Till Sevalla på Cykel



Idag provkörde jag min nya racer för första gången på riktigt! :) Först cyklade jag till Cykloteket på hälla och fick min nya styrstam, sen cyklade jag till Tillberga-Sevalla-Tillberga och hem igen. Blev tot 4.3 mil. Ville/orkade inte cykla på så mycket som jag ville eftersom jag både hostade och var snuvig, och så var det första gången. Undrar faktiskt om det kanske inte är så att jag ändå är allergisk. Ska gå till apoteket och löpa nåt bra, så ska jag prova och se om det blir bättre. Riktigt skönt ute iallafall förutom att det började blåsa rätt mycket och MOTvind när jag vände i Sevalla.

Å vet ni. Hihi det va så kul, när jag cyklade så mötte jag fler gånger andra cyklister eller cykelgrupper efter vägen! Och de nickade liksom mot mig och hejjade! Värsta grejen, jag är en av dom nu! :D Hihi det kändes lite häftigt faktiskt. Där satt jag och trampade på på min racer på vägen som en av dem, typ som en tävlingscyklist! Svårt att förklara, men från att första nickade åt mig (hejjande) så började jag le för mig själv och kände mig jävligt duktig och sportig som va ute och cyklade, som en av dem!!! De ser mig som en av dem, en CYKLIST! :)


Kommentarer
Postat av: Florence

Hej!
Jag råkade hitta din sida och jag är inflyttad "västeråsare" och tycker också om att cykla. Det lustiga är att jag BOR i Sevalla och försöker hitta bästa vägen att cykla in till Västerås, ja, typ Hälla/Björnövägen respektive Stora Torget. Lite komplicerat då jag inte hittar så bra. Har du några tips om hur jag ska cykla till de två olika destinationerna?
Stort tack på förhand!
Florence

Svar: Va kul! Det finns många cykelvägar där! Antingen cyklar du genom Tillberga, det är ju närmast. Eller så cyklar du genom Tortuna, lite längre men bra väg också! Lättast är att kolla eniro, det går jag alltid efter när jag ska ut och cykla för att hitta nya vägar :)
MIG

2013-05-31 @ 13:47:26
URL: http://www.eminent.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0