Pommes =)

Va så grymt sugen på pommes hela dagen så jag va tvungen att köpa det när jag kom hem. Fast det va inte lika gott som jag hade tänkt mig =(

Do not like

Är vissa personer medvetet elaka, jävligt egoistiska eller bara för korkade för att fatta???!! Jag tar ur knivarna ur ryggen nu och går vidare...

Vi har inget kvar, så fortsätt med det du gör du, jag väljer bara att inte bry mig nu...

Efter regn kommer solsken

Jag hoppas verkligen att det är så. Att dom dåliga dagarna finns för att man ska uppskatta dom bra :)

R.I.P Ingela

Igår var det årsdagen för hennes död. Mina tankar ligger hos hennes familj...

Lördag

Idag blir det tvätteriet några timmar, behövs verkligen. Sen blir det partaj =) Funny saturday! =)

Ett års aptit eller?

Jag är tamefan hungrig HELA tiden! Är det ett års avsaknad av aptit som plötsligt slår tillbaka eller?? Drygt är det iallafall :P Jag har alltid kunnat styra hungern och förtränga den lite eftersom jag inte har haft aptit. Nu känns det som att kroppen drar till med att göra mig hungrig hela tiden för att tvinga mig att äta! Dumma den!

FREDAG!

Fredag fredag vänner fredag  vin fredag FREDAG fredag fredag FREDAGS BUS fredagsmys Goda vänner Vin fredags musik fredag fredagsbubbel! Tihi tihi!


Löning

Idag är det löning och mer än välkomnat kan jag säga. Denna dag har jag firat med att jobba över, traska i regnet eftersom vanliga bussarna hade slutat gå, ätiit sushi och kollat Grey's. Tack för mig! =)

Elisabeth Bäck slutar som tidningschef

Idag gick dom ut med att Vlt:s tidningschef skulle sluta. Anledningen var att hon och ledningen hade olika åsikter om hur framtiden ska se ut. Menar hon då att hon lämnar ett sjunkande skepp?? :S Man undrar ju vad framtiden har att erbjuda...

Ur vlt.se:

Bäck: "Vi är inte överens"

Elisabeth Bäck slutar som tidningschef på VLT.
- Innan ett äktenskap blir dåligt så tycker jag hellre att man går skilda vägar innan det blir infekterat, säger hon till vlt.se

Relaterat

Bakom beslutet ligger bland annat meningsskiljaktigheter med ledningsgruppen i Promedia, bolaget som äger VLT.
- Det finns ingen enskild fråga som avgör, utan det här är något som växt fram under rätt så lång tid.
- Det har bland annat att göra med de stora förändringar vi genomgått de senaste åren - förändringar som jag tycker varit alldeles nödvändiga att göra.

Det handlar om sparpaket och omstruktureringar i organisationen. Sparpaket som bland annat inneburit att ett 20-tal av VLT:s journalister fått lämna företaget de senaste två åren.

Förändringarna kommer att fortsätta nästa år. Och det är de förändringarna det råder meningsskiljaktigheter om.
- Det finns diskussioner om hur man ska ta nästa steg, dels för VLT och dels för hela Promediakoncernen. Där är vi inte överens om vilka åtgärder som behövs.

Exakt vad för förändringar som kommer framöver är ännu inte beslutat - men det handlar om förändringar i organisation, idéarbete och affärsrelationer.
- Det finns inte några konkreta färdiga förslag, utan det handlar mer om en idédiskussion. I den idédiskussionen är jag orolig och jag vill inte göra några fler publicistiska förändringar.

- Det är fortsatt fokus på kostnadsbesparingar och hur man kan arbeta mer effektivt, men det finns inga sparpaket.

Se också:
Länkar
Elisabeth Bäck lämnar VLT
Promedias vd: "Vi har inga stora bråk"
Radiovågor tömde VLT-huset

Den sista länken är lite kul... för brandalarmet gick igång idag och vi fick stå ute i kylan och frysa en liten stund!

På tal om minisvinan =)

Det här kan vara bland det gulligaste jag sett!!





Nya trenden!

Trött satan! =)

Idag är jag såå trött, har haft svårt att sova inatt, så idag har jag suttit i soffan och degat hela dagen. Igår såg vi dansbandskampen hos mig, Frida och ett par stycken. Sen gick vi en sväng till Cirkus och Å. Tog bilder på mig hur jag såg ut när jag vaknade i morse. Ser ju ut som att jag har knarkat. Ena armvecket är fullt med blodmärken. Som massor va små sugmärken.  Men jag hade faktiskt en liten jacka på mig igår som måste ha klämt ihop huden och orsakat detta. Ser fan illa ut på jobbet imorn bara. Nu ska jag se lite Gossip girl sen blir det dusch och sängen. Tidigt säng idag för att inte gå sönder på jobbet imorn!


