkade kolla!

Men fick massa gjort hemma istället, det var bra! :) Imorn får jag inte glömma bort att jag inte ska ta mig till jobbet utan till Servicehälsan. Ska dit på ett morgonmöte. Typ seminarium om yoga. Eftersom jag är med i friskvårdsgruppen så har jag fått injudan dit. Tycker sånt är kul. Lite stresshantering och sånt:)

Natti natti! puss på er! <3

Maria och Lea



Här kommer en bild på Maria och Lea. Tycker den är fin! :)


Tisdagsträning

Idag var jag och tränade, blev lite jogg intervallträning på bandet. Det var ju så jäkla kallt ute så huden ville vända sig ut och in bara av att gå till och från bilen :S Känns som det var aslänge sen jag tränade! Sist måste ha varit i onsdags eller torsdags förra veckan. Var visserligen ute och joggade och körde lite styrka i lördags. Inte för att träningen gör mig snyggare, starkare eller uthålligare, men den gör mig iallafall friskare och helare hoppas jag :)

I övrigt så är det fortfarande mycket på jobbet, har en extra jävla tidning hela veckan som jag bara inte gillar för att dom är så inrutade och stelbenta, men det är bara att ignorera och göra det bra iallafall :P

Jag är glad efter att ha haft en väldigt mysig helg också! :) Livet är rätt bra! :) Nu en dejt med min älskade säng, bästa sängen som finns!!! :)

Valborgshelgen

I fredags var jag föst iväg till systemet med Nicke och sen åkte vi till Calle och satt och hade det trevligt. Sen tog vi oss ner till Å och drack lite gott och kikade på folk:) Igår började jag dagen med en liten jogg och lite utestyrka. Sen tryckte vi in oss i bilen och åkte ut på landet till Tomas och Therese! Därifrån åkte vi direkt till skjutbanan för att skjuta lerduva!! :D Det är verkligen jättekul, men lite läskigt i början. Såg lite misshandlad ut på armen/axeln när jag kom hem:P

Efter skjutbanan åkte vi hem till värdparet och blev bjudna på jättegod grillad mat och kongotårta som Sara hade bakat, MUMS! Å så fick jag kela med världens sötaste lilla bebis, Lea. Kommer lite bilder på henne sen! Härlig helg med underbara vänner och ett stort tack till värdparet!!! Skickar lite pussar till mina tjejjor också, där jag inte kunde vara med!

Nu står tvätta på listan, så jävla tråkigt!!! Ska få det färdigt så ska jag träffa Jonas sen, mycket roligare! :)

Valborgsvimmel!


Här kommer lite vimmel från lördagen! :) Kommer kanske upp ett par utvalda redigerade bilder sen!

RSS 2.0