Fastnade tydligen på tv =)

 
Hihi, jag å Elina fastnase på tv i i kulisserna bakom en intervju i Mångsbodarna =) Jag åker förbi efter 6s med rosa mössa och rosa magväska och Elina kommer efter 12s med rosa jacka och vit mössa! Nu finns det även bildbevis på att vi faktikst åkte =)

Kommentarer
Postat av: Emma

Vad var de jag sa=) Då såg jag dig live också coolt=)

Svar: Hihi, va roligt! Jag hade ingen aning om det. Jag vet att jag såg två människor som intervjuade folk, men trodde det var radion, annars hade jag linslusat mer och vinkat åt dig haha;-) Men hur fan kunde du känna igen mig??! Jag kände ju knappt igen mig själv ju :P jag såg Elina först och sen backade jag tillbaka (kikade lite på inspelat hos mamma och pappa för att få starten och så) Då va jag tvungen att kika när du hade skickat messet, och tänkte hur fasiken du kunde se det, men att du antagligen hade sett rätt! :D Va kul! otroligt uppmärksammat av dig! :D <3
MIG

2013-03-05 @ 15:38:35
Postat av: Emma

Jag satt som förblindat och tittade på skärmen när jag cyklade och jag såg din rosa magväska=) Sen va de bara nån min kvar av passet så då var jag tvungen att springa utt och kolla på trackingen då hade du precis passerat de så då antog jag att de var du och det var de ju=) Bara så sjukt kul att jag lyckades se dig av ALLA människor=)

Svar: Jag måste säga att jag är grymt imponerad av att du både hann se och kunde se det, men HIMLA KUL!!! :D
MIG

2013-03-07 @ 19:10:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0