Vi andades igen hela bilen på vägen ner på stan, å då kan man ju inte låta bli att bli barn på nytt!


Söta Frida! =)


Sviterna efter helgen!

Veckans visdom

"Ett huvud utan bekymmer finns bara på en fågelskrämma"

Hungrig

Jag är hungrig hela tiden!


Hjälp!

Nu har två gått hem från jobbet idag och klockan är bara 13.00. Är svinis på ingång kanske???!! :S

Jag SKA klara mig! Känns som att alla runt mig är sjuka i det ena eller det andra. Jag kan inte göra annat än hålla tummarna att jag slipper. Vore skönt att slippa sjukdagar i lönekuvertet :)

Krya på dig Sara! :)

Onsdag

Fick sms idag när jag kom hem från jobbet från en kompis. Han hade tåkiga nyheter, han hade blivit uppsagd. Tråkiga tider :( Men jag lovar dig att det kommer gå så bra så. Det här kanske tom är positivt för sig så du kan starta eget! Jag tror på dig!

Annars har det varit en dag som har bjudit på lite sol till och med, det ni! Jag fick hämta ut mina briller idag också och nu känns dom mycket bättre. Det är antagligen lite tid att vänja sig i dom här med, men det ska nog bli bra. Mamma har gått och blivit förkyld idag, lite osis eftersom dom ska till Tailand på fredag. Håller båda mina tummar att hon inte får feber och blir jättedålig.

Som dom senaste dagarna nu så är jag jättehungrig igen när jag ska sova. =( Så drygt. Har lite ont i skallen också, men det är förhoppningsvis bara av dom nya glasen.

Postar en bild också som jag hittade. Tog den förut när jag skulle prova dom nya skumgummigrejjerna man skulle använda i håret för att få det lockigt. Lockigt blev det.



Hehe, nä nu ska jag faktiskt sova. Om det nu går...

Idag

Idag började jag dagen med att önska att jag var sjuk så jag fick ligga kvar i sängen. När jag skulle tända taklampan i sovrummet small det till och lampan gick sönder. Sen tappade jag telefonen i golvet vilket ledde till att jag inte hade någon telefon på hela dagen eftersom jag satte tillbaka skalet men tydligen inte batteriet. Jag har mått illa hela dagen och jag har stirrat på ett format som i princip är omöjligt att göra så jag har kontaktat tidningschefen för att han ska få ta beslutet om hur vi ska göra. Det har regnat hela dagen och jag önskade att det fanns tändstickor till mina ögon. På vägen hem var jag tvungen att handla nåt att laga mat och matlåda av så jag rensade myntförrådet på jobbet för att få ihop det till att köpa mig någon pastasås. Mitt konto är tomt och dosan till banken slutade funka efter att den först dött av att det var slut på batteri och sen gick den tydligen sönder när jag bytte. (Det kan tydligen bli så med dosorna ibland att dom fuckar ur när man har bytt batteri). På Hemköp fastnade jag vid ett par abonemangsförsäljare som prackade på mig ett nytt abonemang till mobilen, medans mina kollegor och chef gick förbi och mimade "lycka till" och klappade mig på axeln och tyckte synd om mig. Jag gick därifrån efter att jag skrivit min signatur på ett papper och alltså på riktigt gått på detta försäljningsknep. När jag kom hem och hittade batteriet till min telefon hade jag ett missat samtal från optikern där de sa att jag kunde ha hämtat mina glasögon idag, vilket jag ju då missade. När jag skulle laga maten som jag planerat att laga, lax, och trodde fanns i frysen så hittade jag den inte eftersom det inte fanns någon där.

Det är nästan konstigt att jag inte är på sämre humör än jag är :)

Nu är klockan halv elva och jag har fått ihop en matlåda, ätit mat, tittat på Uggly Betty, DH och tagit mig ett varmt bad och blivit hungrig igen trots att jag åt för bara ett par timmar sen. Ska nog gå och lägga mig nu :)

Helgen var helt underbar!

I fredags var jag med boysen och såg idol, käkade sushi och spelade poker. Spöade Exet i pokern! Det satt fint det =) Slutade tvåa.

