Fredagsinlägg



Passar på att skriva ett fredagsinlägg på lunchen. Det är mycket att göra nu på jobbet alla dagar. Just nu har jag iofs lite extra när en person är ledig och det hade räckt med mitt eget. Det är härligt höstväder ute idag och det gör mig så glad. Jag har mina röda byxor, jag gillar dom skarpt och har letat länge efter ett par. Och nu är det tydligen en trendfärg och finns därför att köpa, köpte de förra veckan. Fast de är redan lite för stora. Köpte i en lagom storlek och så töjer dom sig. Fast det är å andra sidan bättre, än jag har några byxor som jag väljer att inte ha just för att de sitter så trångt.

Bilder kommer på allt annat sen som jag shoppade loss förra veckan :P

Kebabrulle blev det till lunch också. Jag missade förra fredagen då vi har som tradition att äta (lönehelgen) eftersom jag ansåg att det inte var så bra att trycka i sig en sån som typ sista måltid innan Lidingöloppet. Bra dag idag! :) Inga planer för helgen, såå skönt. Ska träna imorn bitti och så bara sen ska jag umgås med vänner.




Hehe, över till något annat kul, bonde/fredagskul! Titta här! Det här är humor! :P



Hellu

Hej på er! Dåligt bloggat på ett tag. Har blivit träning i måndags och tisdags. Skönt att komma igång igen, var jättelänge sen jag tränade nu känns det som. Lite träningsvärk efter i lördags hade jag så jag tänkte vara lite snäll och körde överkropp igår och det resulterade att jag istället för att ha ont i halva kroppen, nu har ont i hela :P Känns gött, känns ju inte så jättemycket, men skönt med lite tränigsvärk iaf. Så idag körde jag kondition och igenom kroppen lite. Körde bla 7km på crossen varav 1km balänges. Vill ni göra nåt som är riktigt jobbigt, gör DET! :)






SLänger in en bild på en jättegod paj som jag gjorde förra veckan medan jag rensade svamp.
Fyllning: Kantareller, ost, kyckling, zucchini, broccoli, körsbärstomater, paprika, äggstanning. Jättelätt. Gör en vanlig pajbotten, ha i de sakerna du vill ha i, på med äggstanning (3 ägg, 3dl grädde/mjölk, salt och peppar) och in i ugnen på ca 200 grader i ca 45 min, eller tills den är klar helt enkelt :)

S s s s smarringt!!! :D

Söndag



Hej på er denna söndag middag! Hostar sönder min hals och har ont i huvet. Hmm... Men nu ska jag över till mamma och pappa och käka lite. Sen ska jag hjälpa Anna med lite bilder, hem och städa ordning lite hemma och sen ska jag ta lugn och mysig söndag! :) Det jag förtjänar jag!

Puss på er mina hjärtan där ute! <3

Lidingöloppet 15km



Igår var en rolig dag! Upp innnan klockan sex en lördag känns ju sådär, men jag skulle hämta upp Fia och Gabriella halv sju för att dra till Stockholm och Lidingö:) Vi hittade nästan på en gång så vi hade gott om tid att fixa ordning och kolla lite på mässan och sitta lite i solen innan. Det var skönt! Där träffade vi pojkarna en sväng också och han önska dem lycka till :)

Själva Lidingöloppet rätt jobbigt men också jätteroligt!!! :D Man tror inte att det är sant hur inihelvetes backigt det är. Det är typ som Rocklundaspåret gånger 10! Det är inte plant mer än några hundra meter åt gången. Så jag hann aldrig komma in i någon skön lunk, och han man göra det för en liten stund och kände att det gick lite lättare så kom en ny backe och det bara sög i hela benen när man var uppe.

Min tid blev 1.41.23. Jag är inte nöjd med tiden men försöker övertala mig själv att det var bra att jag tog mig runt. Jag var ju fortfarnde inte frisk så det var lite svårt... Tyvärr var det nog ändå viljestyrkan att springa på när det blev tungt som svek. Okej, det är väl inte en kass tid för att vara första gången, och att jag aldrig sprunnit 1,5 mil förut, men långt ifrån nöjd, men så är det! Ville under 1.30 och skulle ha tyckt att det var okej under 1.40, men över det så skulle jag bli besviken och det blev jag. Aja, att springa konstant i 1 timme och 40 minuter är ju jobbigt i sig så :P

