Full rulle

 
Tar sig hemifrån vid halv åtta på mornarna och är hemma igen vid åtta på kvällen. Så böjar mina dagar se ut. Fullt ös. Var iofs hem och vände en snabbis för att hämta träningskläderna efter jobbet. Sen 75 min puls intervall spinning. Kan säga att det var jävligt tungt idag. Blundade nog större delen av passet och bara försökte ta mig igenom. Jag brukar ha mycket mer driv och vilja men idag höll jag mig på den procenten jag skulle men orkade inte pressa mig mer än så. Försökte ett par gånger att rycka tag i mig själv men jag orkade inte. Helt slut efter denna jobbdag. Så jag gjorde det jag skulle, inget maxande.
 
Nu är det mycket på jobbet. Man hinner inte ta rast och knappt lunch. Det är bilagor och mycket med allt. Dessutom har jag halvdag utbildning imorn och fredag så man ska hinna med allt på färre timmar. Samtal med både tryckerier och massa inblandat folk om bilagor och tryckmöjligheter och försöka beräkna trolig storek och kostnad för olika varianter. Idag hamnade det mycket på mitt bord. Och så en monstertidning på fredag eftersom lördagstidningen utgår då det är röd dag. Vi slutar kl tre på fredag eftersom det just är röd dag. Eller ja... alla utom jag och Micke på jobbet. Vi stannar till fem. De behövde en från format och en från produktion så jag ställer upp. Lite extrapengar i övertid utgår också och det kan jag behöva. Haha, man är väl kanske lite dum som inte tar chansen att kunna dra en dag kl 3, värsta LYX. Jag väntade ändå ett tag innan jag anmälde mig så nån annan skulle kunna ta platsen, men tydligen hade ingen gjort det eftersom jag fick.
 
Det är bara måndag idag och det är den lugnaste dagen i veckan och det kändes som huvudet skulle trilla av när jag tog mig hem. Och värre kommer det bli. Återkommer till verkligheten på fredag eller lördag morgon, då kanske jag kan få plats med nåt mer i hjärnan än jobb. Men jag älskar ju det här också, när det är tokmycket! I januari när det är jättelugnt vet jag att jag kommer längta tillbaka till som det är nu. Jag älskart samtidigt som man blir helt utmattad! :D Högtryck gör ju att man känner sig oövervinnerlig, smart, och asbra! Skön känsla :) Samtidigt vill lägga mig i fosterställning när jag kommit hem. Få en kram och gråta en skvätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0