Tandläkaren, sprutor, sömn, borttappat

Igår var jag hos tandläkaren och jag jag gillar inte att gå dit. Det är väl okej på undersökningar, men när jag vet att jag ska få bedövning så blir jag lite smårädd. För mig är det inte smärtan utan själva grejen att sitta fast och någon sticker i mig. Inte en fan av sprutor. Var och hämtade och tog lugnande lite innan så det skulle kännas lättare, men det verkade ju knappt. Det gick iallafall bra, men nu måste jag nog gå dit igen för det tar liksom i i tanden, som att den är för hög jämfört med de andra :(
 
Måste ha varit lite trött efter att ha varit där för jag la mig på soffan en stund när jag kom hem för att vänta på att bedövningen skulle släppa så jag kunde äta, det var kl sex. Kände att jag var osäker på om jag skulle åka och träna. Somnade till sju då jag gick upp och värmde mat och sen la jag mig på soffan igen och somnade till halv tio. Då tyckte jag att det var bäst att lägga sig i sängen och sova så jag inte skulle vakna till och inte alls kunna sova sen. Sen sob och snoozade jag till sju. SÅ jag sov strax över tolv timmar, de ni på en vardag!
 
 Idag blev det ett HITpass. Skojsigt. Avslutade med massor av burpies (4min).
  1. Kettlebellswing, ruscher, dips/armhävn mellan steppbräda
  2. Boxhopp, pushpress, ligga-på-rygg-lyfta-höft/rumpa/ben mot tak
  3. armhävningar på stepbräda, grodhopp, marklyft
  4. hängande rodd, köttbullen, killerjumps
 Tyvärr kan jag inte alls hitta mitt medlemskort nu. Jag har fasiken letat precis överallt! Åkte tillbaka och letade på friskis parkering, på min parkering, på parkeringen på Ica Grytan. Inne på friskis. I alla kläder jag hade på mig. I väskan. Herregud, jag hade det ju kl sex! Var försvann det sen?! Var in på toa en snabbis, kan jag ha lagt det där på friskis, där glömde jag kolla. Måste ringa Ica Grytan och se om de fått in nåt där. Annars har jag ingen aning :( SUG!
 
Var även upp och kikade lite snabbt på monstret på plan två. Måste prova någon dag, såg kul ut!

Kommentarer
Postat av: Pelle

Hej!
Fin och välskriven blogg.
Hoppas det gick bra med munnen sen? Hoppas det inte blev så "jättedyrt" och att det bara var ett litet hål?

Trevlig helg.
/Pelle

2012-12-21 @ 19:15:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0