Stort grattis till Fia som sprang på 1.13.24 och kom på plats 59 av 2733 kvinnor.
Helt galet bra!!! Och grattis till Woker som sprang på 1.20, Gabriella på 1.29 och Mathias 2,5 minuter snabbare än mig. Faaan, han sprang om mig när jag var som tröttast:P (arg) Snällt var att han försökte få igång mig, men nej, det gick liksom inte. Det jag grämer mig mest över på loppet är att jag släppte rygg på Gabriella efter 5km, hon sprang i min takt och jag VISSTE ju att det skulle bli mycket jobbigare om jag släppte henne, men då fick jag för mig att jag var trött och släppte på takten och lät henne springa iväg. Jag hade nog kunnat hålla hennes fart om jag bara hade haft mer viljestyrka.

När vi skulle hem råkade vi åka lite fel så vi fick ta en detur förbi Uppsala. (Vi råkade åka åt fel håll på E18 när vi åkte ur stockholm och kom mot Norrtälje) Hem och käka, duscha, fixa och sen cykla ner på stan för att fira lite. Skräll så hamnade vi på BMB :P Dansade gärnet!:D Trångt satan! Och SATAN va ont jag hade i föttterna efter kvällen!

När jag kom hem klockan tre så kunde jag inte bestämma vilket som hade varit jobbigast; gå upp innan sex en lördag, springa Lidingöloppet eller dansa i högklackat hela kvällen :P Men skönast på hela dagen var ändå när jag landade under täckena i min sköna säng!!! :D

Grilla korv i skogen



I lördags var jag ute hos i Calles föräldrars hus nästan hela dagen. Vi var ut i skogen och grillade korv och plockade svamp. Vet inte när jag grillade korv på riktigt sist!:) Verkligen jättemysigt!!! Sen gick vi in och bastade och mös.

På kvällen blev vi bjudna på trerätters. Kantarellsoppa till förrätt. Lamfilé med rostade grönsaker, potatis och aioli till varmrätt. En variant av rockey road (vit chokladmousse, havreflarn, chokladglass, vaniljglass, marshmallows, kolasås och björnbär) till efterrätt. Sen satt vi och spelade sällskapsspel. Hela dagen var verkligen kanonmysig! jag älskar mina vänner! Puss puss puss

13/11 Är min omgivning mer orolig än jag är?

Alltså nu måste jag bara få skriva av mig lite! Jag blir så jäkla trött på folk som verkar tycka att det är jobbigt att jag är singel. Eller är oroliga för mig för att jag inte "hittar någon". Att vara singel är ingen sjukdom! Jag är inte intresserad av att försöka få känslor för någon som jag inte har känslor för. Jag är inte intresserad av att dejta såna som jag inte är intresserad av. "Hur kan du veta att du inte är intresserad eller att det inte är din typ?" Kommer frågan då. Och det kanske är av välvilja, men det är en känsla av att jag borde ge folk en chans och jag borde försöka tycka om folk för att hitta någon. Jag GÖR DET! Jag ger folk en chans, jag är öppen för att träffa människor. Men jag vill känna från början att det NÅGOT som GER MIG NÅGOT. Nån form av gnista eller någon form av dragningskraft. JAG VILL INTE ha någon bara för att HA någon. Jag behöver inte ha en kille för att känna mig "hel" om det inte är någon som jag verkligen älskar. Fan vad jag hatar den här skiten rent av, när folk i princip säger "det är väl bara att ta någon, kan ju inte vara så kräsen, vad är det du letar efter?"

Jag kan tala om vad jag "letar efter:" Jag vill ha någon som jag dras till och känner att jag blir glad av. Jag vill hitta någon där jag känner att det klickar och att han får mig att må bra och jag får honom att må bra! Jag vill ha någon att smågnabbas lite kärleksfullt med. Jag vill ha någon jag är attraherad av och bara vill slita kläderna av honom. Jag vill ha någon som jag kan se i ögonen på honom att han är attraherad av mig, att han ser mig som person och vill bara kramas med mig. Jag vill ha någon som får mig att vara den spralliga kärleksfulla personen som jag är, för jag kan faktiskt vara helt grymt härlig och kärleksfull, bara det att jag inte har visat den sidan på ett tag :) Jag har massor av kärlek att ge, till den som det klickar med!

