Besök i Uppsala

Helgen har bland annat innehållit en tripp till Uppsala. Helgen strtade med att jag var på Cattas julkonsert och lyssnade och hjälpe till. Jättemysigt var det!!! :) Lördagen tänkte jag först åka ut och åka skidor, men det blev så kasst väder så jag kärde ett 75min Skivstång intervall istället på Friskis. Sen fixade ordning mig och åkte med Nicke till Uppsala för inflyttningsfest. Vi hade sån himla tur att vi fick låna Jills lägenhet att sova i över natten så slapp vi hotell. Dessutom låg det i huset bredvid Tobbe och inflyttningsfesten :P
 
Vi hade en jättetrevlig kväll först hemma hos dem och sedan var vi på Flustret och partajade loss. Mycket kul! Kul att de har öppet till tre också tycker jag. på morgonen sen idag var vi över och åt frukost hemma hos Tobbe och Sussie och sedan styrde bilen hemåt.

 
Tänkte köra CGX, men kände att det var bättre att låta bli för jag hade sovit så dåligt och druckit kvällen innan, och då ska man ju inte :) Så det fick bli lite städ och julpynt istället. Nu finns det lite tomtar hemma hos mg också :) Gjorde lite scones och te och mös sista studen i soffan. Myspys. Annars har ångest för imorn. Hatar att gå till tandläkaren. Skitläskigt :( Panik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0