I lördags hjälpe jag Salisen med håret inför bröllopet :) sen bjöd jag Jonas på mat och färgade håret. Sedan bar det av till Calle för kväll två, förfest och utgång. Jag å sex killar, dock bara fyra av dom som förljde med ut. Fan va jag älskar att vara med mina underbara pojkar, saknar dessa kvällar med typ poker, party och häng med dom. Dom ligger mig så varmt om hjärtat, och jag älskar jargongen vi har med varandra! Då trivs jag! Det var riktigt kul ute också. Mycket folk var det. träffade på lite kändisar som jag pratade lite skit med. Lämnar helgen med ett stort leende! :D

 

 

 

Hem å dimper ner i soffan hyffsat fräsh faktiskt för att ha dansat hela kvällen =)

Natti


Bakis...

Kåt å hungrig! Hatar att vara bakis!

Besök av bästa fröken Fehne

Catarina var på besök ikväll och hade med sig soppa och vitlöksbröd som vi mumsade på och snackade lite om allt möljligt. Så trevligt att träffa henne igen!! Slit dig från familjelivet så man får träffa dig lite! ;P

Idag har jag varit såå trött. Var som när man satt på föreläsning som gjorde att man fick grus i ögonen. Jag var klar med dagens arbete redan vid 11. Sån seg dag. Nu ska jag nog passa på att komma i säng och inte vara uppe så länge..!

Natti natt

Ont i ögonen - fel styrka på glaset

Igår var jag till optikern och klagade på att glasögonen jag skaffat inte kändes bra. Redan när jag fick dom förra veckan så var det som att vänster öga skulle ploppa ur och jag hade svårt med abståndsbedömningen när jag gick och så. Det sved i ögonen och jag fick huvudvärk. Så igår gick jag alltså tillbaka och sa som det var och att jag ville ha en ny undersökning för att verkligen kolla så jag har fått rätt styrka. Var där idag och det visade sig att jag hade fått för starkt på just vänster öga och att dom skulle beställa nytt glas. Känns skönt att det inte var jag som var knäpp och inbillade mig. Nu får jag alltså samma styrka i vänster som jag hade i mina gamla men jag hade fått lite värre brytningsfel på höger så det har ändras lite. Men det är fan inte mycket på typ 8 år så det är bra. Hoppas att dom andra blir bättre, för det borde ju bara en skön känsla när man får nya glasögon och att det känns bättre och man ser klarare =)

Lyckofällan

Jag läser en bok just nu som heter lyckofällan.
Den verkar väldigt bra! =) How not to do :P


(OBS! Bilden på boken är manipulerad
kunde inte stå emot :P)




(orginal)


Vit blomma, sushi och böcker

Idag var jag och kollade efter en vit blomma som jag kan ha i håret på lördag, men det var svårt att hitta. Sen tänkte jag hitta nå nya vita underkläder. Inte för att jag hade tänk visa dom utan för att jag tycker det är behövligt och så är det alltid kul med nytt och en anledning att köpa nytt =)

Sen tog jag med mig sushi och hälsade på en killkompis som har tjatat att jag ska träffa honom en sväng. Det var trevligt. Satt och snackade om lite allt möjligt.

Har köpt två böcker som kom hem idag. Hemligheten och Lyckofällan. Ska bli så spännande att få läsa dom =) Ska faktiskt gå och borsta tänderna nu och lägga mig och läsa lite.

Natti natt!


Hälsodag

Igår hade vi hälsdag på jobbet. Dagen började med att jag försov mig och vaknade av mig själv tio över åtta (börjar åtta). Jag hade helt missat att ställa klockan kvällen innan. Så missade jag ju bussen som jag hade tänkt ta också så jag valde att ta cykeln efter ett först mycket drygt letande efter någon form av öronskydd som ja inte hittade. När jag cyklade förby Domushuset så håller dom på att blåsa ur huset så det LÅTER NÅ IN I HELVET och eftersom jag redan var stressad och på dåligt hummör så var detta inte en hit. När jag kom till jobbet var jag jättehungrig och tanken på att vi inte längre får springa en snabbis till hemköp å köpa lite frulle störde mig fruktansvärt mycket. Mackorna i automaterna är ingen hit utom på fredagar då det finns räkmacka...