Här kommer svar på era frågor. JA jag saknar någon ibland. NEJ jag vill inte leva själv. JA jag vill ha ett förhållande. JA jag känner mig ensam ibland. JA, jag är livrädd för att träffa någon och bli kär igen. JA jag saknar närhet som fan ibland. JA inbland är det jävligt tungt och deppigt. JA jag saknar någon att prata med. (haha därför har jag blogg så jag har någon att prata med ;)) JA jag saknar kärlek och gemenskap MASSOR ibland.

Men också... JA jag klarar mig bra själv, jag känner mig inte alls ensam på det viset. Jag har underbara vänner, jag hittar på massor av skoj. Jag har inte en massa tid när jag sitter och funderar över mig tillvaro som singel. Jag LEVER istället! Om jag bara skulle tycka synd om mig själv för att jag levde själv så skulle det vara jävligt tungt, så sluta få mig att tycka att det är tungt. Jag lever ju det mest enkla livet! Och jag kommer kunna leva "det andra livet" resten av mitt liv sen, jag har inte bråttom. Motsats till att vara i ett förhållande är inte att vara känslomässigt störd eller kall på nå vis. Sen finns det såklart många fall som är så också.

Jag är öppen för att träffa någon som jag skulle tycka om, jag skulle gärna ha ett förhållande, klart som fan man vill ha kärlek, vem vill inte det! men inte till vilket pris som helst. Japp, isåfall har jag väl krav och är kräsen.

Nu är det så att jag ÄR singel och man lever ju efter hur sitt liv är, inte efter hur man kanske skulle vilja att det var. Plockar det bästa av livet helt enkelt! Jag lever ett härligt och bra liv i väntan på att min prins dyker upp, och när han gör det så kommer jag ha arnarna vidöppna och ha massor av kärlek att ge!


Glömde ju

Skriva att jag nu har bokat RESA! :D Till mig och Emma i november. En tripp till solen!!! Åååh längtar redan!!! :D

Börjar bli liiiiite trött på att rensa



I helgen plockade jag detta. Det är bild 1 + 2 (!). Det fick inte plats på bordet samtidigt :P Det är drygt 50 (!) liter. Vägde det som jag plockade i söndags och det vägde 12kg. Det är en del att kånka på i skogen. Men såååå jävla tråkigt är det att rensa bara. SÅ tråkigt!!!

Har rensat i två dagar och är inte färdig. Nu måste jag försöka sova iallafall! :)

Kokar

Alla ska vara lika, därför är man emot lönesamtal. Det blir tydligen inte längre objektivt, utan mer kyssa röv (?). Då undrar jag vart fan objektiviteten ligger i att mina kollegor istället ska bestämma över min lön. Jag kanske är knäpp och osolidarisk och massa sånt, men jag känner mig helt handikappad och förbannad att inte ens få chans att säga min sak på tre år. Det jag GÖR för företaget har ingenting med subjektivitet att göra! Jag tappar viljan att ställa upp och vilja göra mitt bästa...

Innan bröllopet



Catarina fixar sig fin. Det var i ett jättetrångt rum så det gick inte att ta så mycket bilder eftersom det skulle få plats, en frissör/sminkör och riktiga fotografen skulle trängas där inne och det var ungefär vad som fick plats. Hur som helst så var hon sååå himla fin i håret!


Om en prinsessa


Istället för ett tal till brudparet så skrev jag, Malin och Camilla ihop en liten saga, som jag sedan gjorde till en liten bok. Den gjorde vi t 30 ex så att varje bordspar skulle få varsin att bläddra i och sen läste vi upp den för dem som i en ljudbok, med "pling" när de skulle vända blad. Tror det blev riktigt uppskattat och jag blev så glad att både brudparet och gästerna förstod alla fyndigheter vi hade skrivit :) Klicka på boken om ni vill kunna läsa den.


Det blev lite hektiskt när denna skulle göras samtidigt som trycksakerna till bröllopet. Vi satte oss och knåpade ihop text på måndagen, på tisdagen skrev jag ihop sagan till sammanhängande och flytande berättelse. På onsdagen började jag formge den. På torsdagen trycktes den och jag och Malin vek den. På fredagen satte jag omslag, framsida och band in den i 30 ex. Så vi gjorde alltså en barnbok, inbunden och klar på tre dagar. Det tycker jag var ganska bra gjort :) På sidan om heltidsjobb och bröllopstrycksakerna. Det är därför som jag inte var så kontaktbar på en vecka :P


Brudparet





Trycksaker bröllop


Här är de grejer jag pysslade med förra veckan. Jag gjorde alla trycksaker till Catta & Henkes bröllop så jag tänkte jag skulle dela med mig av det lite. Min bröllopspresent till brudparet. Det var Inbjudningskort (som jag naturligtvis gjorde tidigare) Jag gjorde ett emblem som går i genom som grafisk mall genom hela. Nedan visar jag Vigselprogrammet och Festhäftet. Förra veckan gjorde jag även en till grej som kommer senare.


