Måndag

Nu har jag fixat mitt pass. Det var ca 2h väntetid. Tur att jag jobbar nära så jag slapp vänta där! :) Dessutom har jag blivit 2cm längre sen mitt tidigare pass. Jag sa att jag nog inte var så lång, men hon sa att det inte har så stor betydelse, inte var så noga. Okej... Och när jag skulle ge fingeravtryck hade jag lite smått identitetspromlem. Varken pekfingrar eller långfingrar fungerade. Som tur fungerade tummerna! :)

Efter jobbet tog jag mig hem och snörade på mig löpardojjorna! 10,5 km ute i kylan och snön blev det! Kan säga att jag inte tänker springa i Rocklundaspåret igen utan broddar. Typ livsfarligt. Inte att rekomendera. Men kände att jag hade bra styrka i benen och härligt flås. Kände mig stark, och det var en skön känsla! Det bara sög i benen i morse när jag skulle gå uppför trapporna på jobbet men envisheten hos mig är det inget fel på. Pannben pannben!

När jag kom hem hade jag skavt upp stora blåsor på insidan av fötterna (som alltid över 5km), Bh:n hade skavit litet sår mellan tuttarna och benen var röda av kylan. Pannben pannben :P

Hann se filmen på trean också. Brudens bäste man. Den är mysig. Men nu ska jag sova. Imorn är en ny dag :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0