Sen vände dagen. Jag var och lunchade med flickorna på vivaldi och sen så slutade arbetsdagen klockan 14. Då gick vi till Danscenter för lite pilates och föreläsnig om kost med jobbet. Kvällen avslutades sedan på MS Livia där vi fick italiens buffé och gott vin. Vi hade så jäkla trevligt. Jag blir glad bara jag tänker på hur trevligt vi hade det. Mycket skratt blev det!! Framför allt på pilatesen så skrattade vi typ hela tiden. En toppenbra dag efter klockan 12.00 =)

En kokosboll om dagen

Gör en go och mätt i magen =)

Dagens fångst

Kikade lite kläder idag =) blev lite smått och gott =)



Den till höger är ett alternativ till lördag. Ska funta på den lite...

Nya brillor!

Fick hämta mina nya brillor idag =) Jag är iallafall såå nöjd, känns SÅ SÅ bra! =) Iallafall när det gäller bågarna. Vad som är med vänstra glaset vet jag inte. Det känns inte helt 100, jag ser sämre med glasögon än utan nu. Men jag ska ge det lite tid först innan jag ser om dom verkligen är rätt. Sju år sen sist... oj oj oj


På väg till jobbet

Fan va mitt hår är rött ute i solljuset och jag har märkt att det är det väääldigt rött i provhyttar. Blev ett litet kort på mig när jag hade tråkigt i väntan på bussen... Skulle bli en "dagens outfit" men jag fick inte med hela mig =) Blev iallafalll baggy idag!






Bjuder på denna

Den här bilden skickade vi som tack för tårtan som i fick av säljarna i Motala för två veckor sen. På bilden är jag och mina kollegor i Motala-gänget.



Micke står för den brillianta insatsen att göra kortet till det "bättre".

Emlig idag

Idag känner jag mig emlig. Jag har nån form av nackspärr som gör jätteont och strålar i nacken, axeln och ner i armen, sen har jag mensvärk så jag knappt kan röra mig. Allmänt deppig idag, stackars mig! Jag vill ha en kram! Men det blir nog bättre imorn =)

Tobias har namnsdag idag. Grattis på honom!

Nu är det bara 5 dagar kvar till Breeders Crown. Party party! Måste kolla stan lite efter nå kläder man kan ha. Tjing så länge!


B söker

Nu kommer jag kanske vara elak, men jag såg lite av reprisen av programet där bonden ska hitta sig en maka igår medans jag åt. Men så kom han rödtotten med i tv:n och jag tappad faktiskt matlusten. Jag tycker han är nära ordet äcklig. Hans lite för långa mustage och hans stirrande ögon. Han skulle göra sig så bra som skådis och spela någon ensamvarg till psykopat som går och vådför sig på barn eller djur. En sån som sitter på sin kammare hela dagarna och kollar på udda porrfilmer. Nu är jag hård kanske å han är säkert jättesnäll, men jag kan bara inte med honom!


Dagens serie















Första gången jag är glad för mens

Detta åste vara första ggn jag är glad att den kommer, (förutom dom gångerna man trott att man kanske har varit gravid). Jag hade räknat med att den borde komma till nästa helg ungefär, och nästa lördag är det fest med dresscode VITT så att få det då skulle inte vara så kul. Nu kommer det ha gått över till då=)=)

Kort

Tog lite kort igår på väg ut till min bror.


Löven under min fötter



Moi



Min fina kameraväska



Vackert svartvitt kort med accentfärg

Motala på besök

I fredags var ju som sagt Motalasäljarna på besök. Det va såå trevligt, och dessutom var dom såå söta och hade med sig presenter.




Alla vi fyra fick två paket kockosbollar, en sjärtformad sten, ett MVT sittunderlag, en kopp med MVT fylld med godis och omslagen med celofan, och sånt plåtetui som man har kontokort i.



Sen kom en säljare och gav mig en extra present med denna i. För att jag alltid räddar henne med sena annonser och sånt. Sååååå gulligt, ibland är det väldigt kul att jobba!! =) Vi som jobbar mot Motala känner sig så uppskattade av våra säljare och det är ömsesidigt för vi tycker så himla mycket om dom okcså. Dom är alltid så härliga att prata med.

Vi hade först möte sen så va vi och käkade på Strike! Härlig dag. Dessutom slutade vi alla klockan 15 eftersom det var dag innan röd dag =)

Min första bild med nya kameran =)

Klart den blev på min själv :P


Alla helgona

Igår var det Alla Helgonas Dag och jag hedrade de som gått bort genom att tända alla ljus i min lägenhet och lyste upp höstmörkret. Detta år tände jag alla ljus för mitt ex mamma som gick bort för snart ett år sedan. Hon var en fin människa som lämnade jorden aldeles för tidigt. Jag vet att hon är saknad av många. Må hon vila i frid.

RSS 2.0