I did it! :)

 
Ibland får man väl vara lite stolt väl och skryta över sig själv? Jag tycker det, om man gör nåt man sjäv inte gör varje dag och man blir lite förvånad själv över att man kunde göra så bra. Igår sprang jag nämligen TVÅ hela MIL. 20km, två varv runt Rocklundamilen. Startade på mitten efter tunneln på det lilla "torget" där alla spår möts för att kunna få vatten och lite energi efter var 5:e km. Det behövs för att man ska kunna klara sig runt. Och sen så är det bra träning att stanna upp och köra igång igen (vilket sista ggn gjorde sjukt ont) Depåerna på Lidingö ligger var 5:e också så lika bra att träna så. Tre stopp och tog väl ca 1-2 min var att få i sig lite vatten och ett par tuggor energibar. Tiden blev 2:02:56, 6:03min/km. Om man räknar bort 5-6 minuter på paus så sprang jag i en 5:45-5:50 hastighet i snitt (ca 10,4 på löpbandet). Nu känns det att löparstegen är bättre och jag får lite mer fart! Så jäkla skön känsla. Jag coh Nicke sprang tom och pratade :) Och jag var inte alls så slutkörd som jag trodde att jag skulle vara. Jag trodde ju aldrig att jag skulle kunna springa så långt, jag trodde jag skulle behöva gå bitvis men icke. Det gick så bra och jag var så målinriktad så jag klarade hela sträckan. Backarna är ju aldrig roliga och det finns ju rätt många i Rocklundaskogen, men det är ju så Lidingö kommer att se ut fastän värre så bara att träna på! Härda, springa genom smärtan.
 
 
Och de nya brallorna var såklart på!:) Trots att det var varmt ute så tog jag långa för att få tyg över knäna, så jag kände av dem i torsdags efter vi kört. Och igår kändes det som att jag sprang sönder knäna. Vid stretchingen kom jag knappt ner på marken. Sista 3km knäppte det till i ena knät som gjorde att det gjorde rätt ont sista sträckan. Dessutom ökade Nicke mer och mer så jag skulle säga att vi sprang i rätt BRA tempo mot slutet, då fick jag ta i och gå över min comfortzone. Hejja hejja :D
 
Vaderna och benhinnporna verkar ha klarat sig rätt bra. Hade ff träningsvärk och lite krampkänning i baksidan av ena låret under löpningen men inget som saktade ner mig. Så alltså förutom kramkänning i baksida lår, skavsår på ena insidan av foten, skavsår på tån på andra foten, totalförstört högerknä så kändes det förjävla bra i hela kroppen!!! :D Glad att jag klarade mig så bra! :) Igår kväll höll jag knappt på att ta mig ner för trappan hos Madde haha :P Nu hoppas vi bara på att knäna återhämtar sig så blir det toppen :D Värme och kärlek till dem så blir det nog bra! De känns bättre idag, lite skramliga bara:) Ska kolla me min sjukgymnast om han har något tips, kanske tejpa skulle vara en plan... Blir tyvärr ingen CGX för mig idag, utan vila knäna. Kanske en pizza och svulla lite haha, det vore gott :P

Kommentarer
Postat av: BillyPancho

Oj, starkt jobbat! Grattis! Jaa du ser verkligen glad ut på tummen upp bilden (som sig bör). Hoppas du firade det målet? Fira måste man göra när man når ett mål! :)

Svar: Tack! :D Ja då var jag lite stolt och glad! Fira får jag göra när jag klarar riktiga målet, Lidingöloppet. Tills dess är det ju bara formtest :)
MIG

2013-08-26 @ 19:48:07
URL: http://pekamedhelahanden.blogspot.se/
Postat av: Helena

Haha, känner mig lite som "alla känner apan just nu":P Uppenbarligen går vi ju på samma pass lite nu och då, så du vet vem jag är, säg gärna hej live nån gång så jag vet vem du är också :)

2013-08-26 @ 21:54:11
URL: http://ljuvahelena.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0