HIT



Idag har jag ett HIT-pass på friskis inbokat och ska prova på det för första gången. Har hört att det ska vara ganska tufft. Vi får väl se om jag klarar :P

Hehe jag har träningsvärk sen i triceps sen i lördags och lite smått i resten av kroppen sen igår. Tänkte jag skulle ta det lite lugnt igår eftersom jag skulle prova HIT idag. Men så kom jag in i ett stim där det var ganska kul igår så jag bara körde på! Tror faktiskt att jag ska träna mer så själv också, ännu mer högintensivt än jag gör, ska försöka iallafall. Var lite så jag gjorde igår och det var riktigt kul! Ska bara komma på lite bra övningar att göra, men det lär man väl få tips på idag! :)

Om det här är ett pass jag tycker om så har jag två, tre pass i veckan som jag kan variera gymträningen med! Vore ju toppen. Har kört lite Cirkelfys också och det gillar jag också. Också lite hårdare än vanligt friskispass som jag för övrigt inte alls gillar. Fysen blir torsdagar (och söndagar om jag får lust) och sen HIT på tisdagar. De dagar man får plats, för dessa två är rätt fullbokade jämt. Återkommer ikväll för utvärdering av HIT :) (Om jag lever;))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0