En dag i Stockholm!

Om man tar själva loppet ur fokus och pratar om allt annat runt om så....

11.00 Missar två första pendeltågen till starten för att det var så fullt. När jag väl kom på och av så var rulltrapporna trasiga och massa folk så det tog fem minuter bara att ta sig fram till rulltrappan. När jag kommer fram till gärdet så har jag fått direktioner ungefär vart Jill och co ska stå, men det är ju som att leta nål i höstack. Ringer numret till Jills kompis och kommer bara till telefonsvarare. Hittar äntligen Jill och MIN NUMMERLAPP 10 minuter innan första start. Kissnödig men hundra meter kö till alla toaletter så då skulle jag definitivt missa starten. Lämnar in väska och tar mig kissnödig in i fålla start tre. Trodde jag, för det visade sig sen att jag stod i fyran...

(Springer loppet och käkar med flickorna, mycket god mat!!)

16.45 Efter maten missar jag precis pendeln å därmed också tåget! Ska sen köpa biljett i blå biljettautomater men köpet avbryts hela tiden och jag FATTAR inte varför!!!, ställer mig i långa kön till "vanliga" å alla fem BLIR UR FUNKTION! Jag går till Pressbyrån som efter några minuters seg kassör säger att det inte verkar gå för att deras system bangar också. Får gå till biljettlucka men 100 pers i kö före. Kort om tid nu, bestämmer mig för att köpa på tåget, springer, hittar inte spåret!!!!, MISSAR det också! Trött, varm, hungrig, kissnödig, frustrerad, vilsen. Ringer mamma och gråter. Går tillbaka till gigantkön vid luckan, köper mig en biljett, nu mycket dyrare... lyckas hitta spåret och sätter mig på tåget.... och så säger dom att det är fel på nå skit så vi får vänta ett tag... JAG VILLE JU BARA HEM!!!! Landar hemma 20.30! Och saknar att få krama någon mer än nånsin!

Lite synd att allt runtom skrulade lite, för det gör att hela upplevelsen på dagen har blivit lite förstörd, därav så kanske jag inte är så nöjd med så mycket... Men EGENLIGEN så var det ju ganska kul att springa :)

Kommentarer
Postat av: Jessica

Tråkigt med så mycket krångel, men låter iaf som du hade liiiite roligt :-D Bra jobbat bruden!!

2010-09-07 @ 18:50:24
Postat av: Helena

Tack snälla du!! Ja lite kul var det ju :P Hoppas att förkylningen din har börjat ge med sig! Massa kramar!

2010-09-07 @ 23:15:34
URL: http://ljuvahelena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0