Taskigt

Jag har verkligen inte så mycket energi nu, har inte haft på hela veckan. jag ha varit fruktansvärt trött, grinig och lättirriterad. Det är inte vad jag brukar vara, inte så här länge som flera dagar. Det beror nog på olika saker. Dels för att det är så hemskt deprimerande väder, och jag känner mig ledsen för att någon har snuvat mig på vintern och snön. Dels för att jag tycker att det är en jobbig tid nu, jag vill inte alls ha varken jul eller nyår iår. Jag älskar det annars men inte just i år, kanske för att det just inte är vinter. I år det det bara rätt jobbigt, så är det. Men på tisdag, då är det ju nytt år och hela högtiden är förbi. Längtar tills dess. Och det känns hemskt att jag säger det för att jag älskar ju egentligen julen, vet inte vad det är för fel på mig nu.

Jag tycker jag sover för lite och natten till i tisdags hade jag jättesvårt att sova och var jättetrött. Såhär trött som jag är nu var otroligt länge sen jag var. Å jag vill inte alls gå till jobbet. Funderade starkt på att sjukskriva mig både i tisdags, igår och idag.

Idag var det så nära att jag gjorde det för att jag helt enkelt faktskt inte ORKAR gå till jobbet, jag vill bara gömma mig. Men jag visste att vi var en pers kort och helgtidningarna skulle göras så jag kunde inte. Och så kommer jag till jobbet och så får jag ta en tidning till för att Maggan hade ringt och sagt att hon skulle bli HEMMA för att hon hade SOVIT så dåligt.... FY FAN va jag kände att hela kroppen bara bubblade då av frustration och ilska. FAN säger jag bara. Jag orkar fan inte heller, och tydligen är det okej för vissa att hålla på så. Det är inte första gången. Jag blir så ARG när jag tänker på det. Och kommer hon till jobbet imorn så kommer jag knappt kunna prata med henne. FAN FAN FAAAN så dåligt! Just för att jag hade på riktigt kunnat gjort vad som helst bara för att slippa gå och så kommer inte HON.

TASKIGT, det är vad det är, TASKIGT!!!

Kommentarer
Postat av: emma

Gumman<3 Jag lider med dig! Just nu känns det som att du och jag skulle byta plats. själv håller jag på att spy på att vara hemma. känner mig ensamare än nåsin! rastlös jag vill göra massa saker men alla bara jobbar. Hemma får jag panik på att vara. Klarar inte av att bara sitta hemma.

Inte ens mamma är ledig. DÅ hade jag kunnat lekt med henne. men tillochmed hon jobbar

Jag är ledig på måndag också men jag tror att jag kommer gå och jobba ändå för jag kryper snart på väggen! SÅ du får min ledighet om du vill!

2011-12-29 @ 22:14:16
URL: http://psajk0.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0