Kretabilder

Vi gjorde ett par olika stopp när vi var på Kreta för ett par veckor sen. Här kommer lite av godbitarna från resan. Vi Landade i Chania. Därefter tog vi oss till Patanias ett par dygn, sedan Paleochora och sedan tillbaka till Agia Marina. Först ut, Platanias =)
 
PLATANIAS
Piña Colada is the shit!
 
Strosa lite i butiker. En hatt kanske?

 
PALEOSCHORA
 
Efter Platanias åkte vi buss till en jättemysig hamnby där det var grymt god mat. Det blåste lite mer men det var kul att få se en mer genuin och inte så turistig del av Kreta också.
 
Haha jag säger bara OMG!!!! LOVE IT:D


 
Sista kvällen åt vi på en suuuupergod fiskerestaurang vid vattnet, men ser det inte här men framför oss ligger vattnet. Alltså det är den godaste fisk jag nånsin ätit. Och så grekisk sallad till det såklart. Vi åt båda minst en grekisk sallad om dagen. Det är ju bara ett måste!

Just ja, det blidde lite vin till maten också... ;)
 
SAMARIARAVINEN
 
Ca 15km lång vandring nedför reavinen och i ravinen till en liten by nere vid havet. Det var verkligen jättekul att vandra. Mycket fina saker och bara att få rösa på sig var jätteskönt! Bland det bästa på hela resan :)
 
Det var så otroligt många varningsskyltar efter vägen om fallande stenar mm.
 
Bergsgeten

 
ELAFONISSI
Andra dagen i Paleochora tog vi en båttur till vackra stranden Elafonissi.
 
Åh vad jag saknar min gula bikiniöverdel, den hänger kvar i ett parasoll i Paleochora :(

Klart man måste testa chinsräcket på båten ;)

 
AGIA MARINA

 
Sista dagarna blev på Agia Marina där vi tog det mest lugnt, solade, badade och bara hade det gött! :) En Strawberry Daiquri på stranden är inte helt fel.
 
Hittade en fin hatt! :)
 
God mat och goda drinkar.
 

Handstående, handgång och jag som hoppelihoppar
 

Vackra Madde hoppelihoppar :)
 
 
Tack Kreta för att vi fick komma och hälsa på! Sammanfattningsvis hade vi det grymt bra! Dock lite blåsig, det hade vi gärna sluppit. Positivt med det var att man kunde ligga i solen utan att dö av värmeslag. Trippen till Elafonissi och vandringen var verkligen det bästa.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0