Vigselprogram


Vigselprogrammet var en tredelad folder (dubbelfalsad, brevfalsad). Tycker det är ett snyggt format för trycksaker :) Detta var färdigt att tryckas i torsdags så här låg vi ganska bra i tid!

Bordsplaceringsschema


Det här var det som var soligast att göra tycker jag! Lite pyssel och knåp för att få till det :)

Festhäfte


Här är Cattas & Henkes festhäfte för till bröllopsfesten. Fick sista materialet till personkuriosan så sent som i fredags morse, så där var det lite mer stressartat :P Man kan tycka att dessa grejer inte borde ta så lång tid, det är väl bara lite text och så... men av någon anledning så tar det rätt lång tid. Tiden springer iväg när man sitter med sånt. Och små ändringar som ska till hela tiden. Jag är inte heller så van att göra sånt här så då tar det lite extra tid. Men det var riktigt kul att få skapa lite :) Vad tycker ni?

Höstbröllopsfin



Här kommer ett bild på mig hur jag såg ut på bröllopet, i väntan på att jag orkar redigera alla andra bröllopsbilder :) Lite sådär höstig klänning blev det! :)

En bebis är född :)

Iiiih! Vill också passa på att säga STORT GRATTIS till mina fina vänner Olle och Emelie som igår fick en liten flicka, Ellie!!! Pussar och kärlek till dom!!! Nu väntar jag bara på att få komma och hälsa på och träffa det lilla knytet!

Bröllopsshow



Jag var ju på bröllop igår! Här kommer ett grymt klipp från bröllposfesten. Helt jävla underbart var det att se!!! Mer bilder från bröllopet kommer sen! Underbara människor och Catta och Henke är verkligen som gjorda för varandra!!! Massor av kärlek till dom.

jag hinner inte

blogga! Återkommer sen om vad jag har haft för mig! :) Tack så jättemycket för de fina kommentarerna på förra inlägget!!! :) Det värmer massor. Kanske skulle göra en nu header av den undre...

Jag


Stopp stopp... stackarn

Nu har hyresvärden varit uppe och plingat på tre gånger. Grannen under mig har stopp i avloppet så jag bör inte spola. Det låter som man är hos tandläkaren när de försöker suga ur. Sista gången nyss när hon var upp var för att säga att de har haft sönder ett rör så det sprutar ännu mer och att de inte får bort stoppet men ger sig för kvällen. Och de är tacksamma om jag fortsätter att inte spola, så de inte får mer översväming. Jag har satt i propparna i handfaten så det inte ska rinna ned nåt. Stackarns... Sova istället då, och hoppas att jag inte får fler besök för nu har jag klätt av mig :) Natti natti!

Blodomloppet - Regn regn!



Fan va skönt det var igår att få trycka på sig massa torra kläder efter en timmes joggandes i ösregn. Man kände sig och såg ut som en dränkt katt! Det började två minuter innan start och slutade två minuter efter min målgång. Allt var helt genomblött, så det var bara att strippa och dra av sig linnet och sätta på sig ett nytt. Byxorna kunde jag tyvärr inte ta av så det var bara att sätta på sig ett par övergragsbyxor och cykla hem fort så man kunde ta av sig allt och hoppa in i duschen. Tog mig runt på 58 minuter, men hade kunnat trycka på mer + att det var en jävla propp i början som gjorde att det tog mer än 5 minuter innan man kunde springa mer eller mindre ordentligt. Men bättre än tjejmilen förra året så det får vara okej efter alla problem jag har med vaderna. Har inte alls ont idag! SÅ SKÖNT! Känner bara lite träningsvärk i ryggmusklerna, men annars inget :)

Min telefon hade en svart stund igår också, den dog helt av regnet. men sen precis innan jag skulle sova så betämde den sig för att leva lite till! :) (hehe synd, för då får jag inte köpa ny;))

RSS 2.0