Blä blä..... och blä!!!!

Usch nu kommer en ordspya av skit. Skitdag. Vaknade med ont i halsen och har varit trött och så hela dagen. Var och klippte mig på lunchen och det blev inge bra, för kort :( som det alltid känns och då ångrar man sig bara, men det växer väl ut men så småningom, eller så vänjer man sig, annars får väl hålla mig inne så länge bara! och färgen på håret blev inge bra förut så det stör jag mig på varje dag! Å så känner jag mig blek. Å så ville jag bara hem så jag fick sova. Men väl hemma så är jag så sugen på att ut och springa och får sån abstinens om jag inte får ut men foten gör ont sen igår så det går inte! Suck och stön. Å så saknar jag någon att krama på nå grymt.

Neggoinlägg, jag vet, men ibland är det så! Känner mig rätt värdelös just nu när jag inte kan springa! Och ful dessutom! Bestämmer mig för att vakna på bättre humör på fredag! :)

Kommentarer
Postat av: Salisen

Gummsan ja vet hur de känns att ha såna dagar, men du ska veta att du INTE ÄR FUL!!! Långt långt ifrån!! Du e alltid fin i håret, kort, långt, lockigt å du har jämt så häftiga kläder :) PUSSS PÅ DIG <3

2010-09-09 @ 10:15:44
Postat av: Helena

Du är bra gullig du!

2010-09-09 @ 15:18:16
Postat av: världens bästa christer

Du kan ju alltid kramas med mig vet du väl =)

2010-09-09 @ 20:16:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0